Farmece de dragoste - Incantatii si retete

AVERTISMENT: Aceste formule de magie sunt rezultatul unei documentari.Punerea lor in aplicare si efectele lor scontate sau colaterale tin de responsabilitatea celor care le practica.

Vraja de aflare a unui iubit

Necesar: trei bucati de sfoara, snur sau ata din materiale naturale precum inul, canepa, bumbacul sau lana, preferabil de culori diferite.

Se alege una dintre sfori, si tinandu-se strans in maini, se face urmatoarea incantatie:

Zeita a Iubirii,
Spirit al Dorintei,
Iti ofer acest snur ca o legatura de dragoste.


Se procedeaza in mod similar cu celelalte doua snururi. Se impletesc apoi sforile si se leaga cu un singur nod la fiecare capat al impletiturii. Apoi, se rostesc urmatoarele cuvinte :

Zeita a Iubirii,
Spirit al Dorintei,
Fie ca in inteleciunea ta
Vraja sa se inchege.
Fie ca prin aceste sfori
Planurile sa se lege,
Gaseste-mi iubirea
Si adu-mi-o aproape,
Dorinta iti cer s-o implinesti
Si ma rog tie sa ma izbavesti.

Impletitura din sfori trebuie purtata in permanenta de catre cea care a facut vraja, pana la gasirea iubitului. Din acel moment, legatura din sfoara trebuie ascunsa intr-un loc secret, pentru ca vraja sa dainuie.

Vraja de atragere a persoanei iubite - I

Necesar: o lumanare rosie, un cutit mic, cateva ace, tamaie de trandafiri.

Ritualul trebuie facut in noaptea de joi sau vineri, cu putin timp inainte de miezul noptii. Se incepe prin a incrusta in lumanare numele persoanei iubite. Se infinge cate un ac in fiecare litera a numelui, iar la miezul noptii se aprind lumanarea si tamaia, dupa care se recita urmatoarea incantatie:

Spirit al lui Venus, te invoc in numele lui Shiva sa aprinzi inima lui (se rosteste numele persoanei iubite) precum arde aceasta lumanare in in onoarea ta si pentru placerea ta. Asa sa fie!

Atunci cand primul ac se desprinde din lumanare, aceasta se stinge. Se aprinde lumanarea si rosteste incantatia de mai sus in fiecare din noptile urmatoare (la miezul noptii), lasand de fiecare lumanarea sa arda pana la caderea cate unui ac (in acest fel, numarul de nopti de facere a vrajii va fi egal cu cel al literelor numelui persoanei dorite).

Vraja de atragere a persoanei iubite - II

Daca persoana catre care este indreptata vraja nu nutreste nici un fel de sentiment pentru cel care practica ritualul de mai jos, efectul va fi mai greu de obtinut. De asemenea, aceasta persoana nu trebuie sa fie casatorita sau implicata intr-o alta relatie de dragoste.

Necesar: o pana de gasca, cerneala rosie, o lumanare rosie, o hartie tip pergament, putin cimbru si rozmarin.

Se aprinde lumanarea rosie, si se scrie pe scrie pe pergament, cu cerneala rosie , urmatoarea incantatie:

Zeita a Dragostei, te implor in numele meu sa faci ca (se scrie numele persoanei iubite) sa se indragosteasca de mine. Te rog sa ai rabdarea de a-mi indeplini aceasta dorinta, caci asa imi doresc si asa va trebui sa se faca. Asa sa fie !

Se amesteca rozmarinul si cimbrul si se imprastie pe cuvintele umede de cerneala. Dupa uscare, se ascunde pergamentul intr-un loc cat mai inaccesibil. In momentul in care vraja s-a implinit, si persoana dorita a cazut prada iubirii, se ingroapa pergamentul in asa fel incat sa nu fie vreodata descoperit (in cazul in care este gasit de cineva, vraja se destrama).


Din aceeasi categorie de articole :

Magia neagra.Farmece de dragoste

Plante magice in magia Wicca

Wicca , religia vrajitoriei
Farmece de dragoste - Incantatii si retete Farmece de dragoste - Incantatii si retete Reviewed by Diana Popescu on februarie 08, 2009 Rating: 5

329 de comentarii:

  1. gasiti o metoda sa nu dati bani inainte.

    RăspundețiȘtergere
  2. fratilor nu dati bani inainte

    RăspundețiȘtergere
  3. daca ai fost prost ai pierdutto nai so mai vezi ca vine ea la tine nici moarta

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca D-zeu ar fi bun si milostiv, atunci nu ar exista atata foamete boli si rautate pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sant interesata de nr de telefon,te rog,multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi dai si mie numarul de telefon te rog?

    RăspundețiȘtergere
  7. da este doar o reclama pt naivi cu asa numitul DR OCOROS TENPLE cum poti fi atat de idiot sa crezi in puterea uni om ,credeti ca e mai puternic ca credinta in DUMNEZEU se vede ca uni dintre voi satana va trage de partea lui nu va lasati influentati de asa numite reclame ,nimic nu e mai puternic ca rugaciunea nu va pierdeti credinta in Dumnezeu SATAN INCEARCA pe orice cale sa va ispitesca mai bine megegeti la preoti si biserica spunetiva pasul LS SF CIPRIAN MOASTELE LUI fac mari minuni ,dar trebuie si sa crezi ,,lasati sarlatani ,ei sat pur interesati de bani ,

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci am avut o relatie de 7 luni cu o fata, din 7 luni 4 le am stat impreuna si ajunsesem intr-un punct in care nu stiam cum sa scap de ea, intr-un final sa intamplat ne am despartit si mi sa luat o piatra dupa inima, dar acum de 5-6 saptamani imi este extrem de dor de ea, nu stiu cum sa dau de ea, o visez in fiecare seara, sunt foarte abatut, o vad peste tot (2 luni dupa ce ne am despartit nici macar o clipa nu ma gande-am la ea eram foarte fericit ca am pus punct relatiei), da acuma nu mai am somn zici ca a intrat dracu in mine, e posibil sa am farmece facute? si peste toate astea mai si pierd bani aiurea asa si nici nu ii mai fac cum ii face am inainte. nu mi se mai leaga nimic.
    P.S. Nu am iubito cat am fost cu ea adica nu am simtit nimc special, imi placea cum arata fizic, eram compatibil cu ea in pat si cam atat dar nu imi doream o relatie serioasa cu ea. Doamne am luat-o razna am inceput sa cred si in farmece, infine daca cineva imi poate da vreun sfat ce sa fac ma puteti contact la email: jansonteluis@hotmail.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincera sa fiu.Cu bune cu rele eu incerc.Oricum ce-mi doresc cel mai mult este sa il intorc la mine.Si daca altfel nu pot o luam si asa.Pt ca oricum e rau,daca ar fi mai rau,nu s-ar vedea mare diferenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da sa te prinda ca omu de mai sus si sa te puna la respect?!!!!!!gresit scumpo !!!!!!!!1

      Ștergere
  10. va rog sa-mi dati nr. de telefon la carmelena1@y.......

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu vreau sa-mi recuperez iubitul. Va rog sa ma contactati la carmelena1@yahoo.com. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. Rugati-va la Domnul Isus Hristos si Fecioara Maria pentru iertarea pacatelor, si apoi cere ce ai nevoie.
    Daca Ei considera ca aceea peroasa dupa care plangi iti este sortit/a, atunci va venii inapoi, daca nu inseamna ca sa a fost sa fie si nu aceea persoana iti este destinata sa iti fie alaturi o viata intreaga.

    RăspundețiȘtergere
  13. vrajile se fac prin trezirea sufletului.asta pt persoanele normale se face prin post,cu cat ai mai putina suferinta in suflet cu ata tyreba sa fie postu mai dur tot odat folosite incantati(cand suletu e treaz si indurerat te aculta,te razbuna,te apara,te ajuta)prin incantati ii pui ce te doare,poze lumanari,cocos mort,ajuta la comunicare.se foloseste noaptea din mai multe motive,unu este ca persoana doarme si este o prada usoara
    vraja se intoarce inapoi dk persoana este foarte puternika spiritual,aceste persoane sunt preoti,handicapati si persoanele care au o viata foarte grea si refuza sa faca rau pt as rezolva problemele si alti ....preotu traeste o viata in post si rugaciune,handicapatu o viata in durere...
    se spune in batrani ca fetele care se indragostesc de un handicapat si se marita cu el vor avea pacatele spalate,dar cela care divorteava/il lasa vor avea si copii blestemati fara ca hadincapatu sa aprinda lumanari sau sa spuna rugaciuni la 12 noaptea,si tot odata e si fara intenitie,tot aici intra si barbati care pun suflet si sunt lasati,partenera no sa aiba parte de bine nici odata in viata siu poate ajunge pana la copii ei tot fara intentie,info ce puteti gasi in viata voastra sau puteti sa radeti in fata la un handicapat,preot si o sa va lamuriti singuri. sunt cazuri in care copilu o fost omorat de caini... ore pe une o umblat acea femeie de o avut parte de asa ceva... gandeste si nu te juca

    RăspundețiȘtergere
  14. si o gramada de profitori si excroci care pt bani ar vineo si pe masa

    RăspundețiȘtergere
  15. dak esti fata clar mai usor c vor barbatii si doar o data !!!!???

