MAGIA NEAGRA: FARMECE DE DRAGOSTE

Atunci cand femeile sunt hotarate sa cucereasca un barbat sunt in stare de orice; unele ajung sa apeleze chiar la resursele magiei negre . Astfel de femei sunt gata sa foloseasca retete cu ingrediente greu de imaginat cum ar fi sangele menstrual sau pielea de broasca .

Magia neagra a fost utilizata timp de secole pentru a face sa cada o persoana in mrejele iubirii. In urma cu 300 de ani, sotia tarului Petru Intai, Evdokia, incerca sa o indeparteze de sotul ei pe Anna Mons, o amanta germana extrem de pasionala. In disperare de cauza, Evdokia s-a hotarat sa apeleze la o vrajitoare, care a procedat la infingerea de ace in ochi si la stropirea cu ceara a portretului Annei. In cele din urma, tarina a fost trimisa intr-o manastire, iar vrajitoarea a impartasit soarta altor colege de breasla:arderea pe rug.

Iata o reteta standard a unei potiuni de dragoste: sange menstrual, cenusa de par, pudra de unghii, creier de liliac si piele de broasca .Acesta a fost cocteilul (amestecat in vin) servit regelui Louis XV de catre favorita sa, marchiza de Pompadour. Batrana care a preparat "licoarea" a sfarsit prin a fi arsa iar doamna de Pompadour a ramas amanta regelui timp de 20 de ani.

Vrajitoarea toscana Tofana a ucis in jur de 100 de barbati in anul 1665. Mastera avea o multime de clienti; sotiile ii vizitau coliba pentru a-i cere potiuni care sa ii faca pe sotii afemeiati sa se reintoarca la ele. In schimb, Tofana le dadea un "medicament" care ii lecuia pentru totdeauna de femei pe barbatii necredinciosi: otrava de sobolani. Dupa ce unul din nefericitii soti si-a gasit linistea eterna in urma ingerarii unei supe condimentate cu respectiva "potiune", vrajitoare a gasit imediat o explicatie plauzibila: Dumnezeu il pedepsise pe barbat pentru purtarea lui pacatoasa. Arestata pana la urma, Tofana a trecut in lumea celor nedrepti strangulata de un gardian din inchisoare.

Cu toate ca obiceiul de arde vrajitoarele pe rug nu mai este de actualitate,
putem intalni in aproape orice ziar anunturi de genul: "Asigur revenirea iubitului. Garantat 100%". Situatia nu este aceeasi in tarile islamice. O batrana de 98 de ani din Pakistan a ars de vie in casa incendiata de consatenii sai, indignati de faptul ca femeia le facea rau fetitelor, colectand picaturi din sangele acestora. In fapt, batranica era indragostita nebuneste de fiul de 17 ani al imamului, si, realizand ca nu are nici o sansa de a i se raspunde iubirii, aduna sange de fecioara pentru a-l folosi in ablutii capabile sa o intinereasca.

Sangele menstrual a fost intotdeuna un ingredient de baza in potiunile pentru farmecele de iubire. Elisa Schteinhau, o practicanta a magiei negre din Munchen sustine ca sangele menstrual contine substante narcotice extrem de excitante. Un pahar cu o astfel de licoare -spune ea- ar putea provoca halucinatii intense. Uneori, femeile strecoara cateva picaturi de sange manstrual in spatele urechii barbatului adormit. Se spune ca aceasta pata inchegata se va mentine timp de trei zile. Uneori un strop de sange menstrual este adaugat in cafea sau in vin, sau chiar in crema de ras sau in colonia barbatilor. De fapt, aceasta practica "magica" poate provoca reactii alergice, in al doilea rand, se poate ajunge la otravire. Mai mult decat atat: se spune ca daca un iubit este vrajit prin acest procedeu, farmecul nu va dispare niciodata. Elisa marturiseste ca a fost martora unui astfel de incident; o femeie i-a aplicat vraja aceasta sotului ei necredincios, dar s-a indragostit apoi de un alt barbat si a incercat sa divorteze; povestea s-a incheiat cu uciderea ei de catre sotul gelos.

Sangele menstrual este cea mai ieftina substanta utilizata in astfel de magii. Cea mai scumpa este mandragora, merele de pamant care cresc sub anumiti copaci. In vechime, atunci cand condamnatii erau spanzurati de stejari sau de brazi de munte, picaturile scurse din testiculele lor (numite "mandragorele barbatilor spanzurati") erau adunate de fetele de la tara si vandute doamnelor bogate. Cum executia prin spanzuratoare nu se mai practica in Europa, se pare ca astfel de "mandragore" uscate sunt aduse prin contrabanda din Iran, Sudan, sau Arabia Saudita. Pretul unei mandragore ajunge la 5000$ in Anglia sau Franta, dar desigur, exista multe contrafaceri. Se crede ca pudra din mandragore provoaca "orbirea din dragoste" a unui barbat, care inceteaza de a mai reactiona sexual fata de femei, cu exceptia sotiei ori iubitei lui.

Copyright © diane.ro
MAGIA NEAGRA: FARMECE DE DRAGOSTE MAGIA NEAGRA: FARMECE DE DRAGOSTE Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2009 Rating: 5

609 comentarii:

  1. eu am pus de doua saptamani menstruatie in cola.si nu se cunoaste nicio diferenta.. :( asta e...poate ma gandesc k e mai bine asa.knd iam pus si kt a baut cola am zis asa cum eu nu pot trai fara sangele mee asa nici tu sa nu poti trai fara mine.
    bafta pt cele care mai incearca

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am incercat de 2 ori,amandoua datile au fost sambata,si nu a mers :(((. Nu inteleg cum la altele au mers si la mine nu,ori nu fac eu ceva bine ori e el de vina. Cu vraja asta nu e nimic sigur,e stresant sa incerci si sa nu-ti iasa.Si mai fac si pacat pe deasupra fara nici un rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am facut treaba asta dar va spun ca fuctioneaza numai ca devine foarte posesiv .aveti grija dca nu aveti de gand sa stati toata viata cu acea persoana nu o faceti pentru ca va fi instare sa se omoare sau chiar sa te omoare este foarte periculos.sa nu credeti ca va va iubi nu va deveni unbra ta si foarte posesiv si gelos.voi alegeti ce sa faceti ,dar va spun e periculos.

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNT INGROZITA!AM 42 ANI SI AM FACUT MULTE GRESELI AM CREZUT IN FARMECE VRAJI TOT CE-MI SPUNEAU ALTII SA FAC!0PRITI-VA ! VA DISTRUGETI TOT NOROCUL IN DRAGOSTE! M-AM CASATORIT FOSTUL SOT A ACTIONAT CU FARMECE,AM AFLAT MAI TARZIU DUPA DIVORT APOI ALTE GRESELI PE CARE LE-AM PLATIT SI SUNT GREU DE INDREPTAT.PENTRU CATEVA LUNI DE FERICIRE NU MERITA!SUNT SINGURA ACUM DAR NU MAI VREAU DECAT O RELATIE BINECUVANTATA DE DUMNEZEU .CHIAR DACA ESTE GREU SI CERE TIMP INTOARCETI-VA LA DUMNEZEU.ACEASTA ESTE CALEA FERICIRII LASATI PROSTIILE

    RăspundețiȘtergere
  5. NU incercati sa faceti asta fetelor....am facut'o si eu....iar rezultatele au fost groaznice....s-a despartit de mine si s-a combinat cu alta...:)Aveti grija...nu la toata lumea rezultatul este unul pozitiv :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Este adevarata vraja cu o cafea si ciclul!...dar trebuie sa spuneti inainte de a-i da barbatului sa bea cafea : "cum eu nu pot trau fara sange nici tu sa nu poti trai fara mine" si va faceti cruce de 3 ori.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog, daca stiti pe cineva care face legari spuneti-mi si mine! rediana66@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog, daca stiti pe cineva care stie sa faca legaturi, sa lege pe cineva, spuneti-mi si mie! rediana66@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. buna, vreau si eu un sfat! va rog din suflet sunt o fata am 24 de ani, si cand aveam 14 ani ma'm dus intro zi la rugaciune la un preot. si mio zis asa, ca seara o sa vine o prietena de a mea si o sa vrea sa probeaza o pereche de pantaloni, dar sa nu'i dau ca o sa fak magie neagra sa nu am parte in dragoste in viata mea!!! o luat fara sa am timp sa spun k nu'i dau voie, si o probat.! de atunci nu am parte in dragoste!!! sunt o fata foarte linista si sufletista, dak ma cunosc cu un baiat e ok. o luna maxim, dupa aia pleaka fara niciun motiv, pentru ca mio facut aia asa sa patesc mereu:((:(( va rog dak stieti ceva sa ma dezleaga ceva ce mi'a facut ea!!! ca numai pot trai asa imi vine sa mor mai bine..:((:((va rog din sufletul meu ajutatii ma dak puteti cu un sfat. id. meu mihaela_dulce16

    RăspundețiȘtergere
  10. Fetelor,si eu am facut vraja asta si nu a mers..din contra s-a inrautatit situatia.Si singura solutie a fost sa ma rog....sa ma rog foarte mult pentru linistea mea sufleteasca...si ce'i drept nu mi-a indeplinit Dumnezeu dorinta de a fi cu el,dar mi-a dat acea liniste de care aveam nevoie...nu mai sunt obsedata de el...deloc,chiar nu mi mai pasa.Nu am nici un drept sa va spun sa nu faceti vraja asta...dar daca acesti barbati nu ne iubesc..e pentruu ca nu ne merita...Dumnezeu stie de ce.Voi fetelor nu ati pierdut nimic...doar ei pierd :)...M-am rugat luni de zile la El, sa ma iubeasca,am facut o multime de vraji luate de pe net...nici nu mai stiu...nici un efect.Stiu ca e greu,si pentru mine a fost,si este..pentru ca mai am momente cand mi e foarte dor de el...dar merg mai departe...stiu k nu ma merita.Asa si voi fetelor,nuu va merita...sunteti prea bune pt.ei.Or sa'si dea seama de asta candva,cand or sa se loveasca tare :)Rugati-va la Dumnezeu sa scapati de obsesia asta...si o sa va asculte.Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cea cu ACELE, care a spus asa " Dupa cele sapte zile luati fotografia si puneti-o langa o iconita a Fecioarei cu pruncul, daca persoana este sot sau sotie, sau langa o icoana a Maicii Domnului, daca e doar iubit sau iubita."

    CAT TIMP TREBUIE TINUTA POZA DUPA, LANGA ICOANA ? SI IN CAT TIMP ISI FACE EFECTUL. LA TINE A AVUT EFECT GARANTAT?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru cea cu ACELE , Ai spus asa : "Dupa cele sapte zile luati fotografia si puneti-o langa o iconita a Fecioarei cu pruncul, daca persoana este sot sau sotie, sau langa o icoana a Maicii Domnului, daca e doar iubit sau iubita."

    CATE ZILE TREBUIE LASATA LANGA ICOANA? EFECTUL IN CAT TIMP SE FACE ? LA TINE A AVUT EFECT ? E GARANTAT ?

