Flirtul | Secrete pentru cei singuri

Exista oameni care au flirtul in sange.
Felul in care zambesc sau rad, modul in care se misca, tendinta de a-si face cu mare usurinta prieteni sau relatii, atrag ca un magnet sexul opus.

Chiar daca esti familiarizat cu tehnica flirtului, aceste secrete iti vor arata adevarata semnificatie a flirtului, cum sa initiezi sau cum sa raspunzi unui flirt.
A flirta cu stil sau cu clasa reprezinta o abilitate care poate fi invatata sau perfectionata.

Flirtul poate pune valoare farmecul unei femei sau poate reconfirma masculinitatea pentru un barbat.
El poate sa iti creasca increderea in tine, te poate face sa te simti mai atractiv, mai senzual, mai dorit.

Flirtul cu partenerul | partenera, cu prietenul | prietena, te pot face sa te simti flatat(a), apreciat(a), te poate face sa te simti deosebit/a atunci cand tu ii esti alaturi.
Toata acesta incarcatura afectiva se va rasfrange asupra ta.


Multi barbati singuri considera flirtul drept o forma a de cruzime, de tachinare sau chiar de tortura.Altii il vad ca o pierdere de timp.

Daca o femeie flirteza cu ei, considera ca primesc ceva binemeritat, datorat fizicului sau spiritului lor.
Ei vad  in acest flirt o promisiune: "O, desartaciune a vanitatii... !"

Cand o femeie flirteaza cu un barbat sau se lasa prinsa in jocul flirtului unui barbat, ea gaseste, de fapt, un prilej de distractie si de amuzament, in schimbul de priviri, de surasuri ori in usoara tachinare prin socializare.
In cele mai multe cazuri, aceasta Nu reprezinta promisiunea pentru o intalnire,  pentru o relatie sau pentru o aventura.

Poti flirta cu necunoscutii, cu prietenii si cunostintele.
Poti flirta prin priviri, prin cuvinte, prin usoare atingeri sau prin combinatii ale lor.
Un flirt poate dura secunde, minute sau ani si poate duce la totul sau la nimic..!

Nivelul 1 | Initierea flirtului

Cum incepi un flirt? De obicei, indrepti catre victima ta o privire prelunga fixa si apreciativa, timp de cateva secunde. Poti folosi "privirile rusinate", in care sagetezi cu privirea in succesiuni scurte si rapide.

Poti utliza o mica ridicare a sprancenii, (efect garantat!). Daca nu esti foarte indraznet, poti arunca priviri fugare, trecatoare, dupa care sa iti lasi ochii in jos sau poti incerca un zambet scurt, amuzat. De obicei, toate aceste manevre vor atrage persoana "tinta" mai aproape, oferind prilejul unei conversatii usoare, care iti va permite trecerea la nivelul doi.

Nivelul 2 | Conversatia

Cuvintele vin cu usurinta atunci cand flirtezi.
Poti incepe sa discuti despre vreme sau despre hainele purtate, dar, in acest tip de conversatie, nu conteaza tema, ci felul in care articulezi cuvintele!
Spune unei femei ca frumosii ei ochi castanii stralucesc atunci cand surade si poti fi sigur ca iti va zambi o noapte intreaga!!
Spune unui barbat ca are o voce adanca si masculina si poti fi sigura ca iti va vorbi o noapte intreaga!!

Sa spunem ca flirtezi, incercand sa prinzi privirea cuiva, de la care vrei sa obtii o intalnire.
Deja esti angajat(a) intr-o conversatie cu el/ea si, aproape, ti-ai epuizat arsenalul de flirt.
Cand este momentul sa faci miscarea decisiva?!?
Dupa aproximativ un sfert de ora de dialog, atat tu, cat si el/ea, veti sti daca sunteti impreuna cu Persoana cu care Merita sa te intalnesti!
Daca ai mentinut o maniera apreciativa, pozitiva si incurajatoare, partenerul/partenera iti va propune un schimb de numere de telefon sau iti va sugera o noua intalnire.
Daca nu o face, poate ca este cazul sa ii sugerezi tu.
Daca iti da de inteles ca nu doreste sa prelungeasca flirtul, dar ca se bucura de compania ta, este cazul sa iti faci o iesire cat mai eleganta din scena.
Considera ca ai avut parte de o lectie practica folositoare, despre flirt, si indreapta-te catre un altul..
Daca totul a decurs cu bine, treci la urmatorul nivel.

Nivelul 3 | Atingerea

Flirtul prin atingerea partenerului/partenerei este nemaipomenit, dar trebuie practicat cu mare precautie.
Nu toata lumea se simte confortabil cand este atins de cineva necunoscut.
Este cazul majoritatii femeilor.
Dar, luarea cu finete a unei scame de pe haina unui barbat sau cuprinderea usoara a spatelui unei femei intr-o aglomeratie, ori punerea unei maini pe un brat in timpul unei conversatii, pentru a-ti sublinia punctul de vedere, sunt practici neagresive si neamenintatoare de a flirta prin atingeri.
A te apleca aproape de fata partenerului/partenerei, astfel incat sa iti fie simtit parfumul este o alta modalitate subtila de a "atinge", de a crea intimitate.

Copyright © diane.ro.

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Limbajul si seductia ochilor .Cum sa seduci prin privire

Fetelor le place sa fie agatate cu replici spirituale
Flirtul | Secrete pentru cei singuri Flirtul | Secrete pentru cei singuri Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Sunt lucruri care se deprind de la 12-14 ani. Ce vârstă crezi că au cititorii tăi? Îmi amintesc că aveam vreo 14 ani şi o colegă de şcoală din altă clasă m-a văzut pe stradă şi mi-a zâmbit. Nu mi-a plăcut să fie ea iniţiatoarea jocului şi m-am încruntat, deşi era drăguţă. Ea a fost foarte dezamăgită şi precis şi-a schimbat părerea bună despre mine...

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Acest articol este intr-adevar pentru puberi.
    Pe blog, vin si o gramada de copilite care au nevoie de putina indrumare, daca acasa nu o gasesc. Distreaza-te si tu, accesand link-ul de mai jos:
    http://www.diane.ro/2014/01/cum-stii-daca-te-place-un-baiat.html
    Uita-te si la comentarii!
    Multumesc pentru feedback!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.