    RăspundețiȘtergere
  16. corect acuma o sau il iubiti si peste 2 ani il sau o inselati ! serios man !!!!!!!!! cei asta ??!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. esti roman t numesti michael si esti printre cei mai bogati din usa ?

    RăspundețiȘtergere
  18. un nr de tel al lui onest sau al lui dr.okorospelltemple01@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Anomin de pe 9 ianuarie cum iau legatura cu tine sau cu bunuca ta ca ma intereseaza.Iti las aici adresa mea de fb.mariana dascalu ,daca doresti te rog sa-mi lasi un mes am o poza cu ochelari de soare la ochi cu rama neagra multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Am citit fiecare coment in parte...mi se pare normala faza cand castigi intr-un loc si pierzi in altu...poate castigi persoana iubita dar Doamne Fereste pierzi mama sau tatal...atunci ce faci? Cel putin mama pentru mine ii sufletul meu si nu as risca asa ceva pentru o fata...recunosc nu imi este tot una fara ea si o vad in fiecare seara si imi vine sa o iau in brate si sa o sarut...cum am spus si la inceput , vraja pare o modalitate mai buna sau mai bine zis mai rapida pentru ati aduce persoana iubita langa tine...dar inauntru tau nu te gandesti ca nu ii dragostea aia adevarata care te face sa iubesti? Dupa un timp probabil te si plictisesti ... nu stiu ce sa zic nu am practicat niciodata si sincer am avut in cap sa o practic dar imi este frica de Dumnezeu...El are cea mai mare putere nu 3 lumanari cu 1 leu de la magazin si un ac :-j hai sa fim seriosi si realisti...suntem oameni trebuie sa gandim limpede si logik sa intelegem ca ne putem reface viata avem nevoie doar de vointa...va urez bafta la toti si Dumnezeu sa va dea sanatate putere si iubire ca este tot ce aveti nevoie :-* P.S. va multumesc celor care ati lasat comenturi mi-ati deschis mintea si m-ati facut sa imi pun multe intrebari

    RăspundețiȘtergere
  21. sa nu uitam ca totul se intoarce.cu multe rugaciuni d zeu,ne ajuta!!!!!!fiecare om are un destin in viata.sa nu uitati ca vrajile de orice fel poate schimba destinul unui om si nu putem face asa ceva sperand ca va fi bine.da, e bine o perioada,dar..vai..cand vraja,dispare cum se intoarce totul pe persoanele care au facut o!!!!credeti ma,stiu ce vorbesc!feriti va,de a face farmece,incantatii,vraji!!!!!!!se spune ca magia alba e buna,pozitiva!!nu i asa!pt.orice probl.n e rugam,avem nevoie de rugaciune,apa sfintita,lumanari.niciod.de incantatii,poze pe care se fac vrajile,lumanari de divarse culori,par,pene,orice alte obiecte,inseamna ,,raul,,nu magie alba.nu recurge ti la nici un fel de,,ritual,,sunt inselatoare si vai cand se intorc pe cel ce la face sau e de acord cu ele.oricat de mult am suferi din dragoste,cu forta nu tii langa tine sau nu l intorci la tine pe cel iubit decat pt.o perioada f.scurta.ba chiar riscati sa nu mai aveti o rel.de durata niciodata!!!!!e probl,fiecaruia cum si ce face,eu m am simtit obligata sa scriu asta pt.cei care nu cunosc sfera asta oculta,pt.ca este f.f.f.periculos daca nu stii in ce te bagi.sa fiti iubiti!!!!atentie,rugaciunea ne salveaza,ocultismul ne innrobeste!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru Anonim 9 ianuarie 2013. As dori sa iau legatura cu tine. Cum sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  23. Numele meu este doamna Marisa doresc să
    împărtăși mărturiile mele cu publicul larg cu privire la
    ceea ce acest om numit DR.banzuma iyere tocmai a făcut pentru
    mine ,
    acest om tocmai a adus spatele meu a pierdut soțul Ex la
    mă cu vraja lui mare , am fost măritată cu acest om
    john am fost împreună pentru o lungă perioadă de timp și ne-am
    iubit de sine nostru , dar atunci când am fost în măsură să -i dea un
    copil de 2 ani mi-a lăsat și mi-a spus că nu poate
    mai continua apoi am fost acum în căutarea de modalități de a
    adu-l înapoi până când un prieten de-al meu mi-a spus despre acest
    Omul și -a dat e-mail lui de contact pentru mine:
    Drbanzumaspelltemple@gmail.com atunci nu veți crede
    acest lucru atunci când am contactat pe acest om pe problemele mele a
    pregătit acest exprimate vraja și să aducă pierdut soțul meu
    înapoi , iar după o lună mi-e dor de o lună meu și du-te pentru o
    de testare și rezultatul a declarat pm sunt însărcinată fericit
    azi
    Sunt o mama de o fetiță , vă mulțumesc încă o dată
    mare DR.banzuma iyere pentru ceea ce ai făcut pentru mine , în cazul în care
    tu
    sunt acolo trec prin oricare din aceste probleme
    enumerate mai jos :
    1 ) În cazul în care doriți ex-vă înapoi .
    ( 2 ), dacă aveți mereu vise rele .
    ( 3 ) Vrei sa fie promovat în biroul dumneavoastră .
    ( 4 ) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine .
    ( 5 ) În cazul în care doriți un copil .
    ( 6 ) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară .
    ( 7 ) În cazul în care aveți o HIV și doriți să fie leac .
    contactați -l acum pentru soluție imediată a dvs.
    probleme pe drbanzumaspelltemple@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. salutare la toata lumea

    ma intereseaza niste detalii despre aceasta practica magica, si anume clocitul unui ou la subtioara, daca stie cineva detalii despre asta, cum se face, ce implica, ce beneficii aduce il rog sa ma contacteze, am niste dorinte pe care vreau sa le indeplinesc, am auzit de la bunicu meu de asa ceva, cineva din neamul nostru a facut acest lucru cu oul, daca stie cineva ceva concret il rog sa ma contacteze pe messenger: flintas_lucian@yahoo.com cred in lumea spirituala si am avut si ceva experiente spirituale, va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma numesc Lucian, daca stie cineva detalii despre clocirea unui ou la subtioara, il rog sa intre pe id: flintas_lucian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a reusi sa clocesti cu succes un ou la subtioara, ar trebui sa-ti ridici temperatura corpului, respectiv sa ai o febra de circa 38 grade Celsius timp de 21 de zile la rand. Mult succes!

      Ștergere
    2. Intr-un vechi ritual magic din Bulgaria, se spune ca un ou cu doua galbenusuri clocit la subtioara timp de 40 de zile da nastere unui pui cu doua capete, capabil sa fure fertilitatea campurilor unor oameni pentru a o furniza unei iubite sau femei de la care un barbat isi doreste copii. Sursa: http://bnr.bg/sites/en/Lifestyle/Folklore/Pages/220413Theegg.aspx

      Ștergere
  26. Ce ar fi sa l clocesti normal oul acelea,asa pe ciubar????scuze,dar ma amuza teribil clocitul oului la subtioara!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamne,oameni nebuni!pt.ce trebuie clocit acel ou,la subrat?pt.vraji??doamne,ma mir ca nu ne trazneste D zeu,odata pt.ce face,OMUL!dar urca te ,pe ou si cloceste l asa!sau alta varianta,posesorul n are ,,oua,,?poate le cloceste si mai bine!!!!!iertati ma,dar imi repugna!am citit despre vraji,dar asa ceva......no coment!

    RăspundețiȘtergere
  28. multumesc,dianei pt.explicatia folosirii acelui ou,la subrat si totusi....ma rog,nu judec,eu doar ma amuzam intrigata de aceasta situatie!fiecare face ce vrea!

