Enciclopedia sarutului - 100 feluri de a saruta

Descopera peste 100 de saruturi diverse si incitante. In mod sigur, unele din aceste feluri de a saruta nu ti-au trecut niciodata prin minte sau nici macar nu ai auzit despre ele ... Atentie! Cele mai multe dintre aceste saruturi necesita o igiena orala impecabila a ambilor parteneri!

100 feluri de a saruta
Atunci cand intalnesti o cunostiinta ii dai "pupic" pe obraz, la o prima intalnire intarzii putin cu buzele presate de buzele partenerului tau, iar sotului/sotiei ii aplici un pasionat sarut frantuzesc. Sarutarea este o forma de expresie a emotiilor, indiferent daca este vorba de prietenie, de dragoste sau de pasiune. Exista tot atat de multe feluri de a saruta pe cat de este de multiplu registrul sentimentelor noastre. In randurile de mai jos vei gasi o lista substantiala a diferitelor modalitati de a saruta sau de a fi sarutat (esti liber sa le experimentezi cu fiinta care iti este draga!) .Daca, cumva, inventarul acesta de saruturi nu iti este de ajuns, astept cu nerabdare sa adaugi la comentariile acestui articol, un mod nou, original de a saruta. In lumea dragostei si a sarutului totul este nou sub soare!

SARUTUL ABDOMENULUI I Aseaza-te in genunchi, ridica-i usor camasa/bluza partenerului, si porneste explorarea, cu gura, a abdomenului.

SARUTUL ABDOMENULUI II Cand iubitul/iubita ta sta intins(a) pe spate, saruta-i cu delicate-te abdomenul, muscandu-l usor, cu delicatete.

SARUTUL ADANC AL GATULUI Ia-ti in brate partenerul si sarutati-va, amandoi cu gurile largi deschise, ca si cum ati incerca sa va patrundeti reciproc in gat, cat mai adanc, cu limbile.

SARUTUL AGRESIV In timp ce iti saruti partenerul, musca-i usor buza inferioara, apoi arunca-i o privire pentru a te convinge ca totul este OK. Continua prin a-i suge cu delicatete buza "vatamata" si ii vei provoca o senzatie tulburatoare...

SARUTUL AMETITOR In faza initiala, rotiti-va cu viteza fiecare in jurul propriului lui sau corp, timp de 2-3 minute, apoi incercati sa va sarutati!

SARUTUL "ARIPILE INGERULUI" Prinde intre buze o bucatica de gheata si aseaz-o pe ceafa persoanei iubite. Plimba gheata usor catre omoplati sugand-o intermitent, pana cand se topeste, fara a-ti dezlipi buzele de pe pielea partenerului.

B

SARUTUL BALONULUI In timp ce saruti cu limba usor iesita inafara si cu buzele presate de buzele partenerului tau, sufla in gura lui, facand sa i se umfle orajii. Este distractiv si ii va provoca un fior nemaiintalnit. Nu sufla prea tare!

SARUTUL BAUTURII Gusta fara a inghiti din ceea ce iti place sa bei (suc , vin etc.), apoi saruta-ti partenerul, strecurandu-i in gura bautura preferata.

SARUTUL BOMBOANEI Pune-ti in gura o bomboana aromata de genul acadelei, apoi incepe sa o/il saruti. Bomboana se va topi, raspandind o senzatie gustativa nemaipomenita.

SARUTUL BURICULUI Saruta sau rasufla usor peste buric. Lucrul acesta ii va provoca adanci fiori launtrici si il/o va gadila deopotriva.

SARUTUL BURICULUI II Ridica-ti camasa /bluza ta si pe cea a partenerului. Plaseaza-ti buricul in dreptul buricului ei/lui; lansati-va apoi intr-un sarut pasional.

SARUTUL BUZEI DE JOS Pe cand iti saruti perechea, incepe sa ii sugi usor buza inferioara. Daca poti, trage-i usor buza in afara.Este un sarut pasional si usor amagitor, care poate duce catre un altul, mult mai intens.