    RăspundețiȘtergere
  13. cine face asa pana ceva pana la urma i se antoarce an potriva ei pe un barbat orcei iai faceot te nlasa
    si chiar daca ai avea cu iel 100 de copii
    iar pe cei ce aveti farmece vas consilia sa merghetian mm la parintele cucu la valea stejarului
    caci el stie mai bine ce sa faca

    RăspundețiȘtergere
  14. stiti cine face asa ceva i se antoarce an potriva sa acuma sau mai tarziu o sa dati socoteala pentru cceia ce faceti si o sa fie jale mai bine faceviti un eczamen de costinta prima de aface asa ceva iar pentru cei ce aveti asa ceva va sfatuiesc sa purtati pe dos maieu sa chilotul si daca e posibil sa aveti usturoi si sa beti an fiecare dimineata apa sf pe stomacu gol si rugaciuni si acatiste as sf vasile cel mare,sf mina, sf ioan gura de aur ,sf halambrambrie si lumanari sfintite 12noaptea se citesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu e buna metoda cu menstruatia...nu la toata lumea merge:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Este posibil ca aceasta vraja sa-si faca efectul mai greu??? Eu am facut chestia asta de 2 ori....si a cam trecut ceva vreme si nimic....spuneti'mi va rog....e posibil sa si faca efectul si dupa saptamani...luni???

    RăspundețiȘtergere
  17. pentru anonima din 15 aprilie, 12:41. lasa aici un id ceva si te contactez eu... insa cred ca voi incerca si vraja cu sangele menstraul astazi, pentru ca "nenorocitul" merita, macar sa fie spurcat, daca nu merge vraja. o sa va spun eu , fetelor daca functioneza cu adevarat. am avut multe dubii, insa dupa ultimele "fapte de indiferenta" ale jegosului, el ma impinge la lucrul asta! o sa am grija de el chiar inseara asta!!!! si apoi va povestesc

    RăspundețiȘtergere
  18. Dragele mele...
    Sunt in domeniu, deci nu vorbesc aiurea, dar ma ocup numai cu partea benefica a vazutului si nevazutului.
    Despre ceea ce vorbiti aici... imi pare rau pentru voi, pentru ca orice lucru facut, fie pozitiv, fie negativ, se va intoarce la "posesorul" sau, inzecit, poate nu peste o zi sau o saptamana, poate peste 10 ani, dar cu siguranta se va intoarce.
    Daca voi recurgeti la aceste chestiuni negative, cu sinceritate imi pare foarte rau pentru voi, pentru ca veti primi pana la sfarsitul vietii, rasplata. Totul se va pune impotriva voastra si unele dintre voi este posibili sa suferiti o moarte lunga si foarte urata.
    Unele dintre voi nu veti crede acest lucru, dar daca il cititi, tineti-l minte, iar cand se vor adeveri, imi pare rau sa spun, dar nu veti mai putea reface nimic, pentru ca de cand incepe plata raului facut, nu se poate intrerupe, pana cand rasplata nu se definitiveaza.
    Daca cele care au facut raul, de foarte putin timp, citesc acest comentariu si au remuscari, este cel mai bine sa indrepte lucrurile, cat de repede posibil. Nu vor scapa in totalitate de plata raului, dar cel putin, va fi mai mic.
    Numai bine va doresc. Sa aveti o minte luminata !

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragele mele...
    Sunt in domeniu, deci nu vorbesc aiurea, dar ma ocup numai cu partea benefica a vazutului si nevazutului.
    Despre ceea ce vorbiti aici... imi pare rau pentru voi, pentru ca orice lucru facut, fie pozitiv, fie negativ, se va intoarce la "posesorul" sau, inzecit, poate nu peste o zi sau o saptamana, poate peste 10 ani, dar cu siguranta se va intoarce.
    Daca voi recurgeti la aceste chestiuni negative, cu sinceritate imi pare foarte rau pentru voi, pentru ca veti primi pana la sfarsitul vietii, rasplata. Totul se va pune impotriva voastra si unele dintre voi este posibili sa suferiti o moarte lunga si foarte urata.
    Unele dintre voi nu veti crede acest lucru, dar daca il cititi, tineti-l minte, iar cand se vor adeveri, imi pare rau sa spun, dar nu veti mai putea reface nimic, pentru ca de cand incepe plata raului facut, nu se poate intrerupe, pana cand rasplata nu se definitiveaza.
    Daca cele care au facut raul, de foarte putin timp, citesc acest comentariu si au remuscari, este cel mai bine sa indrepte lucrurile, cat de repede posibil. Nu vor scapa in totalitate de plata raului, dar cel putin, va fi mai mic.
    Numai bine va doresc. Sa aveti o minte luminata !

    RăspundețiȘtergere
  20. Da... ai dreptate....Mi-am spalat din pacate in fata Lui Dumnezeu....si Dumnezeu iarta orice...si pe deasupra ma si ajuta sa-l uit pe fostul....Doar Dumnezeu poate face o minune in viata noastra...Si atata timp cat iti recunosti greselile in fata Lui...El te iarta,pentru ca Diavolul nu e mai puternic decat Dumnezeu...Consider ca exagerezi cu "raul se intoarce cu siguranta"...probabil ca asa va fi...dar depinde de tine ca om...cum spuneam Dumnezeu ii iarta pe cei ce cred in El si I se roaga Lui :)

    RăspundețiȘtergere
  21. pt a pune cuiva menstruatie in cafea nui de joaca eu am facuto si imi pare rau a devenit umbra mea ma ameninta ca se omoara daca il parasesc stie cineva cum se desface aceasta vraja?va roggggggggggggggggggggggggggggggggggg

    RăspundețiȘtergere
  22. Mie deja imi vine sa rad...cum e posibil ca la altele sa le fi iesit schema asta si la altele nu...:))))....
    Pentru anonima din 5 mai 2011, 13:04 pai solutia este una singura....Sa tina post,sa se spovedeasca,sa se roage.etc..ce o sa i mai zica preotul...alta solutie nu este :)Imi pare rau k ti s a intamplat asta...dar inainte sa faci o vraja ca aceasta trebuia sa te gandesti de 2 ori....sa nu regreti mai tarziu....
    Ce bine de mine ca nu a mers si de alte fete....serios...pt.cine mai vrea sa faca chestia asta...renuntati...nu vedeti k la fetele carora le a iesit vraja...acum vor sa scape de ei??? Renuntati...pt k e o chestie ciudata aici...fata e innebunita dupa baiat,baiatul nu o iubeste... ea face vraja..el se indragosteste obsesiv de ea....si ei deja nu-i mai place de el si vrea sa scape...ciudat....:)

    RăspundețiȘtergere
  23. buna ..eu sunt casatorita dar M-AM PLICTISIT ENORM DE EL ,nu il mai vreau .As vrea sa ma insele sa faca ceva sa-l pot parasi.............SUNT DISPERATA nu am motiv sa l parasesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Am si eu o intrebare pt Anonim din 10 aprile 2011 la vraja cu acele pe fotografie, dupa ce ai trecut acul prin focul de la lumanare si ai intepat inima, scoti acul din inima sau il lasi acolo si asa in fiecare zi?????????? explica cineva mai bine cum se face!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Lasa-ti vrajile,ca Dumnezeu e sus si vede!!!Nu o sa aveti liniste in viata daca faceti asa ceva si raul se va intoarce spre voi.Am vazut cazuri...aveti grija.Dumnezeu sa fie cu voi si sa va lumineze mintea.Am doar 18 ani insa dupa cate am observat,va sugerez sa nu va jucati cu focul.

    RăspundețiȘtergere
  26. eu sint cea care a postat vraja cu acele! bineinteles, acul se scoate din poza, dupa ce ai intepat! pentrua persoana care m-a intrebat daca la mine a functionat:eu am facut vraja timp de 5 zile, dupa care a trebuit sa plec intr-o excursie ( unde, fara sa stiu dinainte, am fost in niste locuri crestine absolut speciale, unde m-am rugat ca de obicei cu lacrimi in ochi). Cind m-am intors, dupe vreo doua saptaminie el m-a sunat aproape zilnic, a fost respectuos, atent si dornic sa imi fie pe plac. La mine a fost o situatie cu adevarat disperata. El departe, stiam ca umbla cu alte femei, ma suna o data pe luna maxim, eventual sa imi rida in nas. Acum lucrurile s-au schimbat. Eu zic ca am simtit o mare imbunatatire. Partea buna este ca se schimba si mentalitatea; esti "fortat" sa fii optimist si sa crezi, ceea ce e bine pentru starea de spirit. Succes celor care lupat pentru fericire!

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt de acord cu anonima din 12 mai 2011,21:05....renuntati fetelor va rog eu mult...am facut si eu prostiile astea....si l-am pierdut pe baiatul kre il iubesc..si sufar enorm....Rugati va la Dumnezeu sa va ierte sa va fie bine...credeti ma....El stie dc face lucrurile sa fie asa....trebuie sa aveti rabdare...daca baiatul e pt voi...o sa se intoarca...Dumnezeu ajuta pe toata lumea....faceti cum vreti,,,doar ca ganditi va bine...e mare pacat...si va merge rau....acum Slava Domnului...mi am confesat pacatele...si simt k imi merge mai bine....stiu k e greu...stiu ca iubiti mult k nu mai aveti aer fara el....dar serios...nu mai faceti rau...Pe Dumnezeu trebuie Sa-L iubiti cel mai mult in lumea asta...Aveti grija fetelor...Raul chiar se intoarce impotriva voastra!!!!!!!!!! Opriti va acum pana nu e prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  28. este o timpenie am incercat de 5 ori nu este adev.chestia cu ciclul din contra de cind am inceput sai pun sa indepartat de mine

    RăspundețiȘtergere
  29. Se pot face tot felul de farmece de dragoste, cu metode mai "curate" nu cu sange si broaste :) Pentru mine, magia este o pasiune, de multi ani studiez tot ce se poate legat de acest domeniu si pot sa spun ca stiu cam ce este magia si cum functioneaza. Daca aveti intrebari legate de acest subiect ma puteti contacta la id: nox_arcanum@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. sotul meu a cazut in cursa unei curve care i-a pus ciclu in mancare si bautura ,ba mai mult chiar masa ii face farmece si-l nenoroceste-au reusit sa ne divorteze legal de 1 an si ca soti intimi de 2ani-din doi oameni care ne iubeam in cateva zile ne-au facut sa fim doi straini care nu se mai pot apropia unul de celalalt

    RăspundețiȘtergere
  31. nu mai umblati cu vraji k nu tine,incercati rugaciunea care intradevar e facatoare de minuni si o recomand cu draga inima tuturor:
    Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

    Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
    In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
    Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

    Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).

    Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.


    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  32. Fratiloooorrr...voi va auziti ce vorbiti si ce scoateti pe gura?atata demnitate aveti in voi?sa faceti vraji persoanei iubite?Dar cand iubesti cu adevarat a-ti fii in stare sa ii tineti verighetele la cununia lui cu altcineva....doar a-l stii fericit ar trebuii sa va faca pe voi insiva fericiti...unde e bunatatea sufleteasca.V-ati gandit ca v-ar iubii doar o vraja si nu sufletul lui?asta va doriti?doar atat puteti?facand asta va dovediti voua insiva ca nu aveti respect de sine,ca sunteti doar niste bolnavi.Am 24 de ani si am avut cununia legata.a trebuit sa merg la preot si sa citesc acatistul sfantului Ciprian.Baiatul pe care il iubeam cu adevarat,mi se parea profitor,betiv ,zabalos,calic..si toate astea datorita unor farmece poae facute inbatjocura de catre cineva care nu putea sa ma aibe cu adevarat.si mai rau pentru el ..ca nu a reusit nimic.Dupa ce mi-au dezlegat cununia,primul lucru pe care l-am facut cand am iesit din Biserica a fost sa sun baiatul pe care il iubeam cu adevarat.Si el se comporta urat cu mine si nici nu il interesez cateodata,ma jigneste si ma face in toate felurile,dar il iubesc cu adevarat si ii respect orice decizie luata.atat timp cat e fericit si eu sunt.Desii stiu ca nu o sa fiu cu el....am destul orgoliu sa imi respect sentimentele si sa nu imi bat joc de ele.Sau poate si lui ii este facut la fel cum mi-a fost facut si mie de catre persoane josnice ca voi care nu au destula materie cenusie in cap si sunt extraordinar de egoiste.Rusine sa va fie ca va ganditi sa ii spurcati sau sa faceti vraji cu ace...pacatuiti chiar numai daca va ganditi..va vindeti sufletul diavolului.Acum va intreb.Sunteti voi femei adevarate cele care spurcati pe cei care sustineti ca ii iubiti cu ciclu?sunteti josnice rau de tot meritati sa suferiti o viata intreaga!!!!!asta meritati.

