MAGIA NEAGRA: FARMECE DE DRAGOSTE

Atunci cand femeile sunt hotarate sa cucereasca un barbat sunt in stare de orice; unele ajung sa apeleze chiar la resursele magiei negre . Astfel de femei sunt gata sa foloseasca retete cu ingrediente greu de imaginat cum ar fi sangele menstrual sau pielea de broasca .

Magia neagra a fost utilizata timp de secole pentru a face sa cada o persoana in mrejele iubirii. In urma cu 300 de ani, sotia tarului Petru Intai, Evdokia, incerca sa o indeparteze de sotul ei pe Anna Mons, o amanta germana extrem de pasionala. In disperare de cauza, Evdokia s-a hotarat sa apeleze la o vrajitoare, care a procedat la infingerea de ace in ochi si la stropirea cu ceara a portretului Annei. In cele din urma, tarina a fost trimisa intr-o manastire, iar vrajitoarea a impartasit soarta altor colege de breasla:arderea pe rug.

Iata o reteta standard a unei potiuni de dragoste: sange menstrual, cenusa de par, pudra de unghii, creier de liliac si piele de broasca .Acesta a fost cocteilul (amestecat in vin) servit regelui Louis XV de catre favorita sa, marchiza de Pompadour. Batrana care a preparat "licoarea" a sfarsit prin a fi arsa iar doamna de Pompadour a ramas amanta regelui timp de 20 de ani.

Vrajitoarea toscana Tofana a ucis in jur de 100 de barbati in anul 1665. Mastera avea o multime de clienti; sotiile ii vizitau coliba pentru a-i cere potiuni care sa ii faca pe sotii afemeiati sa se reintoarca la ele. In schimb, Tofana le dadea un "medicament" care ii lecuia pentru totdeauna de femei pe barbatii necredinciosi: otrava de sobolani. Dupa ce unul din nefericitii soti si-a gasit linistea eterna in urma ingerarii unei supe condimentate cu respectiva "potiune", vrajitoare a gasit imediat o explicatie plauzibila: Dumnezeu il pedepsise pe barbat pentru purtarea lui pacatoasa. Arestata pana la urma, Tofana a trecut in lumea celor nedrepti strangulata de un gardian din inchisoare.

Cu toate ca obiceiul de arde vrajitoarele pe rug nu mai este de actualitate,
putem intalni in aproape orice ziar anunturi de genul: "Asigur revenirea iubitului. Garantat 100%". Situatia nu este aceeasi in tarile islamice. O batrana de 98 de ani din Pakistan a ars de vie in casa incendiata de consatenii sai, indignati de faptul ca femeia le facea rau fetitelor, colectand picaturi din sangele acestora. In fapt, batranica era indragostita nebuneste de fiul de 17 ani al imamului, si, realizand ca nu are nici o sansa de a i se raspunde iubirii, aduna sange de fecioara pentru a-l folosi in ablutii capabile sa o intinereasca.

Sangele menstrual a fost intotdeuna un ingredient de baza in potiunile pentru farmecele de iubire. Elisa Schteinhau, o practicanta a magiei negre din Munchen sustine ca sangele menstrual contine substante narcotice extrem de excitante. Un pahar cu o astfel de licoare -spune ea- ar putea provoca halucinatii intense. Uneori, femeile strecoara cateva picaturi de sange manstrual in spatele urechii barbatului adormit. Se spune ca aceasta pata inchegata se va mentine timp de trei zile. Uneori un strop de sange menstrual este adaugat in cafea sau in vin, sau chiar in crema de ras sau in colonia barbatilor. De fapt, aceasta practica "magica" poate provoca reactii alergice, in al doilea rand, se poate ajunge la otravire. Mai mult decat atat: se spune ca daca un iubit este vrajit prin acest procedeu, farmecul nu va dispare niciodata. Elisa marturiseste ca a fost martora unui astfel de incident; o femeie i-a aplicat vraja aceasta sotului ei necredincios, dar s-a indragostit apoi de un alt barbat si a incercat sa divorteze; povestea s-a incheiat cu uciderea ei de catre sotul gelos.

Sangele menstrual este cea mai ieftina substanta utilizata in astfel de magii. Cea mai scumpa este mandragora, merele de pamant care cresc sub anumiti copaci. In vechime, atunci cand condamnatii erau spanzurati de stejari sau de brazi de munte, picaturile scurse din testiculele lor (numite "mandragorele barbatilor spanzurati") erau adunate de fetele de la tara si vandute doamnelor bogate. Cum executia prin spanzuratoare nu se mai practica in Europa, se pare ca astfel de "mandragore" uscate sunt aduse prin contrabanda din Iran, Sudan, sau Arabia Saudita. Pretul unei mandragore ajunge la 5000$ in Anglia sau Franta, dar desigur, exista multe contrafaceri. Se crede ca pudra din mandragore provoaca "orbirea din dragoste" a unui barbat, care inceteaza de a mai reactiona sexual fata de femei, cu exceptia sotiei ori iubitei lui.

Copyright © diane.ro
MAGIA NEAGRA: FARMECE DE DRAGOSTE MAGIA NEAGRA: FARMECE DE DRAGOSTE Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2009 Rating: 5

609 comentarii:

  1. daca pun putin sange de la mine in vin rosu dar il beau numai eu si ma gandesc la el si-i rostesc numele, se intampla ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. 16 mai 2013 14:47 esti proasta dea binelea.....lasati dracului prostiile astea ca va vede Dumnezeu....o sa ajungeti fix in iad...toata viata o sa primiti numai rele..si dupa aia va intrebati de ce patimiti atatea.....Doamneee nu le mai permite sa faca rau.....Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tie nu ti-ar place, altuia nu face !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am iubit dar am fost parasita, la momentul ala eram disperata dar acuma privesc in urma si rad !

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am facut de doua ori "povestea" cu menstra. Eu am facut-o sambata, dupa luna plna, ultima data. Prima data, nu mai tin minte... Insa:I-am pus-o in Cola, ca altceva nu bea. Prima reactie:a venit la mine instantaneu, dar actul sexual a fost slab in comparatie cu trecutul. Zilele de "dupa": nimic! A doua oara, dupa ce i-am pus menstra, a baut, iar apoi a disparut ca "magaru'n ceata". Si-atat cu "experienta" mea! Sincer, nu cred ca merge...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine a apelat la power_magic_love?

    RăspundețiȘtergere
  7. cine poate sa ma ajute sa mi re aduc iubita inapoi ast rasp ms mult

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am despartit de iubitul meu pt ca nu am vrut sa o fac cu el,dar totusi il iubesc si vreau sa ma impac cu el,dar el nu imi mai raspundenici la mesaje nici la telefon..ce ar trebui sa fac ca sa ma impac cu el?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum sa scapam de vraji?Eu am o soacra care nu ma iubeste si a reusit sa ne separe ca si cuplu. Va urma divortul, el este parca setat, programat sa faca doar ce spune mama si sora lui. Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  10. prostii.nu va ajunge cat suferiti?nu faceti rau si la altii.fiecare are cate un sortit si mai devreme sau mai tarziu el apare.dragoste cu forta se numeste viol.

    RăspundețiȘtergere
  11. fetelor daca o sa va mearga scrieti aici sa pot sti daca e adevarat ca am o durere rea pe suflet din cauza dragoste nu imi merge deloc in baieti !!!! scrieti daca merge treaba asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Scuza-mi indrazneala dar...esti putin cam retardat

    RăspundețiȘtergere
  13. Esti nebun ma sa ti vezi de treaba ta ,ce baiat iti trebe,enici animalele nu fac asa 2 cai cu 2 cai,sa te arda focu.

    RăspundețiȘtergere
  14. cred k cel mai bine este sa lasam lucrurile sa vina de la sine ,dc sa ii facem rau unei persoane ,sa o tinem langa noi fortat dak nu ne mai iubeste ,asta este o dovada de altruism in cel mai groaznic sens al cuvantului .

