Ce prețuiește o femeie la un bărbat?

Barbatii incearca adesea sa ghiceasca ce anume pretuieste o femeie la un barbat.
Problema ar fi ca, de obicei, ei se adreseaza unui alt barbat pentru a cere un sfat vis-a-vis de acest subiect.

Exista cateva calitati pe care femeile nu le cauta, in mod special, la un barbat, dar care, odata descoperite, le fac sa ii acorde fericitului un loc special in inima lor. Desigur, femeile sunt diferite, dar exista cateva inzestrari pe care aproape toate fiicele Evei le apreciaza:


Entuziasmul

Barbatilor nu le place sa-si exteriorizeze sentimentele.
Asa ca, atunci cand un barbat devine dintr-o data extrem de pasionat de un anumit eveniment sau fapt de viata, femeile gasesc foarte atractiva aceasta emotie primara .Cu atat mai mult, cu cat aceasta revarsare de emotie este legata de femeia de langa el!
A vedea un barbat iesind din carapacea de calm si retinere reprezinta un semnal de incredere si intimitate.
Asa ca simte-te liber sa te distrezi putin si sa iti exteriorizezi framantarile si emotiile legate de o viitoare oportunitate sau ocazie.


Daca doresti ca partenera ta sa fie cu adevarat impresionata , arata-i ca nu poti sa iti stapanesti sentimentele fata de ea.Telefoneaza-i mai devreme decat ati stabilit , cere-i sa participi la evenimentele din viata ei sociala, sau . pur si simplu , arata-i cat de incitat te simti in prezenta ei.

Atentia


Daca esti atent  fata de iubita ta inseamna ca  cheia succesului intr-o relatie.
Atentia nu se rezuma, insa, la a darui flori sau cadouri.
Mult mai impresionanta este delicatetea aratata de un barbat, care isi aminteste ca partenera a avut o zi stresanta si o intreaba cum a trecut peste incercarile din acea zi, care ii aduce acasa alesei sale o sticla din vinul preferat de ea, mancarea sau dulciurile preferate, fara un motiv aparent sau care isi suna iubita sa ii ureze noroc inainte de o intalnire importanta.
Felul in care ii daruiesti atentie, care impresioneaza o femeie este acela in care barbatul dovedeste o preocupare si o grija sincera fata de ea.


Atentia isi poate depasi uneori granitele, ajungandu-se in lumea sacrificiului.
Poate fi foarte impresionant pentru o femeie, faptul ca, de exemplu, partenerul o insoteste timp de cateva ore la cumparaturi, constienta fiind ca el face acest lucru de dragul ei.
Daca reusesti sa te bucuri sincer sau macar sa lasi impresia ca o faci, atunci cand o insotesti intr-un mall, ai punct castigat in plus.

Onestitatea


Uneori, un spectacol de masculinitate poate impresiona o femeie, insa ceea ce ii inmoaie picioarele este un barbat care isi este credincios lui insusi.

Un tip care se arata cu ingenuitate in fata lumii, care este el insusi in orice imprejurare, dincolo de stereotipuri si false idealuri, poate oferi unei femei securitate si onestitate. Un barbat onest si sigur pe el, poate crea o atmosfera de relaxare si de amuzament, pentru ca nu va fi niciodata stingherit de prostia celor din jur si pentru ca poseda un simt sanatos al umorului, pe care il poate aplica chiar si la propria-i persoana.

Onestitatea unui barbat poate induce sentimentul de incredere in cadrul unei relatii. Faptul ca un reprezentant al "sexului tare" doreste sa isi exteriorizeze emotiile in fata unei femei,  ii dovedeste acesteia cat de apropiat se simte el fata de ea.

Valorile familiale


Un barbat care este adanc implicat in realatia cu familia sa, care isi ajuta parintii sau rudele, este o adevarata comoara in ochii unei femei.
Femeile adora sa descopere aceasta calitate, intrucat isi reprezinta in imaginatie felul in care vor putea fi fi tratate in viitor. Daca un barbat este plin de rabdare, gata oricand de ajutor si cu adevarat interesat fata de familia sa, este mai mult decat probabil ca va fi in acelasi fel fata de o femeie cu care are o relatie serioasa. Atasamentul fata de familie demonstreaza, de asemenea, ca poseda un suport emotional profund si ca stii cum sa iubesti si cum sa te faci iubit.

Majoritatea femeilor se simt atrase de barbatii carora le plac copiii.
Daca acest simtamant este cauzat de un simt matern anticipat sau de privelistea induisatoare, nu este intru totul clar; ceea ce conteaza este ca putine femei pot rezista unui asemenea impuls.

Gatitul


Un barbat care gateste poate insemna atat de mult pentru o femeie. Ea se simte oarecum usurata ca nu va trebui sa se ocupe tot timpul cu pregatirea mancarii. Totodata, faptul ca un barbat poate pregati o cina romantica in doi, ii poate trezi un fior dulce in intreaga sa fiinta. Dar, mai presus de toate, ea va pretui faptul ca esti eliberat de prejudecata masculina care asociaza femeia cu bucataria.



Ce-si doresc femeile?

Ce au in comun trasaturile, de mai sus, este ca ele descriu onestitatea, grija sau puterea de care trebuie sa dea dovada un barbat.
Acest numitor comun demonstreaza ca femeile considera cu adevarat aceste trasaturi ca fiind cele mai importante si mai atractive la un barbat. Daca incerci sa impresionezi o femeie, iti va fi foarte dificil sa mimezi aceste calitati,  insa, atunci cand intalnesti femeia potrivita, ele se vor revarsa din tine, in modul cel mai natural cu putiinta.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Ce gaseste o femeie atragator la un barbat ?

Barbatul retrosexual .Mod de utilizare , indicatii si contraindicatii

Barbatul metrosexual.Instructiuni de folosire si contraindicatii
Ce prețuiește o femeie la un bărbat? Ce prețuiește o femeie la un bărbat? Reviewed by Diana Popescu on mai 14, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. PARTENERIAT! Cu perseverenta 2-3 ore pe zi, la calculator, poti obtine 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Colaborare cu editura ePublishers. Detalii dupa ce trimeti textul “PARTENERIAT” la adresa de e-mail: ady_iluca@yahoo.com Va asteptam cu drag in echipa noastra. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: tehnicdvd@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.