    RăspundețiȘtergere
  33. am si eu o relatie de 4 anidesi la inceput credeam si eu o prostie chestia cu vrajitoriile acum recurg singura la ele ma simt vinovata dar relatia mea se tine numai si numai pe baza la ceea ce fac mii rusine sa recunosc insa am fost si la vrajitoare si cu CM si numai cite prostii nu am mai facut e rau fetelo r dar daca ma paraseste ma sineucid viata mea nu are rost fara el e totul pentru mine e picatura mea de aer daca cunoasteti ceva mai puternic ca CM publicati aici

    RăspundețiȘtergere
  34. Imi pare rau ca recurgi la astfel de chestii....asa eram si eu ca tine...nu pot fara el,eu deja am facut gestu cu sinuciderea..si am facut multa lume sa sufere din cauza asta,si? la ce bun? am facut si prostia cu menstruatia...multe am facut...si nu m a ajutat la nimic,din contra am ramas cu nimic :-p Sfatul meu...resemnati va fetelor...cum fac eu...e greu la inceput..apoi trece foarte usor..eu una..incep sa ma simt din ce in ce mai bine fara el :)

    RăspundețiȘtergere
  35. vraja cu poza si acele are vreun efect?

    RăspundețiȘtergere
  36. imi poate spune cineva care a facut vraja cu poza si acele?are vreun efect?

    RăspundețiȘtergere
  37. nu merge am incercat de 10 ori nimic parca lam indepartat cu totul de mine

    RăspundețiȘtergere
  38. am trait cu barbatul meu 5 ani de zile si de un an nu ne mai intelege-am din cauza lui si avem si un copil de 8 luni,eu cred ca el e fermecat de alta,dati-mi simie un sfat
    cum il pot intoarce la mine si sa aflu daca e intradevar adevarat daca e fermecat....va rog

    RăspundețiȘtergere
  39. sa cstiti ca foarte bine functioneaza si postul sf.anton.care se tine post 9 marti

    RăspundețiȘtergere
  40. madeleine.2708 - rog sa imi dea add doar persoanele care au o experienta in astfel de "vraji" si stiu ce zic, nu doar vorbe in vant, ca la unii merg la altii nu. Sigur e o chichitza la mijloc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  41. puteti sa imi spuneti si mie va rog km pun eu sangele din tampon in cafea ?

    RăspundețiȘtergere
  42. Fetelor am incercat si ei sa-i pun citeva picaturi in coca-cola de singe, dar nu a baut tot din sticla a mai ramas putin.Oare n-o sa se primeasca?Spuneti-mi va rog.

    RăspundețiȘtergere
  43. Cea mai buna solutie k un barbat sa se intoarca la tine este indiferenta.Da reactia cu ciclul poate fi invers si sa te urasca sa se scarbeasca de tine.Si eu iubesc un baiat ma cauta cand vrea el.Ultimile dati lam tot refuzat si usor usor se intoarce la mine.Daca nu ne mai vor asta e inseamna k nu ne merita.Si fetele care zic pe aici ca e ca aierul din plamani si alte destea...fiti serioase,nu e adevart faceti sa impresionati cititori.Rugativa la Dumnezeu sa va impacti cu ei.Cand am fost in vacantza intr`o tara am pus unn banut la o manastire si o dorinta si mi sa indeplinit.dumnezeu ma ajutat.in ziua de azi nu mai sunt cu el plang mereu dp el simi aduc aminte toate clipele frumoase.daca dumnezeu vrea sa ma ajute sa se intoarca la mine daca nu dragoste cu sila nu se face,poate ca asa imi e mai bine dak tot nu se intoarce odata la mmine.credetima ca am innebunit decand nu mai sunt cu el plang mereu da nu ma gandesc sai pun ciclu in bautura.

    RăspundețiȘtergere
  44. stie cineva vreo vraja cu ace infipte in poza?pt a intoarce persoana iubita...

    RăspundețiȘtergere
  45. As vrea si eu un sfat.
    Am 27 si nu mai pot sa gasesc un barbat cu care sa pot ramine.Cu citi barbati incep o legatura se sfirseste, cu cearta si despartire, parca sunt blestemata ca ei sa gaseasca alte femei si nu mai pot intelege.Sunt foarte cuminte, inteleapta, o fata cu o inima foarte buna dar niciodata numai am noroc.Nustiu ce s-a m,ai fac, am impresia ca cineva imi face rau. Ajutati-ma va rog. Ma rog la Dumnezeu de vreo 10 ani si tin posturi si nustiu ce dar nimic, de parca nu mai exista Dumnezeu, Dati-mi un sfat. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  46. fratilor,totul e real cu vrajitoria asta cu ciclu si etc,eu sunt un baiat sa zicem care a avut orice cu mana lui,munca cinstita sau nu important e ca a avut,pe mn ma vraijit cineva care doar ma distram vorbind,(nu amor etc.) acum sunt coplesit,de 2 ani sunt distrus psihic decand cu treaba asta,acum e cu altcineva iar eu disper,incerc sa ma sinucid,simt ca odata tot o fac,e un blestem urias,nu mai am noroc in nimic,nu mai vad pe nimeni,va rog,oricine ajutati-ma ca sunt cu psihicul la pamant,robert_bussines20@yahoo.com ,va rog din suflet ca nu mai stiu de capul meu

    RăspundețiȘtergere
  47. buna sunt myra si am citit multe din sitoatiile voastre dar nu prea inteleg mai nimik as vrea care poate s ma ajute s fak un baiat s ma iubeaska makar p jumatate kat il iubesk io ias fi recunoskatoare as face aroape ori k deci care stie vreo vraja sau vreo khiestie ma gaseste p id d mess myra_pyssy va rog ori k nu conteaza si k ciclu nu kont ms va pwp si sukkes la toate fetele le doresk iubirea d care io deocamdata nu am avuto dar mio doresk asa k nu uitati myra_pyss ,a gositi si vb ori ce pwp

    RăspundețiȘtergere
  48. care stie vreo metoda s il fak s io p iubitu meu sa aiba mai mult drag d mn k o pretuieste mai mult p nevastasa ia trantit un baietel si akum ia e pe primu lok in viata lui s asta nu va ramane asa care poate s ma ajut ma gaseste p id meu mess myra_pyssyva pwp si sukece s la toate femeile s i fetele in dragostea p kare io din pakate nu o am

    RăspundețiȘtergere
  49. o vraja prin care pot face o persoana sa se intoarca la mine?ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  50. buna fetelor acum opt ani am facut si eu chestia cu menstruatia..nu stiu in ce zi exact..dar din prima zi de ciclu pana in ultima zi..in fiecare zi i-am pus in cafea,in cola..etc cand aveam ocazia..in nici un caz seara..seara dormeam..ziua cand mancam,dimineata cand beam cafeaua....nu am stiut daca o sa aiba ceva efect sincer nici nu speram multe ...oricum sunt cu el si ma iubeste fff mult..mi-o spune in fiecare zi..sunt foarte fericita cu el..acum ma gandesc oare chiar ma iubeste sau e din cauza vraji????...oricum nu tare ma intereseaza important e ca suntem impreuna si suntem fericiti..in 3 luni avem nunta..;)incercati daca iubiti cu adevarat..;)

    RăspundețiȘtergere
  51. Mda..clar:)))mai bine deloc:))0sigur nu ajuta :)))

    RăspundețiȘtergere
  52. eu sunt cu o persoana de 5 ani care in luna martie in acest an a trebuit sa plece in tara ptr niste probleme personale si dupa 3 saptamani cand sa intors acasa la mine in milano a zis ca vrea sa terminam caci este indragostit si ca pe mine nu ma iubit niciodata ca ma luat sa uite de fost si pe urma pentru comoditate si amm facut si eu chestia cu ciclu in luna iunie si vreau sa spun caci acum stam sa ne casatorim in luna ianuarie 2012 si sunt super fericita

    RăspundețiȘtergere
  53. salut eu sunt cu cineva de 5 ani care in luna lui martie pentru probleme de sanatate cu tatal sau a trebuit sa merarga in tara ptr 3 saptamani cand sa intors a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine si ca sa indragostit de altcineva si caci pe mine nu ma iubit deloc ci ma folosit so uite pe fosta care la parasit si pe urma din comoditate asa caci noi locuind impreuna am decis sa fac si eu chestia cu ciclu in luna iunie iar acum vreau sa va spun caci ma cerut de nevasta si in ianuarie 2012 facem nunta si sunt super fericita nu imi pare rau deloc

    RăspundețiȘtergere
  54. nu cred in asa ceva ... si nici nu o sa incerc prostii dinaste !:)

    RăspundețiȘtergere
  55. scriind asa prostologii nu va aratati decit una....kit de proate sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  56. hey....si mama are prob cu tata...el de 5 ani merge la curve o bate pe mama si se cearta tot timpul cu ea........ mama e o femeie de casa si nu l-ar insela pe el dar s-au adunat mai multe de alungul timpului si mama s-a saturat...azi a venit la mine sa caute nuj ce vraji ca si asta cu sangele de la menstruatie dar nu are incredere in aceste lucruri......mai e si bunica din partea mamei care s-a bagat in fiecare problema incercand sa o remedieze dar a agravat-o din ce in ce mai tare ajungand ca tata sa nu o mai suporte....ea face multe blesteme din cauza lui ajungnd la toate prostiile...........CE AR TREBUI SA FAC......nu mai suport cearta.......va rog ajutatima cu ceva vreau sa fie din nou familia fericita ca si careia ii duc lipsa.....:((:((.......va rog sa ma ajutati lasand comm-uri aiki...va rog...

    RăspundețiȘtergere
  57. bun.am citit o gramada.ideea este k la unele merge si la altele nu.parerea mea este k merge.eu am divortat de mai bine de un an,am facut o greseala,mi-am dat seama k il iubesc enorm si am facut chestia.nu stiu ce sa zic dak a functionat sau nu,cand i-am facut a inceput sa vb urat cu mine,sa ma trateze cu foarte mare indiferenta,dar dupa 5 luni vad k incepe s ma sune,ma cheama sa ne intalnim,se topeste cand sunt cu el,ma strange in brate parca sa ma devoreze nu alta,acuma nu stiu,eu am inceput demult sa-mi pierd speranta k o sa ne mai impacam.sincer as vrea sa cred k totusi functioneaza.nu am zis nici un descantec deasta.doar am pus si gata.m-am rugat asta e drept.nu stiu cat de surate sunt rugaciunile cu vrajile,dar cum zicea cineva,in dragoste totul e permis.

    RăspundețiȘtergere
  58. Feteeelor....!!!!!!!!Vroiam doar sa va aduc aminte ca DUMNEZEU inca mai exista.....si mai bine a-ti face o rugaciune decat asa niste prostii!!!(MARE-I GRADINA TA DOAMNE)

    RăspundețiȘtergere
  59. buna!am citit comentariile voastre si multe din ele m-au lasat fara covinte...consider k exista vraji pt k asa cum exista d-zeu exista si diavolul.eu consider ca am cununiile legate pt majoritatea anilor sunt singura...si dc cunosc pe cineva este o persoana rea cauta sa-mi faca rau.Asa ca nu stiu ce sa cred...ma poate ajuta cineva???