    RăspundețiȘtergere
  15. te rog spune mi cum pot lua legatura cu tine. id meu: laura.ioana80@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. am apelat si eu la vraji_energie e un mincinos si jumatate dupa ce iti cere o gramada de bani mai si te ameninta ca daca nu i dai iti face rau am depus o plangere penala pentru inselaciune si santaj si au spus s las calculatorul la expertiza si sa sa fac un extras de cont oricum dovezi am k lam inregistrat cine a mai apelat la vraji_energie@yahoo.com si robert_bussines20@yahoo.com nr tel( 0784132059/0784379440/0767286522) vb p id lili_cta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da domnisoara dima mihaela.de prea multa teapa ai ajuns in scaun cu rotile:)))) sa iti fie rusine.minte frumos .posteaza noi descrieri si poze cu tine.aratatele tuturor care cui da teapa si aratatele ce patesc cei ce mint.esti exemplu viu

      Ștergere
  17. pentru Dumnezeu.. Imi Iubesc Iubitul .. ! vreau sal fac fericit nu sal spurc cu.. Menstruatia mea :) ciclul menstrual este acumularea tuturor bacterilor care se aduna intr-o luna de zile.. !!
    daca tu le elimini..pentru ca sunt toxice si iti blocheaza organismul de ce ii leai da lui sa bea?? tampito ! il iubesti sau vrei sal omori ?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Rugativa catelelor !! caci Dumnezeu nu doarme el vegheaza absolut totul

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt baiat la 19 ani....la 18 ani am fugit k cneva mult mai an varsta k mn si kredetima k nu mia fost dlok bn....banuiesk k ea mia pus ciklu din cauza k nu se mai uita nmn la ea si eu unu numi mai askultam parintii dlok ei nu erau de akord k rel noastra dar eu nu vedeam nu auzeam nik o vr dkt pe ea atat si eram dispus sa fak orice numai sa nu plece de lg mn....repet sunt un barbat la 19 ani dar va zik sincer sa nu fc asa ceva dak acel cneva nu va vr....eu unu doar ce mam antors aks la mn de o sapt si nu a trecut efektul lor de tot recunosk k tot as vr anapoi dar ea nu fc de mn e urata e alta religie e mai an varsta a fost curva si kred k este si akm are copii....fetelor askultati la mn k eu doar ceam skapat dupa mai bn de jumat de an...nu va bateti joc de baieti k snt o groaza pe lume ancercati pe modu clasik cat puteti dak nu vedetiva de viata mai departe k nu muriti la fel kredeam si eu k mor fara ea dar uite k nam murit ancet ancet avr sa ancep o rel k cneva mult mai bun pt mn....eu unu am probleme k stomacul k ficatul din cauza ei la varsta mea an floarea vietii...nu fc asa cva dak vedeti k nu va vr la fel si baetii...aveti grija k cn va ambarligati va sp asta kiar dak am varsta asta dar mam maturizat mult pr mult pt varsta mea si gandesk k taicamiu akm nu mai gandesk k akm 7 luni...oricum sper sami ask sfatul si sa nu fc asta vam spus eu doar ceam venit aks si numai eu st pr ceam trecut k nenorocitaaa aia...am ambolnavito pe mama ea akm din cauza mea e ku un picior an groapa...tata la fel fratele meu nu mai are ochi sa ma vada....lasati totu sa vina de la sine si nu va stricati viata cum miam stricato eu plecand de la lic knd mai av 2 luni si term renuntand la fam la masina la permis la tot pt ce pt o muista si o bucata de pizda pe und au umblat toti si siau batut toti jok de ea iar eu am loato de buna?????dc nam fkt si eu k si ceilalti?????o zdreanta penala kre nare suflet

    RăspundețiȘtergere
  20. nu are nici un rezultat , faza cu sangele nu este adevarata!!!poti sa-i faci cat vrei nu se leag!!e o mare minciuna!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca si-ar face efectul mai repede in cazul in care la-ti bea voi. ....doamne cat sunte-ti de proaste.....ce scarbos:;::(((((

    RăspundețiȘtergere
  22. rugaciune,post si rabdare!!!!atat sa faceti!!!nu intratipe taramul ocultismului daca nu aveti informatii.pana si niste vraji incercate si nereusite pot face mult rau de nici nu va imaginati!!!tot ce vine de la d zeu e curat,adevarat si asa trebuie sa se ntamle!!!in general se dau de ceasul mortii fem.sa li se ntoarca,,ratacitii,,daca este pt.noi,pt,fiecare acel barbat se ntoarce cu rugaciuni simple.daca nu e pt.noi si fortam destinul prin tot felul de ,,prostii,,oculte tot noi vom suferi.sa nu uitati,se ntoarce totul pe noi.chiar daca o vreme e bine,acela e cu noi.o vreme!!atat!!si apoi cand incepem sa platim e vaaaai!!nu numai ca il pierdem def.dar alta rel.de durata,niciodata!!!fiti fffffff.atente.si eu sunt fem.si stiu exact ce vb.aici!!!cu d zeu inainte!!!merita sa ne vindem sufletul pt.un barbat??spuneti?????

    RăspundețiȘtergere
  23. mergi la un preot si el ita da exact ce sa faci!!sau tine novena,cele 9marti cu post si rugaciune la sf.anton.

    RăspundețiȘtergere
  24. sincer?ma mir ca intrebati de tot felul de vraji cu atata usurinta,cand sunt atat de periculoase!!!si nu e vorba de curaj sa stiti,aici e vorba de inconstienta celui care face asa ceva neavand informatii despre ocultism!!!!va rog,cei curajosi in a face,,vraji,,sau mersul la vrajitoare nu va puneti cu aceste forte malefice,ca odata ,,deschise,,pt.voi isi cer tributul si d ne,greu e!!!!nu va bagati in asa ceva,nu cereti nimanui sa faca ceva pt.voi nu atrageti energia negativa asupra voastra prin vraji ca nu mai scapati,va jur!!!rugati va la d zeu!!!atat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. stai linistita...poate ca relatia merge asa prost pentru ca desi va iubiti poate nu va potriviti iar tu avand constiinta incarcata cu acel lucru ce l-ai facut iti amintesti mereu si dai vina pe acel moment dar asta nu inseamna neaparat ca totul merge rau din cauza aia

    RăspundețiȘtergere
  26. Orice iubire care s-a nascut din vraji sa stiti ca nu o sa dureze. Cei doi oricum o sa se desparta, in cel mult cativa ani...stiu cateva cazuri clare. Chiar unul da divort acum si are cativa copii. Nevasta-sa i-a facut vraji in cafea si apoi imediat au facut nuna. Dar vedeti ca ce nu e lucru curat nu dureaza? O casatorie trebuie sa fie facuta din dragoste si iubire curata din partea ambilor parteneri. Asa ca nu va vindeti sufletul celui necurat fiindca tot el o sa va trimita necazuri toata viata ca sa va inchinati lui mereu... Tragic!

    RăspundețiȘtergere
  27. am fost cu sotul meu 5 ani am facut totul pentru el am plecat 2 luni an franta si el sa mutat cu una de 48 ani va rog ajutatima ca anca al mai iubesc

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna sant Gabriela din cj si vreau sa va spun ca nu este bine sai judecam pe alti, chiar daca au gresit ci sange sau cu alte tampeni, pt ca poate unele leau facut intron moment de disperare si va spun acest lucru pt cant o femeie de 33 ani si nici eu nu miam gasit jumatatea pana in present. omul cand iubeste este in stare de orice credetima. cu respect pt toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna seara,am auzit discutii referitoare la farmece.eu personal fac de ani de zile clienti nesatisfacuti nu prea am avut decat 2 persoane.de obicei fac prin reomandare.Motivul pt care scriu aici este faptul ca :in zilele de azi am inceput sa observ ca sunt din ce in ce mai cautat.foarte multi solicita astfel de practici.motivul initial este schimbarea si deschidrea anumitor porti care au inceput sa isi faca aparitia incepand cu inceputul anului 2006 intesificandu-se foarte mult in prezent.fara sa va dati seama faptul ca dusmaniti blestemati sau etc ,atrageti un rau inimaginabil asupra voastra cat si a celor pe care o faceti.chestia asta reprezinta un mare pacat.observ oameni care isi cauta jumatatea,observ oameni care comenteaza despre acest subiect ,insa habar nu au exact cum functioneaza ,doar din auzite.ce pot sa zic.un sfat pt toata lumea'''Romanul este cunoscut ca curva Europei'' concluzia este ca....romanul e laudaros si vorbeste mai mult decat trebuie despre subiecte care nu il priveste gen anumite persoane care sustin ca au apelat si au facut pe dracu.sau ca se intampla nu stiu ce sau nustiu cum,cand habar nu au sa se stearga la fund.deci terminati cu minciunile si cu vrajelile legate de farmece,ele exista sunt reale se pot face insa nu pt oricine.exista rezolvare la orice problema chair daca crezi chiar daca nu,in cele din urma vei ajunge sa crezi.ma rog 0784132059 este nr meu.insa fac selectie la cei cu probleme.iar costurile la mine variaza intre 100e si 500e in functie de problema.si inca ceva fara persoane care sustin ca au fost la tiganci si etc.v-am pus eu sa va duceti ca prostii sa va luati tepe???? imi pare rau pt voi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e tzeapa oameni buni nu apelati ca o sa ramaneti cu banii dati si o sa aveti parte si de amenintari dupa.Are o vrajeala de va convinge ca nu stiu cate persoane a ajutat,cand colo doar vorbe si minciuni de crede si el.Sunt oameni care chiar fac si el le strica imaginea!

      Ștergere
  30. cum vine asta?o pretuieste mai mult pe nevasta sa?inseamna ca e insurat?pai atunci tu esti,,cealalta,, si nu e iubitul tau este amantul tau.sfatul meu,nu te baga in relatia nimanui pt.ca o sa platesti pt.asta!asa fac amantele,umbla cu vraji,farmece si alte asemenea prostii,sa strice casa cuiva!si crezi ca lor le merge bine dupa aia!da.o vreme,atat!!!!vezi ti de treaba,daca barbatul respectiv nu e divortat!f.bine ca si iubeste nevasta si copilul,nu asa e corect?daca ai fi tu maritata si vreo fem.iti face ce faci tu acum ti s ar parea corect????