C

SARUTUL CAPRIOAREI. O atingere suava a obrazului cu buzele si cu limba .

SARUTUL CIOCANULUI JUCAUS  Saruta-ti iubitul/iubita cu lovituri usoare si repetate ale buzelor tale pe buzele lui/ei (ca si cum ai scuipa seminte, fara a scuipa de fapt). Un sarut distractiv.

SARUTUL CONTURULUI BUZELOR Traseaza usor cu varful limbii conturul buzelor partenerului. Este excitant si inviorator.

SARUTUL CREMEI DE CIOCOLATA Pune-i niste crema de ciocolata, inca calda, pe abdomen si delecteaza-te lingand.

SARUTUL CU CIUGULITURI ( I ) In timp ce va sarutati, musca usor (ciuguleste cu dintii ) limba partenerului tau. Acesta ii va trezi o senzatie erotica si il va face sa rada.

SARUTUL CU CIUGULITURI ( II ) Cand iti saruti iubitul/iubita, ciuguleste cu dintii buzele lui/ei. Trebuie sa ai grija sa nu musti prea tare, pentru a nu il/o rani. Cand este executat corect, acest sarut trezeste senzatii de extraordinare.

SARUTUL CU CUBUL DE GHEATA Pune-i partenerului un cub de gheta pe buric si ameninta ca, daca se misca si il face sa cada, vei inceta sa il mai saruti. Cand cubul se topeste poti sa ii imprastii apa rece pe corpul partenerului, dandu-i astfel o senzatie nemaipomenita.

SARUTUL CU FRISCA Pune putina frisca la baza gatului partenerului, apoi linge-o, fara a te grabi. Apoi, cu cativa stropi de frisca aflati inca pe buzele tale, saruta-l pe buze.

SARUTUL CU GADILATURI Cand iti imbratisezi partenerul, incepe sa il gadili, facandu-l sa rada. Saruta-l in timp ce rade. Gadila-l si saruta-l apoi din nou. Femeile, mai ales, adora asta.

SARUTUL CU INGHETATA Serveste-te cu o lingurita de lingurita de inghetata, apoi saruta-ti iubitul/iubita. Este rece dar si fierbinte in acelasi timp. Este distractiv, pentru ca puteti continua hranindu-va unul pe altul cu inghetata.

SARUTUL CU LINSUL BURICULUI Ia o inghetata sau o bautura delicioasa, pune-o in buricul iubitului / iubitei si incepe sa o savurezi folosind-ti limba.

SARUTUL CU MUSCATURA Scopul tau nu este sa faci o varsare de sange, ci sa ii lasi, cu blandete pe piele o urma care sa ii dovedeasca ca intalnirea voastra nu a fost un vis. Face parte de obicei din preludiul erotic.

SARUTUL CU MUSCATURI AL GATULUI Musca usor (ciuguleste cu dintii), in sus si in jos, gatul iubitei/iubitului. Finalizeaza cu un sarut tandru pe buze.

SARUTUL CU OCHII DESCHISI Priveste-ti partenerul in ochi. In timp ce ochii tai ii fixeaza pe ai lui/ei, apleaca-te si da-i o sarutare usoara pe buze, fara a pierde contactul vizual. Aceasta ii va comunica partenerului cat de mult tii la el si, totodata, ii va da senzatia de fluturasi in stomac.


SARUTUL CU SPUMA DE BAIE Umple cada cu apa si cu spuma din belsug. In timp ce sunteti in baie, spalati-va si sarutati-va concomitent, unul pe celalalt.Va fi o distractie pe cinste care va putea duce catre lucruri si mai interesante.


D

SARUTUL DE CIOCOLATA Pune-ti o bucatica de ciocolata in gura si incepe sa iti saruti iubitul/iubita. Ciocolata se va topi, dand sarutarii voastre un gust nemaipomenit.

SARUTUL DE DOR Pentru a adauga ceva nou, saruta-l/sarut-o cu delicatete si cu repeziciune pe toata fata si pe gat, tinandu-va, totodata, imbratisati ca si cum nu v-ati mai fi vazut de ani de zile.