    RăspundețiȘtergere
  60. eu am facuto si dupa 10min a mers pur si simplu imi zicea ca ma iubeste dar nu a mers pentru mult timp

    RăspundețiȘtergere
  61. imi spune cineva daca vraja cu poza si ace da vreun rezultat?

    RăspundețiȘtergere
  62. o vraja sau un ritual pt aducerea inapoi a persoanei iubite?ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  63. uofff uofff mai fetelor pana cand sa ne milogim in fata la barbati?pai daca ei vad k tu esti disperata cum sa nu fuga..ia sa-i lasam mai la distanta..sa nu le mai oferim totlu pe tava..sa vezi cum vine singur ca soricelul la cascaval:p..ce ziceti?multe femei sunt umilite dar tot cu ei vor sa fie..stiu..iubesc!si eu am fost si poate sunt la fel m-am desp d el.am 19 ani si avem si un copil de 1 an..am incercat la fel sa il fac sa ne mutam impreuna din nou.nu se poate asa k eu dc sa fac cv d genu sa pun sange...nu daca dumnezeu a vrut asa..asta mi-e crucea pe care o car..nu ai cum sa il aduci inapoi daca el nu vrea mai ganditi-va si la asta..poate k s-a saturat de cereala..de texte:te ador..esti aerul meu..i se fc sila sa mai rasp..asa k fiti la fel,,INDIFERENTE!!

    RăspundețiȘtergere
  64. iam pus si eu prietenului mea intr-un pahar de cola 2 picaturi de menstruatie pt ca nu bea alcool nu bea cafea. dar din pacate nu am zis acele cuvinte. isi va face efectul ?? da ti un raspuns va rog . nu am vreut niciodata sa fac asa ceva dar am trecut prin multe am suferit enorm de mult si cand ziceam ca este bine si la mine at relatie se dupea.este un pacat ffff mare la ceea ce facem noi de ce oare suntem atat de slabi si nu avem credinta in dumnezeu de ce diavolul ne impige sa facen anumite chestii pe care nu trebuie sa le facem AM FACUT CEEA CE NU TREBUIA SA FAC DAR EU TOT AM CREDINTA IN DUMNEZEU SI DAK ISI VA FACE EFECTUL LA CE AM PUS NU VOI SPUNE CA DIN CAUZA CA IAM FACUT CEVA VOI SPUNE CA DOMNEZEU A FACUT O MINUNE

    RăspundețiȘtergere
  65. Auzi dar la cine ma gadesc eu nu bea deloc alcool...deci??

    RăspundețiȘtergere
  66. daca persoana respectiva nu bea deloc alcool??/

    RăspundețiȘtergere
  67. dupa cat timp isi face efectul vraja cu poza?imi poate spune cineva?

    RăspundețiȘtergere
  68. da...
    shi alt ceva in afara de mistruatzie... mai exista vraje??

    RăspundețiȘtergere
  69. in cat timp isi fac efectul vrajile?

    RăspundețiȘtergere
  70. imi poate spune cineva o vraja pt aducerea inapoi a iubitului?

    RăspundețiȘtergere
  71. Adevarul este ca e tentant dar nu sti ce se poate intampla pe viitor. mai ales la barbati insurati, fetelor, daca iubiti un barbat insurat nu ii faceti astfel de vraja k e pacat, el are deja pe cineva si nu va putea niciodata sa fie cu voi oricat de mult l-ati iubi si el daca te iubeste face tot posibilul sa vina sa te vada si te suna, dar cand nu poate tr sa va obisnuiti cu ideea. asta e. Sa nu fiti niciodata geloase pe nevestele lor k daca sta cu voi inseamna ca nu o mai iubeste k ii tine doar obisnuinta sau copii unde e cazul. poate sa se mentina o relatie stabila si in situatia asta nu tr neaaparat sa divorteze.

    RăspundețiȘtergere
  72. Trompete :))) fitzi serioase :))) ji eu mor dp prietenu meu...dk ma lasa ma omor :D dar nahm.. pana atunci :P traiesk :D

    RăspundețiȘtergere
  73. BUNA AM SI EU PE CINEVA PE CARE O IUBESC ENORM DE MULT AM FACUT VRAJA CU ACE SI AM PUS POZA LANGA MAICA DOMNULUI,AS VREA INSA SA STIU CAT VA DURA CA SA SE INDEPLINEASCA.VA ROG DATIMI UN RASPUNS SUNT DISPERATA SINCER NU POT SA TRAIESC FARA ACEASTA PERSOANA.

    RăspundețiȘtergere
  74. si eu am fost indragostita ,disperata ca l-am pierdut...intr-o zi m-am asezat pe pat si am vorbit cu DUMNEZEU..cu voce tare..I-am spus ca il iubesc pe acel barbat din tot sufletul si nu am nici un interes....l-am rugat sa ma ajute sa fiu cu el.....peste doua zile el a venit la mine..acum suntem fericiti ,parca amandoi suntem alti oameni....

    RăspundețiȘtergere
  75. Practic magia de multi ani si este cat se poate de reala, chiar daca multi nu cred in asta. Oricum, retetele cu sange menstrual, creier de liliac ect. sunt doar niste superstitii, nu incercati asa ceva :) Daca vreti sa aflati mai multe despre magia adevarata, ma puteti contacta pe messenger la ID: vraji_dragoste

    RăspundețiȘtergere
  76. TOATE ACESTE LUCRURI CU MONSTRUATIA ETC SUNT DOAR PROSTI NU REYOLVATI NIMIC LASATI TIMPUL SA TREACA SI ACEA PERSOANA SE VA INTOARCE LA VOI

    RăspundețiȘtergere
  77. Aceea cu menstruatia e doar o superstitie nu este vraja :) Ar face oricine daca ar fi asa de usor. Daca aveti probleme in acest domeniu, ma puteti contacta pe messenger la ID: vraji_dragoste

    RăspundețiȘtergere
  78. au vreun efect vrajile astea?sunt adevarate?

    RăspundețiȘtergere
  79. buna as avea nevoie de ajutor pt a putea sa o intorc pe iubita mea la mn,sunt disperata pt ca ea este in pericol mare deoarece ii pe mana unor interlopi si nu stiu cum as putea sa fac sa vb cu ea si sa ii deschid ochii pt ca ea nu constientizeaza ce face.as apela in multe locuri dar mi se cere banii si eu nu am banii,va rog de la suflet la suflet sa ma ajutati sa imi recuperez iubita si sa o aduc in viata mea pt totdeauna pt ca eu o iubesc enorm de mult.astept raspunsuri cat mai multe va rog sa ma intelegeti sunt disperata.am inceput relatia cu ea anul trecut pe 15 ianuarie 2010 la inceput totul a fost bn dar dupa aceea sau amestecat f multa lume intre noi pt a ne desparti,ea este f usor influentabila.mai ales ca este dansatoare de striptis de la 18 ani decand a iesit de pe portile caminului de copii pt ca acolo a crescut fiind abandonata de catre parintii ei.acuma ea lucreaza aici in cj dar sia schimbat nr de tel id de mes ,iar eu nu pot sa dau de ea in nici un fel,daca mas duce acolo mie frica sa nu sara la bataie careva de acolo pt ca o caut.ajutatima va rog din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  80. am incercat vraja cu menstrutaia
    i-am pus-o in cafea
    am ramas gravida si m-a parasit dupa ce o saptamana fusese totul de vis
    am facut chiuretaj si mi-am riscat viata copilul fiind foarte mare, sracina vansata
    momentan este cu alta
    l-a vazut o prietena de-a mea si mi-a spus ca parea cam sinistru
    intre timp i-am facut vraja cu lumanrile aprinse in cel ami inlat loc din casa
    cica se intoarce a ptra zi
    stau si ma intreb in mod logic ca nu sunt genul care sa-si taie venele, a functionat?

    RăspundețiȘtergere
  81. ce sa fac am 2 copii si de 5 luni mama departit de sotie aplecat ea si nu stiu cum sa ma in pac cu eadatimi un email pe adresa sima.george83yahooo.com va mutumesc

    RăspundețiȘtergere
  82. si daca ciclul este de cateva zile mai are vre-un afect vreau sa stiu va rog raspundeti

    RăspundețiȘtergere
  83. nu cred nimic cred ca sunt doar minciuni

    RăspundețiȘtergere
  84. am si eu o problema sunt casatorit de 7 ani si acum sotia a gasit pe alt cineva, mia spus ca vrea sa divorteze de mine ca nu ma mai iubeste si iubeste pe alt cineva .
    eu nu am reactionat in nici un fel la spusele iei eu o iubesc atat de mult incat ce imi zice aia fac oare sa imi facut si mie ceva ,ca de multeori am sentimentul ca daca nu mai sunt cu ia nu mai an de ce sa traiesc . si acum imi este tare teama sa nu fac vreo peostie daca de despartim ce pot sa fac

    RăspundețiȘtergere
  85. vreau sa ma impac cu fosta prietena o iubesc mult dar ea nu vrea sa mai auda de mine ce sa fac va rog ajutatima

    RăspundețiȘtergere
  86. mai mari prostii ca astea nu am auzit.parerea mea este ca daca nu te mai iubeste persoana iubita mai bine daca te resemnezi.daca te a iubit si acum nu te mai iubeste inseamna ca undeva ai gresit.

    RăspundețiȘtergere
  87. Si cica suntem in 2011:)))Bai fetelor,voi realizati ce discutati aici?In primul rand voi nu va ganditi cat de scarbos e sa faceti asa ceva?Dupaia cum il vei mai saruta stiind ce a baut?bleah,nici nu vreau sa ma gandesc si chiar nu realizati ca astea sunt mizerii si sa presupunem ca sunt adevarate,sunteti inca adolescente,peste o luna e posibil sa va indragostiti de alt baiat,cum puteti trai ,cu gandul ca ati facut rau?Pe bune,maturizati-va si acceptatai despartirile,pana la maritis ce o sa faceti,o sa-i vrajiti pe toti?:))))0

    RăspundețiȘtergere
  88. Da exact asta e sigura solutie sa ti un bou legat de tine..sa ii dai sa iti ingere sangele murdar plin de bacterii..Potiune de iubire 100% garantata.Ma ingrozesc de ce citesc sincer,nu imi vine sa cred ca inca exista personaje atat de inculte si de disperate ca multe care lasa aici comentarii.Un barbat nu sta langa tine daca il ungi cu sangele tau sau dau il pui in cafea.SCARBOS!! Folositi-va creierele si incetati in secolul 21 sa mai fiti asa de inapoiate dragele mele.Nici nu ma mira de ce saracii barbati va parasesc,nici eu nu as sta cu o inculta care inca crede si recurge la practici dinastea pagane

    RăspundețiȘtergere
  89. Știe cineva exact cum trebuie procedat ca sa pui ciclu in mancare sau bautura?