    RăspundețiȘtergere
  31. Adica,iubitul tau are nevasta?adica e ...amantul,nu?si vrei sa te iubeasca pe tine mai mult?are si copil cu nevasta!n o sa ai niciodata dragostea lui adevarata,el doar te foloseste!si nici nu vei fi iubita vreodata sincer,mai ales daca apelezi la vraji,ritualuri,sa l indepartezi de sotie!stii ce?nu stiu cine esti ,dar nu meriti sa fii iubita si nici nu vei fii,daca esti o SPARGATOARE DE CASNICII!

    RăspundețiȘtergere
  32. Vreau si eu numerele la loto :))
    Cine spune numerele la loto este vrajitor cu adevarat :))

    RăspundețiȘtergere
  33. DOAMNE DUMNEZEULE MARE multi ai in gradina TA,cum va puteti gandi mai femeilor sa faceti asa nebunii??? voi nu va ganditi la ce ve-ti primi inapoi?cine te iubeste cu adevarat te iubeste si nici un farmec si nici o vraja nu are putere asupra iubirii ceea ce obtineti voi prin aceste prostii nu este decat o minciuna,o iluzie,o obsesie dar nu iubire adevarata,dar ve-ti plati cu varf si indesat,si atunci va mai plangeti ca suferiti..............

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  35. buna, ai fost ajutata cu farmecele? mai traieste bunica ta? scrie pe adresa ssszzz_alah@yahoo.co.uk.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bine ai toate pe acest site mi- aduce atât de multă bucurie și fericire astăzi , așa că am decis să împărtășească fericirea mea și mărturie pentru voi toți , numele meu e Sophia sunt din NY am 52 de ani m-am căsătorit cu domnul George Cranor el este America de Nord avem 3 copii și nepoți crescut , 2 ani în urmă soțul meu a spus că are nevoie de un divorț că nu mai este interesat în căsătorie care a fost modul în care soțul meu mi-a lăsat cu copiii , calatoresc in Africa cu un prieten pentru a vizita soțul său în Africa pentru sărbătoare de Crăciun a ajunge acolo am dat peste un puternic vraja rolă care ajuta oamenii pentru a rezolva căsătoria lor rupte și relația , rolă vraja este numit DOCTOR OBALLA el este foarte puternic, el a aruncat o vraja pentru mine și mi-a spus că ar trebui să întoarcă în țara mea soțul meu mă așteaptă acasă , când m-am întors la New York, am vrut soțul meu , cu copiii de așteptare pentru sosirea mea sotul meu mi cer scuze pentru mine si suntem fericiti căsătoriți acum sunt foarte fericit nu voi uita niciodată acest lucru puternic vraja cater , în cazul în care aveți nevoie , de asemenea, el contactul ajutor acum cu e-mail lui : oballaspelltemple@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. ca sa pot sa il ajut trebuie sa stiu mai multe contacteazama la nr 0758920574

    RăspundețiȘtergere
  38. nu trebuie sa mergi la biserica pt asta ci doar sa crezi si sa faci cea ce este de cuviinta pt al tine langa tine pe scurt tre sa fi inteleapta ca biblia zice; o femeie inteleapta zideste casa.sunama si ai sa vezi ca nu o sal pierzi niciodata daca il iubesti nu te costa nimic doar te ajut cu placere. 0758920574

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce prosti sunteti !! LOLOLOLOL !!!!! Voi sunteti prosti sau va faceti? Oare Tiriac sau Patriciu au apelat la asa ceva sa ajunga bogati? Lol suntem in 2014. Romania Trezeste-te!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Cu mine nu le merge. Le stiu fiecare la toti vrajitorii si vrajitoarele din intreaga lume. De sus vad totul.

    RăspundețiȘtergere
  41. Cum am mai spus ce iti este scris in RAi nu poate schimba sau distruge nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  42. Cei care practica magie neagra vor plati pentru asta. Tot ce au facut se intoarce impotriva lor.

    RăspundețiȘtergere
  43. buna,si dupa ce o pui in cafea si io dai sa bea nu trebue sa zici nimic

    RăspundețiȘtergere
  44. Doamne fereste...cum sa spuneti ca iubiti un barbat daca il spurcati??? nu va este rusine??doamne eu daca as fi barbat si as afla ca cineva mi-a facut asa ceva,cred ca as omora-o cu mainile mele...as calca-o in picioare...DRAGOSTE CU FORTA NU SE FACE...ce fel de femeie sa fii sa faci asa ceva'''?Castigati dragostea barbatului prin sacrificii respect etc,,nu prin spurcaciuni din astea...Rusine sa va fie ...oricum nu exista nici o
    magi..dar spurcati oameniii....

    RăspundețiȘtergere
  45. Bai ca nebune mai sintetzi...!kum mama drakului sai pui persoanei iubite singe de menstruatie?nu va este greata apoi sal sarutati?disperatelor adresativa la psihiatru inainte de a face acest lukru...el ori te iubeste ori nu si atit...nici o vraja nu va functiona daca vreti sa va impuneti kuiva...

    RăspundețiȘtergere
  46. ciclu in bautura? :))) wtf?! uite-o pe aia care n-are tupeu sa-si spuna numele "cand baga botiku la sfarsitul perioadei de ciclu se leaga vreo vraja?" :))))))) imi vine sa vars numai cand aud. multe femei nebune pe lumea asta. consultati un psihiatru, fetelor, fiindca sunteti distruse rau de tot de realitate. aveti creieru` varza.
    pai daca aflu vreodata (sper sa nu) ca mi s-a oferit acest tratament, cred ca, dupa ce vomit o saptamana incontinuu, o linsez pe respectiva, o toc marunt si o arunc in wc. auzi tu, ciclu in bautura....
    fereasca-ma lucifer de nebune d`astea

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua Sunt Cara , eu sunt aici pentru a spreed această veste bună pentru întreaga lume, despre cum am ajuns fostul meu iubit back.I a fost de gând nebun atunci când dragostea mea ma părăsit pentru o altă fată de luna trecută , dar atunci când am întâlni un prieten care să introducă mi- a DR Duck mare mesagerul a oracol care a sluji , am povestit problema mea pentru DR Duck cu privire la modul în care fosta mea dragoste mi-a lăsat și , de asemenea, modul în care am nevoie pentru a obține un loc de muncă într- o company.He foarte mare, a spus doar că mă au ajuns la locul potrivit a fost i va fi obtinerea dorința inimii mele , fără nici o parte effect.He mi-a spus ceea ce am nevoie să fac , după ce a fost făcut , în următoarele două zile , iubirea mea ma sunat la telefon și a zis: îmi pare rău pentru mine viu până acum și , de asemenea, în următorii o săptămână după iubirea mea ma chemat să fie pleda pentru iertare , am fost chemat pentru interviu în compania mea dorit au fost i necesare pentru a lucra în calitate de managing director .. sunt atât de fericit și copleșit că am să spun asta la întreaga lume pentru a contacta DR Duck la următoarea adresă de e-mail și să obțină toate problema ta rezolva .. Nici o problemă este prea mare pentru el pentru a rezolva .. Contactați -l direct asupra : greatoracletemplesolution@live.com și de a lua problemele tale rezolva ca mine ..... Încă o dată adresa sa de email IS : greatoracletemplesolution@live.com

    RăspundețiȘtergere
  48. Dragostea nu este bazata numai pe aspectul fizic sau material,ci si pe intelegere reciproca,prietenie ,dragoste profunda,respect...pacat de fetisoarele astea sau de acesti baieti care cauta placeri superficiale necunoscund profunzimea cuvantului iubire,nedandu-si seama ca-si fac singuri rau .Nu poti obliga pe cineva prin metode necinstite sa-ti fie alaturi,este practic un furt....nu trebuie sa se uite ca totul se plateste !

    RăspundețiȘtergere
  49. am apelat sincer la 3 vrajitoare care mi-au spus acelas lucru am impresia ca au fost vorbite intre ele sau nush minciuni peste minciuni nimic nu sa adeverit din ce au spus dupa ce le-am dat o parte din suma care ne-am inteles a inceput cu amenintari ca daca nu-i mai dau imi face rau ca nu poate sa opreasca ea lucrarea si ca trebuie sa o termine deci cand aud de vrajitoare o iau la fuga sincer sunt comvinsa de puterea ca e 0 dar totusi pot spune ca sunt implinita am reusit ceea ce am vrut am gasit pe cineva care e intradevar bun in ceea ce face si daca chiar nu se rezolva iti da si banii inapoi vb pe id meu mai multe mely_angela

    RăspundețiȘtergere
  50. Mergi la un preot si te spovadeste si spunei tot si el stie ce are de facut: Iti citeste de dezlegare.....dar tine o saptamana post....si roagate la Maicuta Domnului sa-ti lumineze mintea.

    RăspundețiȘtergere
  51. Roagate la Maicuta Domnului si totul fa fi bine....rugaciunile sunt bune nu vrajile....Dumnezeu si Maicuta sa-ti lumineze mintea.