SARUTUL DE GHEATA Pune-ti in gura o bucatica de gheata si asteapta pana se topeste, apoi furiseaza-te langa partener si linge-i obrazul sau gatul. Ii va provoca o senzatie cutremuratoare.

SARUTUL DE SUB VASC Surprinde-ti partenerul aducadu-l, fara sa stie, sub o ramura de vasc si cere-ti drepturile.

SARUTUL DEGETELOR In timp ce va sarutati, atunci cand isi ridica mainile spre fata ta, prinde-le in palmele tale si indeparteaza-te usor de gura lui/ei. Saruta-i sau suge-i cu gingasie fiecare deget. Acest lucru ii va da o senzatie unica.

SARUTUL DELICAT Saruta-ti partenerul delicat, abia atingandu-i buzele, ca si cum ai dori sa ii transmiti astfel un mesaj secret. Este un sarut foarte intim si, intrucatva, excitant.

SARUTUL DINTAI SAU PRIMUL SARUT Cel dintai sarut este asemenea unei dorinte secrete. Te misti aproape, si mai aproape, sperand ca sarutarea sa sa se implineasca. Cand buzele voastre se ating diafan simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.

SARUTUL DOAMNA SI VAGABONDUL In timp ce va bucurati de un platou cu spagheti, hranindu-va unul pe celalalt, luati in gura o pasta lunga, fiecare de cate un capat si apropiati-va lent capurile, pe masura ce o inghititi. In cele din urma, buzele voastre se vor uni intr-un sarut amuzant.

SARUTUL DULCE Pune-ti in gura una din bomboanele tale favorite si saruta-ti partenerul. Treceti-va bomboana din gura in gura pana cand se topeste. Simte-te liber sa continui si dupa ce bomboana s-a topit.

SARUTUL DUPA IMBRATISARE Da-i prin surprindere iubitului/iubitei o imbratisare fierbinte, lasa camera sa fie invaluita de o muzica lenta de dans si apoi incepe sa il/o saruti tandru.Veti avea un moment plin de romantism si caldura.

SARUTUL DUR Inghesuieste-ti partenerul/partenera, cu tot trupul tau, intr-un zid si apoi da-i un sarut ferm. Acest sarut excitant il/o va lasa fara suflare, dorindu-si mai mult.

E

SARUTUL ESCHIMOSILOR Cu fetele cat mai apropiate, frecati-va, cu delicatete, nasurile unul de celalalt.

F

SARUTUL FANTOMEI Apropie-te cat mai mult de iubitul/iubita ta si indreapta-ti privirea catre buze ca si cum ai fi gata sa initiezi o sarutare. Chiar in momentul cand el/ea va crede ca o sa il/o saruti, intoarce putin capul si atinge-i in treacat, cu buzele, pometii si pleoapele. Sarutul fantomei il/o va lasa dornic(a) de mult mai mult.

SARUTUL FIERBINTE-RECE Da-i sa bea partenerului o bautura fierbinte, iar tu ia in gura ceva de baut rece. Treci apoi la un sarut frantuzesc care il/o va cutremura.

SARUTUL FIERASTRAULUI Prinde-ti in brate partenerul, apropiati-va fetele una de alta si, intr-un sarut frantuzesc, miscati-va limbile in sus si in jos, imitand miscarea unui fierastrau. Daca este facut in mod corect, acest sarut va va trezi furnicaturi in tot corpul.

SARUTULUI FIORUL IERNII Saruta-ti partenerul pe gat si dupa aceea, ca din intamplare, linge locul abia sarutat. Apoi, sufla usor, cu delicatete zona umezita .Ii va crea o senzatie ciudat, de frig dar si de dorinta.

SARUTUL FLUTURELUI Cu fetele cat mai apropiate, deschide-ti si inchide-ti pleoapele catre partenerul tau. Senzatia gingasa, imateriala va crea o stare pasionala invers proportionala.