    RăspundețiȘtergere
  90. hmmm interesant subiectu am citit in intregime discutiie; vreau sa spun atat de mute ca nici nu stiu cu ce sa incep ;obs ca majritatea care sufera sint femei ; barbati mai putin ; despre mine pe scurt pt sa spun ca pana a varsta de 36 de ani pe care o am nu am avut o reatie fericita sanatoasa ; desi au fost putine nu m-am aes decat cu boaa ; si nu una arecare ; anu trecut in nv am fost gasita cu cancer de co uterin ; in fine; mi s-au strans a urma urmei si mi-am distrus sanatea suferind toti anii mei din dragste fara sa fac nici o ambitie ; nici nu aveam habar de toate astea pana acum cu utima reatie din care nu ma mai pot regasi dupa un an de despartire ; povestea este f unga si cred ca nu intereseaza pe nimeni insa ce vreau sa spun ca concuzie ca sa nu mai ajungem in situatii de acest gen efectiv sa nu mai iubim e tot ce-mi asa de intees a urma urmei ; orice mi-ati spune eu nu concep iubire cu atata suferinta ; un m care iubeste cu adevarat nu pate rani ; noi femeie cand iubim sintem intru totu ptr barbati ; ei de ce nu pot ? sau iubirea or cum trebuie interpretata? eu nu mai tariesc in romania de 2o de ani ; am iubit aici unde sint acum ; sufar singura nu am famiie nu am pe nimeni aprape ed mine sint epuizata sufeteste psihic fizic vb imba straina de simt ca ma sufoc si-mi port greutatea singura ; NU VREAU SA MAI IUBESC NICIoDATA ! tot ceea ce-mi mai doresc putina sanatate pana a-mi vad fetita pe care o cresc singura a casa ei ! nu urasc barbatii insa am ajuns a cncuzia ca nu merita nimic de a noi ! NU NE MERITA ! totusi nu disperati gasiti-va inistea sufeteasca si inaintea dragstei uati ca atare si sanatatea dvs orice reatie care o incepeti aveti rabdare cu timpu si asteptati sa vi se arate exact ceea ce va poate oferi parteneru si in aceais timp si cu cnstiinta impacata ca o dat si o data veti fi tradata ; astia sintem oamenii din ziee noastre ; farte trist dar foarte adevarat ; invidiez cupurie fericite !!! succes tuturor !!! nu mai disperati aveti rabdare cu vi insiva sinteti tinere aveti viata inainte !

    RăspundețiȘtergere
  91. atunci barbatiir fiti barbati cu ee si nu e mai aduceti in stari din astea ca a urma urmei vi creati situatia daca stam sa ne gandim bine ; "incuti " sinteti v o i ; asta nu ca a-si fi de acord sa se ape!eze !a astfe! de metode tocmai din acest motiv am suferit farte mut si mereu mi-am uat vina asupra mea dar nu este corect ; ce! mai aiurea a barbati e ca sint cum sint fac cum fac si tot ei vor sa iasa curati din afacere ; eu mai degraba daca a-si putea face printr-o minune vraja cum vreti sa o uati / nu sa va aduc inapoi ci pur si simpu sa va nimicesc !!!! sa va pedepsesc crunt ;asta vaabi si ptr femeie care uita de responsabiitati ; restu no coment ! asati critica si ganditi mai mut

    RăspundețiȘtergere
  92. bai nu va invatat nimeni k dak va jukati ku fokul va ardeti? jukativa voi mult ku magia si kesti dastea k o sa vedeti k se intimpla. pentru a face un ritual de magie va trebuie ceva pregatire nu se face asa kind va taie pe voi kapu. am fakut si eu ca voi eram pasionat de cunoastere de lumea de dincolo, am incercat citeva ritualuri ,,,si apoi a fost partea proasta....adik sa fi zgiriat in somn, si sa ai tot felul de probleme strany.....dar bine jukativa ji voi mult ku fokul k o so patiti si voi sa va ardeti.

    RăspundețiȘtergere
  93. faza cu petele pe haine dupa ce faci vraji e adevarata.... prietenei mele i s`a facut vraji si la fel deodata pe toate tricourile ei la spate s`au decolorat in cerc... f ciudat... iar faza cu menstruatia am auzit k tzine dar nu pt todeauna acum nush.... nu am facut si nici nu am de gand sa fac k mi`e frik sa nu se intoarca impotriva mea... in chimb am fost la o biserik in Iasi cum te duci spre sararie si este un preot care poate vedea ce fel de om esti si dupa ce am fost la el relatia mea cu iubitul parca e mai buna :)

    RăspundețiȘtergere
  94. oi blin da shi sunteti proaste fetelor sa faceti asha sa puneti pers. iubite (ciclu):D:D:D:D mda sa afle aceasta pers..va lasa fara as mai gindi..inainte de a incerca ginditiva...Cine a a scris sa-si bata jok..di voi\:D:D:D:D da proaste sunteti daca faceti asha ceva:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:d

    RăspundețiȘtergere
  95. m am despartit de curand de prietenul meu.imi doresc din tot sufletul sa se intoarca la mine.stie cineva vreo vraja care da rezultat si prin care l pot face sa se intoarca la mine?

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna tuturor,am si eu o problema as aveaea nevoie de un sfat.sunt casatorita de 6 ani,casnicie in care a functionat bine si am fost fericiti.in urma cu o luna sotul meu ma lasat pnt.o alta femeiede de fara explicatii fara sa ne certam l-am intrebat ce are ce vrea si singurul raspuns era ca nu stie!este un om bun responsabil si acuma nu stiu ce sa intamplat? credet in farmece? chiar exista? sa ma gandesc ca ar fi vorba de asa ceva? nu vorbeste cu mine sa mutat de acasa SUNT DISPERAT!! am doi copii mici un baietel de 5 ani si o fetita de numai cateva luni.el nu ar face asa ceva stiu sigur!nu este genul de curvar in schimb este prada usora pnt.alte femei nu cred in Dumnezeu,inginer in IT,situatie buna salar... daca sa indragostit de alta oricum nu am ce sa fac(m-as mira asa brusc)dar dac l-au legat ce as putea face?sunt straina aici departe de tara nu am pe nimei!!!!!! astept pareri va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  97. eu si cu prietenul meu ne-am certat si acuma nu pot sa il mai aduc inapoi cum sa fac macar sa il aduc pana la mine acasa sa ii pun menstruatie.va rog ajutati-ma sunt disperata

    RăspundețiȘtergere
  98. vreau sa fac o vraja de dragoste.ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  99. buna,va rog sa imi spuneti si mie este adevarata faza cu menstruatia?cum se dezleaga? sotul meu care este un familist convins dupa 3 saptamani la o cafea cu noua colega de birou ma parasit fara explicatii lasand in urma 2 copii mici unul fiind anca sugar.nu am avut probleme in familie...nu vreau sa merg la vrajitoare stiti o alta cale mai sigura? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  100. buna si eu vreau sa fac ceva sa se intoarca fostu la mine ne-am despartit de 4 luni dar eu il sun in fiecare zi si ne mai intalnim dar el mi-o zis ca nu se mai impaca cu mine si decate ori in sun imi vb urat ma injura si imi inchide telefonu si pleaca de acasa in fiecare noapte la altele cu mine se intalneste doar cand vrea si eu am auzit vraja cu menstruatia de cand aveam 12 ai de la o femeie mai batrana da nu stiu cum sa il fac sa ii pun si eu ca el nu prea vrea sa se intalneasca cu mine i cand ne intalnim dar afara nu stiu ce sa fac il iubesc si nu mai pot sta fara el inainte cand lam cunoscut nu il suportam lanaga mine si acuma fac tot c imi zice el si daca las avea in fiecare zi langa mine.....am stat cu el de la 17 ani acuma am 19 anisi il vreau numai pt mine.....cine nu stie ce e dragoste si nu stie sa iubeasca sa nu vb si sa pastreze pt el/ea o sa ajunga ziua sa vedeti cum ii ssa iubiti si sa fiti parasit si sa suferiti...ajutatima si pe mine va rog

    RăspundețiȘtergere
  101. as vrea sa stiu si eu pretul daca se poate

    RăspundețiȘtergere
  102. Daca am pus fara a spune nimic si in apa dulce o sa fie efect la care a fost va rag sa imi spuneti

    RăspundețiȘtergere
  103. mam gandit si eu la asta ....si cunosc o persoana care a facut asa cv si a functionat dar eu zic ca e mai bn sa nu ma bag k o sa platim candva pentru asta si mai bn ma rog la dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  104. cred k este buna vraja cu menstruatia . ma tentat si pe mine odata , dar am realizat ca nu se merita . Firea omului e schimbatoare , azi poate il vreau, maine , nu stii cum se intampla si realizezi k nu este omul pe care il vrei alaturi toata viata. parerea mea este ca persoanele care apeleaza la asa ceva sunt frustrate, neincrezatoare in puterile lor ori au o dereglare emotionala. o cunostinta a aplicat aceasta metoda, in primii ani totul a fost ok . a reusit sa se marite cu el , au o fetita, masina , casa .... etc, dar viata o intoarce cumva

    RăspundețiȘtergere
  105. lastai fetelor ca o sa fac eu azi si o sa va scriu efectu (bine inteles daca merge)

    RăspundețiȘtergere
  106. eu am facut vraja cu ciclul,si nu are nici un efect ,este o prostie,sau poate nu m stiut eu sa fac,ma doate ajuta cineva? va rog

    RăspundețiȘtergere
  107. am o fata pe nuME Diana si o plac dar nu stiu cum sai spun nu stiu ce cede despre mine "'Oare Ma iubestE???''OARE SAI SPUN CE SIMT daca gresecs daca ma ansel dar vad ca se uita la mn rade putin si attoarce privirea ca si cum ar simti ceva pentru mn si ar astepta sai spun si atuci antorec capul ca nui spsun dc ma uit asa la ea asa cred eu ca gandeste as vrea smi spun ea ce simte pentru mn ca eu simt multe pentru ea asa ma gansedc sa vina la mn si sam psuna ca ma iubeste si sa ma antrabe si pe mn nustiu ce sa fac asa as vrea sase antamplae o chema Diana

    RăspundețiȘtergere
  108. Daca am o relatie si ipotetic vorbind i-as pune sange menstrual in vin/cafea si asa mai departe....exista vre-o probabilitate in a ma despartii de el sau ceva de genu???sau nu exista probleme din acest punct de vedere?

    RăspundețiȘtergere
  109. ce e de facut daca prietenii incearca sa te desparta de persoana iubita?

    RăspundețiȘtergere
  110. PAREREA MEA DIN PROPIA EXPERIENTA,SE POT FACE VRAJI,DAR DACA VREI CU ADEVARAT SA FACI RAU SAU ETC..DOAR DACA CREZI.ALTFEL NU MERGE

    RăspundețiȘtergere
  111. am sa incerc si io sper sa mearga si am sa va dau un consilu dupaceia

    RăspundețiȘtergere
  112. buna,eu sunt noua pe aici alina ma cheama,fetelor am incercat j eu sa ii pui menstruatie fostu-lui iubit j mia iesit dar iam pus in cola j am zis”cum corpul meu nu poate trai fara sanga asa tu (numele pers)s nu poti trai fara mine am zis d trei ori j mam inchinat,sincera sa fiu nu se vede in 3 zile schimbarea,dar vreau sa spun j aqm nu my vreau sa stau q el j nu my akp d el ma tot kuta k el ma iiubeste...eu zic k merita sa incerkti.va pup

    RăspundețiȘtergere
  113. anonim din 10 ian 2012 17 54 chiar merge ?
    ca parerile sunt impartite?