    RăspundețiȘtergere
  29. Vaaa rog....vreau sa il fac pe iubitul meu sa tina la mine. Eu am mai facut o chestie cu cafeaua si la inceput a fost totul exact cum am vrut. Doar o perioada. Stiu ca tine la mine dar nu e destul de afectuos si stiu ca il pot pierde oricand. Decii...ce pot sa fac ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai putea sa te rogi cu adevarat lui d zeu,ai vz.ca oVREME IUBITUL S A PURTAT CU TINE CUM AI VRUT si.....CAM GATA!atat tin vrajile,farmecele,o perioada dupa care nu mai este cum vrei tu,ba chiar sa nu se intoarca impotriva ta si dupa aia,te intrebi ce sa faci,cumsa faci?de ce trebuie sa faca EL,cum vreiTU??????de ce vrei sa l domini,sa l comanzi ,sa te iubeasca cum vrei tu?de ce nu i lasi liberul arbitru,sa faca EL ce si cum simte?nu asa e corect?????

      Ștergere
  30. Trebuie sa va rugati la bunul D-zeu ca sa va arate daca aveti soarta sau nu, si cereti sa vi se arate in vis omul care va este sortit si nu faceti prosti de a nu va increde in bunul Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  31. femeie proasta nu il poti avea cu forta daca el nu te place

    RăspundețiȘtergere
  32. Bine ai toate pe acest site mi- aduce atât de multă bucurie și fericire astăzi , așa că am decis să împărtășească fericirea mea și mărturie pentru voi toți , numele meu e Sophia sunt de la New York, am 52 de ani m-am căsătorit cu domnul George Cranor el este la nord America avem trei copii și nepoți crescut , 2 ani în urmă soțul meu a spus că are nevoie de un divorț că el nu mai este interesat în căsătorie care a fost modul în care soțul meu mi-a lăsat cu copiii și sa mutat într-un alt stat cu noua lui prietena , i călători cu un prieten pentru a vizita soțul său pentru sărbătoare de Crăciun a ajunge acolo am dat peste un puternic vraja rolă care ajuta oamenii pentru a rezolva căsătoria lor rupte și relația și pentru a obține ex iubit înapoi , rolă vraja este numit DOCTOR OBALLA el este foarte puternic a aruncat o vraja pentru mine și mi-a spus că eu ar trebui să se întoarcă în țara mea soțul meu mă așteaptă acasă , când m-am întors la New York, am vrut soțul meu , cu copiii de așteptare pentru sosirea mea sotul meu mi cer scuze pentru mine și ne-am sunt o căsnicie fericită acum sunt foarte fericit nu voi uita niciodată acest puternic vraja catering , dacă aveți nevoie , de asemenea, el contactul ajutor acum cu e-mail lui : oballaspelltemple@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Powerfull wish spell

    Put three candles in the highest place you have at home, inside a plate with sugar all around the candles. Light the candles. Ask for three wishes to the angels ST. RAFAEL, ST. MICHAEL, and ST. GABRIEL. Ask one wish for business, one wish for love, and one impossible wish. Publish this spell on the third day after you requested the wishes (by mailing it to another person, posting it to a usenet newsgroup, or announcing your thanks to the saints in a newspaper classified ad) and see what happens on the fourth day

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ziua si toate cele bune tuturor.Sunt asa zisul marele ''vraji_energie'' unul din marele subiecte controversate pe paginile de internet legate de asa zisele farmece.Cred ca e timpul sa ne exprimam si noi puctul de vedere atat eu cat si florin din arad sau cum il mai stiti onest_love.
    In primul rand aici apar numai persoane care fac mult spam.atat ca suntem seriosi dar si tepari.daca verificam ip-urile este defapt 2 persoane pe acest forum.asa zisa lili_cta@yahoo.com si stunoi ionut din valcea.2 persoane cu divizabilitati psihologice grave,domnisoara mihaela spre exemplu (lili_cta)de profesie jurista si etc. sau stunoi ionut de profesie camatar.Uitati care este problema mea.In primul rand DA este adevarat eu iau sute de euro.nu prestez servicii pe 100 de ron cum va doriti voi.nici macar un preot nu ia 100 ron ca sa stii si voi cei care sustineti ca mergeti prin biserici si va rezolvati problemele.deci nu mai mancati ce nu trebuie si dati-ne detalii nu anonimate.in primul rand nu e problema mea ca va faceti viata grea ca sunteti bolnavi si suferiti de prostie cruncena venind si afirmand ca voi ati apelat la mine si etc.voi sunteti simpli oameni idioti care marea majoritate stati toata ziua acasa.nu munciti iar principala voastra ocupatie este internetul.Intrebarea mea este.;''ce mama dracu va mai vaitati ca vreti aia aia si aia cand voi sunteti niste puturosisi ca daca cer 300 400 euro e enorm?mergeti nene in alta parte une e mai ieftin.De asemeni foarte multi anonimati.o alta intrebare am si eu '' daca sunteti atat de tepuiti voi cei care ati apelat,de ce mama dracu nu lasati si voi niste date de care sa ne putem folosi si noi cu adevarat.gen un numar de telefon si un nume clar si concret. un numar la care sa si raspundeti sa va auzim si noi macar vocea.pe mine cine ma suna le raspund,insa anonimi acestia vad ca sunt dati disparuti.apar doar aici.si atat.in viata real nu prea.Mai pe scurt:Am intrat sa va zic 3 chestii.
    1.Nu aveti nici un drept sa acuzati oameni care nu va baga mana in buzunar.
    2.Nu mai mintiti ca dasta nu va ajuta Dumnezeu.cei care sustienti ca ati luat teapa.
    3.Lasati dracu SPAM-UL si mergeti la munca.
    4.De ce ajungem noi subiecte atat de interesante pentru 90% din cei care ne discutatii dar nici macar nu ati stat de vorba cu noi,doar ati luat conversatii ale altora care chiar au stat de vrb cu noi.Nu cumva ati mers prin asa zisele mari tamaduitoare,vau tepuit si acum veniti sa va plangeti ca milogi ca si noi am face la fel???
    5.Nu am nevoie nici eu nici florin de reclama,faceti anti-reclama.dar punetiva o intrebare toti cei care vedeti ce am scris aici''de ce noi 2 suntem numiti TEPARI.iar marile si atot puternice afrodita si cum dracu se mai numes tigancile astea au numai laude......??? va zic eu raspunsul.Romanul este o rasa denaturata de popor care intotdeauna sustine prostia,minciuna si barfa.Nu va mai vaitati si nu mai minitit ca va luam bani si nu va facem nimic.concret fie vorba.nimeni de aici din asa zisi tepuiti nu exista.deschideti ochii si puneti o singura intrebare tara de prosti ce sunteti.'''DE CE VA MERGE RAU????'' va dam noi raspunsul,pt ca judetati fara sa cunoasteti cauza.Cauza este.Suntem reali facem pe bune.si distrugem prea multe tiganci care au creat averi.vazand acest lucru incep sa spameze.care vrea dovezi ca suntem cativa seriosi impotriva a sute de tiganci.va demonstrez la orice ora care da tepe cu adevarat si care nu.aici este id-ul meu darkeredicator@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai,anonymous,nu mai vorbi asa!daca ai timp sa scrii romane(pagini kilometrice)aici,tu muncesti?ii trimiti pe oameni la munca si vorbesti de parca ai fi vreun GURU,super-mega-astro-human!hai draga,mai scuteste ne de ,,inteligenta ta super debordanta,,.daca ai fi intr adevar un om intelligent,evoluat spiritual,cu anumite ,,daruri,,sau,,haruri,,te ai cobori la nivelul tuturor si ai vorbi ,,pe intelesul,,tuturor.tu,denigrezi poporul roman,vb.si te adresezi cu limbaj vulgar.la adresa oamenilor(prosti,barfitori,etc).CE BINE CA EXISTA TOTUSI UN EXEMPLAR CA TINE!ROMAN<PRESUPUN CA ESTI,sigur.....dar nu unul de ala,,prost,,tu esti O FIINTA ULTRA_EVOLUATA<care se vrea acceptat sau macar respectat,vorbind asa,din prea plinul inteligentei,se ntelege asta!si daca este permis,anonimatul ar fi asta,o crima?D LE ANONYMOUS?oamenii plini de autosuficienta ca d ta,sunt pe toate gardurile,valorile adevarate sunt discrete si au intotdeauna,,ceva de spus,,!o telenovela,in care n ati avut nimic,de spus!pacat.poate altadata!cristina sunt,d le anonymous!cu plecaciune si respect,atat cat se poate din umila mi fiinta!ma inclin,voie buna!