SARUTUL FRUSTRANT In toiul partidei voastre de sarutat, cand partenerul tau se inclina catre tine, pentru un nou deliciu al buzelor, lasa-l sa se apropie cat mai mult, apoi retrage-ti brusc capul. Fa lucrul acesta de cateva ori la rand. Aceasta il va frustra si il va face sa te stranga si mai mult in brate, pana cand iti va captura buzele pentru un sarut fierbinte si plin de dorinta.

SARUTUL FULGERULUI INTRERUPT In timp ce va aflati la un pas unul de celalalt, apuca-ti dintr-o data iubitul/iubita de talie sau de gat apropiindu-ti cu repeziciune buzele de ale lui/ei si oprindu-te brusc la cativa milimetri, inainte de a va atinge. Apoi, dintr-o miscare, preseaza-ti buzele de buzele lui/ei, dandu-i capul putin inapoi. Aceasta tehnica il/o va umple de uimire si de satisfactie.

G

SARUTUL GADILAT Gadila-i cu varful limbii conturul buzei superioare. Se va simti nemaipomenit, fiind, in acelasi timp, animat de un impuls salbatic.

SARUTUL GATULUI Mangaie cu limba si saruta, alternativ, adancitura de sub clavicul , ridica-te lent spre gat, si incheie cu un sarut infocat pe buze.

SARUTUL GATULUI CU LIMBA Linge incet partea laterala a gatului pana la ureche, apoi intoarce-te pe indelete pe acelasi traseu. Cu siguranta, acest sarut ii va da fiori.

I

SARUTUL "IA-MI RESPIRATIA" Cand sunteti angajati intr-un sarut frantuzesc, asteapta pana partenerul tau ajunge la momentul inspiratiei. Atuci cand inspira, expira in gura lui/ei. Acest lucru iti va lua, la propriu, respiratia. Puteti inversa rolurile.

SARUTUL INELUI BURICULUI Daca perechea ta are un piercing la buric, aseaz-o pe o sofa, si fa miscari circulare cu limba in jurul buricului, sarutand si lingand cu gingasie.

SARUTUL INSPIRATIEI SI EXPIRATIEI Saruta-ti cu delicatete partenerul, apoi preia-i respiratia, tinandu-va amandoi gurile deschise una catre alta, astfel ca atunci cand el expira, tu sa inspiri si invers. Este sexy  senzual si va apropie unul de celalalt.

SARUTUL ISPITITOR Plimba-ti limba pe buzele iubitei/iubitului dinspre exterior catre interior. Buzele ei/lui vor reactiona, deschizand-se mai larg, astfel ca iti vei putea continua explorarea cu limba inlauntrul gurii lui/ei.

SARUTUL IMPREUNA PENTRU TOTDEUNA Prinde obrajii "iubirii vietii tale" intre palme, mangaind usor pielea fetei. Spune-i cat de mult o/il iubesti si cat de mult inseamna pentru tine. Jura-i ca veti fi impreuna pentru vecie. Apleaca-te si lipeste-ti cu delicatete buzele de buzele ei/lui. Va fi un sarut extrem de pasional. Si, daca va fi facut asa cum trebuie, poate crea un simtamant magic, care va va umple ochii de lacrimi de fericire.

SARUTUL IN PLOAIE Cand sunteti singuri pe o strada, in timpul unei ploi, fa-ti partenerul sa se intoarca spre tine si saruta-l sub suvoaiele de apa care cad din cer. Un sarut romantic.

SARUTUL INFOMETAT Indreapta-te cu viteza catre partener(a , si da-i o sarutare apasata, dupa ce, cu agresivitate, l-ai apucat de gat cu amandoua mainile. Miscarile rapide sunt esentiale pentru a imprima sarutului pasiune.

SARUTULUL INGERULUI. Un sarut dulce, reconfortant. Saruta cu gingasie, abia atingand, pleoapa iubitului/ iubitei sau marginea laterala a ochiului.