    RăspundețiȘtergere
  52. fetelor nu faceti faza cu ciclu nu rezolvati nimik doar va alegeti cu un pacat mare si riscati sa ramaneti singure si e sa va urasca va spun asta pentr a eu am incercat dupa o relatie de trei ani plina de orgoliu si cearta am vrut sa il fac sa ma iubeasca si acum trei zile i-am pus ciclu in cafea dar nu a avut efectul asteptat din contra stiti ce fac acum? i fac bagajul sa plece sa ne despartim. simt ca ma sufoc de durere nu mai pot si nu pot decat sa imi cer iertare in fata lui Dumnezeu pentru ce am facut si sa spun si altora sa nu faca acest lucru

    RăspundețiȘtergere
  53. De vre-o 2,5 luni feciorul meu a decedat in urma astfelor de vraji si n-am dovedit sa-l scapam... Un baiat cu perspective mari in cariera si in toate,laudat de toti, amabil, dar prostia logodnicii la ingropat in pamint.Si-a gasit mai bogat.O tradatoare si proasta. Ne-a lasat fara nepotei si tot ce-am depus in el... mi-e greu sa vorbesc...

    RăspundețiȘtergere
  54. La manastire de corectat ceva-ceva cit nu e tirziu...

    RăspundețiȘtergere
  55. te duci sa te spovedesti si vezi ce te indruma preotul sa citesti pt a

    RăspundețiȘtergere
  56. MARE-I GRADINA TA DOAMNE!

    RăspundețiȘtergere
  57. buna,sunt multe pers care isi fac reclama pe multe site-uri ca rezolva probl de iubire dar nu este nimic adevarat.eu personal am incercat la mai multi si m-am ales cu banii luati.Unul singur este care spune adevarul si incearca sa te ajute si acela este onest_love.Apelati cu incredere ca daca nu reuseste va da banii inapoi,ma gasiti pe ionela_ionica99 pt mai multe detalii

    RăspundețiȘtergere
  58. NU MAI APELATI LA ASTFEL DE GESTURI, FETELOR!!! DACA LE-ATI FACUT DEJA, MERGETI LA PARINTELE DUHOVNIC SI SPOVEDITI- VA! RUGATI- VA CU LACRIMI AMARE BUNULUI DUMNEZEU, SA VA IERTE, SI ATAT!!!

    RăspundețiȘtergere
  59. Nu mai incercati toate prostiile fetelor ! De ce nu ganditi logic ? Ce draqu legatura sa aiba sangele tau cu un barbat si ce sa ii faca ??? Tu daca bei sange de la un cocos, vei incepe sa canti ca un cocos ???/ Nu ! Tot asa e si cu barbatii. Mai bine analizati bine situatia si ve0ti vedea singure raspunsurile in relatii sau pierderi de genul asta. Barbatul care pleaca de la voi , nu pleaca niciodata degeaba. Deci exista un motiv. Are alta , e insurat, are obligatii de alta natura, are probleme personale, etc. Cu mult calm, ve-ti afla raspunsul singure, chiar nu averi nevoie de vraji ! Si timpul iti va spune si daca te iubeste sau nu ! Uitati-va mai intai la ce face , la fapte, nu la ce spune ! Daca l-ati prins o data cu o minciuna, nici nu mai aveti de ce sa cautati alte motive, inseamna ca minte in relatia cu tine si ascnde multe. Daca aveti timpul necesar, cautati motivele , ce ascunde si ve-ti gasi raspunsurile. Si totodata, va ve-ti lecui singure de ei ! Eu am iubit la disperare un barbat , dar la disperare ! Si cand am inceput sa fac "sapaturi" si sa gasesc ce ascundea si cu cine e si asa mai departe, m-am retras singura. Am suferit, am plans, dar acum pot sta de-o parte si el nu vrea sa ma piarda , vrea sa ma tina undeva acolo, dar nu sa fie cu mine da nici sa ma lase. Si acum e simplu, am tras linie si daca revine, ii dau ultima sansa frumos, si fata in fata si sa aleaga : ne casatorim sau nu va mai auzi in veci de mine. Ce am de pierdut ? Un om care nu stie ce vrea doar. Si un om care nu stie ce vrea, e 0.

    Am facut si eu pentru fostul proba cu mentruatia, I-am pus din plin chiar.... saracul... si rezultatul a fost ca ala s-a dus draqu de la mine , si acum e arestat..... Asa ca... vedeti voi unde se ajunge...

    Credeti in asta : daca e sa fie, e al tau oricum. Daca nu e sa fie, nu ve-ti putea face absolut nimic ! Asa ca fiti calme si asteptati raspunsul destinului.

    RăspundețiȘtergere
  60. In cat timp isi face efectul o braja? Stie cineva?

    RăspundețiȘtergere
  61. in primul rand nu exista vraji blesteme etc eu am apelat la cineva si mi=a spus asta
    a spus ca nu exista asa ceva sunt chestii inventate a zis k exista doar cateva tipuri de energi cu care se fac o legare

    RăspundețiȘtergere
  62. Doamne fereste! Asta nu e iubire! Cititi ce zice parintele Cleopa si parintele Ilarion Argatu despre vraji,vrajitoare si despre cei ce cred in vraji! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti.Reveniti-va

    RăspundețiȘtergere
  63. Arde satu', muta-te in altu' !

    RăspundețiȘtergere
  64. Tu draga, pune-ti mintea la contributie, la 17 ani esti o papusa, ce-ti trebuiesc farmece ?

    RăspundețiȘtergere
  65. Ceea ce Dumnezeu a unit, Omul sa nu desparta ! Gandeste inainte sa vorbesti ori sa treci la fapte.

    RăspundețiȘtergere
  66. Ceea ce poate face inima si sufletul unui om, nu va reusi nici o vraja. Poti recurge la orice vraja, pentru oricare din motivele tale, dar tot nu va tine. Cine te iubeste, te iubeste si cu o buba pe limba si cu cosi pe fata, daca ai bani ori nu, daca esti orfana, orfan ori daca ai parinti instariti. Pe baza "facaturilor" omul poate fi ametit, i se pot incurca centri energetici, i se poate descarca energia, dar isi revine. De regula, tot raul se intoarce inzecit , impotriva celui care i-a dat drumul in lume. Aveti grija, ce ganditi si ce faptuiti !

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna! Scriu din Serbia.O vraja care functioneaza,pentru intoarcerea iubitului. E in limba sirba,dar o sa o scriu cu litere romanesti,sa o puteti citi. va trebuie o lumanare alba si un ac.Introduceti acul in lumanare,o aprindeti si spuneti de 9 ori: UZ SVETLOST OVE SVECE,POMOCIU OVE IGLE,PROBADAM (NUMELE IUBITULUI)SRTE,IER ON CE UVEK BITI MOIA LIUBAV I NECE IMATI MIRA SVE DOK MI SE NE VRATI. vraja o faceti vinerea,noaptea cand sunteti siguri ca perosana respectiva doarme. Sper ca am ajutat pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  68. ba vei putea trai fara sangele tau atunci cand vei intra la menopauza!!! ptr ca de sangele asta este vorba, nu! la el se face referire! si fara el se traieste!!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Au aparut alte metode noi... cele vechi nu mai functioneaza.. metodele vechi prin dracul cu initiala 4563 nu mai functioneaza... de aceea lucrariile de acum necesita investitii..Nu e motiv de ingrijorare pentru asa ceva pentru ca daca se respecta toate regulile care le voi spune si nu va iesi banii de investitii se vor returna :) Daca aveti nevoie de ajutor cu garantia de a da banii inapoi de investitii apelati cu incredere la ID: power_magic_love@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. La mine tine de 14 ani și e un coșmar NU FACEȚI ASA CEVA o să regretați amarnic eram copilă proastă dar nui o scuza mi am distrus viata mea și a lui nu vede pe altcineva și eu îndrăgostităde aaltceva și legată pe Viață de el aveți încredere ca nu merita sa faceți asta. Viata nui un joc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog zi-mi si mie ce ai facut la rediana66@yahoo.com

      Ștergere
  71. Am si eu o intrebare la voi si va rog sa imi spuneti parerile voastre....Sunt cu cineva de 3 ani de zile impreuna,el a fost casatorit cu una care nu odata ci de mai multe ori la dat afara din casa pt ashi aduce pe altul in casa,si multe multe altele.Eu l-am cunoscut exact intr-o situatie din asta cind ea fosta lui ishi gasise unul si la dat afara din casa,ii radea in fatza si i spunea ca ea e Happy cu viata ei,Totul a mers perfect intre mine si el pana acum un an jumate,eram totul pt el atnci ,si simteam asta din partea lui.dar pb este acum de ceva timp imi tot spune ca ma iubeste si vrea sa ishi faca o familie cu mine dar nu il lasa fosta lui sotie,au un copil impreuna intradevar dar asa femeie si mama n-am mai pomenit,sta la 10 min de el dar vede copilul ala odata la luna 5 min Copilu il credte el de 3 ani,si cand sa ishi faca si el viata ea spune ca i va lua copilul daca o sa fie cu mine.Din toata povestea asta cel nu intleg delok este ca el zice ca no mai vrea veci inapoi dar tot comandat de ea se lasa,Dati-mi un sfat va rog!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Eu te pot ajuta sal intorci inapoi

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu stiu ce se întâmplă cu mine si nu mai am noroc.