      Ștergere
  35. Aceasta este o zi foarte plină de bucurie din viața mea, din cauza ajutorul Doctor Zaza a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-mi înapoi cu vraja lui magic. Am fost căsătorit de șase ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu a fost într-adevăr inseala pe mine și a fost în căutarea pentru un divorț, dar, atunci când am dat peste Doctor Zaza e-mail pe internet, i-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, ci a mea cea mai mare surpriză el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbători pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El întotdeauna vrea să fie cu mine și nu pot face nimic fara prezenta mea. eu sunt într-adevăr se bucură de căsătoria mea, ceea ce o sărbătoare mare. i se va menține pe depune mărturie pe internet, deoarece Doctor Zaza este cu adevărat o rolă vraja adevărat. Ai nevoie de ajutor, apoi Contactati DOCTOR ZAZA INTREPRINDEREA prin e-mail: indiaspellcaster@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Am vești bune de a împărtăși cu lumea de astăzi, am făcut un jurământ de sine-mi că i se va spune lumea despre Doctor Zaza după ce m-au ajutat cu vraja lui care a făcut soția mea și i sa stabilit o diferență nostru. Ne unde atât căsătorit de ani de zile, fără probleme, am vizitat diferite spitale, dar nici nu ne-ar putea ajuta. am iubit soția mea atât de mult și nu a intenționat niciodată să-i scoată afară pentru o secundă femeie. Într-o zi ca noi care atât deliberează cu privire la modul de a rezolva goliciune nostru avem un nou de la un post de radio care Doctor Zaza poate pune capăt la toate probleme cu vraja lui așa am numit numărul lui de mobil și apoi l prin e-mail pentru o soluție și după toate a fost realizat i și foarte poiană să anunțe lumea că soția mea a avut o serie de sfori 9 luni mai târziu. Aveți o problemă de orice fel și credeți că orice speranță este pierdut, atunci ai o sansa de a întâlnit Doctor Zaza astăzi pentru ajutor de e-mail lui este: indiaspellcaster@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Sunt foarte fericit astăzi pentru ceea ce Dumnezeu a folosit doctor Zaza o rolă vraja de a face în viața mea. am avut neînțelegeri cu soțul meu în trecut și, astfel, a condus la ne despart de 3 ani, dar o zi am văzut un post de doamna Rebeca care a postat pe internet, care Doctor Zaza o rolă vraja ajutat-o ​​cu o vraja pe care a adus-o Soțul înapoi, așa că am decis să se adreseze medicului Zaza mare rolă Spell să mă ajute și el ma asigurat că soțul meu va veni înapoi la mine, din fericire azi eu sunt foarte poiană pentru a scrie pe acest perete care Nick soțul meu a venit înapoi la mine ca mare rolă vraja Doctor Zaza spus. Ai o problemă cu tine soț, prieten băiat, fată prieten, relații sau în biroul dumneavoastră și credeți că le-ați pierdut? Nu mai faceți griji, deoarece Doctor Zaza mare rolă vraja vă poate ajuta la fel ca el a ajutat-mi aduc soțul meu înapoi în regulă. adresați-vă medicului Zaza azi prin e-mail: indiaspellcaster@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Am ceva de a împărtăși cu tine ! Există o mare bucurie în inima mea pe care vreau să împărtășesc cu toată lumea . Numele meu este Doreen . Am avut o neînțelegere cu iubitul meu în urmă cu câțiva ani , ceea ce a condus la pauză nostru și el nu a vrut să audă din nou vocea mea . El a văzut un iubitor de frumos mai frumoasa decat mine , dar cu trecerea timpului m-am întâlnit Doctor Zaza . El este o rolă vraja mare ( vraci ) . L-am contactat prin e-mail lui și a explicat totul pentru el . El a spus că nu ar trebui să vă faceți griji pentru că iubitul meu va veni înapoi la mine pe genunchi cerșind pentru iertare . I-am cumpărat un obiect pe care el mi-a spus să cumpere pentru pregătirea vraja . După ce totul a fost pregătit mi-a spus că iubitul meu va veni la mine cu 24 oră cerșit . Cea mai mare bucurie mea acum este că el de fapt a venit înapoi la mine și a căzut în genunchi cerșit pentru iertare , și astăzi suntem fericiți . Ai vreo problemă cu un iubit și nu știu ce să fac ? Ei bine, nu mai faceți griji, deoarece Doctor Zaza vă poate oferi o vraja pentru el sau spatele ei a lua la fel ca el ma ajutat . Adresați-vă medicului Zaza azi prin e-mail : indiaspellcaster@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  39. sunteti fericiti,o vreme,atat!pt.ca DOREEN fericirea castigata,obtinuta cu ,,altceva,,decat rugaciunea,are pretul ei.iar tu,ti ai castigat aceasta fericire,de moment pt.care vei plati un pret la un moment dat si toata bucuria din inima ta se va transforma intr o durere imensa si fara de sfarsit!asa pateste toata lumea care recurge la vraji si farmece ,li se da iluzia,,fericirii,,o vreme pt.a ,,plati,,cu altceva mai sfant(sufletul)!dar este problema fiecaruia,eu v as ruga,daca se poate,nu,,impartasiti,,aceste,,bucurii,,cu cei care va indeamna sa faceti asa ceva,pt.a plati la un moment dat,pretul!forte oculte si malefice lucreaza,pt.implinirea ,,viselor,,dvoastra,care isi vor cere tributul!d zeu sa fie cu noi!daca vi l doriti,,pe celalalt,,recurgeti la ritualuri,,pagane,,!cris.

    RăspundețiȘtergere
  40. interesati va f.bine de acest,,DR>ZAZA,,si o sa vedeti cine este,de fapt!atentie si precautie!

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamne,cata nebunie in oameni!cum cauta vraji si farmece pt.probleme din viata lor!de ce nu l cautati pe d zeu?de ce pe mama OMIDA<D L onest,etc?de ce?sper din tot sufleyul sa va deschida d zeu mintea,nu doar ca sunteti pacaliti de bani,dar EI<ELE(MAGIA<ALBA<NEAGRA)vrajitoare,etc fac RITUALURI pe voi si pt.voi si persoanele pt.care doriti voi, sa se faca una si alta!chiar daca spuneti ca doar ati fost pacaliti si atat,nu este doar atat.....numai ca habar n aveti voi,desteptii care apelati la DL ONEST<SI MINCINOS<etc.ce ENERGII NEGATIVE VA INCONJOARA,CE BLACAJE EMOTIONALE SI DE SANATATE,SE LUCREAZA PE VOI si cei pt.care dati aceste ritualuri,se deschid niste FORTE OCULTE si se aduc ENTITATI negative,in viata voastra de care nu mai SCAPATI cat TRAITI!pt.AMAGIRE de moment vi se rezolva,,problemele,,si omul este multumit.dar el si a PERMIS prin ritualuri captarea a tot ce e mai rau pt.(MINTE<SANATATE<VOINTA<LIBERUL ARBITRU<)pt.viitorul lui ,pana la moarte!nu cum scrie mai sus,D L ONEST nu se compara cu altii!dar cine e d l ONEST?D ZEU<se compara cu cineva?si atunci de ce nu l cautati pe EL?imi este mila de ROBII si SCLAVII lu"d l onest si mama OMIDA si sora LACUSTA si vecina VANESA.etcSA DEA D ZEU,sa va vina mintea la cap ,nu va mai rezolvati problemele cu cei ,,enumerati,,mai sus si altii asemenea,CA NU AVETI HABAR,cu ce LUCREAZA acesti DEMONI pe pamant si nu siti in ce va bagati si ce pret platiti,pe viata pt.asta.lili sunt si imi repugna cand vad ca se,,iNdEAMNA,,la asa ceva!art.este F BUN pt.<<INSTRUCTAJ<<si informatie dar nu va apucati, sa faceti asa ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a vb cineva cu bunica lui anonim de pe 9 ianuarie?va rog sunt disperata,imi vn sa imi iau zilele!va rog daca aveti un nr de tel sau o adresa de mail sa imi lasati!