SARUTUL INGHETAT Pune-ti in gura o bucatica de gheata, apoi saruta-ti partenerul cu gura deschisa, strecurandu-i cu limba gheata printre buze.

SARUTUL INTARZIAT Scopul acestui sarut este de a constata cat de lent puteti sa va sarutati. Saruturile molcome sunt considerate a fi cele mai pasionate si mai atractive. Cand incepeti sa va sarutati, concentreaza-te pe miscarea lenta, din ce in ce mai lenta, a buzelor si a limbii tale. Incercati sa simtiti fiecare semnal nervos transmis spre creierele voastre in timp ce, cu lentoare, va explorati gura unul altuia.

L

SARUTUL LATERAL Apropie-te si cuprinde-i spatele cu bratele. Atunci cand isi intoarce fata spre tine, da-i un sarut tandru si delicat pe buze .

SARUTUL LENT Incearca sa iti saruti partenerul de zece ori mai lent decat o faci de obicei. Poti folosi oricare dintre saruturile listate aici.

SARUTUL LIMBA LA LIMBA In timp ce stati asezati unul langa celalalt, atinge limba iubitului/iubitei cu varful limbii tale. Placerea va va taia respiratia.

SARUTUL LIMBII In timpul unui sarut frantuzesc, suge-i cu delicatete varful limbii, atunci cand este in gura ta.Va crea o emotie minunata, erotica,pentru amandoi.

SARUTUL LIMBII CAPTIVE In timpul unui sarut frantuzesc, prinde-i usor cu dintii limba, astfel incat sa nu poate sa si-o traga inapoi. Incepe apoi sa-i mangai varful limbii cu limba ta, pana il/o innebunesti.

SARUTUL LIMBILOR CAUTATOARE Similar cu sarutul frantuzesc, cu diferenta ca ambii parteneri trebuie sa isi rotesca limbile una in jurul celeilalte.

SARUTUL LOBULUI Soarbe si saruta cu gingasie lobul urechii. Incearca sa eviti plescaiturile.

SARUTUL LUI SPIDERMAN Pe cand partenerul tau sta intins pe burta, pe pat sau in aer liber, imobilizeaza-l prin surprindere, asezandu-te deasupra lui si sarutandu-i cu fervoare ceafa si gatul.

SARUTUL LUI ZORRO La fel ca si sarutul frantuzesc, cu diferenta ca limbile voastre se vor duela, asemeni unor spade.

M

SARUTUL MARII Stand in mare, cu apa pana la coapse, cei doi parteneri se saruta. Spargerea valurilor de corpurile lor ii dezechilibreaza si adauga un plus de pasiune sarutului.

SARUTUL MENTOLAT PICANT Ia in gura guma ta de mestecat mentolata favorita si ai grija ca partenerul sa isi mestece guma favorita picanta. In timpul unui sarut frantuzesc faceti schimb de gume.

SARUTUL MAINII Ridica-i mana incet catre buzele tale si freaca-ti usor buzele de ea. Din punct de vedere istoric, acest sarut era precedat de o plecaciune, care demonstra respect fata de o doamna.

N

SARUTUL NASULUI Apleaca-te usor catre fata lui/ei si saruta-i usor varful nasului. Acesta este un mijloc potrivit de a-i atrage atentia asupra ta si de a-i smulge un zambet.

-SARUTUL NAPUSTIRII Cand sunteti in parti diferite ale unei camere, napustete-te dintr-o data asupra partenerului si invaluieste-l cu imbratisari si saruturi. Este distractiv si romantic.

SARUTUL NON-STOP Furiseaza-ti limba inainte si inapoi in gura partenerului tau. Continua asa cat de mult timp poti.

SARUTUL NUMELUI Un sarut in care incerci sa pronunti, folosindu-ti limba, numele iubitului/iubitei tale in timp ce il/o saruti.

P

SARUTUL PE OBRAZ Un sarut prietenesc, cu mesajul "imi placi." Adesea, metoda de a saruta la prima intalnire.

