BeautifulPeople.com , site-ul cu cei mai frumosi oameni din lume

Stiati sau nu , exista un site international de "dating" ( intalniri , matrimoniale) care nu accepta politica de a avea cat mai multi membri , ci isi permite sa respinga foarte multi dintre "candidati" , in functie de aspectul lor fizic.Site-ul , numit BeautifulPeople.com , a refuzat sa adere la targeturile comerciale ieftine si , tocmai din acest motiv , a ajuns in zilele acestea pe prima pagina a marilor cotidiene din toata lumea.

In ce consta metoda de selectare a celor care se inscriu la acest site ? Membrii acceptati de sex opus , au patru optiuni pentru a descrie cat de atragatoare li se pare a fi o persoana care a "aplicat" (printr-o poza si un scurt profil) : "Yes definetely " ( Un "da" hotarat) , "Hmmm yes , OK" ( Mda , bine , merge , OK) , "Hmmm no , not really" ( Hm , nu , nu prea cred) si "NO definetely NOT" ( Nu , un "nu" hotarat).In urma numararii voturilor , administratorii site-lui dau sentinta definitiva de acceptare sau nu in randul comunitatii "celor mai frumosi oameni".

Website-ul www.BeautifulPeople.com a fost lansat in anul 2002 in Danemarca , a devenit accesibil in 2005 pentru Marea Britanie , si , incepand , cu data de 26 octombrie 2009 a ajuns la indemana oamenilor din toata lumea.

In ultimele doua saptamani , site-ul a respins aproape 1,8 milioane de persoane neatractive din 190 de tari.Din multimea de aspiranti au fost admisi numai 360.000 de noi membri.Suedia , Brazilia si Norvegia au furnizat cel mai mare numar de persoane atractive , in timp ce Germania si Marea Britanie s-au situat la coada clasamentului.

Site-ul BeautifulPeople.com inglobeaza la momentul actual peste 540.000 de membri si inregistreaza peste 4 milioane de vizitatori unici pe zi.

Grag Hodge , directorul de management al site-ului a declarat : " Suedia si Brazilia s-au dovedit a fi natiunile cele mai binecuvantate cu frumusete din intreaga lume.Barbatii si femeile din Germania nu sunt printre preferati , insa ei isi descarca poze prea serioase : trebuie sa se relaxeze putin.Acelasi lucru se intampla si cu barbatii din Rusia , desi este clar ca sunt foarte neatractivi."
"Cred ca britanicii nu stau foarte bine in clasament pentru ca nu isi petrec prea mult timp sa isi puna la punct infatisarea exterioara si nu sunt preocupati de fitness."

Top 21 barbati acceptati ca frumosi
(procente din numarul de aplicanti dintr-o tara)

- 65 % Suedia
- 45% Brazilia
- 40% Danemarca
- 37% Portugalia
- 28% Norvegia
- 25% Spania
- 24% SUA
- 23% Canada
- 20% Australia
- 20% Franta
- 20% Turcia
- 18% Coreea
- 17% China
- 15% Japonia
-15% India
- 15% Germania
- 12% Marea Britania
- 9% Rusia
- 9% Polonia

Top 21 femei acceptate ca frumoase
(procente din numarul de aplicante dintr-o tara)

- 76% Norvegia
- 68% Suedia
- 66% Islanda
- 45% Brazilia
- 44% Rusia
- 37% Rusia
- 35% Franta
- 26% Italia
- 24% Canada
- 23% Turcia
- 22% Spania
- 21% Australia
- 19% Argentina
- 19% Mexic
- 16% Portugalia
- 16% India
- 15% Lituania
- 15% Coreea
- 15% China
-15% Marea Britania
- 13% Germania

Site-ul BeautifulPeople.com se poate lauda cu succese rapide dar majore :
- Peste 10.000 de relatii serioase legate intre membri
- Peste 400 de copii rezultati din cuplurile formate pe acest site
- Peste 80.000 de membri au declarat ca au gustat dintr-o atmosfera romantica cu cei intalniti pe BeautifulPeople.com

Totodata site-ul ofera posibilitatea unor petreceri pline de stralucire , a contactarii de catre companii de TV sau cinematografice , a unor potentiale contracte cu agentii de modeling de top si a extinderii retelei profesionale prin formarea de parteneriate.

Sursa : earthtimes.org
BeautifulPeople.com , site-ul cu cei mai frumosi oameni din lume BeautifulPeople.com , site-ul cu cei mai frumosi oameni din lume Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.