      Ștergere
    2. heiii si eu am fost disperata dar trebuie sa crezii in in tine si in el ca sa mearga totul bine:*

      Ștergere
  42. chiar ajuta fara onorarii impresionante

    RăspundețiȘtergere
  43. Daca bunica accepta sa ma ajute contacteaza-ma pe id mess: asa_cj
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  44. Atrag atentia sa nu mai apara oferte de "afaceri" legate de vraji sau farmece in aceste comentarii. In cazul in care se vor mai posta astfel de comentarii voi fi nevoita se le elimin!

    RăspundețiȘtergere
  45. Numele meu este Stacy Blair i-au fost în robie de atunci EX meu a plecat pentru o altă femeie, a fost adevărat iad pentru mine și toată lumea mi-a spus să uit de el, dar nu am putut pentru ca il iubesc atat de mult. Lucrurile s-au înrăutățit până când prietenul meu mi-a prezentat acest mare vraja rolă DOCTOR OTIAGBE SPELL TEMPLE care s-au salvat viața atât de multe și de relații și l-am contactat prin e-mail lui (Otiagbe@yahoo.com) I-am explicat totul pentru el și el o vrajă pentru mă imediat după trei zile, totul se întoarce și prietenul meu a venit la mine pe genunchi cerșind iertare că am fost singura femeie pe care a iubit în viața lui și el este gata să mă iubească pentru totdeauna. Am fost foarte surprins că nu am mai văzut un astfel de miracol în viața mea. Sunt atât de recunoscător pentru acest om și i se va publica pentru totdeauna numele lui Doctor Otiagbe.

    Contactați-l acum pentru propriul miracol prin e-mail: Otiagbe@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Se face a stea trei zile consecutiv sau una dintr zile la alegere.Caramida du pace o folosesti cf cu ia o arunci sau ce

    RăspundețiȘtergere
  47. buna!te rog da-mi si mie adresa ta...am si eu o mare problema!sunt din suceava!putem sa vb?te rog!

    RăspundețiȘtergere
  48. oamenii bunii nu incercati asa ceva bunika mea este vrajitoare si ii pare foarte rau ai ce vreii dar nu din suflet nu poate sa fie totul perfect fara sa.ti ceara nimeni nimik inapoiii bunika mea regreta am rugato si eu sa.mi faca o vraja ceva si mi.a spus ca nu.mi face ptu ka te bucuri de moment dar se intoarce inapoii mult ma rau o sa aveti impresia ca va iubeste degeaba k nu mai merita iubire daka nu este din suflet avetii nevoie si de niste certurii ca sa simtit ca sunteti intr.o relatiie asa ca nu incercati nimik totul depinde numaii de vooii sa credetii in voiii si atat sa punetii suflet in ceea ce facetii nu vrajiii asa ca succes in iubiire:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  49. Potoliti-va , si stati in banca voastra . Intai sa faceti ~farmece~ , dati si un ochi ce se intampla dupa , ca persoana ,poate se v-a intampla cu aceste farmece , dar multi nu stiti nici ce se intampla , poate sa iti i-a ce este mai drag , eu zic sa treceti peste , si viata merge inainte. Daca ati pierdut persoana iubita , asta e,nu faceti farmece sa o aveti inapoi , totul se castiga prin iubire , nu prin cacaturile astea de farmece cu zei , singurul zeu este Dumnezeu , atat.

    RăspundețiȘtergere
  50. Non credevo ma poi ho fatto e ha funzionato. Dite a voi stessi il nome del vostro amore 3 volte. Pensate a qualcosa che volete realizzare entro la prossima settimana e ripeti a te stesso 6 volte (se avete un desiderio ripetete a voi stessi) Ripetete queste parole: Vieni a me Angelo della Luce, io ti invoco. Fa riemengere il mio amore (dire il nome) oggi lui mi chiamera, piu appassionato e pieno di amore disperato. Sentira un immenso desiderio di me. MioAngelo della Luce scava tutto cio che impedisce il nostro rapporto (dire il nome) tornerai da me (ripeti per 6 volte) Mio Angelo della Luce allontanala da tutti coloro che hanno contribuito alla nostra lontananza. Mio Angelo della Luce fa che (dire il nome) pensi solo a me. (Dire il nome) mi telefonerai entro 48 ore. Ti ringrazio mio Angelo della Luce. Ti ringrazio per il tuo potere infinito e misterioso che funziona sempre. Amin! ( publica e invis questa preghiera 3 volte in diversi siti; e presto avrai una buona sorpresa...questa sera stesa..baci! All'alba l'amore tuo si rendera conto che Ti Ama! succedera una magia...tutto accadera tra 1 e 4 dell mattina! Siii pronto per un grande shock della tua vita!!!!... PS. se rompi questa catena avra sfortuna in amore! (publica)

    RăspundețiȘtergere
  51. auyi daca pe tne nu te intereseaya dc ai mai intrat pe acest seit_

    RăspundețiȘtergere
  52. pt.a practica ...vraji...?! De ce nu-si vede toata lumea de treaba si sa se increada in D-zeu si nu in necuratul?! Nu stiti ce cereti, oameni buni! Nu va jucati cu viata altora sa le faceti farmece, ca daca nu e de la D-zeu, n-o sa fiti impreuna, e impotriva firii si necuratul va va cere sacrificii mari daca va da ceva! Nu va vindeti sufletele pt.emotii de moment! Nu legati pe nimeni si nu va legati voi vietile de oameni trecatori. Daca e voia Domnului, acea persoana va fi cu fiecare din voi, daca nu, mergeti mai departe pina va opriti in portul unde puteti lasa ancora. Nu aveti idee ce inseamna sa te joci cu farmece, si cum puteti sa nenorociti viata cuiva pt.totdeauna si cit e de greu , cite-o data sa scapi de protstia aruncata de unii oameni. Necuratul va ofera ce vreti si usor obtinut, dar va robeste sufletul, asta e plata lui! Nu va pierdeti sufletele!

    RăspundețiȘtergere
  53. poti sa ma contactezi te rog pe mess la id vlasiu.gudrun te rog

    RăspundețiȘtergere
  54. vreau si eu nr tel al bunicii la vlasiu.gudrun@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. te implor anonim 9 ianuarie 2013 ora 13 52 sunt disperata as vrea sa iau leg cu tine eu sunt aalynutza31 te rog contacteazama

    RăspundețiȘtergere
  56. bai lasa-ti bancurile cu dr. oktoberfest...numai siretlicuri sunt de capul vostru

    RăspundețiȘtergere
  57. Credeti ca va merge ? cineva care a reusit ast un semn ..1