SARUTUL PE UMAR Pur si simplu, apropie-te din spate, si saruta-i varful umarului. Un sarut plin de atasament si de senzualitate.

SARUTUL PESTELUI Sugeti-va amandoi obrajii pana cand buzele voastre se aseamana cu cele ale unui peste. Apoi indreptati-va unul catre celalalt, cu limbile iesind si intrand repede printre buze, pana cand buzele vi se intalnesc. Este distractiv si putin dificil.

SARUTUL PICIORULUI Un sarut romantic si erotic. Poate sa te gadile, dar relaxeaza-te si bucura-te de placerea momentului. Se pot suge mai intai degetele, urmand un sarut delicat pe picior. Pentru relaxare, se poate masa usor baza piciorului, in timpul sarutului.

SARUTUL PISICII Stai langa el/ea pe o banca, sau ingenuncheati unul langa celalt, si incercati sa va sarutati, atingandu-va cu varful limbilor, fara a va intoarce cu totul unul spre celalalt. Senzatia de lins ca de pisica este incredibila.

SARUTUL PISICII INFURIATE In timp ce ii saruti cu delicatete buzele, elibereaza un sunet puternic, vibrant precum cel al toarcerii unei pisici (astfel inact el/ea sa il poata auzi si sa-i simta undele vibrante in buze). Apoi musca-i si suge-i buza de jos. Este amuzant si scoate la iveala partea salbatica din tine. Miau !

SARUTUL PLEOAPELOR Saruta cu gingasie, pe rand pleoapele lui/ei. Un sarut erotic foarte excitant.

SARUTUL PRELUNG Incepeti sa va sarutati si continuati tot asa pana a doua zi!!!

SARUTUL PUR SI SIMPLU Aveti privirile tintuite unul de celalalt, simplul fapt de a il /o privi in ochi iti este de ajuns, dar partenerul tau se apleaca spre tine si iti da cel mai diafan sarut posibil pe buze sau pe varful nasului.

SARUTUL PULSULUI Saruta-ti partenerul de-a lungul gatului, cu buze delicate, cautatoare, pana cand ii gasesti pulsul. Da-i o muscatura foarte, foarte usoara si saruta gingas locul respectiv.

R

SARUTUL RAPID Pentru momentele cand esti in graba. Cel mai adesea se aplica pe nas, si nu pe buze.

SARUTUL RASTURNAT Esti pozitionat(a) in picioare, in spatele partenerului tau, care este asezat. II intorci capul spre tine, apoi ii ciuguleste cu dintii buza inferioara, pe cand el/ea face acelasi lucru , cu buza ta inferioara. Este distractiv si poti avea o senzatie inedita atunci cand ii simti respiratia pe gatul tau.

SARUTUL RATUSTEI Misca-ti capul usor in fata si in spate, in timp ce limba ta intra si iese cu repeziciune printre buzele iubitei/iubitului, precum limba unei iguane.

SARUTUL RESPIRATIEI In timpul sarutului, indreapta-ti gura in joaca catre obrazul sau gatul iubitei/iubitului si sopteste-i sa stea linistit. Expira cu delicatete printre buze spre obraz sau catre gat, si asculta-i geamatul sau oftatul de placere

SARUTUL ROMANTIC ( I ) Priveste-ti in ochi, cu pasiune iubitul/iubita, apoi indeapta-ti capul cu blandete spre el/ea pentru un sarut cu buzele usor intredeschise. In momentul in care se face contactul, inchide-ti cu delicate buzele. Deschide-ti si inchide-ti buzele de cateva ori la rand, pastrand contactul. El/ea isi va dori, cu siguranta, mai mult.

SARUTUL ROMANTIC ( II ) Inainte de a incepe sa il sauti, tine-ti pur si simplu partenerul in brate, intr-o imbratisare pasionata si romantica.

S

SARUTUL SENZATIONAL Cand stai culcat(a) langa partenerul tau, da-i o sarutare pe gura, croieste-ti o cale cu buzele si limba spre ureche, apoi intoarce-te pe acelasi drum sufland usor prin nari cat mai aproape de fata lui. Partenerul tau va fi cutremurat de fiori, dornic de a descoperi noi placeri.

