Horoscop chinezesc 2010 . Zodia Tigrului

-Ani de nastere pentru zodia Tigrului : 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

-Personalitati din zodia Tigrului : Emily Bronte, Agatha Christie, Tony Bennett, Beethoven, Leonardo Dicaprio, Sir Richard Branson, Chuck Berry si Victoria Beckham.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : farmec , curaj , putere , competenta.

-Trasaturi negative ale personalitatii : agresivitate , incapatanare , sensibilitate, imprevizibilitate.

-Compatibilitatea tigrului : caine , dragon , cal.


Previziuni generale pentru Tigru in 2010

Vei avea vointa de a reusi in tot ce iti propui , dar , probabil , vei fi lipsit de prudenta si descernamant.Poti avea dificultati in a distinge intre ceea ce este realizabil si ceea ce este intangibil.Pentru tine , vointa reprezinta pur si simplu putere.Nu stii cum sa astepti momentul strategic pentru a actiona si intri asemenea unui buldozer in obstacolele cu care te confunti.Esecurile si dezamagirile te vor ocoli in 2010 numai daca vei sti sa iti gasesti doza potrivita de entuziasm si incapatanare .

Cu precizarile de mai sus , totul iti va fi favorabil in noul an .Mai ales , stelele Ta Phu / Zuo Fu (steaua ajutorului stang) si Huu Bat / You Bi (steaua ajutorului drept) te vor motiva si iti vor oferi un noroc nestirbit.Planetele Kinh Duong/ Qing Yang (planeta lancii) si Benh Phu / Bing Fu (planeta bolii) , care vor fi in armonie cu semnul tau zodiacal si te vor ajuta sa iti indeplinesti toate dorintele.Aceste conjuncturi celeste vor fi eficace mai ales pentru cei nascuti in anii focului.

Dragostea Tigrului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Daca esti parte a unu cuplu , iti vei atrage admiratia partenerului de viata prin luarea unor decizii dificile dar indispensabile , legate de camin sau copii.In acest fel , vei aduce o mai mare coeziune in viata de cuplu.
Nativii singuri vor respinge orice relatie care nu este constructiva si vor avea sansa de a intalni partenerul ideal.In acest caz , ei vor ajunge foarte rapid sa puna problema casatoriei sau a vietii impreuna cu noul partener.


Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Vei incerca sa aduci mai multe proiecte comune in viata de cuplu.De asemenea , pentru unii din Tigri , se va implini unul din cele mai frumoase proiecte , si anume nasterea unui copil.
Cei singuri nu au de ce sa se teama ! Stelele nu ii vor uita si le va aduce ceva nou in viata , eventual chiar Dragostea (cu D mare).Cei logoditi , vor face nunta in curand.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Relatia cu partenerul tau va sta sub semnul dinamismului si activitatii.Probabil ca vei deveni mai constient de riscul monotoniei in viata de cuplu si vei face tot ce poti pentru a evita aceasta capcana.
Nativii singuri vor incerca sa evite un partener ce poate deveni incomod prin atasament si vor incerca sa profite cat mai mult de libertate.Oricum , sunt mari sanse ca in curand inima sa le fie rapita de o persoana fermecatoare.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Euforie pe strada dragostei ! Gratie influentei stelelor Long Duc / Long De (Virtutea dragonului ) si Phuong Cao / Feng Ge ( Phenix) , vei avea parte de momente privilegiate alaturi de sot/sotie sau partener.Steaua Lam Quan / Lin Guan ( a Mandarinatului) va fi intr-un aspect excelent.Din aceasta cauza , nu te vei multumi doar cu intarirea relatiei de cuplu , ci vei incerca sa iti aduci partenerul in paradisul placerilor.Ambianta idilica se va putea mentine multa vreme , in special daca vei evita sa-ti tratezi cu tiranie tovarasul de viata.
Nativii solitari vor rani multe inimi , dar vor fi gata sa isi sacrifice libertatea datorita ochilor scanteietori ai unei persoane fascinante.

Cariera Tigrului in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Nu iti vei dezminti reputatia de om ambitios si sarguincios.Steaua Dia Khong / Di Kong (a anularii) va intra in sectorul carierei tale si iti va trezi dorinta de a reusi , in timp ce steaua Hoa Tinh / Huo Xing (Marte) iti va conferi combativitate si rezistenta.Totul ar putea fi perfect daca nu ar exista influenta negativa a stelei Tu Vi (steaua rege sau imparatul) .Aceasta stea nu are un efect cu adevarat negativ , dar iti poate aduce agresivitate si interogatii excesive.Daca iti vei tempera nerabdarea , totul va merge bine.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Norocul este de partea ta in cariera , dar va trebui sa actionezi cu tact si rabdare.Viata ta profesionala va fi marcata de un impact planetar contradictoriu.Pe de o parte va fi Tu Vi , aducatoarea de succes , si pe de alta , steaua Da La / Tuo Luo ( steaua armurii).
In principiu , steaua Tu Vi va actiona in favoarea ta si situatia ta profesionala se va ameliora.Totusi, din cauza stelei Da La , pot apare mici perioade de stagnare.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Viata ta profesionala va fi influentata de stelele Luu Ha (steaua raului) si Thai Duong / T’ai Yang (soarele) , care sunt factori de ambitie , putere si succes , si de steaua Phuong Cao / Feng Ge ( Phenix) , care este mai putin benefica.Drept rezultat , vei da tot ce ai mai bun pentru a reusi , fara a-ti cruta entuziasmul si energia.
Este posibil sa te confrunti cu un obstacol important , aparut ca urmare a unor decizii si optiuni din trecut.Nu intra , totusi , in panica ! Chiar daca la inceput situatia poate parea foarte dificila , eforturile te vor ajuta sa diminuezi cu rapiditate efectele negative.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Este un adevarat noroc ca steaua Phuong Cao / Feng Ge ( Phenix) sa ajunga in sectorul hartii tale natale. Din acest motiv , vei avea ocazia de a te bucura de mari impliniri.Protectia acestei planete puternice te va ajuta sa faci progrese si sa iti ameliorezi situatia.
Cu toate acestea , trebuie sa fii cu ochii in patru : Phuong Cao va fi in conflict cu Truc Phu / Bing Fu (steaua rugaciunii) , o stea a confuziei si neintelegerilor .Va fi necesar sa tii seama de minciuni si zvonuri rauvoitoare tesute in jurul tau.


