HOROSCOP MARTIE 2009

ZODIA BERBECULUI

DRAGOSTE : Vei avea o stare de spirit oscilanta , lucru care va provoca tensiuni in jurul tau.Incearca sa nu iti repezi partenerul.
MUNCA : Nu te vei putea concentra asupra muncii ,vei avea carente in logica , astfel incat rezultatele pot fi dezamagitoare.Daca iti vei descoperi greselile , vei reusi sa gasesti o solutie.
SANATATE : Vei avea tendinta sa mananci prea mult.Adu-ti aminte cate eforturi necesita o cura de slabire.

ZODIA TAURULUI

DRAGOSTE : Vei simti ca iti fuge pamantul de sub picioare.Nesiguranta ta se datoreaza unei persoane invidioase care comploteaza impotriva ta.Ramai calm.
MUNCA : Imaginatia iti va excela in idei inspirate ; vei introduce o latura mult mai artistica in cariera ta.
SANATATE : Vei putea avea pusee de febra , te vei simti putin slabit fizic si psihic.

ZODIA GEMENILOR

DRAGOSTE : O perioada foarte buna , in care te vei simti cu adevarat aproape de partenerul tau.Planetele iti favorizeaza consolidarea relatiei.
MUNCA : Vei indeplini o sarcina in mod exemplar , vei fi recompensat si laudat pentru asta.Incearca sa nu ti se urce la cap ; demonstreaza ca poti fi constant in succese.
SANATATE : Trebuie sa gasesti o cale de a-ti elibera tensiunea si stresul ajunse la cote alarmante.

ZODIA RACULUI

DRAGOSTE : Incerci sa te apropii de cineva care te face sa te simti in siguranta.Vei prefera compania vechilor prietenilor pentru a evita orice posibile dispute.
MUNCA : O eroare de judecata iti va provoca un mic esec , iar lucrul acesta te va face sa cazi prada descurajarii.
SANATATE : Solicitarea fizica intensa va slabi capacitatea de aparare a organismului tau , facandu-te vulnerabil fata de o eventuala raceala sau gripa.

ZODIA LEULUI

DRAGOSTE : Incerci sa impaci nevoia ta de libertate cu aceea de a-ti avea alaturi partenerul.Iti vei da seama ca atata timp cat exista incredere intr-un cuplu , exista si libertate.
MUNCA : Lipsa de concentrare te poate determinasa faci greseli.Pentru a nu se inrautati situatia , clarifica-ti imediat in minte responsabilitatile .
SANATATE : Planetele iti recomanda sa nu ramai treaz pana tarziu.Ai nevoie de odihna.

ZODIA FECIOAREI

DRAGOSTE : Vei incerca cu orice pret sa mentii la acelasi nivel o situatie , desi esti contient ca a sosit vremea schimbarii.In felul acesta nu faci decat sa amani inevitabilul.
MUNCA : Vor avea loc mari schimbari , si pentru aceasta este necesar sa fii cat mai flexibil.Vei fi nevoit sa te supui unor decizii venite de "sus".
SANATATE : Stresul continuu iti poate determina o lipsa a apetitului.Incearca sa te eliberezi de griji.

ZODIA BALANTEI

DRAGOSTE : Incearca sa nu pretinzi prea mult , iar ceilalti vor roi in jurul tau precum albinele in preajma unui borcan cu miere.Nu iti impune idealurile si fii mai intelegator fata de cei din jur.
MUNCA : Oportunitatea pe care o asteptai a sosit in cele din urma.Fii pregatit.O mare sansa (inclusiv Financiara) ti se poate strecura printre degete.
SANATATE : Astrele te sfatuiesc sa iti faci o verificare la un oculist.

ZODIA SCORPIONULUI

DRAGOSTE : Optimismul iti va fi de mare ajutor in confruntarea cu unele probleme.Vei fi capabil sa anticipezi dorintele partenerului tau inainte ca acesta sa si le exprime.
MUNCA : Vei fi capabil sa apreciezi noi alternative , care iti vor deschide noi cai in cariera profesionala.Tenacitatea si bunavointa iti vor fi remarcate si apreciate.
SANATATE : Graba de a-ti rezolva toate obiectivele te va lasa fara suflare.Ai grija : esti mult prea stresat.

ZODIA SAGETATORULUI

DRAGOSTE : Te vei simti din nou temator sa te deschizi fata de partenerul tau.Comportamentul tau va fi vadit fals si fortat.
MUNCA : Va trebui sa fii atent la inselaciuni si la frauda.Cineva de langa tine iti va propune sa castigi usor niste bani.
SANATATE : Esti predispus la probleme stomacale , asa ca incearca sa nu mananci prea mult.

ZODIA CAPRICORNULUI

DRAGOSTE : Vei fi deranjat de cererile partenerului de a-ti fi complice in ceea ce intreprinzi.Pe de o parte iti va fi teama sa iti adancesti relatia cu partenerul tau , iar pe de alta te vei simti frustrat de afectiune.
MUNCA : Vei profita de sansa de a porni intr-o excursie care va determina schimbari benefice in atmosfera de la serviciu.
SANATATE : Incearca sa te menajezi.Oboseala ta poate deveni cronica.

ZODIA VARSATORULUI


DRAGOSTE : Fii atent ; unele persoane vor incerca sa profite de bunatatea ta.Modul confuz de comportament al partenerului tau te va dezorienta.
MUNCA : Curajul te va ajuta sa treci peste o confruntare dificila.Stiind ca iti plac provocarile , superiorul tu iti va da sarcini din ce in ce mai dificile.Cantareste atent riscurile si avantajele viitoare.
SANATATE : Acorda-ti timp numai pentru tine , si dedica-te unor lucruri pe care ai vrut dintotdeuna sa le faci ; va fi un mijloc excelent de a te relaxa.

ZODIA PESTILOR

DRAGOSTE : Te vei simti confuz , asa ca incearca sa asculti sfaturile cuiva in care ai incredere.Vei a avea tendinta de a te situa in centrul atentiei si de a fi receptiv la critici.
MUNCA : Va trebui sa treci peste o mare incercare , care te poate intarzia de la indeplinirea obiectivelor.Astrele te sfatuiesc sa iti folosesti intuitia , logica si curajul.
SANATATE : Fii foarte atent la starea ta de sanatate , la silueta si la modul in care mananci.

Te mai poate interesa : Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii. .....Afla ce animal din zodiacul chinezesc iti corespunde.....Maxime , citate , aforisme despe astrologie
HOROSCOP MARTIE 2009 HOROSCOP MARTIE 2009 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.