SARUTUL SENZUAL  Indreapta-ti buzele incet catre iubitul/iubita ta, pentru un sarut romantic, strecoara-ti limba sub buza lui superioara, miscand-o cat mai lent pe un traseu circular. In final, musca usor buza de sus, pentru a intensifica senzatia adanca de placere.

SARUTUL SENZUAL SURPRIZA Cuprinde cu blandete fata partenerului cu amandoua mainile, cu degetele departate. Priveste-l in ochi, ezitand pentru cateva secunde. Chiar atunci cand el/ea se va asteapta la un sarut gingas, romantic, indreapta-i spre buze cateva atingeri ispititoare, inselatoare cu varful limbii, urmate de un pasional sarut frantuzesc.  Acset lucru il/o va scoate din minti.

SARUTUL SEXY Imbratiseaza-ti partenerul si scoate-ti limba in afara. Da-i de inteles sa faca si el/ea acelasi lucru si impreunati-va limbile in miscari febrile si ispititoare. Se creeaza astfel o tensiune extrem de pasionala.

SARUTUL SIRENEI La o piscina sau in mare, spune-i iubitului/iubitei sa se scufunde in apa si, dupa putin timp, inainte de a-si consuma provizia de oxigen, inspira adanc, scufunda-te dupa el/ea si da-i sa inspire din gura ta. Este distractiv si adauga un plus de coxiune intre voi.

SARUTUL SORBITURII Soarbe putin din bautura ta favorita, lasa cateva picaturi sa intarzie pe buzele tale, apoi saruta-ti partenerul. Este un mod unic de a infiripa o emotie senzuala, iar partenerul tau se va bucura de aceste momente.

SARUTUL SUBACVATIC Gaseste-ti partenerul sub apa, apoi saruta-l si imbratiseaza-l. Este o experienta minunata si unica. Atunci cand ramaneti fara aer, veti fi deja deasupra apei.

SARUTUL SURPRIZA Surprinde-ti partenerul cu un sarut inainte de a-si termina o fraza.

SARUTUL SIREI SPINARII Incepe prin a-ti saruta partenerul pe obraz, pana in dreptul urechii, apoi fa-ti drum, cu blandete, spre gat, pana la sira spinarii. Un sarut foarte senzual si excitant.

SARUTUL SOPARLEI Cand te inclini pentru a-ti saruta iubita/iubitul, scoate-ti limba afara si atinge-i buzele, dupa care, cu rapiditate, trage-ti limba inapoi. Este distractiv, mai ales cand faceti asta in acelasi timp.

T

SARUTUL TALIEI Saruta-ti gingas partenerul, putin mai jos si lateral fata de buric. Un sarut care poate trezi fiara dintr-o femeie.

SARUTUL TIGRULUI Furiseaza-te pe nesimtite in spatele partenerului tau, apoi, dintr-o data, prinde-l in brate si musca-l usor de gat. Ai grija sa articulezi, in acelasi timp, un raget inspaimantator.

SARUTUL TAMPLEI I Sarut matern sau prietenesc, aduce cu el o senzatie de confort.

SARUTUL TAMPLEI II Saruta-ti iubitul/iubita pe tampla. apoi coboara cu buzele pana la pomete. Nu se va satura niciodata de aceasta sarutare.

SARUTUL TOTAL Prinde-ti usor in brate iubitul/iubita si incepe sa il/o saruti incepand cu fruntea, coborand tiptil catre nas. Cu tandrete dar si cu pasiune, da-i ce poti mai bun dintr-un sarut pe buze .In continuare, deplaseaza-te cu buzele mai jos, catre gat... Restul depinde de imaginatia ta.