    RăspundețiȘtergere
  114. buna seara
    am citit aproape toate mesajele voastre si am inteles de ce nu am avut noroc in viata , am 35 de ani , sunt draguta , am un corp superb , am studii , situatie buna financiar , merg foarte des la biserica , am tinut posturi foarte multe , am auzit ca se pot face cu menstruatie , dar sincer nu am facut niciodata asa ceva , m-am gandit ca cei care fac asa ceva sfarsesc rau , m-am indragostit de vreo 3 ori pana acum , de-a adevaratele , cred ca odata a fost facatura mamei baiatului de care m-am indragostit , insa mi s-a intamplat foarte ciudat ceva , am avut un priten neamt , am fost la el in casa si el foarte sincer mi-a spus ca are prietene - doar sex prietene , insa odata am baut dintr-un vin pe care il avea in casa si cred ca acela era un vin otravit , cred ca era ceva menstruatie acolo , deoarece m-am simtit foarte ciudat dupa aceea , am inceput sa plang si sa-i spun in continu ca -l iubesc si cateodata ma port de parca sunt el , la fel si vorbesc , acum merg des la manastirea frasinei si ma rog , dar tot in sinea mea il iubesc desi cateodata se purta foarte finut cu mine iar cateodata foarte agresiv
    nu am facut niciodata farmece , la fel mama si bunica mea nu stiu sa faca asa ceva
    de cand merg la manastire am descoperit o coada de cal in casa bunicii mele , binenteles ca am aruncat-o in foc
    daca stie cineva sa-mi dea un sfat bun , va multumesc
    emailul meu este dia550042@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  115. chiar merge faza cu acele?????
    stau cu un baiat de aproape 4 ani si aseara ne-am despatit.....sunt disperata il vreau inapoi:(((

    RăspundețiȘtergere
  116. la nimeni nu merge...sunt pure coincidente...doar vrajitoarele au harul asta

    RăspundețiȘtergere
  117. ....daca chear functioneaza ... voi nu va ganditi si la suferinta LUI?...nu este jucaria voastra.aia nu mai este dragoste ci obsesie

    RăspundețiȘtergere
  118. buna oameni buni,stie cineva ce inseamna farmece cu o ata neagra lunga si sare?????????,am primit azi sf vineri prin posta,si acum 3 saptamini tot o ata neagra cu nod
    va rog daca stie cineva ce inseamna si cum as putea sa scap de ele

    RăspundețiȘtergere
  119. eu am inebunit duma fosta mea iubita nu o pot uita

    RăspundețiȘtergere
  120. eu am 6 ani cu o fata si o iubesc enorm de mult nu stiu cum da ia nu ma mai vrea a rupt relatia cu mne nu stiu ce sa fac ia nu ma mai vrea eu simt ca vreu sa ma omor ca sa terminat viata pentru mine parca nu mai am zile fara ia ce sa fac sa o pot scoate din minte ,cred ca am avut pus in boutura sange menstrual

    RăspundețiȘtergere
  121. citind aici despre vraja cu menstruatie am incercat si eu.prietenul meu m-a lasat acum cinci luni si nu vroia sa stie nimic de mine,n vroia nici macar sa ne intalnim sa vorbim,era cam greu sa reusesc sa-l conving sa vina la mine in ziua ce eu aveam ciclu,dar am reusit,l-am terorizat cu mess ca nu ma simt bine,etc.a venit i-am pus in vin rosu,nu stiu daca ptr asta s-a schimbat sau poate sse schimba oricum,nu pot sa ic nici ca imi zice ca ma iubeste la nebunie,dar in zilele ce a urmat comportamentul lui e pozitiv.ma suna,vine la mine,am fost impreuna la shopping,doarme la mine,nu imi spune ca daca il las se sinucide dar oricum am facut progrese,sa zicem.

    RăspundețiȘtergere
  122. nu pot sa cred!..am tot auzit de aceasta vraja si am dat search la misto..damn it girl..sunteti nebune,nush dc va mirati ca sunteti parasite:)

    RăspundețiȘtergere
  123. vreau ca fostu meu iubit sa se intoarca la mine si sa a iubeacsa mai mult ca nikiodata ...ce trb sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  124. sincer eu cred k toate prostiile astea nu fac decat da va dea speranate sh kam atat..e doar o iluzie.ne pacalim pe noi insine ku astea.eu una nu cred in asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  125. fetelor sunt un baiat scz ca va zic da am citit comm voastre si nu imi vine sa cred, Doamne nu degeaba femeia si dreq:)) si daca imi aduc bine aminte tot voi ne-ati bagat si acum cateva mii de anii in pacat ,ignorand cea ce ne-a zis Domnul Dumnezeu rugativa si lasati prostiile ca Domnu pedepseste rau vrajitoarele :))!!!!! ms:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  126. am citit toate povestile de aici,se spune ca la unele de nu se prinde pt. ca fata are facatura facuta,se va prinde in max de 6 luni de zile

    RăspundețiȘtergere
  127. am citit toate povestile de aici,se spune ca la unele de nu se prinde pt. ca fata are facatura facuta,se va prinde in max de 6 luni de zile

    RăspundețiȘtergere
  128. Si eu i`am bagat ,fostului meu prieten...acum o saptamana,dar pana acum nu sa intamplat nimik...nici nu se uita la mine nimik:(( spunetimi si mie ce sa mai fac...cat timp trebuie sa mai astept...???

    RăspundețiȘtergere
  129. doamne iartale k nu stiu ce face.........fetelor nu e sfarsitul lumii dak un barbat nu va mai iubeste ce rost are sal tineti langa voi cu vraji...dak cineva var tine pe voi legate cu vraji ...........cum ar fi

    RăspundețiȘtergere
  130. si eu am fost lasata de prietenul meu....prima sapt am suferit dar dupa am inteles k nu mai am ce face cu toate k avea pe alta deja.....am inceput sa fiu indiferenta si dupa o luna el sa intors la mn deci se poate si fara vraji

    RăspundețiȘtergere
  131. yo cred ka merge faza cu ciclu yo am probat si mia mers bine

    RăspundețiȘtergere
  132. fetelor eu pot sa spun ca am avut o relatie cu un tip timp de 1 an de zile si inca o am numai ca nu ne mai merge asa bn .....deci pot sa jur cu mana pe inima ca il iubesc mai mult ca pe viatza mea ...si sint constienta ca in curand ma va parasii ,dar niciodata nu as face chestia cu menstruatia sau orice alt farmec ..pt ca nu as vrea sa am un zombie langa mn si sa-mi vand sufletul celui rau .. asa ca mai ganditiva o data inainte sa faceti asta .

    RăspundețiȘtergere
  133. Anonim din 3 martie 2012, 00:56 ...cat timp ai asteptat,dupa cat timp sa intors la tine....?????

    RăspundețiȘtergere
  134. dragele mele, va recomand cartile lui s.n. lazarev! pe mine m-au ajutat mult! eram terminata de disperare si am reusit sa-mi revin cu ajutorul acestor carti! sper sa va fie si voua de folos!

    RăspundețiȘtergere
  135. mda am si eu o intrebare nu o parere dar un site unde sa gasesc cu adevarat sa practc magie nu gasesc va rog sami dati un mes pe debor_original sunt intresesat sa practic magie neagra mai multe va rog vb pe mess

    RăspundețiȘtergere
  136. Buna draga lume.va povestesc ceva adevarat. Eu iubesc enorm un barbat insurat..are un copil .ne intalnim de 3 ani..ne iubim mult fie la pat fie doar cum e situazia pe ascuns.m-am indragostit de el in timp de 48 ore..un barbat frumos atragator.sensual,finut cu mine si finut cand face dragoste,si ne iubim pe unde apucam acasa la mine..in masina sa..in autobus..in parcuri.prin parcari.la mare.etc cand ne vedem nu rezistem unul cu altu..dar nu tot timpu se intampla sa facem dragoste..eu am inebunit dupa el..nu pot sta fara el..simt ca inebunesc daca nu il vad..nu stiti fetelor cate trag pt el cum sufar..nu sunt geloasa pe sotia lui..chiar de loc..ma-r lua gelosia daca l-as vedea cu a treia femeie.dar stiu bine ca nu are a treia. chiar nu mi-ar sta bine,,in fine ma intereseaza mult de el..am facut multe prosti..ma imbatam cand nu il vedeam si imi lipsea ca si acum imi este dor de el..nu stiti fetelor cum stateam prin parcuri sa il vad..cum il asteptam sa apara de pe undeva..pe timp de iarna frig cald ploaie.stateam acolo.fara ca el sa stie.l-am vazut de multe ori l-am vazut cu sotia.trecand pe langa mine..dar nu ma deranja un zambet si mergi inainte..il visez toate noptile ziua il vad in fata mea chiar daca nu e..orbita rau de el..dar nu as putea face asa ceva cu vrajile astea..are un copli..saracutul de el daca i se intampla ceva tatalui lui sau ei..o sa am pe constinta..nu vreau raul..am preferat sa sufar sa beau cateodata..dar nu ajung la acest livel..eu stiu de la bun inceput ca vitor nu voi avea cu el..daca se desparte de ea ca numai merg intre ei..se cearta se bat nu se mai iubesc et etc..asta e treaba lor..dar nu ca voi face eu cev..el a fost sincer cu mine tot timpu imi place compania ta.sa ne iubim imi place cum faci amor..si tin la tine nu cum vreau eu dar ceva ma legat de tine..dar barbat cu stima si respect pe fata..ca nu iti zice fel de fel de prosti sa cazi proasta..nu cum fac alti iti fac promisiuni.si alte nebuni..e normal ca sa atasat de mine pt ca se vede pe fata lui cum ma priveste si cum vb..deci fetelor ganditiva la situazia mea..nah faceti cum vreti..e viata voastra,dar fiti atente..si va spun ca am multa experienta pt a cunoaste orice barbat cand minte sau zice adevarul..deci daca esti isteata poti avea persoana care o iubesti langa tine chiar daca nu e tot timpu.ce este mai frumos in viata frumusetea iubiri..respectu.si fi mandra si de micile lucruri in viata ca sunt bune si alea.va urez suces in dragoste..

    RăspundețiȘtergere
  137. buna draga lume sunt eu 28 martie,2012 00.57 am scris istoria mea cu barbatu insurat..imi veti putea spune VICKY..

    RăspundețiȘtergere
  138. hai de plm disperate dupa control putere Doamne cat de putrezita e lumea asta si sa te mai gandesti ca sunt si persoane d'astea si culmea sunt destul de multe cum a zis si cel de la 15 aprilie 2011, 00:57 la pshiatru cu voi de urgenta

    RăspundețiȘtergere
  139. MERGE GARANTAT SUTA LA SUTA..POT SA JUR....BAGATILE IN CAFEA NU O DATA..DACA PUTE TI IN FIECARE LUNA CATEVA PICATURI...AI INEBUNITI...TOATE FEMEILE IN VARSTA STIU ASTA..MULTE FAC SI NU SPUN....

    RăspundețiȘtergere
  140. Doamne fereste!Nu stiu daca sa rad sau sa plang...

    RăspundețiȘtergere
  141. si eu vreau sa fac chestiia asta,cine stie daca fuctioneaza?

    RăspundețiȘtergere
  142. Va rog sa ma ajutati si pe mine ! sunt disperata ! Am avut prieten timp de 1 an de zile ! inainte sa fim impreuna el a stat cu o fata care in timp ce era cu Andrei( prietenul meu) a ramas insarcinata cu altcineva ! l-a mintit ca este copilul lui pana Andrei a aflat rezultatul de la testul ADN ! s-a despartit de ea si a dat-o in judecata ! cat timp Andrei a fost despartit de acea fata mama fetei spunea lumii ca este plecat in strainatate si cao sa se intoarca la copil ! Sambata s-a mutat la ea dintr-o data ! noi trebuia sa ne casatorim si sa plecam impreuna in strainatate ! ma iubea si , si eu pe el dar nu inteleg ce e cu schimbarea asta brusca la el ! nici cu parintii sai nu vorbeste ! doar pe acea fata si pe parintii ei ii vede ! am inceput sa tin un post de 9 marti cu rugaciunea Sfintei Marta ! va rog din tot sufletul sa ma ajutati! e posibil ca acea fata sa-i fi facut vraji? nu pot sa imi explic aceasta schimbare brusca a lui ! va multumesc tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  143. Saracii baieti.. Sunteti niste oameni idioti.

