Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Taurului

Pluto merge in continuare (pana pe 16 septembrie) in zona Capricornului , revelandu-ti eul interior si reflectandu-l inspre exterior .Acest lucru ti-ar putea da ocazia sa pui in practica cateva din cele mai ravnite teluri legate de cariera si bani , cu conditia de a trece peste influentele planetei Saturn , care tranziteaza mai departe casa sanatatii si muncii tale si are tendinta de a-ti stavili momentele de sclipire sau inspiratie interioara , conducandu-te catre o sporita atitudine autocritica sau de reevaluare.Oricum , evolutia lui Jupiter in a XI-a ta casa (casa constrangerilor si a sacrificiilor) , inceputa pe 17 ianuarie si finalizata pe 4 iunie , iti inlesneste improspatarea cu noi energii precum si initierea unor obiective pe termen lung , un sporit sprijin din partea amicilor sau a unor noi prieteni , dar si impresia ca daca iti pui ceva in gand , finalizarea dorintelor tale nu se va lasa mult asteptata.
Nu trebuie uitat aspectul retrograd in Taur al lui Mercur ( aspect finalizat pe 11 mai) , care iti semnaleaza o posibila stare de deruta sau dezorientare ori probleme legate de comunicare .
In ziua de 3 mai, poti trece cu usurinta peste astfel de impasuri, intrucat aspectul de trigon al lui Mercur cu Pluto are darul de a-ti conferi o capacitate de intelegere mult mai ascutita , o constientizare marita a impulsurilor celor din jurul tau si o atentie mult mai focalizata.
Pe data de 4 mai, cuadratul Soarelui cu Marte iti stimuleaza curajul , spiritul de lider si nevoia de putere.De asemeni, entuziasmul te poate impinge pana in panzele albe , dand nastere unei lipse de echilibru intre realitate si ambitiile care te insufletesc.
In ziua de 11 mai, Mercur intra in tranzit direct prin Taur , astfel incat , vei fi inclinat sa iti dedici mai mult timp luarii unor decizii care , odata asumate , vor purta amprenta incapatanarii sau perseverentei.Procesul de gandire iti va fi influentat de mult mai multi factori decat de obicei, inclusiv de o eventuala exacerbare a simturilor .
Soarele in sextil cu Jupiter, pe data de 18 mai , iti poate aduce mai multe sanse in plan social ; tendinta de a impartasi informatii si planuri cu altii se poate, totusi, intersecta cu aceea de a te transforma intr-un veritabil oportunist.Trigonul Soarelui cu Saturn precum si cel cu Neptun , din 19 mai , dar si trigonul lui Mercur cu Pluto din aceeasi data , pare a continua aceasta orientare , prin majorarea simtului tau de responsabilitate si a intuitiei de a face ceea ce este corect. Ziua de 19 mai ar trebui sa iti aduca, cumva , o iesire din cotidian, intrucat ea marcheaza si inceputul tranzitiei iubitoarei Venus in Rac , o perioada ce iti va inlesni drumul catre sufletul celor din jurul tau ; verbalizarea iti va spori sub aspectul atractivitatii si interesului ; totodata , acest interval de timp iti poate aduce beneficii din partea unor rude , datorita simtului tau comunicational ori gratie unor scurte calatorii.
Pe 20 mai, Soarele in sextil cu Uranus iti trezeste talentul de a naviga gratios printre cuvinte dar si de te adapta mai usor unor noi circumstante.O zi prielnica socializarii si intalnirii cu adevaratii prieteni.
Intrarea lenta dar statornica a lui Mercur in Berbec , in ziua de 27 mai , nu pare a aduce mari schimbari in aceasta luna, dar anunta , pe termen lung , cutremure severe .Se poate previziona o nevoie sporita de siguranta sociala si materiala , asociata cu o oarecare umbrire a spontaneitatii.Inceperea parcursului lui Saturn , pe 30 mai, in cea de-a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) , pana pe 13 iunie , iti poate obtura lumina creativitatii , dar iti acorda un ragaz de reevaluare si reorganizare.
Debutul ciclului retrograd al lui Neptun in a zecea ta casa , in ziua de 31 mai ( pana pe 7 noiembrie) , iti poate inclina balanta interioara , defavorizand logica si dand intaietate intuitiei sau chiar subiectivitatii .O tendinta periculoasa care va incepe sa isi faca simtita prezenta abia in luna iunie 2010.


