Cine este Miley Cyrus

Miley Cyrus , cunoscuta candva ca Destiny Cyrus , s-a nascut la 23 noiembrie 1992 , mama fiind Leticia Cyrus , iar tatal , faimosul cantaret si actor Billy Ray Cyrus.A avut un rol de invitat in serialul TV al tatalui ei , Doc , si a aparut in filmul Big Fish.

Apoi a primit rolul principal Miley Stewart din serialul Hannah Montana , in care interpreteaza o fata care traieste o viata secreta de star pop , lucru necunoscut prietenelor ei din scoala.Premiera serialului Hannah Montanaaavut loc in 24 martie 2006 , pe Disney Channel , si a avut cea mai mare audienta pentru un serial original in premiera de pe acest post de televiziune.

Miley Cyrus s-a bucurat de succesul soundtrack-ului din sezonul 1 al filmului Hannah Montana , care a fost lansat pe 24 octombrie 2006 si a ajuns direct pe primul loc in Billboard , avand o vanzare de peste 3 milioane de albume pana acum.

Miley si-a lansat albumul de debut pe 26 iunie 2007 , produs de Hollywood Reacords , cuprinzand 10 cantece apartinand personajului Hannah Montana si 10 alte cantece sub numele ei real.

In octombrie 2007 a pornit intr-un turneu in 54 de orase , pentru a promova atat albumul Hannah Montana 2 : Meet Miley Cyrus cat si serialul care a facut-o celebra.Acest turneu a fost atat de popular incat a fost prelungit pana la sfarsitul lui ianuarie 2008 , iar filmarile facute live au servit la realizarea de catre Walt Disney Picture a unui film 3-D.

Al doilea album al lui Miley Cyrus , Breakout, a fost lansat pe 22 iulie 2008 si cuprinde 12 piese noi ; Breakout , 7 Things , Driveway , Girls Just Wanna Have Fun , Full Circle , Fly On The Wall , Bottom Of The Ocean , Wake Up America , These Four Walls , Simple Song , Goodbye , See You Again.



Copyright © diane.ro. 2008-2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:


Cine este Angelina Jolie ? Biografie si cariera artistica 

Lady GaGa – Personalitatea , muzica si sexualitatea
Cine este Miley Cyrus Cine este Miley Cyrus Reviewed by Diana Popescu on septembrie 06, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.