    RăspundețiȘtergere
  144. SE ZICE CA IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI TOTUL E PERMIS.FIECARE FACE CUM II ESTE MAI BN DAR FARA SA DESPARTITI FAMILIII MAI ALES CEI CARE AU COPIII.ASTA II SINGURA GRESEALA CARE NO IARTA DUMNEZEU.SI EU VREAU SA FAC CEVA PT CA SOTUL MEU SA NU MA PARASEASCA MAI ALES CA AVEM 2 COPIII MICI SI EL UMBLA DE 1 AN CU ALTA FEMEIE.O FAC CA IL IUBESC NEBUNESTE SI NU AS SUPORTA SAL PIERD DAR SI PT CA INGERASII NOSTRI AU NEVOIE DE TATA
    POATE MA CONDAMNA LUMEA DAR EU NUMI POT CONDAMNA COPIII SA TRAIASCA FARA TATA.STIU CA SUNT EGOISTA DAR COPIII MEI MERITA SA FAC ORCE SACRIFICIU PT EI.PT FERICIREA LOR FAC ASTA

    RăspundețiȘtergere
  145. magia neagra nu este un lucru demn de o persoana,doar bunul dumnezeu face minuni noi doar trebui sa credem cu adevarat si din inima

    RăspundețiȘtergere
  146. M-am spart de râs. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  147. am gasit sub pesu de la masina in parte stanga la sofer o pereche de cercei de argint sunt siguri pus de cineva imi poate spune si mie cineva ce inseamna????multumesc

    RăspundețiȘtergere
  148. fetelor,lumanare rosie,unsa cu mere de albine,scortisoara,urina,o poza,cu el,sau cu ea,scrieti,pe lumanare inainte dea unge numele,prenumele,numele,mamei,lui sau a ei...ani,luna,anul nasteri cu litere de mana,dupa care poza o puneti cucapul injos ,si lumanarea a proape de poza,sa fie,luni ,mercuri,vinerea,numai de la dospe noaptea,faceti,bai,aroamte,cu apa de colonie,dupa care,jumatate de kl,zahar,o mana,de scortisoara,va ungeti,si jumatate de ora,nu va stergeti aveti grija de sus in jos sa va ungeti,dupa care va stergeti,si va culcati,asa pana adoua zi,dimineta ,si repetati astea maxim,9,zile,dupa care,lumanarea care sa facut ceara ingropatio,aproape de casalui de unde traieste,rezultate garantat vine la tine imediat ......

    RăspundețiȘtergere
  149. eu vreau sa fac aceasta vraja cuiva dar nu pentru ca-l iubesc ci pentu a ma aranja financiar toata viatza....cunosc cazuri in care chear a mers...dar cum sa mai zis trebuie sa ai puterea extrasenzoriala care iti permite sa faci vraji sau farmece....iar daca vreti sa aflati dk aveti puterea extrasenzoriala puteti face un tesc cu pendului si iti dai seama d kt de tare se penduleaza dk poti sa faci vraji sofarmece fara nici un descantec....cum au spus multe fete ca au facut...nu toata lume poate sa faca vraji

    RăspundețiȘtergere
  150. vrajile nu folosesc la nimic eu am fost fericita k sotul meu dar intr-o zi ne-am racit unul fata de celalalt si nu ne-am masi iubit eu una nu am mai simtit nimic pt nimeni in special pt el el akm e k alta si se insoara eu cred k aia a facut cva sa ne desparta dar orice rau fakt se intoarce si cit sa dureze si astea

    RăspundețiȘtergere
  151. si eu am facut asta sia acum imi pare rau pt ca sunt pacatoasa si batuta de dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  152. buna...stau cu prietenul meu de 1 an dar am avut multe certuri in timpul asta eu nu stiu ce sa mai cred pentru ca de fiecare data cand ne certam el se intoarce la mine simt ca nu poate sa stea fara mine dar akum neam certat mai urat pentru ca io am exagerat cu o gluma si a plecat de la mine as vrea sa pot schimba ceva sa stiu macar daca ma iubescte cu adevarat..

    RăspundețiȘtergere
  153. Pana la urma merge sau nu?l

    RăspundețiȘtergere
  154. daca menstruatia ii de cateva zile isi mai face efectul?eu nu am avut timp sa mai amestect vinul i-am pus cateva picaturi vineri am spus descantecul de 3 ori si mi-am facut cruce de 3 ori...credeti ca are ceva daca nu am amestecat vinul?

    RăspundețiȘtergere
  155. pune trei lumanari in cel mai inalt loc din casa, pume lumanarile pe o farfurie cu zahar , aprinde lumanarile . cere trei dorinte la sf rafael sf mihai si sf gavril , o dorinta pentru afaceri , o dorinta de dragoste si o dorinta imposibila ,a treia zi dupa astea fa publica vraja pe un forum sau la ziar multumind celor trei sfinti si asteapta sa vezi ce se intampla. MULTUMESC VOUA SF.RAFAEL SI SF.MIHAI SI SF.GAVRIL

    RăspundețiȘtergere
  156. a facut cineva vraja cu ace si a mers?

    RăspundețiȘtergere
  157. pt anonimul din 2 octombriie 2012 ti s-a implint dorinta?

    RăspundețiȘtergere
  158. daca as afla ca o femeiea mi-a facut asta i-as baga numai tampoane cu cacat in gura in speranta ca o sa ma iubeasca enorm si pt totdeauna:)))

    RăspundețiȘtergere
  159. heeeeeei!a mai incercat cineva????functioneaza sau nu????cine vrea sa discutam despre asta dati add la hainetaritari @ yahoo. com poopici

    RăspundețiȘtergere
  160. la mine inca nu a mers au trecut 2 saptamani...poate pt ca nu l-am amestecat :((( stiti vreo alta vraja plesssssss!!!!

    RăspundețiȘtergere
  161. i-am pus menstruatie...si s-a despartit de mine si s-a pus cu alta...de ceeee???simt ca mor!!!!cunoasteti vreo vrajitoare buna????va rog mult de tot!!!

    RăspundețiȘtergere
  162. pt fetele care au spus ca nu a mers...nici o schimbare deci???

    RăspundețiȘtergere
  163. CA SA STIU DACA MERGE SAU NU

    RăspundețiȘtergere
  164. imi spune si mie cineva vraja cu ace?si daca functioneaza?mc

    RăspundețiȘtergere
  165. daca altcineva a suferit ca noi si cunoaste alte metode de adus iubitul inapoi spuneti-le si nou va rog mult!!!!

    RăspundețiȘtergere
  166. MARE ATENTIE,MAGIA NEAGRA SAU ORICE FEL DE VRAJITORIE ESTE INTERZISA DE DUMNEZEU,ORICE FEL DE GHICITORIEINTRA IN CONTACT CU SATANA,DIAVOLUL CARE VREA SA NE PIARDA PRIN DISTRUGEREA VIETI,APELIND LA LUCRARILE LUI II DAM AUTORITATE SA POATA INTRA IN VIETILE NOASTRE,SA SI CEARA PLATA,IAR PLATA ESTE VIETILE NOASTRE SAU CHIAR SI SUFLETUL,DACA NU APELAM CIT MAI GRABNIC LA AJUTORUL LUI DUMNEZEU,ANUME SA NE POCAIM SI SA URMAM LEGILE LUI,EL AVIND PUTEREA SA RUPA ORICE FEL DE LEGATURA CU TRECUTUL TAU SI SA TI PLATEASCA DATORIILE,CARE AU FOST DEJA PLATITE DE ISUS PE CRUCE,TREBUIE DOAR SA ACCEPTI,SA TI CERI IERTARE LUI DUMNEZEU,SI SA URMEZI LEGILE LUI,NOUL SI VECHIUL TESTAMENT.

    RăspundețiȘtergere
  167. FETELOR SPUNE-TI CA NU MERGE DACA NU AM AMESTECAT MENSTRA?

    RăspundețiȘtergere
  168. cum puteti sa faceti asa ceva?! ma mir de prostia voastra... nu e mai bine sa mergeti sa dati acatiste ca Bunul Dumnezeu sa vi-l dea pe cel "ursit" de EL? Si la urma urmei, facand vraji de dragoste, nu va ganditi ca va bagati in karma acelei persoane, si ca preluati si voi, voi, persoanele care recurg la magie? DOAMNE AJUTA LA LUMINAREA ACESTOR CAPETE INTUNECATE... DOAMNE AJUTA SI FERESTE!

    RăspundețiȘtergere
  169. IA SI VEZI-TI DE TREABA TA,CINE TE PUNE SA INTRI PE SITE DE ASTEA?NU AVEM NEVOIE DE SFATURILE TALE STIM DEJA LA CE RISCURI NE EXPUNEM SI FARA SA NE SPUI TU ;)

    RăspundețiȘtergere
  170. Ce Tot incercati voi fac parte din metodele vechi ,metode vechi nu mai functioneaza de un an si 3 luni aprox. iar metodele astea se faceau prin dracul cu initiala 4563. dracul cu initiala 4563 a fost distrus acum 1 an si 6 luni. deci se vede rezultatul pe la tv vrajitoarele cum intra la puscarie.cununiile legate sunt energii negative. Si inca ceva ca sa stie toata lumea. nu exista o vrajitoare in toata lumea asta care are har de a impreuna pe cineva sau puteri etc. o vrajitoare are doar un har de a comunica nu de a face minuni si impaca. cu harul lor astfel comunica cu 4563 care era singurul care raspunde la descantece. Aratati-mi mie o vrajitoare care face indradevar ceva in momentul de fata. va spun inafara de comunicare altceva 0.putem vb pe id onest.love si va ajut cu ce-a mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  171. am apelat si eu la onest e adevarat si ii multumesc sper sa nu tina puntin:(

    RăspundețiȘtergere
  172. onest love esti de toata lauda iti multumesc inca o data si iti raman datoare pt toata viata putem vb pe id meu mely_angela

    RăspundețiȘtergere
  173. doar 5 luni bataie de joc nu apelati la onest ne-am inteles altfel si a iesit cu totul si cu totul diferit 1 an trebuia sa dureze

    RăspundețiȘtergere
  174. mam despartit cu prietenul meu, nul mai iubesc, nam facut nici un fel de vraji ....dar am concluzionat acum ca tipul vrea sa se sinucida din cauza ca nu vreau sa fiu cu el.....e o prostie ,cum sal fac sa ii treaca dragostea de mine?..... vreau ca el sa nu ma mai iubeasca..... daca stie cineva o solutie.....cum sal fac sa ma lase in pace? astept raspuns......

    RăspundețiȘtergere
  175. spune-i sa-si cumpere carti de lazarev si sa le citeasca! eu m-am vindecat asa!

    RăspundețiȘtergere
  176. Am citit tot ce scrie aici si imi pare rau pentru toata lumea care a luat tepe si a dat bani la vrajitoare, eu am experienta 5 ani si ma ocup cu asa ceva dar am preferat sa stau mai retras in acesti ani din motive personale. Eu ajut lumea fara ca sa cer nici un leu , nici inainte , nici dupa fiecare imi da dupa cum e multumit daca doreste. Va pot ajuta sa dezleg blesteme, aduc persoana iubita inapoi,scot argintul viu si vindec ipotenta...cei doritori sa va ajut cu orice problema intrati pe id-ul meu de messenger: power_magic_love

    RăspundețiȘtergere
  177. buna,eu am facut vraja cu menstra de 2 luni si nimic,mai mult m-a lasat si s-a pus cu alta,sunt disperata :(( daca cineva cunoaste o vrajitoare buna va rog mult de tot spuneti-mi si mie ca daca ma ajuta va dau si voua o recompensa ;) ast raspunsurle voastre

    RăspundețiȘtergere
  178. si io sunt de parere ca nu ii bine sa faci "vraja" cu menstra dar credetima ca am incercat si cu post si cu iubirea mea fata de el si sa stau cu alt baiat sa vada ce a pierdut dar nimic. acum nu mi-a ramas de facut nimic altceva decat asa zisa "vraja" cu menstra.