    RăspundețiȘtergere
  58. buna.ma numesc Stefania ,am citit povestea ta si mi s-a parut foarte interesanta,..am stat cu un baiat timp de 4 ani si in tot acest timp a devenit totul pentru mine dar ne-am despartit si incet se prabuseste totul pentru mine.nu sunt o persoana spirituala dar am incercat tot ce inseamna comunicare si nimic nu merge asa ca am decis sa caut ajutor in alta parte.daca tu crezi ca m-ai putea ajuta cumva ti-as ramane recunoscatoare.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  59. AM ROLAND din Canada ... vreau să împărtășesc experiența mea de viață pentru a fiecare corp pe acest site. Am fost într-o relație serioasă cu rozmarin, i-am iubesc atât de mult și ne-am fost împreună APROAPE 4 ani de ACUM. PÂNĂ A vrut ALT om numit ALBERT VALARIE.SHE mi-a spus că ea este nu mai este interesat în dating de mine MORE.I fost atât de confuz eu nu știu ce să fac ... I-am spus prietenului meu DESPRE CE MY LOVE zis ca tocmai ME și el mi-a spus că poate rezolva problema mea am fost îndoindu-i cum, care poate fi posibile. Deci, el ma îndreptat către un aparat de turnare Spell NUMIT (DR ACOGBE VICTOR) ... așa că l-a contactat și a mă explica fiecare lucru pe care el și el mi-a spus ca problema mea va fi REZOLVA IN 48 de ore DACĂ cred că am spus OKAY..SO HE o vrajă pentru mine și DUPĂ 48 de ore MY LOVE întors la mine implora in genunchi LA SOL ceri să iart-o .... Sunt atât de fericit acum. SO aceea am decis sa impartaseasca experienta mea cu fiecare corp, care au astfel de problemă, puteți contacta de e-mail VIA. acogbe@gmail.com
    1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
    (3) Dacă vrei să fie promovat în biroul dumneavoastră.
    (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) [Vrei sa fii bogat.
    (7) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) de îngrijire pe bază de plante
    10) Ajutor aducerea de oameni din închisoare
    (11) vrăji de mariaj
    (12) vrăji Miracle
    (13) vrăji frumusețe
    (14) profeție CHARM
    (15) vrăji de atractie
    (16) vrăji Evil Eye
    (17) Kissing Spell
    (18) Șterge vrăji de boală
    (19) vrăji ALEGERILOR câștigătoare
    (20) SUCCES la examene vrăji
    (21) Charm pentru a ajunge pe cine să te iubesc.
    (22) vraja de afaceri.
    Contactați-l astăzi pe: o ACOGBE@GMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere
  60. AM ROLAND din Canada ... vreau să împărtășesc experiența mea de viață pentru a fiecare corp pe acest site. Am fost într-o relație serioasă cu rozmarin, i-am iubesc atât de mult și ne-am fost împreună APROAPE 4 ani de ACUM. PÂNĂ A vrut ALT om numit ALBERT VALARIE.SHE mi-a spus că ea este nu mai este interesat în dating de mine MORE.I fost atât de confuz eu nu știu ce să fac ... I-am spus prietenului meu DESPRE CE MY LOVE zis ca tocmai ME și el mi-a spus că poate rezolva problema mea am fost îndoindu-i cum, care poate fi posibile. Deci, el ma îndreptat către un aparat de turnare Spell NUMIT (DR ACOGBE VICTOR) ... așa că l-a contactat și a mă explica fiecare lucru pe care el și el mi-a spus ca problema mea va fi REZOLVA IN 48 de ore DACĂ cred că am spus OKAY..SO HE o vrajă pentru mine și DUPĂ 48 de ore MY LOVE întors la mine implora in genunchi LA SOL ceri să iart-o .... Sunt atât de fericit acum. SO aceea am decis sa impartaseasca experienta mea cu fiecare corp, care au astfel de problemă, puteți contacta de e-mail VIA. acogbe@gmail.com
    1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
    (2), în cazul în care aveți mereu coșmaruri.
    (3) Dacă vrei să fie promovat în biroul dumneavoastră.
    (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
    (5) În cazul în care doriți un copil.
    (6) [Vrei sa fii bogat.
    (7) Vrei pentru a lega soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
    (9) de îngrijire pe bază de plante
    10) Ajutor aducerea de oameni din închisoare
    (11) vrăji de mariaj
    (12) vrăji Miracle
    (13) vrăji frumusețe
    (14) profeție CHARM
    (15) vrăji de atractie
    (16) vrăji Evil Eye
    (17) Kissing Spell
    (18) Șterge vrăji de boală
    (19) vrăji ALEGERILOR câștigătoare
    (20) SUCCES la examene vrăji
    (21) Charm pentru a ajunge pe cine să te iubesc.
    (22) vraja de afaceri.
    Contactați-l astăzi pe: o ACOGBE@GMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere
  61. onest love ..un om sincer care spune ca nu exista rezultat garantat ca nu la toata lumea e la fel si nu poti trece peste voia lui dumnezeu de aceea si iti da bani inapoi daca nu se rezolva
    eu am apelat la 2 vrajitoare care miau spus k imi aduce persoana iubita inapoi in 24 de ore si ca rezultatul e garantat dar a fost cu totul altceva dupa ce am trimis 3 milioane a spus ca defapt sunt vraji facute si ca mai trebuie inca 3 am trimis inca 3 milioane mi-a spus ca spiritele cere sa arda bani .. 1000 euro... deci? concluzia e ca lumea cand ajude minciuni de genul rezolv problema in 24 de ore cred ca este adevarat si mai repede apeleaza la vrajitoare tip rezolv in 24 ore decat la cineva care iti spune sincer cum functioneaza,.Lumea prefera sa fie mintita.eu cel putin una nu cred in rezolvarea de 24 de ore doar in scopul de a te mulge de bani in 24 de ore

    RăspundețiȘtergere
  62. Buna. Ma numesc Corina si va spun si aici exact ce iam spus dragonului artur, si domnule dragon vreau sa va spun caci sunt si eu in totalitate de acord cu Adina, si eu il stiu pe acest baiat Liviu si vreau sa va spun caci nu e nici reclama nici minciuna. m-a ajutat si pe mine numai acum de cateva saptamani si imi merge f bine, si eu am fost despartita si in ultimul hal si acum am o noua viata, si asta multumita lui Liviu pt caci el este un om prin care intradevar lucreaza D-zeu, nimeni nu ma putut ajuta pana nu am dat de el; Degeaba incercati sa il faceti oricum dar este un om care intradevar este inzestrat de la D-zeu cu puteri si care nu cere nimic in schimb decat credinta, dragoste si speranta, asta este plata. I multumesc si eu pe aceasta cale si intradevar dupa cum a scris si Adina el nu o sa citeasca poate niciodata aceste cuvinte pt ca nu il intereseaza aceste saituri. asa caci de cate ori o sa aduceti contrarii la aceste mesaje care le scriu oameni pe care ia ajutat cineva cu adevarat domnule Dragon vi le aduceti pt dumneavoastra pt caci noi care il cunoastem si nea ajutat niciodata nu o sa uitam si va ramane in viata si in inimile noastre pt todeauna si chiar daca nu ne putea ajuta macar mias dori sa-l ascultati sau sa-l intalniti vreodata sa vedeti ce inseamna caldura, sinceritate si siguranta sufleteasca, eu am curajul de a va da cateva detalii despre el chiar daca ma rugat sa nu spun la nimeni este dintrun satuc de langa campia turzii judetul cluj. un om simplu dar o inima imensa, iti multumesc Doamne pt caci mi lai scos in cale si acum iti multumesc tie Liviu si sper ca intr-o zi sa am ocazia pt a putea sa-ti rasplatesc pt tot ce ai facut pt mine si familia mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna sunt Melinda din gilau si as dori si eu sa gasesc pe cineva asa doamna Corina, si nu e vorba de bani doar sa poata sa ma ajute, sunt intr-un hal fara de hal adica la pamant de cand sotul mia spus caci ma paraseste, cred in cea ce ai scris deoarece am auzit si eu de el (Liviu) si am incercat f mult sa dau de el dar de fiecare data ajung sa nu aflu nimica, asa caci va rog sa imi dati cateva detalii daca stiti ce greu e, scrietimi aici si daca sunteti de acord eu o sa va las adresa de mail sa-mi trimiteti detalii. Va multumesc

      Ștergere
    2. Melinda, daca inca nu ai gasit rezolvare la problema ta, te rog contacteaza-ma la ionescu.elena.ione@gmail.com si iti dau contactele unei doamne extraordinare care m-a ajutat pe mine, cand si eu am fost distrusa la pamant.

      Ștergere
  63. pentru melinda.sunt ionut si cunosc o doamna care te poate ajuta.o sa ti dau mai multe detalii dar pe mail.sa iti lasi mailu ca sa vorbim.iti spun acolo mai multe.astept raspunsul tau

    RăspundețiȘtergere
  64. sa va pedepseasca dumnezeu pe toate care faceti asemenea prostii si pe cei care au asemenea bloguri voi chiar nu mai santeti normale sau normali santeti de a dreptul ratati vreti prin vraji sa obtineti iubire fortata apoi chiar santeti bolnavi cu capul si dumnezeu are de grija sa va pedepseasca cand va asteptati cel mai putin asa ca nu va amagiti ca nu e gluma

    RăspundețiȘtergere
  65. Va poate ajuta ID leusme... În orce problema

    RăspundețiȘtergere
  66. cine are probleme de farmece
    sa ma contacteze pe email gabryele84@yahoo.it

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ma poate ajuta cineva Cu o vraja sa tiu barbatu langa mine

    RăspundețiȘtergere
  68. Cineva care a incercat ceva vraji si a functionat ma poate ajuta si pe mine va rog sa mi scrieti email pe stan_diana39@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Ce vraji ai facut poti aami zici siie te rog.17.aprilie.2013

    RăspundețiȘtergere
  70. 1.decembrie 2011.08:18.ce vraja ai folosit si a functionat

    RăspundețiȘtergere
  71. multumesc ingerilor Rafael,Mihail,Gabriel pentru ajutorul acordat

    RăspundețiȘtergere
  72. Uitati cum sta treaba : atata timp cat nu invoci un zeu sau o zeita, cred ca nu e ceva rau sa face farmece; dar daca se cere sa pronunti nume de zei, zeite pagane, e idolatrie si incalci Porunca nr 1 din Biblie. E periculos.
    Daca nu va puteti abtine de la farmece, eu recunosc ca am facut, faceti pe cele care nu implica nume de idoli.