    RăspundețiȘtergere
  74. va rog sa ma ajutati sa-l fac pe sotul meu sa plece de langa mine si copii

    RăspundețiȘtergere
  75. vreau sa imi spuneti cum sa fac sa se desparta sotul de mine si sa-l fac pe un barbat pe care lam cunoscut sa vuna la mine pentru totdeauna sa se indragosteasca de mine . Va rog foarte mult sa ma ajutati.astept raspuns pe adresa corinalazar13@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Iubitul meu s.a despartit de mine pentru o alta femeie :( nu mai vorbeste cu mine, nu ma mai baga in seama, si vreau sa il fac sa ma iubeasca mult si sa se intoarca la mine . ce ar trebuii sa fac ?

    RăspundețiȘtergere
  77. Cand il ai aproape de tine nu iti pasa numai cand pierzi ceva iti dai seama ce pierzi.incearca sal suni si sa vb cu el sa va dati inca o sansa relatiei

    RăspundețiȘtergere
  78. As vrea sa stiu daca isi mai face efectul daca au trecut 3 zile de la menstruatie?

    RăspundețiȘtergere
  79. Bună nu te supara eu te pot ajuta din ce oras ești ?

    RăspundețiȘtergere
  80. Ca sa va fac cineva ceva si sa va ajute va trebuie in primul rand $$$ .in al doilea rand toti laudati pe nu stiu ce tamaduitoare sau maicute terese pe aici.iar pe cei care si-au vandut sufletul ca sa faca ceva ii denigratii.e problema voastra bine inteles.va plac tepele si bani aruncati pe geam.si ii sustineti.Eu personal mi-am rezolvat problemele contracost ce e drept.voi vi le rezolvati cum stiti.dar incetati sa va mai plangeti,ca daca nu ati avea pacate nu ati suferi acum.farmecele extista vrajile si multe altele.referitor la acesti bisericosi care sfatuiesc mergerea prin biserici,daaca tot sunteti asa mari credinciosi.de ce nu spuneti cu cuvinetel unui preot raspunsul la intrebarea ''An Farnece''.Va zic eu de ce.ca habar nu aveti.cititi pe internet tot felul de postari imaginare idei ireale si tampe.Un preot cu har va raspunde. ''Ce se face in afara biserici nu se dezleaga in biserica.doar le alunga dar se vor intoarce mai puternice''.iar unul amator.(da exista fete bisericesti care stau in altar doar penrtu bani si invata totul dupa o carte nu au nici-o legatura cu harul divin) ar raspunde.''Roagate citeste acatistul Sf ciprian sau nu mai stiu ce acatist si gata se rezolva.sa fim seriosi.daca ar fi asa usor astfel de probleme.de ce nu le putem rezolva noi insine.?darkeredicator sau numerele de telefon de mai sus am apelat si eu.este vorba de un tip.care e cam costisitor ce e drept.nu pot spune sigura daca merita sau nu.tot ce pot sa confirm este ca.am avut probleme de sanatate.mai exact borelioza.am platit in jur de 500 euro.sunt la a 3 ia analiza ,pana acum mi-a iesit negativ.ca stare de spirit ma simt mult mai bine.acum nu pot stii exact ce si cum.in principal bani au meritat.cat va tine este tot ce ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. darkeredicator sau ex-ul vraji_energie?????despre el se vorbeste in postarea din 13 sept.Oameni buni nu credeti tot ce se scrie,cereti dovezi ca va aruncati munca voastra .Cine chiar poate sa ajute nu cere sute de euro si mai ales inainte Aviz amatorilor care nu au ce face cu banii in buzunar si vor sa-i daruiasca.... incercati la acest tip

      Ștergere
  81. In anul 2014 sa mai crezi in magie neagra este prea de tot. In schimb exista alte solutii mult mai eficiente :) !

    RăspundețiȘtergere
  82. Ce sa faci? Tu eşti normală la cap? Tu şi restul care umblati cu farmece nu ştiţi ca e cu dublu tăiş farmecul? O sa se întoarca spre tine toate gândurile şi farmecele diabolice pe care i le-ai făcut. Aşa ca tine-te bine! Odată,făcut un farmec, ti-ai dat acceptul sa îţi vinzi sufletul. Esti pierduta! Ar trebuie sa regreţi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  83. Femeie nenorocita, cum poţi fi aşa de ignoranta şi cretina, făcându-i rău acelui bărbat? Aşteaptă şi ai sa vezi cu timpul ce preţ vei plăti tu pentru răutatea ta!

    RăspundețiȘtergere
  84. Răspuns către FEMEILE IMBECILE de pe aici: Vraja se întoarce asupra voastră la un moment dat, şi o sa platiţi pt răutatea voastră! Asta nu e iubire ce simtiti voi, e obsesie, ignoranţa, idiotenie!!!! INCETATI ca o sa regretati mai târziu! Nu va mai jucaţi cu chestii care va depăşesc!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  85. Doamne fereste..niciodata nu.si va lasa familia pt tn..traiesteti viata..nu sta cu bosorogi care se basesc langa tn noaptea

    RăspundețiȘtergere
  86. Roagate...Lui Dumnezeu...credinta este cea mai importanta...numai Dumnezeu...ne poate ajuta... ;)

    RăspundețiȘtergere
  87. Dar frica de Dumnezeu nu mai aveti ma ca face-ti pacat si lucrati cu raul nu stiti cat rau va aduce-ti voua prin astfel de metode ( UN BAIAT SCAPAT DE SUB VRAJA)

    RăspundețiȘtergere
  88. Poate ca a fost vrajit,daca chiar ti la fratele tau,uite aici ceva sa te ajute,tiam vazut comentariul si am vrut sa te ajut:
    Asta e o vraja pentru a scapa de acea vraja, de acelblestem.Ai nevoie de o lumanare neagra, apa si un bol (negru preferabil).Pune lumanarea in bol, rezemata pentru a sta singura. Umple bolul cuapa, (fara sa acopere complet lumanarea). Respira adanc si mediteaza pentrucateva minute. Dupa ce iti eliberezi mintea, aprinde lumanarea. Vizualizeazaputerea acestei vraji, traind in acea flacara a lumanarii. In timp ce lumanareaarde, ghinionul tau si blestemul facut asupra ta se va stinge, incet incet. Candlumanarea va arde si va ajunge la apa, blestemul se va stinge odata culumanarea.Apoi sapa o groapa, pune apa in ea si ingroapa si lumanarea.
    Sper ca te ajuta

    RăspundețiȘtergere
  89. toate si toti santeti bolnavi psihic si cum se spune in biblie omorate cu pietre toate care faceti asemenea vraji si totul are un revers

    RăspundețiȘtergere
  90. veti lua pedeapsa si aici in viata aceasta dumnezeu nu lasa nimic nepedepsit si in cealalta in fundul iadului unde va este locul nesimtitelor cel rau a pus stapanire pe mintea voastra santeti nebune

    RăspundețiȘtergere
  91. cum naiba exista asemenea oameni voi va bateti joc de niste oameni cum credeti ca veti ramane nepedepsite mai devreme sau mai tarziu cand credeti ca va e mai bine vine pedeapsa domnului peste voi

    RăspundețiȘtergere
  92. santeti niste tarfe ordinare scarboase desfranate nesimtite jegoase minti bolnave blestemate sa fiti pe veci toate care faceti asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  93. toate care faceti luccruri necurate dumnezeu sa va pedepseasca pacat ca nu se poate cum zice biblia omorate cu pietre caci ceea ce faceti voi e crima analfabetelor

    RăspundețiȘtergere
  94. nu e bine ca exista asemenea oameni fara dumnezeu fara frica toate mai devreme sau mai tarziu se vor intoace negresit impotriva voastra de a dreptul ce am gasit aici e nebunie ce vremuri si ce tampenii ce natie ce mentalitate publicati va rog tot sau nu va convine

    RăspundețiȘtergere
  95. buna ...si eu am pus ciclul in cafea acum 2 ani este inca cu mine si imi zice ca ma iubeste,,,,,dar in schimb ne certam foarte rau si eu nu ma pot desparti de el,el nu imi zice sa plec,,dar ar vrea dupa cum il vad,,poate trebuie sa fac din nou vraja...

