Horoscopul anului 2010. Zodia Racului

Previziuni astrologice pentru anul 2010 - Zodia Racului (Cancer)

Previziuni generale pentru Zodia Racului in anul 2010

Anul 2010 iti va aduce schimbari benefice in toate aspectele vietii.Vei dovedi ca ai priceperea de a simplifica lucrurile pe masura ce te afirmi , fapt ce ii va lua prin suprindere pe cei din jurul tau. Contrar discretiei care te caracterizeaza , vei simti nevoia sa iti deschizi inima.Acest lucru te va ajuta sa iti maresti popularitatea in mijlocul anturajului tau.Acest an iti este prielnic unei autocunoasteri aprofundate.

Cariera / slujba pentru Zodia Racului in anul 2010

Daca ai ezitat pana acum sa profiti de unele atuuri , precum expunerea planurilor tale , sau a ideilor pe care le ai despre organizare si eficienta , a sosit timpul sa actionezi.Intuitia nu iti va juca feste , asa ca este momentul sa te faci auzit de catre superiori.Faptul acesta te va determina , in primele patru luni ale anului , sa iti pui intrebari despre vocatia ta si despre cariera pe termen lung ; vei avea avantajul de a-ti anticipa viitorul intr-un mod constructiv.Spontaneitatea te va conduce catre modificari utile ale stilului tau de lucru.Insusirea informatiilor practice va fi cruciala pentru evolutia ta in 2010.Te vei putea focaliza asupra muncii de baza , iar concentrarea iti va fi de folos in finalizarea cu succes a unor proiecte.

Dragostea / iubirea in Zodia Racului in anul 2010

Desi vei fi receptiv fata de cei apropiati , cele mai mari oportunitati vor apare in spatiul profund al inimii tale.Va fi nevoie sa depasesti obstacole pe care , de aceasta data , le vei intrezari cu claritate.Incearca sa nu te complaci in pesimism , concentreaza-te asupra laturii pozitive a faptelor si asupra obiectivelor personale , fara a ceda tentatiei de a te ascunde in carapace.Relatiile tale vor fi cu mult mai intense si mai dinamice .Vei fi confruntat cu nevoia de a-ti afirma personalitatea , sau chiar de a ti-o testa , mentinand , totodata , echilibrul relatiilor tale apropiate.
Nu iti va mereu usor , intrucat vei avea tendinta de a-i domina pe ceilalti. Puterea ta de convingere va fi pe o panta ascendenta si vei avea putinta de a-ti realiza in mare masura aspiratiile . Acest an iti va da posibilitatea sa iti stabilizezi viata amoroasa , in decursul celui de-al patrulea trimestru.Aceasta perioada va fi favorabila pentru a pune in discutie oficializarea legaturilor tale , o mutare sau orice alta schimbare cu efecte pe termen lung.Va fi necesar sa treci peste dificultati (ele isi pot arata in timp latura benefica ), sa iti urmaresti obiectivele inlaturand obstacolele imediat ce isi fac aparitia.

Bani si afaceri pentru Zodia Racului in anul 2010

In domeniul financiar vei excela prin obiectivitate si sange rece.In ciuda activitatii tale febrile , vei fi mai constient ca niciodata asupra beneficiilor care iti pot aduce stabilitate financiara.Vei extrem de preocupat sa iti controlezi bugetul cat mai judicios , sa cheltui banii cu masura si eficienta , sa faci economii cat mai mari.Noi idei, pornite adesea din intuitie , te vor sprijini in rezolvarea problemelor zilnice .In acest an vei fi foarte materialist.In special in aprilie , vor apare mari sanse de a-ti spori profiturile .

Relatii / socializare pentru Zodia Racului in 2010

Va trebui sa rezisti tentatiilor ce te pot distrage de la ceea ce este in mod real important pentru tine ; nu este momentul sa te increzi in oricine .Incearca sa fii selectiv si prudent fata de viata ta privata : increde-te numai in oamenii cu adevarat demni de incredere.Este indicat sa eviti sa iei decizii de moment ; asteapta pana in luna mai, cand vei vedea lucrurile cu o mai mare claritate.Momentele tale de impulsivitate vor putea provoca suparari fara rost.Desi la inceputul anului vei simti ca partenerul tau domina situatia , va trebui sa fii deschis la dialog si sa nu te lasi manuit asemeni unei piese de sah.Primavara iti va aduce reale oportunitati de a progresa.

Energie / sanatate / vitalitate pentru Zodia Racului in anul 2010

Cu toate ca la inceputul noului an vei trece peste cateva incercari , vei ajunge treptat la varful energetic personal.Lunile de vara , in concordanta cu sinele tau , vor reprezenta perioada de maxima vitalitate.Poti avea probleme legate de sistemul digestiv ; adapteaza-ti obisnuintele alimentare la stilul tau de viata.Pentru a face fata activitatii febrile , trebuie sa evadezi cat mai des din rutina vietii de zi cu zi , sa te dedici activitatilor tale preferate , sa te incadrezi in ritmurile naturii.Sprijinit de energia de baza a lui Saturn , vei fi capabil sa depasesti accesele de oboseala si sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care le consideri esentiale.

Copyright © diane.ro

Alte articole de referinta din blogul Dianei  referitoare la Zodia Racului si la astrologie :

Zodia Racului si Dragostea

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscopul anului 2010. Zodia Racului Horoscopul anului 2010. Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on august 06, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.