SARUTUL TRISTETII Sa spunem ca tu si iubitul/iubita tau /ta locuiti la mare distanta unul de altul, si sunteti amandoi cuprinsi de tristete la gandul despartirii. Nu se stie cum incepe aceasta, dar, la un moment dat, inainte ca unul din voi sa se indrepte spre casa, va uitati unul la celalalt cu buzele stranse intr-un "botic ." Acel botic pe care il face un copil pe punctul de a izbucni in plans atunci cand i se refuza ceva. In acel moment trebuie sa va impreunati, cu gingasie, buzele "botoase." Intotdeauna va va face sa suradeti .

SARUTUL TIGANESC Sarut-o usor si mangai-o cu limba pe ceafa, apoi indreapta-te lent catre urechea ei. Daca poarta cercel, ia-l cu delicatete in gura in timp ce ii sugi lobul urechii.

U

SARUTUL UMED Cand buzele voastre s-au umezit indeajuns datorita sarutarilor, cu gura aproape inchisa, fa miscari inaine si inapoi, in sus si in jos, rotindu-ti tot timpul buzele in jurul buzelor lui/ei.

SARUTUL UNDUITOR In timp ce iti saruti iubitul/iubita, rostogoleste-ti usor limba, in sus si in jos, asemenea unui val. Poate fi un sarut cam umed, dar da o senzatie unica si poate starni hohote de ras atunci cand se incheie.

SARUTUL URECHII Incepe prin a il/o saruta pe gura, plimba-ti buzele pe gat, si apoi incepe sa ii saruti urechea si sa-i sugi usor lobul. Poti incerca, de asemene , sa-i limgi sau sa-i musti usor urechea. Toate acestea il/o vor innnebuni si, in mod sigur, nu se va multumi cu atat.


V


SARUTUL VACUUMATIC In timp ce va sarutati cu gurile deschise, incepe sa tragi aer in tine ca si cum l-ai aspira din gura partenerului tau. Un sarut jucaus.

SARUTUL VAMPIRULUI In timpul unui sarut frantuzesc, prinde cu blandete, intre dinti, limba partenerului tau. Apoi, incepe sa-i ii sugi cu delicatete varful limbii.

SARUTUL VIRTUAL Pentru iubitorii internetului. Trimite un e-card sau un sarut prin email cu urmatorul simbol: -* .

Z

SARUTUL ZAPEZII Ia o bucatica de zapada in gura si saruta-ti partenerul in stil frantuzesc.

SARUTUL ZGLOBIU In timpul unui sarut frantuzesc, schimba-ti, cat mai des cu putinta, pozitia de inclinare a capului.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Sarutul zodiilor | Cum saruta fiecare “zodie” ?

Sarutul si personalitatea | Saruta-ma si-ti voi spune cine esti

Sarutul frantuzesc , arta si tehnica
Enciclopedia sarutului - 100 feluri de a saruta Enciclopedia sarutului - 100 feluri de a saruta Reviewed by Diana Popescu on august 04, 2008 Rating: 5

23 de comentarii:

  1. sunt asa de muuulte, nu prea pot sa le retin, deci cred ca nici 5 nu am incercat

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa incerc cel putin jumatate dintre ele:))

    RăspundețiȘtergere
  3. este super,am 13!ultimul sarut mi se pare interesant

    RăspundețiȘtergere
  4. ce mijtooo eo inka nu mam sarutat dar pr mew mia zis k o sa ma sarute maine sh am fost foarte emotionata pt k nuj kum o sa fie pr mew saut aja k am inceput sa caut pe net....am citit fiecre cuvintel...sper sa le incerp pe toate...sunt aja de fericitaa:**:XX<3<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Super paginaa!!! am incercat cateva si au iesit perfect :X:x:X

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cred ca fiecare saruta dupa cum simte si stie!e evident ca ajuta sfaturile,dar totul depinde de cum simti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciudat..nu am citit niciodata despre cum sa saruti,si cred ca cel putin jumate din ele le-am incercat.. :O...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sarutul pe gat e cel mai senzual si poate starni xel mai usor placere.

    RăspundețiȘtergere
  9. ZappyTV a incercat toate saruturile.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.