    RăspundețiȘtergere
  96. pentru anonymous din 29 octombrie esti o proasta si o scarboasa cum poti sa faci asa ceva esti satanista daca numai asa poti avea un barbat langa tine nu esti femeie esti o nenorocita

    RăspundețiȘtergere
  97. sant total impotriva voastra ati inebunit cu totul santeti disperate nu pot decat sa il rog pe bunul dumnezeu sa va dea pedeapsa dupa faptele voastre voi chiar santeti tampite dar nu ma mir facand asemenea lucrui satana va stapaneste si va intuneca mintea

    RăspundețiȘtergere
  98. vai ce mi-a fost dat sa citesc cata prostie am vazut aici nu pot sa cred asa ceva vai ce femei fara creier intunecate cu totul si nu ma mir dupa ce ati facut dar cate pedepse veti lua voi si intodeauna cind te astepti cel mai putin si platesti cu ce tie mai drag si asta nu o spun eu chiar asa este cunosc cazuri concrete

    RăspundețiȘtergere
  99. salut.in primul rand de unde stii ca a fost vrajit? sa zicem ca a fost...daca ar fi fost un om credincios,spovedit,impartasit,un om a Lui Dumnezeu nici o vraja din lume nu s-ar fi prins de el.din cauza unor pacate, noi deschidem niste porti celui viclean prin care el intra in noi si ne face raul,noi nu trebui sa-i dam acest drept de a se apropia de noi!!! in cazul in care raul este facut in noi, va trebui sa ne izolam cu Duhul Sf. si sa il lasam pe sarsaila sa se mai apropie de noi,ceea ce poate fi simplu sau f greu in functie de cat de mari sunt radacinile pacatelor noastre sau ce fel de duh a pus stapanire pe noi(pot fi mai multi sau chiaar o legiune),cu zice Iisus:''astfel de demoni numai prin post si rugaciune pot fi scosi din om''. Dar trebuie sa o luam treptat,renuntam la pacate,mergem sa le spovedim,ne impartasim(daca ne da voie preotul) iar tot preotul,calugarul ne va da un canon pe care sa il facem:post,rugaciune,etc.(primul lucru trebuie sa ne gasim un duhovnic bun).persoana vravita nu o sa vrea sa mearga la biserica,manastire,nu crede ca este vrajita,nu vrea sa tina post-astea sunt unele din semne ca ar avea farmece,atunci canonul il va face mama sa,fratii,prietenii etc. poti citii pe parintele Argatu..Roagate Domnul;i ca primul drum sa il faci spre manastirea unde vei gasi persoana potrivita
    NU MAI CREDETI PROSTII ca unele farmece nu pot fi dezlegate, asta ar insemna ca diavolul sa fie mai puternic ca Dumnezeu.el nu are nici o putere daca noi nu i -am da prin pacatele noastre,Creatorul ne-a lasat liberul arbitru,noi gresim,pacatuim si asa diavolul ne face rau dar si asta pt ca ingaduie Dumnezeu cu scopul ca sa ne vedem greselile si sa ne intoarcem la EL !!!

    RăspundețiȘtergere
  100. daaa.. e usor sa faci rau dar f greu sa repari greseaala..nu vreau sa te judec dar prima greseala ai facut o cu picatura iar a doua ca incerci pe site ul asta sa gasesti rezolvarea,ai facut ceva cu ajutorul diavolului si vrei sa repari tot cu ajutorul lui.NUUU se poate asa ceva . du te la o manastire cauta un preot,calugar,duhovnic si spunei ce ai facut si el iti va spune ce sa facci..pana una alta incearca sa nu mai faci pacate,sa faci lucruri bune placute Lui si incepe cu rugaciuni, Tatal nostru,IMparate ceresc,Acatiste,Paraclise(ale Mantuitorului,Maicii Domnului,Ingerului pazitor,Sfintilor...)incepe sa ti posturi dar cel mai bine te indruma duhovnicul tau pe care ar trebui sa l avem cu totii, sa l ascultam si nu am ajunge sa facem tot felul de nimicuri. facnd magie neagra ii dai drepturi diavolului asupra ta...fcand lucruri duhovnicesti il faci pe diavol sa fuga din tine si sa l arda fiecare rugaciune, dar toate astea se rezolva in timp,poate fi vb de sapt,luni,ani..daca am avea credinta s ar rezolva pe loc dar cum nu avem trebuie sa continuam cu cantitatea pana ajungem la calitate
    sper ca ti am fost de folos

    RăspundețiȘtergere
  101. continua rugaciunile si posturile si nu te mai indoi de existenta Domnului..rabdare ..rabdare...rabdare..nu incerca prostiile care le posteaza fetele care isi vand sufletul diavolului...
    fiind aproape de Dumnezeu bucuria va veni atat de mare incat nu o putem duce..pe pers cu inima buna si curata Dumnezeu ii mai si incearca dar dar negresit le va da bucuria cea adevarata!!!! am cunoscut destule cazuri de familii(cupluri) unde nu le lipsea nimic case,nasini,bani etc pareau si fericiti..doar parea ...fara Dumnezeu nu exista fericire adevarata iar cu El in tine ai fericireneconditionata in orice situatie, si in familie,si singura,si la puscarie,oriunde ai fi

    RăspundețiȘtergere
  102. totul este o vrajealaa!!l-am iubit peste puterea mea de a intelege, I-am facut cu cm si la luna in crestere si cu ata cu noduri dar nu a iesit nimic, acum e inndragostit de alta! ma uit la el in fiecare zi cum se duce la ea!!

    RăspundețiȘtergere
  103. Pt fata de de 22 de ani care zice ca a iubit-o prietenu de aproape 3 ani! cu comentul din 3 ian sau feb.esti sigura ca aia a facut vraji!? nu de alta da asa seamana ce ai zis tu cu ce am patit eu!!! ar fi fain daca mi-ai raspunde.
    plus de subiect...am auIt ca merge...dar nu stiu gir am avut si eu o colega de clas care a facut asa ceva dar nu a mers...

    RăspundețiȘtergere
  104. te pot ajuta si iti dau si adresa doamnei si nr de tel dar sa ti lasi mailu ca sa ti trimit datele.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  105. doamne si eu am folosit menstruatia.... chiar a avut efect in primele zile!!! si intradevar nu mai pleaca la altele ;)

    RăspundețiȘtergere
  106. usor magia neagra te va ajuta eu sunt o vrajitoare

    RăspundețiȘtergere
  107. Vad ca tot vb de vrajitori si chesti de genul eu insa nu gasesc niciunde o vraja pentru a ma face pe mine insumi sa ma indragostesc si sa iubesc pers alaturi de care sunt,daca stie careva as fi curioasa,ms

    RăspundețiȘtergere
  108. Adevarat graiesti!! Ce nebuneala!!! hahahaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  109. pt anonim din 1 ianuarie.stiu pe cineva care te poate ajuta.asta e mailu meu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa vorbim

    RăspundețiȘtergere
  110. Buna ! dupa atata timp ai gasit vreo solutie ? si eu am aceeasi problema momentan si nu stiu ce sa fac ...

    RăspundețiȘtergere
  111. cititi psalm 138 for friendship and love (pentru prietenie si dragoste)! poate o sa va fie de ajutor!
    am gasit asta pe un site prayer with psalms!

    RăspundețiȘtergere
  112. Eu sunt Marta 😊😂😂😂😃😃😃

    RăspundețiȘtergere
  113. Multumesc voua Sf. Rafael si Sf. Mihai si Sf. Gavril

    RăspundețiȘtergere
  114. am fost tentata de ff multe ori sa faca asta insa m am gandit ca nu e corect iar intr o zi Dumnezeu ma v a pedepsi , asa ca am ales calea Biserici sa l pot face sa ma iubeasca :) si am reusit la Sf Anton 9 Marti la rand si la Sf Gheorghe 7Vineri la rand ...:) am reusit dar,,a durat mult iar dupa am intalnit pe altcineva :) cand el a incpeut sa ma iubeasca eu nu l am mai vrut si pana ziua de azi lui ii pare rau dupa mine si au trecut cativa ani , m ar vrea si acum inapoi ..m a iubit si poate ca inca insa eu Nu..:) asa ca rugati va rugaciunile ajuta

    RăspundețiȘtergere
  115. Nu faceti asa ceva-farmece,vraji,ritualuri,,diverse,,etc.Chiar daca se va intoarce la voi asa zisa iubire,o face sub influenta vrajilor-deci,nu este liberul arbitru al persoanei in cauza(ci confuzia,derutarea),apoi va dura putin,O astfel de,,legatura,,facuta cu FORTA(prin ritualuri pagane)nu dureaza,iar cand persoana in,,cauza,,se,,trezeste,,o va uri pe cea,cel care l a,,obligat,,sa stea i relatie,fara consimtamantul lui.TOTUL ESTE FORTAT,FACUT CU NECUARATUL,deci.....n are cum sa dureze sau sa iasa ceva,,bun,,din asta!FERITI VA DE ASA CEVA!

    RăspundețiȘtergere
  116. Eu sunt impreuna cu sotul meu,de 11 ani avem trei copilasi.acum o saptamana socrul meu a incercat sa ma sarute.eu am spus adevarul dar nimeni nu ma crede.ce sa fac sunt disperata,nu vreau sa ma despart de sotul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce poti face este sa te feresti sa mai ramai singura cu socrul tau si sa iti salvezi astfel casnicia.

      Ștergere
  117. pt anonim din 14 februarie.stiu pe cineva care te poate ajuta.iti las mailu meu leuionutalex@yahoo.com.sa imi scrii ca sa vorbim

    RăspundețiȘtergere
  118. Esti dusa cu capul. Nu te gandesti ca distrugi viata unui om doar pt bani. Aiai Romania Romania

    RăspundețiȘtergere
  119. Trebuie pus pe fiecare lună.de cite ori ai ocazia cite două trei picături. Cu cit pui mai mult mai bine....la mine a funcționat. Succes

    RăspundețiȘtergere
  120. Efectul se vede ușor. Usor..va trece țări să vină după tine.dar să nu crezi că va rămâne Lingă tine pe viață. ...va veni si va pleca.depinde de fiecare persoană.

