Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Porcului in anul Tigrului de metal


-Ani de nastere pentru zodia porcului : 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983 , 1995

-Personalitati din zodia Porcului : Ben Elton, Hillary Rodham Clinton, Bryan Adams, Hillary Clinton, Dalai Lama, Ralph Waldo Emerson, Woody Allen, Fred Astaire, Maria Callas , Sir Nowl Coward.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : sinceritate, toleranta , onestitate , sprjin fata de semeni.

-Trasaturi negative ale personalitatii : lacomie , singuratate, impulsivitate .

-Compatibilitatea Porcului : capra , iepure.

Previziuni generale pentru Porc in 2010

Acest an va fi excelent pentru rezolvarea chestiunilor din domeniul justitiei.Tot ce este in legatura cu tarile straine sau calatoriile va fi extrem de favorabil.

Cel mai mare avantaj in anul Tigrului de Metal este trecerea stelei Nguyet Duc / Yue De (virtutea lunii) prin semnul zodiacal al Porcului.Intrucat acest astru , maestru al succesului si norocului , parcurge acest sector o data la 12 ani , trebuie sa profiti din plin de aceasta conjunctura.In toate sectoarele in care alte planete te vor sprijini , Nguyet Duc va potenta acest impact pozitiv, iar in sectoarele unde vei fi dezavantajat de influente astrale adverse , prezenta stelei Nguyet Duc le va reduce influenta.


Dragostea Porcului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Prezenta stelelor Van Xuong / Wen Chang (steaua discursului) si Dao Hoa / Xian Chi (steaua florii) in sectorul dragostei tale va determina ca viata ta sentimentala sa continue a fi imbogatita de multe bucurii.Vei incepe , probabil , sa te obisnuiesti cu trairea unor relatii de iubire foarte animate. Daca ti-ai gasit deja sufletul pereche , pasiunea reciproca se va dubla , coplesindu-va cu delicii si atentii.Daca relatia ta de cuplu nu merge tocmai bine , va trebui sa te straduiesti sa rezisti tentatiei de fi necredincios.
Cei singuri vor profita de aceasta conjunctura prin sansa de a avea o intalnire magica cu o persoana fermecatoare.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Viata ta conjugala se va asemana unui rau clocotitor de munte dupa topirea zapezilor.Pot apare numeroase conflicte cu partenerul tau.Nici unul dintre voi nu accepta sa se lase dominat , astfel incat vei cauta sa iti afirmi independenta cu o mai mare tarie decat de obicei.Cu toate acestea, dupa fiecare furtuna , se poate instaura o atmosfera de calm , in care reimpacarea poate deveni foarte tandra.
Nativii singuri vor fi electrizati de o pasiune intensa dar de scurta durata.Profitati de momentele de desfatare , dar nu va ganditi nici o clipa sa permanentizati aceasta relatie, intrucat aveti nevoie de securitate pe plan sentimental.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Placerea si intelegerea vor fi atotprezente.Intrucat simti o mare nevoie de armonie in viata conjugala , vei face tot ce poti pentru a creea o atmosfera placuta si senzuala , care iti poate coplesi partenerul.Relatia de cuplu va fi sub bune auspicii, dar va trebui sa ai grija ca gelozia sa nu iti sfartece inima.
Daca esti un suflet solitar , vei simti dorinta sa iti impartasesti bucuriile si intristarile unei persoane de sex opus.Iti vei implini aspiratiile in curand !

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Pozitionarea stelei dorintei (astrul raului) , Luu Ha , in harta ta astrologica , va induce in viata ta o atmosfera marcata de senzualitate.Indiferent daca este de vorba de cresterea pasiunii pentru perechea ta sau pentru un nou iubit / o noua iubita , vei fi luat de valuri cu extrema usurinta.Fereste-te , insa, de influenta nefasta a stelei Thien Viet / Tian Yue (ateaua medaliei) , care iti poate da planurile peste cap sau te poate forta sa revii la o realitate mai putin romantica.Incearca sa traiesti in prezent si sa te bucuri de fiecare clipa de desfatare , fara a fi foarte entuziast in priviinta viitorului…


Cariera Porcului in 2010


Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Insufletit de cuadratul dintre stelele Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) si Thien Dong / T'ien T'ung (steaua servitorului) , o configuratie astrala foarte rara , dar favorabila , vei fi extrem de motivat sa te implinesti in cariera.Te vei stradui sa obtii nu numai recunoasterea responsabilitatilor tale , ci si stabilirea unor relatii bune cu anturajul tau profesional.Gratie ajutorului astrelor, iti vei atinge fara dificultati obiectivele.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Viata de zi cu zi de la serviciu va fi lipsita de griji si dificultati.Aceasta ambianta relaxanta te va determina sa te gandesti la proiecte viitoare si te va ajuta sa iti definesti cu precizie obiectivele profesionale.Unii dintre Porci vor simti nevoia sa indeplineasca o activitate mult mai independenta sau creativa.Chiar daca , in prezent , esti obligat sa faci o munca prea restrictiva sau lipsita de aportul creativitatii , nu te lasa descurajat ; invata ceva nou , fa-ti noi contacte , cauta sa afli despre noi oportunitati pe piata muncii.In acest fel iti vei putea pregati terenul pentru o noua cariera.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Perspectivele tale profesionale nu sunt rele , dar succesul nu te va urmari in acest interval de timp.Numeroase planete sunt prezente in sectorul carierei tale …Unele dintre ele sunt benefice , mai ales Thai Duong / T'ai Yang (soarele) si Tu Vi / Tzi Wei (regele stelelor) , dar altele aduc o influenta negativa foarte mare , precum Vu Khuc / Wen Qu (steaua disertatiei) , care poate fi generatoare de mari intarzieri.Nu te lasa descurajat : evenimentele se vor intoarce in favoarea ta !