    RăspundețiȘtergere
  73. Va rog sa m-a ajutați neaparat. La vraja cu tămâia. Pe lumânare se scrie numele complet (Nume si Prenume ). Va mulțumesc. Nu as apela daca nu ar fi ceva foarte grav. Dar credeți-mă ca oricine in situația mea ar face asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  74. Preghiera potente; fa tornare l'amore in 48ore. Non credevo ma poi ho fatto e ha funzionato. Dite a voi stessi il nome del vostro amore 3 volte. Pensate a qualcosa che volete realizzare entro la prossima settimana e ripeti a te stesso 6 volte (se avete un desiderio ripetete a voi stessi) Ripetete queste parole: Vieni a me Angelo della Luce, io ti invoco. Fa riemengere il mio amore (dire il nome) oggi lui mi chiamera, piu appassionato e pieno di amore disperato. Sentira un immenso desiderio di me. MioAngelo della Luce scava tutto cio che impedisce il nostro rapporto (dire il nome) tornerai da me (ripeti per 6 volte) Mio Angelo della Luce allontanala da tutti coloro che hanno contribuito alla nostra lontananza. Mio Angelo della Luce fa che (dire il nome) pensi solo a me. (Dire il nome) mi telefonerai entro 48 ore. Ti ringrazio mio Angelo della Luce. Ti ringrazio per il tuo potere infinito e misterioso che funziona sempre. Amin! ( publica e invis questa preghiera 3 volte in diversi siti; e presto avrai una buona sorpresa...questa sera stesa..baci! All'alba l'amore tuo si rendera conto che Ti Ama! succedera una magia...tutto accadera tra 1 e 4 dell mattina! Siii pronto per un grande shock della tua vita!!!!... PS. se rompi questa catena avra sfortuna in amore! (publica)

    RăspundețiȘtergere
  75. Vreau si eu ajutor, te rog dati nr de tel, danidana64@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  76. multe copilarii mergeti mai des la Biserica!

    RăspundețiȘtergere
  77. am incercat sa trimit si eu un mail dar se pare ca adresa nu este cea corecta cum pot da de persoana respectiva?

    RăspundețiȘtergere
  78. am si eu nevoie de ajutor imi puteti trimite un mail cu nr? sau un raspuns pe adresa christina.3103@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  79. ce vraja ai facut si a mers? te rog raspunde-mi

    RăspundețiȘtergere
  80. Ma poti ajuta stoicaalina.alina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  81. Si cu lumanarea ce fac? O las sa arda?

    RăspundețiȘtergere
  82. am si eu nevoie de ajurtor !!!! dupa 7 ani de relatiie ne am despatit dintr o prostie !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. credinta ca puteti fi din nou impreuna e primul pas spre impacare

      Ștergere
  83. chiar functioneaza vraja cu lumanarea ?

    RăspundețiȘtergere
  84. Da apelati la drept_blonda4ever ca va lasa fara bani!!! Garantat! Pacalita prietena mea !

    RăspundețiȘtergere
  85. E si clar de la inceput o sati fie foarte greu dar nu uita viata merge inainte....
    Totul va fi ok....;)).

    RăspundețiȘtergere
  86. acea prostie trebuie eliminata si cu credinta va puteti impaca fara nici o indoiala

    RăspundețiȘtergere
  87. Preghiera potente; fa tornare l'amore in 48 ore. Non credevo ma poi ho fatto e ha funzionato. dite a voi stessi il nome del vostro amore 3 volte. pensate a qualcosa che volete realizzare entro prossima settimana e ripeti a te stesso 6 volte (se avete un desiderio ripetete a voi stessi ).Ripetete queste parole : Angelo della Luce io ti invoco. fa riemergere il mio amore (dire il nome )oggi lui mi chiamerà. Più appassionato e pieno di amore disperato. Sentirà un immenso desiderio di me. Mio Angelo della Luce scava tutto ciò che impedisce il nostro rapporto (dire il nome )tornerai da me (ripeti 6 volte ).Mio Angelo della Luce allontanala da tutto con ' loro che hanno contribuito alla nostra lontananza. Mio Angelo della Luce fa che (dire il nome )pensi solo a me. (Dire il nome )mi telefonerai entro 48 ore. Ti ringrazio Mio Angelo della Luce. Ti ringrazio per tutto il potere infinito e misterioso che funziona sempre. Amen! (Pubblica e invis questa preghiera 3 volte in diversi siti; e presto avrai una buona sorpresa. .questa sera stessa. .baci! (All'alba l'amore tuo si renderà conto che Ti Ama! Succederà una magia. .tutto accadrà tra 1 e 4 della mattina! Sii pronto per un grande shock della tua vita! P. S. se rompi questa catena avrai sfortuna in amore (pubblica )

    RăspundețiȘtergere
  88. anca ce vraja ai folosit poti sa imi spui si mie te rog

    RăspundețiȘtergere
  89. Te rog ajutama am mute probleme pe cap sunt baiat si vreau sa apelez la bunica ta ca am inteles ca poate face unele lucruri eu vreau sa ma iubeasca toata lumea pentru ca in prezent nimeni nu ma suporta din cauza zisului comportament mai feminin ajutama te rog din suflet vb cu bunica ta sa ma ajute e cumva sa scapt de toate aste fara sa potesc mai rau

    RăspundețiȘtergere
  90. Daca mai cunosti pe cineva care se ocupa cu asa ceva te rog zimi , lasami un nr de telefon e urgent

    RăspundețiȘtergere
  91. Te rog zimi cum te pot contacta te rogggg e urgent

    RăspundețiȘtergere
  92. Te rog zimi cum te pot contacta te rogggg e urgent

    RăspundețiȘtergere
  93. Te rog zimi cum te pot contacta te rogggg e urgent

    RăspundețiȘtergere
  94. Hei ammm am incercat aceasta vraja si anume varianta a II-A si as vrea sa va spun efectele ei...
    La o zi dupa ce am facut toata incantatia adica dupa ce au cazut toate acele eram pe facebook si deodata imi da ea ,,fata pe care o vruiam sa fie iubita mea ,,(sa ii spunem Violet)
    Imi da un mesaj pe facebook .
    Eu fiind curios ca Violet niciodata nu imi mai daduse ea prima mesaj doar eu ii raspund.
    Si imi spune ca sa despartit ca se simte foarte rau ca sunt prietenul ei si sa vin la ea...
    Eu socat care nici odată nu ma mai chemat la ea acasa.
    Asa merg la Violet si ea era plansa supărată ne-am uitat la un film si am reusit sa o impac si cand sa plec ma SĂRUTAT cel mai placut moment din viata mea.Atunci si acolo am realizat ca vraja chiar are efect...
    DAR pentru ca intodeauna exista un dar atunci cand ma sarutat am simtit ceva in subconștient care mia spus ca nu este bine ,io fericit nu iam dat inportanta.Dupaia am devenit intradevar iubiti dar in ochii ei era ceva nu stiu cum sa explic malefic...
    Apoi dupa o luna noi fericiti locul unde ascunsesem pergamentul si lam ascuns foarte bine a cam început sa fie cam vizibil...
    Ok deocamdata aproape tot ce vam povestit a fost frumos dar incep lucrurile rele...
    Mai stiti treaba cu subconstientul?
    Ei bine a avut dreptate...
    Acel malefic din ochii ei parca se agrava pe zi ce trece.
    Eu ma simteam cat mai slabit de energie nu mai eram asa de vesel.
    Dar apoi cel mai diavolesc lucru sa intamplat am gasito pe ea in mijlocul camerei cu lumanari rosii in jurul ei cu aceleasi ingrediente ca ale mele la aceasi ora in care am facut vraja pe toate cu numele meeeeeeeu....
    In acel moment mam dus unde am ingropat pergamentul si lam dezgropat lam dus in fata ei si lam rupt....
    In acel moment din ea a iesit ceva si toata dragostea sa risipit.
    Dar dupaia intre noi sa legat o legatura spirituala si oriunde mergeam ori eu ori ea ne simțeam secatuiti de puteri daca nu eram unul langa altul.Si stiu ca totul pare din alta lume dar asa ceva chiar exista si se intampla chiar acum.Daca noi suntem orbi si nu vedem lucrurile ascunse la vedere treaba noastra.