    RăspundețiȘtergere
  121. Si cum se face? Dacă tot ști. Ajutăne si pe noi te rugăm frumos.cind se face si cum????

    RăspundețiȘtergere
  122. Sunt in aceeași situație ca tine. Eu am avut 18 ani împreună si sa tot dus.....si noi ne-am iubit.dar destinul il are fiecare scris păcat de noi care suntem părăsiți. ...de cele mai multe ori persoanele părăsite sunt și cele mai bune...si ușor de rănit.iti doresc să te ridici din toată povestea asta.noroc.

    RăspundețiȘtergere
  123. da tu ce cauti aici atunci?pt ce ai intrat oare??

    RăspundețiȘtergere
  124. Va rog spunetim o vrajitoare buna sau pe cineva care va ajutat cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  125. pt anonim din 24 martie.iti pot spune de o doamna care m a ajutat pe mine.iti las mailu leuionutalex@yahoo.com.iti dau mai multe detalii pe mail.

    RăspundețiȘtergere
  126. Nu merge faza cu ciclu nu fetelor nu o sa va para rau ...de mine s-a despartit imediat dupa deci va rog eu nu o faceti iii!

    RăspundețiȘtergere
  127. esti cu capu nu tie frica de dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  128. Punei ciclu in cafea sau matreata din par 😉

    RăspundețiȘtergere
  129. buna zioa am nevoie de ajutorul dumneavoastra .am cunoscut un baiat dupa trei ani si jumatete ma lasat pt alta fata cum s afac sal am in napoi in viata noastra, si cum am putea sa fac cu mestruoatia, caa sa l am in napoi multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela. Asa cum am mai precizat, acest articol este unul documentar. Eu nu stiu si/sau nu pot sa fac astfel de vraji (daca au cu adevarat vreo putere). Putem discuta despre cum ai putea sa il aduci inapoi in viata ta pe cai "normale" sau despre cum ai putea sa il uiti.

      Ștergere
  130. Iubitul meu stiu k are o prietena si din cauza asta as dori sa imi dati un remediu de a ma vedea doar pe mn...

    RăspundețiȘtergere
  131. vreau sa incerc si eu asta cu menstra cine ma sfatuieste daca e bine sau nu si cat de adevarat e

    RăspundețiȘtergere
  132. pt anonim din 29 iunie.vraja cu menstruatia e reala dar nu e o metoda buna.iti pot recomanda pe cineva dar trebuie sa ai poza.pt mai multe detalii iti las mailu titus_man_player_24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar de ce nu e o metoda buna vraja cu ciclu ce se poate intampla rau?

      Ștergere
  133. Eu am scris doar un articol despre acest lucru, nu ma bag si na ma pricep la stfel de incantatii!

    RăspundețiȘtergere
  134. pentru ca o sa fie innebunit dupa tine o sa fie ca un scai o sa te sufoce o sa fie foarte foarte posesiv nu o sa mai ai timp liber pt tine.o sa fie foarte sufocant si o sa te saturi de el dupa un scurt timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa inteleg ca treaba asta e adev.doar ca el o I a cam razna dar nu inteleg cum este posibil?

      Ștergere
  135. salut marius si eu cred ca am aceeasi problema...imi poti spune in cat timp ti-a trecut?

    RăspundețiȘtergere
  136. Salut...sa fiu sincera odata si eu mam gandit sa fac acest lucru, dar nu am facut, nu ma lasat inima...fetelor nui bine sa faceti asa ceva pentru ca dupaia o sa suferiti, trebuie sa va ganditi la sufletele voastre!!! pe mine ma lasat prietenul meu dupa 3 ani deci am suferit atuncia foarte mult, eram si eu disperata dar mai mult ma rugam la Dumnezeu. A trecut 2 luni si numa despre farmece auzeam, mam dus la o ghicitoare foarte buna ( foarte rar ghiceste si nu primeste pe oricine ), de la ea am aflat ca pe fostu meu i facut farmece si de aia ma lasat pe mine(asa a vrut dumnezeu sa aflu). aveti grija ce faceti pentru ca dumnezeu nu lasa sa lagati pe cineva asa la voi....eu de atuncia ma rog tot timpu,. in fiecare zi pentru noi...daca chiar iubiti pe cineva atuncia sa nu faceti asa ceva,pe urma tot voi o sa suferiti...stiu foarte multe cazuri. am o prietena care bate joc de baieti daca se supara pe unu pune sange in cafea si gata dupaia il lasa, nici unu nu o cauta ca un disperat numa mai o suna atata tot, dar asa is barbati oricum mai incearca nu cred ca de la sange! rugativa la Dumnezeu cu incredere!!!!!eu am dat un sfat dar fiecare face ce vrea, dar dupaia sa nu va mirati daca nu o sa fiti fericiti!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa le face prietena ta la baietii::)))) doamne si s a legat ceva pana acum sau e vrajeala asta cu ciclu???

      Ștergere
    2. nu a avut efect, ii nebuna ea atata tot

      Ștergere
    3. deci sa inteleg ca pana la urma effect a avut de tipa prietena ta I a innebunit :d hmm ff interesant

      Ștergere
  137. Eu I am pus luna de luna un an de zile si usor usor l am departat. Dupa um an de pus luna de luna azi a plecat definitiv de la mn. Deci....

    RăspundețiȘtergere
  138. a mai incercat cineva asta?si sunteti sigure ca prin asta l-ati schimbat/readus/legat de voi?in cat timp ati avut rezultatul dorit?ms

    RăspundețiȘtergere
  139. sa spuna cineva ceva ,cine a facut asta ? si ct e de adevarat ?eU VREAU SA INCERC ASTA!

    RăspundețiȘtergere
  140. pt anonim din 8 august.nu e bine cu menstruatie.rezultate ai numai cu poza.stiu pe cineva care te poate ajuta.trebuie sa mergi personal.sa iti lasi o adresa ca sa vorbim acolo mai multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar dc nu e bine faza cu menstruatia ?? ca eu am auzit ca o ia razna asa e ?

      Ștergere
  141. da asa e o ia razna rau se comporta ca un nebun si va sufoca femeia de langa el.

    RăspundețiȘtergere
  142. Adica daca fata are facatura facuta nu se prinde deloc?sau se prinde si la ele dar dureaza max 6 luni?

    RăspundețiȘtergere
  143. Buna fetelor, si eu sint femeie dat nu as apela niciodata la asemenea gesturi disperate. Citesc mesajele voastre si ma crucesc :( Sinteti chiar penibile dragoste cu forta nu se poate. Exista alte metode placute sa cuceresti pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  144. nu e adevarat ca o ia razna si va sufoca femeia de langa el....eu i-am pus de 2 luni dar de o luna l-am lasat ca m-am saturat de comportamentul lui chiar daca sunt sigura ca tine la mine...stiu ca oricand l-as suna m-as putea impaca cu el,doar eu l-am lasat...dar la mine nu a avut efect sa fie disperat dupa mine...sau poate e doar confuz acuma si si-a face efectul mai incolo..nu stiu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim19 august pana la urma ai vreun rezultat ?se obs.ceva ?sunt f int,sa fac treaba asta insa nu stiu daca are intradvar rez. daca cineva a dacut asta .lasa ti un com

      Ștergere
    2. anonim din 25 august : sunt de aceeasi parere ca si majoritatea care au postat,nu la toti functioneaza.nu stiu de ce...cica daca fata are facaturi facute(adica e blestemata)dureaza mult mai mult efectul sau chiar deloc nu functioneaza,eu asa am auzit...iar eu stiu din multe surse ca sunt ,poate din cauza asta la mine nu a avut efect... am facut treaba asta de aproape 3 luni pt ca chiar daca eram impreuna ,mi-am dat seama ca e un fustangiu si am vrut sa fie disperat dupa mine si sa nu se mai uite si sa vb cu altele pe la spatele meu. la mine deci nu a tinut. l-am lasat ca m-am saturat de el dar sunt sigura ca oricand l-as suna am fi iar impreuna dar nu din cauza ca si-a facut efectul ciclul ci doar pt tine la mine dar nu suport sa nu fiu singura si sa aiba rezerve....daca va incepe sa ma sune dintr-o data insistent ar insemna ca si-a facut efectul ''vraja'' ,altfel nu m-ar suna din cauza orgoliului de ce l-am lasat... asta ar insemna sa isi faca efectul dupa cateva saptamani..daca e asa te anunt :*

      Ștergere
    3. A MERS VRAJA PANA LA URMA ?

      Ștergere
  145. ceva schimbare de atunci?...

    RăspundețiȘtergere
  146. s-a schimbat ceva de atunci?...

    RăspundețiȘtergere
  147. si-a facut efectul pana la urma?! cum sta situatia acuma intre voi?

    RăspundețiȘtergere
  148. Mai fetelor sunteti bolnave.
    Si eu am 27 ani, casnicia mea un dezastru si tot nu as recurge la prostii de genu cu ciclul. Daca nu merge inseamna ca nu va potriviti, sau ca nu luptati suficient unul pentru celalalt. Mai bine va rugati la Dumnezeu sa va linisteasca. Daca cineva este sa fie al vostru va fi. Daca v-ati iubi sotii sau iubitii asa tare nu ati fi capabile sa faceti asa ceva. Nu dati dovata decat de egoism si imaturitate.