    RăspundețiȘtergere
  179. Si eu am fost disperata si am incercat de toate! Nimic nu a mers! Am citit in Lazarev ca, atunci cind toate eforturile nostre pe plan exterioe sint zadarnice, mersul evenimentelor poate fi schimbat doar apelind la logica divina! Trebuie repetat ca dragostea de Dumnezeu este fericire suprema si sensul vietii! Trebuie sa cereti iertare pentru orice agresiune fata de barbati (suparare, asteptari, pretentii), pentru faptul cam ati pus mai presus de Dumnezeu omul iubit! Eu am facut asta cu speranta sa imi recapat linistea! M-am linistit si, in plus, barbatul care m-a parasit a revenit in viata mea si m-a cerut de nevasta!

    RăspundețiȘtergere
  180. TE dai o vrajitoare adevarata?Nu se prea vede.Daca ai fi o vrajitoare adevarata ai sti ca lucrurile nu stau cum crezi tu.Nu sti toate secretele lumii intunecate.Defapt pun pariu ca nu ai luat niciodata contact cu o fantoma sau cel putin cu un amarat de demon.Cum iti poti permite sa vorbesti despre piele de broasca si ce se foloseste in vraji,cand in vraji folosesti sange,organe si multe alte lucruri de acest gen.Dar stai nu ai cum sa sti toate astea deoarece tu nu esti o vrajtoare adevarata.Esti doar o femeie care se da mare si tare.Pana si eu imi dau seama de asta si sunt doar un copil.Ce sazic.Halal vrajitoare mai esti.

    RăspundețiȘtergere
  181. sincera sa fiu nu stiu ce sa mai cred.as incerca si eu traba cu menstra dar nu stiu cat de adv e..si eu st in situatia multora si sufar enorm.il vreau inapoi si ma gandesc sa fac ceea ce nu m.am gandit in viata mea ca o sa fac asta,pt pers pe care o iubesc din tot suf meuuu...:(((

    RăspundețiȘtergere
  182. orice fapta facuta impotriva invataturii bisericesti o veti regreta toata viata<<<>

    RăspundețiȘtergere
  183. nu credeam in asa ceva dar am apelat la cineva care e foarte bun, am apelat ka am fost disperata si se pare k sa tinut de cuvant.
    costa ceva dar e ceva singur. cel putin la mine a functionat si nu avea cum sa fie coincidenta.
    cine vrea detalii putem vb pe id meu pop_adriana85

    RăspundețiȘtergere
  184. nu credeam in asa ceva dar am apelat la cineva care e foarte bun, am apelat ka am fost disperata si se pare k sa tinut de cuvant.
    costa ceva dar e ceva singur. cel putin la mine a functionat si nu avea cum sa fie coincidenta.
    cine vrea detalii putem vb pe id meu pop_adriana85

    RăspundețiȘtergere
  185. Buna...tin sa va spun de la inceput ca nu am crezut si nu cred in nici un fel de farmec si blestem..cred in Dumnezeu si atat..dragoste cu sila nu se poate...vreau sa stiu si eu si sa aflu niste pareri..am un prieten e casatorit de multi ani(18 mai exact) si a avut o relatie extraconjugala cu o fata muult mai tanara decat el...in fine s-au despartit de ceva vreme dar ea ii trimite mesaje si il ameninta ca se omoara din cauza lui si ca nu va mai fi cu nici o femeie in afara de ea. Tipul crede in farmece si se teme sa nu fie legat de ea...acum are o alta relatie , a incercat sa aiba contact sexual cu fata respectiva si sa facut de ras pentru ca penisul nu la ajutat deloc...ce credeti??

    RăspundețiȘtergere
  186. Sa nu apelati la Elena din Ialomita e o sarlatana.
    Aceste este nr ei de tel: 0721759817.

    RăspundețiȘtergere
  187. Oameni buni nici o vrajitoare nu va poate ajuta si farmece nu exista dor in mintea voastra .TOT CE ESTE DE FACUT ESTE SA VA RUGATI LUI DUMNEZEU SI LA ISUS CHRISTOS MAI CITITI SI VOI DIN BIBLIE

    RăspundețiȘtergere
  188. nu merge...fetelor sint numai prosti..

    RăspundețiȘtergere
  189. :D :D di azi inainte trebu sa nu mai beau vin rosu ..

    RăspundețiȘtergere
  190. pt anonimul 17 februarie 2013

    Si prietenului tau casatorit nu-i este rusine sa-ti vb tie despre relatiile lui extraconjugale?Asa le trebuie la nesimtitii care inseala nevestele...sa ramaie impotenti!!!

    RăspundețiȘtergere
  191. vreau pe cineva in viata mea si nu il pot avea pentru ca este casatorit el ma iubeste si eu il iubesc dar nu ma lasa inima sa-l despart de copilui sau ce sa fac ma suna de 100 de ori pe zi si imi spune ca ma iubeste enorm de mult imi trimite flori zilnic nu am apelat la magie

    RăspundețiȘtergere
  192. Mare pacat voi cele care puneti asemenea mizerii in mincare sau bautura altora... Cred ca aceasta practica ar trebui pedepsita de lege.Atentati la sanatatea oamenilor.
    Gasiti alte letode si renuntati la aceasta practica deosebit de scarboasa si criminala.
    Eu zic sa mergeti la coafor, la cosmetica, sa va schimbati coafura, hainele, stilul vestimentar. Sa fiti nepasatoare si sa va prefaceti ca aveti si voi un alt iubit... In nici un caz asa...

    RăspundețiȘtergere
  193. Imi vine sa ma impusc cata prostie si incultura pe aici.
    90% din cele care au scris aici sunt proaste de bubuie. De aia nici nu va da nimeni ”reteta”, riscati sa faceti victime colaterale, cum scria una pe aici ca a ”vrajit” pe cine nu trebuia!
    Am practicat Vrajitoria neagra-nu alba,rosie sau cu picațele- nu exista! Ci doar neagra si care lucreaza cu ...diavoli :). Puteti sa va amagiti cat doriti, vrajitoria functioneaza cu spiritele care nu sunt de la D-zeu.
    Functioneaza la oameni necredinciosi si care nu sunt protejati de Duhul Sfant. De cei credinciosi si cu inima curata nu prea se prinde. Deci pentru protectie doar de D-zeu ai nevoie. Faza cu ciclul menstrual exista si se practica de foarte mult timp in cel mai mare secret, mai ales in Italia, cred ca de acolo se trage cultul asta de magie cu sange menstrual, si se practica de secole daca nu ma insel.
    Nu aveti habar in ce va bagati si voi si pe cel pe care il ”iubiti” daca va apucati de asa ceva. Functioneaza multe pe lumea asta dar cum zicea si alt anonim totul are un pret: in cazul asta este sa va lepadati de Dumnezeu. Cine crede ca atunci cand faci farmece cu rugaciuni la maica domnului sau fel de fel de ”ingeri” new age, functioneaza, greseste. Dumnezeu nu raspunde Niciodata la o ruga de genul asta. Plus ca victima nu va va iubi niciodata pe voi, si nu va iubi cu sufletul. Va fi o obsesie, o patima carnala, primitiva ca de animal: de aia se zice ca barbatii fermecati nu mai stiu de nimeni si nimic decat de femeia respectiva. Si totusi el va simti ca nu e natural ce se intampla pentru voi, ca e dragoste bolnava.
    In vrajile de dragoste va uneste dracul pentru are si el ceva putere, dar nu e adevarata ci este o mare putere de iluzie dragilor, de aia ii se spune Tatal Minciunilor. Si iluzia dureaza cat o faci tu sa dureze si cat permite D-zeu.
    Repet: din momentul in care legati pe cineva va legati pe voi de diavol pana in momentul in care va caiti si va spovediti. Daca nu o faci niciodata vei ajunge la dracul cu care te-ai luat de manuta in momentul in care ai fct ce ai fct.
    Mai aveti si tupeul sa ziceti ca v-ati plictisit si ca nu il mai vreti. Pai daca nici nu sunteti sigure d c plm va mai apucati de-o treaba???
    Vrajile cu sange menstrual, cu sange in general sunt din cele mai grave. Sangele are o mare importanta, este considerat moneda de schimb a lumii spirituale. Asa se platesc demonii in planul material. In planul spiritual platesti cu sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  194. PS: daca stii sau suspectezi ca ai farmece facute, cauta urgent un preot CU HAR care pot vedea raul.Exact sunt unii preoti care numai se uita la tine si stiu.Stiu daca esti om bun sau daca umbli cu lucruri ”murdare”. Nu toti preotii pot dezlega asa ceva. Deci nu va descurajati daca nu gasiti la inceput unul dispus sa va ajute. Cauta si iar cautati(mai ales la manastiri!!)Nu trebuie sa va fie rusine ca aveti o problema si ca mergeti la biserica: se poate si discret si un preot bun va fii cel mai discret. In nici un caz nu mergeti la alte vrajitoare sau practicanti de magie: acestia va usuca de bani si vor face pe dos ca sa se mentina raul in viata voastra tocmai pentru ca voi sa continuati sa le cereti ajutorul in continuare. Ce leaga diavolul numai D-zeu dezleaga.
    Cei care credeti ca aveti facut din familie si de rude(cununii legate), faceti cercetari, in casele unde ati copilarit etc, cei care va vor raul pot fi foarte aproape de voi si mergeti la preot. Cautati in casa sau in jurul casei chestii care nu isi au rostul: sub pres, la colturile caselor si in crapaturile lor, in sertarul cu lenjerie, in mancare,haine etc. Se pot ascunde unde nici nu va imaginati, mai ales in locurile si obiectele care iau contact fizic cu voi!
    ATENTIE: se pot face farmece si cu cruciulite. Daca gasiti anumite obiecte ”religioase” innodate sau amestecate. Tot ce gasiti si banuiti ca vi s-a pus intentionat acolo se arde si cenusa se arunca pe apa curgatoare spunand: ”sa se intoarca de unde a venit”
    Aveti incredere in D-zeu pentru ca puterea Lui e extrem de mare. Daca m-a ajutat pe mine(faceam niste chestii de nici nu va imaginati!) va poate ajuta si pe voi.

    RăspundețiȘtergere
  195. nu sunte-ti normale...si eu am auzit de vraja asta..si va zic,nu e bine sa folosesti o astfel de vraja pe barbatul pe care il iubesti...ganditiva si voi putin,rationamentul lui la un moment dat o sa revina si atunci ce o sa faceti?sau poate ca observa altcineva o schimbare la el si il duce la Manastirea Frasinei pentru dezlagare de vraji si apoi nimic nu se mai lipeste de el(nici o vraja)!si persoana pe care a iubit-o pana atunci i se va arata uracioasa si dezgustatoare!nu va vindeti sufletul satanei

    RăspundețiȘtergere
  196. nu sunteti acasa cu capu

    RăspundețiȘtergere
  197. Soţul meu s-a încurcat cu şefa lui şi a părăsit domiociliul conjugal. M-a distrus !
    Am fost cu adevărat devastată de el şi am vrut să mă răzbun, normal, pe acea femeie fără suflet, care nu s-a gândit nu doar că distruge o familie, ci şi că băieţii mei vor rămâne fără sprijinul tatălui lor.
    Prin urmare, am apelat cu toată încrederea la vrăjitoarea Victoria şi nu vă ascund că am luat o decizie bună. M-a ajutat mult ! M-a protejat şi datorită ei, acum, suntem iarăşi o familie unită.va las aici adresa de facebook https://www.facebook.com/tarot.vraji

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.