Sanatatea Tigrului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Un bun echilibru fizic.Totusi , trebuie sa fii precaut , datorita impactului dintre stelele Duong Phu (steaua construirii) si Giat Than (steaua eliberarii din spirit) , care iti poate provoca stari de nervozitate si neliniste.Pentru a evita insomniile , incearca sa te relaxezi inainte de a merge la culcare.
Datorita stelei Luu Ha (steaua raului) , vei fi mult mai vulnerabil fata de boli contagioase.Daca suferi de afectiuni digestive , acestea se vor ameliora.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Te vei bucura de o stare generala fizica buna.Insa, aspectul negativ al planetei Tham Lang / T’an Lang (steaua Afroditei) iti poate provoca cateva probleme minore.Atentie : mancarea in exces iti poate aduce necazuri cu ficatul , iar lipsa de somn poate determina o oboseala cronica.Fereste-te de infectiile virale sau microbiene .Incearca sa iti reinvigorezi sistemul imunitar prin consumul de fructe si legume proaspete.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Aceasta perioada se va caracteriza printr-o slabire a functiilor vitale.Ficatul iti va lenevi , cu repercursiuni asupra intestinelor , a caror activitate va fi mai lenta si mai capricioasa.
Va fi necesar sa fii precaut in timpul activitatilor fizice.Pentru a reduce influenta nefasta din acest interval de timp , ar fi binevenita o cura completa cu vitamine si calciu.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Starea de sanatate iti va fi putin dezechilibrata.Chiar daca te vei simti bine , este indicat sa iti supraveghezi afectiunile cunoscute.Steaua Thien Dong / Tian Tong (steaua secretului) poate avea un efect nefast asupra unei boli de care suferi de mai multa vreme.
In cazul in care apar probleme legate de oboseala , nu ezita sa consulti un doctor.

Banii Tigrului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Sprijinit de steaua Thieu Duong / / Tian Tong (steaua secretului) , aflata intr-un aspect favorabil , vei putea sa cheltui in aceasta perioada fara a avea probleme financiare si vei avea sansa unui castig neasteptat sau a unei mariri de salariu.
Daca slujba ta este legata de domeniul bijuteriilor , fii extrem de prudent in tranzactii , intrucat te pandeste riscul unui furt sau unei escrocherii.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Obsedat , ca de obicei, de echilibrul tau financiar , de aceasta data vei avea motive de satisfactie.Nici o planeta nu iti ameninta sectorul financiar.Cu toate acestea , nu trebuie sa te astepti ca banii sa iti vina pe tava. Chiar daca vei face o alegere gresita , vei avea capacitatea de a-ti corecta greseala.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Te vei confrunta cu riscuri in plan financiar , intrucat aspectul stelei Dai Hao / Da Hao (steaua marii eroziuni) iti va fi potrivnic.Fii cat se poate de prudent ; ramai in contact permanent cu realitatea si infraneaza-te de la speculatii care nu ofera suficiente garantii.Asocierile de afaceri nu iti vor fi favorabile in acest interval de timp.
Gratie altor influxuri astrale , vei avea parte de o perioada ideala pentru a evalua cateva probleme materiale , legate de asigurari menite de a-ti proteja partenerul sau copii.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Daca nu doresti sa ajungi in pragul dezastrului financiar , va fi intru totul in interesul tau sa te abtii de la extravagante .Fii cat se poate de prudent, intrucat iti vei pierde din realismul si bunul simt care te caracterizeaza de obicei.Vei putea fi tentat sa te implici in niste aventuri riscante , ce pot conduce la mari pierderi de bani, datorita investitiilor neinspirate sau a cheltuielilor neeficiente.Daca ramai calm si rational , nu vei avea de ce sa te temi.

Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2009

Articole asemanatoare din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 . Zodia Tigrului Horoscop chinezesc 2010 . Zodia Tigrului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2009 Rating: 5

3 comentarii:

  1. sincer nu mai stiu in ce zodie ma aflu in cel chinezesc ,dupa unii in iepure dupa altii in tigru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum ai vazut si la inceputul acestui articol , semnele zodiacale chinezesti sunt determinate de anul nasterii.Pe de alta , parte , anul nativ luat in calcul este cel chinezesc , un an care incepe la date diferite din ianuarie sau februarie.Daca imi spui data ta nastere (ziua , luna , anul) , voi putea sa iti spun clar care este zodia chinezeasca careia ii apartii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu m-am potrivit cu cele spuse zodiacului chinezesc,dar exista si exceptii:eu sunt toate cele spuse mai sus,dar mai sunt si sensibil.In rest nu am ce spune...Tare site!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.