    Reveniti cu picioarele pe pamant si rugativa lui Dumnezeu. Nu alegeti calea usoara pentru ca niciodata nu va functiona.

    RăspundețiȘtergere
  149. Pana la urma cineva din voi a cunoscut pe cineva intradevar bun sa faca magie? Daca da,scrieti aici flory_31alx@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  150. chiar nu te gandesti in capul tau cu 2 neuroni... ca poate Ala trebuia sa fie cu alta fata si nu cu tine? Nu sunteti sanatoase astea care faceti asta zilnic sa legati" un barbat de voi cu orice pret... daca nu platiti in viata asta o sa platiti in urmatoarea sau prin copii! Cu tot cu barbat luat cu tot.. bunica mea a patit asa.

    RăspundețiȘtergere
  151. Cum este treaba cu fotografia cu si cu acele ?

    RăspundețiȘtergere
  152. Ai 17 ani doar ai o viata inainte te poti indragostii de 20 de ori cel putin pana la moarte, eu sunt una din acele fete care s-au jucat cu focul si am pus sange menstrual la iubit aveam 18 ani atunci, azi am de 2 ori mai mult si sunt nefericita nu functioneaza am numai probleme nu pot sa stau cu nimeni Dumnezeu pedepseste asa ceva renunta la ideea asta si cauta plante care sa te ajute sa-ti pastrezi iubirea nu tampenii asta dk vrei sa nu ai ghinionul meu, dk as mai avea sansa asta azi nu as mai face asa ceva ai grija nu te juca :(

    RăspundețiȘtergere
  153. VREAU SAL INTORC LA MINE VREAU SA FAC VRAJA ASTA CINE A FAUTO ? SPUNETIMI SI MIE

    RăspundețiȘtergere
  154. VREAU SI EU SA FAC VRAJA ASTA CINE A FACUTO SA SCRIE AICI DACA E BUNA MERGE !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  155. depinde pe ce termen ii facut..pe 6luni,pe 12luni sau pe viata..
    am cunoscut un caz real dar nu la putut desface nimeni de facatura cu menstruatie..

    RăspundețiȘtergere
  156. nu mai zice nimeni,nimic? cum a procedat cine a mai incercat si ce rezultate a avut?si dupa cat timp?

    RăspundețiȘtergere
  157. Ce ai rezolvat pana la urma?? Si eu sunt in aceeasi situatie!!

    RăspundețiȘtergere
  158. Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi el să abandoneze eu şi meu 2kids, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că eu iubesc atât de mult, aşa că am văzut mărturiile Great Mutaba el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo sotul inapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu a lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste si grija. nu voi uita niciodată acest ajutor care Great Mutaba a dat la mine şi meu children.if sunteţi aici ai nevoie de ajutor să te iubitul înapoi puteti contacta-l prin acest greatmutaba@yahoo.com e-mail sunt mândru de a fi pe mărturia lui...

    RăspundețiȘtergere
  159. Mi-am pierdut soțul meu o dată și nu am putut permite să-l pierd din nou. Aș fi putut fi o mamă a eșuat, dacă nu a consultat Dr. IREDIA.
     terapeutul meu ma sfătuit să încerc spiritual înseamnă pe soțul meu și ea a recomandat Dr. IREDIA prin drirediaherbalhome@gmail.com pentru că știe număr bun de oameni pe care le-a ajutat.
     Cazul meu a fost atât de teribil că soțul meu mă amenință mereu să nu mă implic în oricare dintre afacerile sale secrete, el păstrează o mulțime de secrete și nu am putut fi sinceri unul cu altul, după trei ani de căsnicie. Mi-am amintit uneori anul trecut că a dispărut timp de trei luni și a apărut ziua în care am dat naștere fiului nostru. Am deasupra capului lui conversație recent că el vrea să se mute definitiv într-o țară nu sunt familiarizați cu. Cel mai rău este că el nu a menționat acest lucru pentru mine înainte de a început să se comporte oboseau și vorbind despre divorț. El a spus că el a regretat însoară pentru că am păstra blocarea căile lui și a promis să divorțeze de căsătorie înainte să dispară să se întâlnească noul său iubit. Atunci am strigat și a luat cazul doctorului IREDIA ca regia de terapeutul meu. Cauza reală a acțiunilor sale a fost descoperit de DR IREDIA, că soțul meu a fost prins de o femeie pe care a cunoscut pe Internet, care folosește duh rău să-l controleze. Am fost fericit când am auzit acest lucru pentru că am suspectat că prea. Pentru a tăia scurt povestea mea; Am oferit bani pentru elementele necesare pentru a exprimate vraja. După ce și-a terminat de turnare vraja, în a doua zi, ei amândoi s-au certat și a bătut iubita lui, iar el sa întors acasă mă imploră să-l ierte că ochii lui sunt șterse acum că el nu va face nimic ce va face rău lui familie din nou și promite să fie un tată grijuliu și niciodată să trișeze pe mine din nou. Sunt atât de fericit că eu nu-l pierde la fata si toate apreciere merge la Dr. IREDIA pentru marea lui lucrare. Eu va sfătui, de asemenea, să contactați Dr. IREDIA pentru orice tip de provocări în căsnicia ta, el va fi raspunsul la problemele tale. Contactați-l acum cu acest e-mail ..... drirediaherbalhome@gmail.com pentru căsnicia ta nu va rămâne același.

    RăspundețiȘtergere
  160. Buna ziua prieteni vreau să împărtășesc mărturia mea și cât de recunoscător eu sunt de când iubitul meu a venit înapoi la mine, din cauza grătarului ajutor Dr. SAGURU UDO a cărui adresă de e-mail este drsagurusolutions@gmail.com face pentru mine. prietenul meu sa despartit de mine prima săptămână a lunii iulie a anului trecut, deoarece el a crezut că am fost înșelat pe el, el mi-a spus că prietenii lui au fost spunându-i că i-au văzut pe altcineva atunci când el nu este în jurul valorii de am încercat să-l facă să înțeleagă că prietenii lui mint pentru el, dar el nu mi-a dat șansa de a explica-i acest lucru a fost modul în care el mi-a lăsat. după o lună de la despartire noastre am încercat să ducă o viață normală, fără el, dar a fost foarte greu pentru mine pentru a face față atunci am decis sa contacteze dr SAGURU UDO prin numărul său mobil +2349037545183 și adresa sa de e-mail drsagurusolutions@gmail.com pe care am venit peste anul trecut 12 septembrie în timpul căutării mele caută ajutor cum să obțineți iubitul meu înapoi a aruncat o dragoste vraja pentru mine și de a face iubitul meu să vină înapoi la
    mă în perioada de 48 oră. cu această bucurie în inima mea grătar Vreau să spun un mare gratie Dr. SAGURU UDO el este cel mai bun rolă vraja și el este cel mai bun
    soluţie.
    ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
    (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2) Pentru a vindeca HIV / sau boli legate de AJUTORUL
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) Sunteți un antreprenor și doriți să câștige contracte
    (7) Vrei să lega soțul / soției să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
    (9) Cum ați fost scammed și doriți să recuperați ai pierdut bani.
    (10) Oprire Divorțul
    (11) Invocarea de bani rituale
    (12) Castiga Alegeri
    Si multe altele..
    E-mail ..... drsagurusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  161. Spune-mi tie ti-ar convenii sa fi maritata cu el si alta sa te desparta???????? Daca iti convine atunci nu gandesti . Dumnezeu are pt fiecare o soarta depinde de tine cum ti-o faci , mergi pe cai rele vei suferii. Mai bine suferi acum decat mai tarziu toata viata

    RăspundețiȘtergere
  162. Daca cineva cunoaste o vrajitoare cu adevarat buna sa lase mesaj

    RăspundețiȘtergere
  163. Va rog mergeti la biserica nu mai umblati cu vraji

    RăspundețiȘtergere
  164. cum pot intoarce persoana iubita inapoi ,dintr-o data s-a racit ,vrea sa fie cu mine ba nu vrea,va rog mult un sfat u ajutor ,multumim

    RăspundețiȘtergere
  165. pt victor bulat.sa imi scrii pe mail titus_man_player_24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  166. Citesc și mă minunez... Măi, fetelor, femeilor, chiar le-ați pus bieților oameni ciclu în mancare sau băutură? Voi sunteți bolnave psihic?! Ar trebui să fiți băgate la pușcărie ptr așa ceva! Un om sănătos psihic nu reacționează așa! Dacă un bărbat nu te mai vrea, acceptă asta! Ceea ce faceți voi se numește „ magie neagră”, ați făcut pact cu necuratul... Vă mai duceți și la sfânta Biserică?! Nu sunt o persoană bisericoasă dar îmi place să respect oamenii și sp nu le fac rău! Voi, de ce le faceți rău celor pe care-i iubiți? dacă-i iubiți lăsați oamenii să fie liberi și să aleagă cu inima sau cu rațiunea dacă vor să fie cu voi! Sunteți primitive și nemernice!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.