Horoscopul dragostei Taurului in mai 2010


Tranzitul prelungit al lui Saturn in a sasea ta casa iti prilejuieste , in continuare , largirea spectrului de cunostiinte , cresterea numarului prieteniilor si ( de ce nu ?) apropierea de o persoana de sex opus inaccesibila in alte imprejurari astrale.
In ziua de 3 mai , trigonul lui Mercur cu Pluto iti poate aduce o veste neasteptata sau o conexiune brusca cu o persoana la care , poate , ai ravnit indelung pana acum.Un lucru asemanator poate avea loc pe 18 mai, cand sextilul Soarelui cu Jupiter iti favorizeaza noi si placute relatii cu parteneri de sex opus.
Intrarea triumfatoare a planetei Venus in cea de-a III-a ta casa , odata cu ziua de 19 mai , iti va spori sarmul personal , mai ales din punct de vedere comunicational . Vei redescoperi legaturi profunde cu partenerul de viata si vei avea potentialul de a sterge cu buretele conflicte mai vechi sau mai noi.
Pe 20 mai, sextilul Soarelui cu Uranus iti confera o spontaneitate iesita din comun si o stare de spirit jucausa , care te indeamna sa iti reapreciezi iubirea din perspective cat mai inedite sau mai iesite din comun.
Pe 30 mai , patrunderea lui Saturn in casa a cincea iti poate marca viata amoroasa , intrucat aceasta casa este legata si de dragostea si atentia pe care o primesti de la cei din jurul tau.Este posibil ca in aceasta perioada sa simti ca nu esti indeajuns de iubit sau de apreciat …


Horoscopul carierei si banilor Taurului in mai 2010


Tranzitul lui Pluto in cea de-a IX-a ta casa (casa filozofiei si aspiratiilor ) te indruma catre noi teluri si obiective , atat in cariera cat si in finante.Filozofia ta despre viata si gradul de constientizare fata de ceea ce se intampla in jurul tau au ajuns intr-o noua etapa , propice unei reale evolutii in plan material.Este posibil sa te dedici invatarii unor noi lucruri, legate de perfectionarea in domeniul profesional .Oricum , din acest punct de vedere , poti fi favorizat de tranzitul retrograd al lui Mercur prin semnul tau zodiacal ; un aspect planetar care are , totusi, si tendinta de a-ti incetosa limpezimea mintii , pe parcursul caruia ar fi de recomandat sa nu te angajezi in decizii de moment din perspectiva financiara sau a carierei.
Daca pe 3 mai iti apare in drum vreo oportunitate, nu ezita sa profiti de ea , intrucat mintea iti va lucra cu un discernamant nemaipomenit. A doua zi , pe 4 martie , te poti simti animat de o crescanda dorinta de a-ti afirma independenta sau de a te arunca in valurile involburate ale competitiei ; un impuls care trebuie tratat cu prudenta, intrucat iti poate rapi aprecierea corecta a dimensiunilor realului.
Tranzitul direct al planetei Mercur prin semnul tau zodiacal , care isi face debutul pe 11 mai , iti poate darui o perspectiva foarte realista asupra celor din jur si a carierei tale , in general , dar si un simt accentuat al autoritatii .In zilele de 18 si 19 mai , colaborarea cu cei din jur sau oportunitati neasteptate par sa surada destinului tau, cu atat mai mult cu cat privesti lucrurile dintr-o perspectiva profunda ori stabila si esti stapanit de o inspiratie de zile mari.
Pe 20 mai , desi te poti simti usor scarbit de curgerea monotona a timpului, creativitatea iti scanteiaza printre ganduri , iar flexibilitatea exceptionala te indruma catre solutii originale si eficiente.
Tranzitul lui Saturn in a V-a ta casa, debuteaza pe 30 mai si te provoaca sa iti inspectezi cu discernamant resursele interioare si perspectivele carierei.



Horoscopul sanatatii Taurului in mai 2010


Continuarea aspectului retrograd al lui Saturn in a sasea ta casa ( casa sanatatii) , poate semnala unele probleme sanguine , mai ales legate de proasta circulatie a sangelui.
In ziua de 4 mai , impulsivitatea clocotitoare si neastamparul , te pot face susceptibil fata de dureri de cap , crize de iritare , stari nervoase sau ghinionul unor accidente.
Pe 27 mai, intrarea lui Uranus in a XII-a casa a Taurului poate anunta afectiuni viitoare , ce se pot instala pe neasteptate si pot fi orientate mai ales catre sistemul nervos si cel imunitar.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Taurului Horoscop lunar mai 2010 – Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.