Horoscopul anului 2010. Zodia Pestilor

Previziuni astrologice pentru Zodia Pestilor (Pisces) in anul 2010

20 februarie - 20 martie

Previziuni generale pentru Zodia Pestilor (Pisces) in 2010

In drumul tau catre realizarea idealurilor , imaginatia ti se va indrepta catre aspecte mai concrete ale vietii .Vei simti ca a venit timpul sa te gandesti mai mult la tine , sa iti reanalizezi felul si motivatiile prin care te darui celor din jur si tie insuti.Anul 2010 iti va aduce mari oportunitati.De tine depinde daca vei reusi sa profiti de ele sau nu.Catre finalul anului , vei avea satisfactia de a trece peste o opreliste care te limita de mult timp.

Cariera / slujba pentru Zodia Pestilor (Pisces) in anul 2010

Anul 2010 va fi perfect pentru a te dedica unor noi proiecte.Vocea ta interioara iti va sugera sau chiar iti va dicta sa te desfasori la amploarea ta maxima .Vei putea ajunge la niste concluzii ce te vor impulsiona in acumularea unei claritati de abordare a lucrurilor si a eliminarii balasturilor care te determinau sa iti risipesti timpul. Pe de alta parte , fantezia debordanta iti poate prilejui incorporarea unor idei extrem de pozitive . Acest interval de timp iti va deschide calea catre popularitate si atragerea de partea ta a tot felul de oameni.Pastreaza-ti prudenta in privinta unor propuneri ce ti s-ar putea face pana in luna aprilie . Acorda-ti timp pentru reflectie , nu te increde in primii veniti si compara-ti , in permanenta , proiectele cu realitatea.Perioada de vara va aduce un succes ce te va incuraja in consecventa de a-ti continua planurile.

Dragostea / iubirea in Zodia Pestilor (Pisces) in anul 2010

Daca iti vei acorda ragazul de a analiza experientele prin care ai trecut anul trecut , 2010 iti va parea un an aproape paradisiac.Vei fi capabil sa ajungi la miezul problemelor si sa gasesti o cale inspirata de dialog cu partenerul tau.Vei simti nevoia sa te centrezi pe aspiratiile tale si vei tanji sa le desconspiri intr-o maniera apropiata de perfectiune.Acest an va fi propice exprimarii revelatoare a sinelui tau , asa ca vei patrunde dincolo de aparente si te vei inconjura de oameni cu adevarat sinceri , care iti vor prilejui degustarea aromelor tari si pasionale ale vietii . Noi persoane si noi intalniri sunt de anticipat.Vei avea potentialul de a fi un diplomat mai inspirat ca niciodata.Intre aprilie si iunie , vei avea oportunitatea unor relatii cu atractive persoane de sex opus care , prin prietenie sau iubire , iti vor sugera noi perspective , constructive , dar si senzuale asupra vietii . Trebuie sa incerci sa nu te agati de vise irealizabile si sa parcurgi drumul vietii traind din plin prezentul.

Bani si afaceri pentru Zodia Pestilor (Pisces) in anul 2010

In anul 2010 , sansa din domeniul material poate fi de partea ta.Intuitia iti va permite sa castigi bani prin mijloace vazute ca norocoase de catre ceilalti , cu conditia de a nu lasa ca bunul simt sa iti fie acaparat de impulsul de a te lansa in cumparaturi fara rost.La inceputul anului , va trebui sa faci fata unor tentatii mari , dar riscante. Vei avea posibilitatea si sansa de a-ti plati vechi datorii sau de a nu te angaja in altele noi.

Relatii / socializare pentru Zodia Pestilor (Pisces) in 2010

Ar fi mai bine daca ai amana lansarea unor negocieri spinoase pana dupa luna aprilie , intrucat , dupa aceasta perioada , vei beneficia de o mai mare inspiratie si concentrare asupra unor detalii importante . Incearca sa nu ocolesti obstacole legale sau plati obligatorii , pentru ca vei putea avea ocazia te expui in mod inutil unor consecinte deloc neglijabile.Vulnerabilitatea ta emotionala din aceasta perioada nu trebuie lasata sa te conduca pe carari gresite .Nu te angaja , mai ales in viata amoroasa , in promisiuni greu de implinit , in special in timpul toamnei.Va fi necesar sa iti utilizezi abilitatile in directia potrivita si, chiar daca altii vor incerca sa te implice in lucruri paguboase , va trebui sa iti pastrezi in minte obiectivele si sa te indrepti catre ele , fara nici o ezitare.

Energie / sanatate / vitalitate pentru Zodia Pestilor (Pisces) in anul 2010

Acest an va fi sub semnul igienei care iti poate prejudicia sanatatea.Vei fi mult mai constient de aspecte riscante pentru integritatea ta fizica si , animat de o stare de spirit pozitiva , vei reusi sa te dezbari de unele dintre ele.La inceputul anului , energia vitala se va ridica la un nivel apreciabil , alimentandu-ti din plin optimismul . Aceasta stare senina te va insoti de-a lungul intregului an , in ciuda unor framantari emotionale dintre lunile aprilie si iulie.Va trebui sa iti acorzi timp pentru a te ocupa de dieta , eliminand , in acest fel , cauzele anumitor afectiuni digestive.In pofida tentatiilor de a te arunca intr-o viata tumultoasa , va fi necesar sa iti acorzi , cu regularitate , oaze de calm si liniste.Reconsidera-ti starea musculara ; poate ca este momentul sa iei in considerare practicarea unui sport.


Copyright © diane.ro
Horoscopul anului 2010. Zodia Pestilor Horoscopul anului 2010. Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on octombrie 02, 2009 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.