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Afluxul puternic de sansa si noroc cu care te-ai obisnuit in ultimul timp se va intensifica in aceste zile , ajutandu-te sa iti realizezi obiectivele din plan profesional.Desi in sectorul carierei tale nu se afla nici o planeta , aceasta conjunctura poate insemna stabilitate si constanta.Aspectul foarte rar al planetei Pha Quan / Po Jun (steaua demolatorului)/ daramatorului) semnaleaza o largire a posibilitatilor din viata ta , mai ales in domeniul carierei.


Sanatatea Porcului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Esti dispus sa fii vulnerabil fata de afectiuni sau deranjamente intestinale.Te vei putea simti adesea balonat .Evita sa mananci iaurturi , legume crude sau mancaruri conservate ; de asemenea , ocoleste bauturile gazoase.
In unele cazuri vei fi preocupat de aspectul tau exterior mai mult decat de obicei.
Dinamismul si pasiunea ta pentru exercitii fizice vor ajunge la un maximum.Din aceasta cauza , ar fi potrivit sa te implici in practicarea unui sport preferat.Cu cat iti vei pune mai mult muschii in miscare , cu atat mai mult te vei simti euforic si bine dispus.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

In plan general , totul va fi in ordine.Cu toate acestea , la inceputul celei de-a doua luni a acestei perioade , poti deveni iritabil , cu o stare de spirit instabila , predispus catre unele alergii.Nu ai de ce sa te temi ; nu vor apare nici un fel de complicatii majore.
Aspectul astral iti va favoriza regresiunea sau vindecarea unor boli ori afectiuni , mai ales a celor fata de care esti vulnerabil , precum afectiuni hepatice , diabet , uremie.
Pe parcursul ultimei luni a perioadei , exuberanta iesita din comun poate merge prea departe , provocandu-ti mici accidente.Va trebui sa iti canalizezi energia si sa te feresti de excese.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

In prima luna a acestui interval de timp vei fi vulnerabil fata de intoxicatii ; fereste-te de alimentele care nu par proaspete.Inlatura-ti din meniu produsele crude sau fermentate si delicatesele . Fii atent la calitatea apei pe care o bei.
In mare , influxurile planetare din aceasta perioada vor fi favorabile vindecarii unor afectiuni atat corporale , cat si psihice.Pentru a a scapa de temerile care te bantuie este indicat sa iti faci un control medical cat mai complet.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011 )

Sanatatea iti va fi destul de buna in cea mai mare parte a timpului , mai ales incepand cu cea de-a doua luna a acestui interval.Te vei recupera rapid dupa eforturile intense sau indelungate.Uneori, poti avea un somn neregulat si o stare febrila.Pentru a evita astfel de probleme , ar fi de recomandat sa mananci cat mai usor seara si sa iti programezi pranzul cat mai devreme.


Banii Porcului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Pentru a-ti rezolva chestiunile financiare , ar trebui sa profiti de tranzitul stelei Thieu Duong / Hui Qi (steaua Yang) in cea de-a XI-a casa.In acest fel , vei fi capabil sa descoperi solutii ideale pentru problemele tale.Este posibil sa ai inspiratia de a face niste investitii profitabile.Ai ocazia de a primi o suma de bani la care nu te asteptai…

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Steaua Phuc Duc (virtutea stramosilor) , maestrul norocului si sansei , ar trebui sa iti ofere o perioada favorabila legata de finante.Din pacate , conflictul ei cu alte planete te poate anima cu o imprudenta iesita din comun.In consecinta , va trebui sa iti controlezi cat mai strict dorinta de a face diverse cumparaturi , in caz contrar fiind nevoit sa treci apoi prin cateva luni de mari frustratii pentru a-ti reechilibra balanta bugetara.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Nu iti asuma nici un risc pe plan financiar , mai ales ca garant al unui prieten sau al unui membru al familiei.Pentru a fi scutit de tot felul de framantari paguboase , facturile referitoare la gospodarie trebuie sa fie platite fara nici o intarziere .Probabil ca esti adesea neglijent din acest punct de vedere.
In plan general , situatia ta financiara va fi stabila.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Potrivit indicatiilor astrale , poti avea niste castiguri pe plan financiar , gratie unei mosteniri, unei casatorii , asocieri sau , pur si simplu, datorita ameliorarii situatiei banesti a partenerului tau.Oricum , trebuie sa te astepti ca banii sa iti ajunga mai usor in buzunare in aceasta perioada.


Nota : Asa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul Tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010
- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010
- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010
- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Porcului in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Porcului in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 04, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.