    Ok mda poate o sa va suparati dar nimic din toate astea nu sa intamplat si nu am incercat vraja si defapt am 16 ani.
    Am inventat totul...stand in pat.

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna ziua la toata lumea. Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine. Am cunoscut un barbat dar e cu mult mai tânãr ca mine . M-am indragostit nebuneste de el desi totul a durat doua saptamini. Eu tare as vrea sa fiu cu el dar el nu mai vrea. Va rog din suflet sa ma ajutati.

    RăspundețiȘtergere
  96. pt anonim din 21 mai.stiu pe cineva care te poate ajuta.imi las mailu titus_man_player_24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  97. Thanks to Rafael,St Michael,St Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  98. Imispui si mie ce ai facut sint indradostia si nu il pot avea doar pentru mine te rog.FA59

    RăspundețiȘtergere
  99. Dar nui adevarat nimik in vrajile aste dar ce vrei sa faci vreo vraja?

    RăspundețiȘtergere
  100. Cee ce va pot spune despre farmece si vrăji este sa nu va duceți la acele persoane care își fac publicitate pe internet,căutați babe,femei in vârsta care nu au astfel de publicități .
    Dacă aveți probleme de genul :
    Farmece,vrăji,blesteme Etcc îmi puteți lasă un mesaj pe adresa gabryele 84 @ yahoo . it si va pot îndruma .

    RăspundețiȘtergere
  101. Buna, la prima vraja, trebuie scris tot numele adică si Prenume si nume sau doar prenumele?

    RăspundețiȘtergere
  102. Zeita iubirii este Afrodita.Unde ai fost la orele de istorie si de limba romana?("insusi" nu "insasi")

    RăspundețiȘtergere
  103. Niciodata nu cred in vrajile de dragoste pana cand am intalnit un prieten al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care ia adus fostul iubit, chiar si atunci cand mi-a spus ca nu am crezut-o pentru ca m-am gandit ca si ea a vrut acelasi fals Vrăjitoarele să-mi iau banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi victimă niciodată, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători Ma in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. Ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ia pe cei dragi înapoi, apoi o întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea Aruncă vrăjile de dragoste asupra mea? Ea mi-a spus că ar trebui să-l e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi i-am spus că este prietenul meu care ma îndreptat către el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că munca sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, rămâne același. Am devenit furioși pe cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru propria mea că dacă pot să spun că fac totul, o să-mi iau iubitul înapoi în 72 de ore. Am spus bine cred si promit sa lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am facut si sa-i trimita-i cu pozele mele, precum si cu pozele fostului meu iubit. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște lucruri pentru a-mi arunca vrăjitoria și problema mea este foarte ușoară dacă pot oferi aceste lucruri. Atunci când îl întreb, cum pot obține aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji pentru asta, că există un vânzător de articole aici în propria sa țară Care pot obține elementele pentru mine. Atunci îl întreb pe care-l va costa să cumpăr toate aceste articole? El mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept 72 de ore ca dragostea mea să mă întrebe după ce am făcut după cuvintele sale Era cam la ora 18:00 în următoarele trei zile, ex-ul meu mi-a chemat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus că speră că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. Acum sunt atat de fericita pentru ca mi-am recastigat iubita inapoi si planificam nunta noastra care vine in curand, am sunat la doctor si ma multumesc foarte mult si il intreb ce sa fac pentru el ca apreciere, mi-a spus Ar trebui să uit și să-mi țin banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe oameni care au și nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii acolo care au nevoie de ajutor să- De ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. Poate ca bunul tau bun sa continue sa-l binecuvinteze si sa-i dea mai multa viata prosperitate si intelepciune. Aceasta este adresa de e-mail DR (drotutuhealinghome@hotmail.com). Puteți să-l contactați, de asemenea, prin numărul său de ceasapp (+2349051417394)

    RăspundețiȘtergere
  104. E-mailul Dr. OCUSODO pentru o vrajă puternică de dragoste pentru a vă întoarce pe fostul dvs. soț înapoi, Ma numesc Maria Cooker și locuiesc în SUA. Viața mea este din nou ... După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu ma lăsat cu copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina si aproape ca am sinucis, am fost emotional in jos de foarte mult timp. Multumesc pentru o vraja numita dr. Ocusodo, adresa de e-mail: williamssilasmildred638@gmail.com
     Pe care o întâlnesc online, într-o zi de încredere, când navighez prin internet și am întâlnit o mulțime de mărturii despre acest joc de vrăjitorie. Unii oameni au mărturisit că le-a adus pe fostul lor prieten în exercițiu, unii au mărturisit că restaurează Womb, Cure Cancerul și virusul herpetic și HIV Cure alte boală, unii au mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorț și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială și a fost vorba despre o femeie numită Linda Brown, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 24 de ore și la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la adresa de e-mail Dr. ocusodo: williamssilasmildred638 @ gmail. com
     După ce am citit toate acestea, am decis să încerc și l-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema. În doar 24 de ore, soțul meu sa întors la mine și ne-am rezolvat problemele, suntem și mai fericiți decât înainte. Dr. ocusodo este cu adevărat un om talentat și nu voi înceta să-l mărturisesc pentru că este un om minunat și atât de puternic Aveți o problemă și căutați o adevărată și adevărată vrăjitoare pentru a vă rezolva toate problemele. Contactați-l pe acest e-mail: williamssilasmildred638@gmail.com
    Și toate problemele tale sunt rezolvate cu siguranță când îl contactezi ..

    SPECIALIZATE ÎN SPAȚIUL URMAT.

    (1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Dacă doriți să fiți promovat în biroul dvs.
    (4) Dacă doriți ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vreți un copil.
    (7) Dacă vrei să-ți angajezi soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Cum v-au înșelat și doriți să recuperați banii pierduți.
    (10) dacă doriți să vă opriți divorțul.
    (11) dacă vrei să te divorzi pe soțul tău.
    (12) dacă doriți să vi se acorde dorințele.
    (13) Sarcina de a concepe copilul
    (14) Garantează câștigarea cazurilor de tribunale enervante și divorț indiferent de stadiul lor
    E-mail de contact: williamssilasmildred638@gmail.com ..

    RăspundețiȘtergere
  105. Mărturie despre cum m-am întors pe soțul meu. Lumea mea și viața mea s-au întors! După un an de relație Broken, soțul meu mi-a lăsat să știu motivul. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina, aproape ca am sinucis, am fost emotional in jos de foarte mult timp. (Datorită unei vrăjitoare numită Dr. IREDIA), pe care l-am întâlnit on-line într-o singură zi de credință, când navighez prin Internet, am dat peste mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecul, vindecă cancer, Hiv și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită CINDY, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului IREDIA. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. I-am contactat prin e-mail drirediaherbalhome@gmail.com și mi-a explicat problema, mi-a spus să nu-mi fac griji că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine. Spre surprinderea mea, soțul meu a venit în casa mea și mi-a cerut să-l iert. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte ...
    Dr. IREDIA este într-adevăr un om talentat și nu-l voi opri publicându-l pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și adevărată vrăjitoare pentru a vă rezolva toate problemele. Este legitim. Contactați-l pe e-mailul său, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere
  106. Buna , Pot sti ce vraja ai facut , pe mine nu ma deranjeaza ca nu ma iubeste , vreau doar sa se intoarca la mine

    RăspundețiȘtergere
  107. Pentru ca esti proasta fa, nu este vorba de magie,puterea gandului sau cum vrei sa io mai zici

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna...cum as putea sa va contactez privat ? Adresa mea de mail este reichenberger_marianne@yahoo.com . M-as bucura enorm sa imi raspundeti ! O zi minunata va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  109. Magia a existat intotdeauna si va exista mereu, depinde insa scopul in care o folosesti. Multi nu inteleg ca avem o soarta scrisa si nicio magie nu o va schimba. Exista insa multe rugaciuni care ne pot alina durerea suferintei din dragoste sau rugaciuni care iti aduc persoana iubita daca asa este scris ..Magia Paraclisul Maicii Domnului m-a ajutat ca la 40 de ani sa fiu fericita ..si nu vreti sa stiti ce tampenii si ce pacate am comis inainte sa aflu de aceasta rugaciune..imi pare rau ca nu m-a invatat nimeni inainte de a face atatea pacate...chiar dk la 40 de ani a fost cam tarziu sa judec prostia facuta cu ajutorul Lui Dumnezeu sunt in sfarsit un Om iplinit .

    RăspundețiȘtergere
  110. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste

    RăspundețiȘtergere
  111. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.