Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Berbecului

In luna iunie , Berbecul va avea va avea parte de o viata agitata , dinamica , usor contradictorie , imbogatita cu afectiune si dragoste.

Neptun isi continua tranzitul retrograd in Varsator , punandu-te in continuare in garda fata de jocul dublu al unor prieteni mai mult sau mai putin apropiati si fata de riscul de a te inclesta de sperante amagitoare , nerealiste.

Miscarea retrograda al lui Pluto in Berbec este abia la inceput si , desi influentele profunde ale acestui aspect se vor ivi pe nesimtite intr-un lung interval de timp , pot apare de pe acum cateva semne ale nevoii de a controla mai mult lucrurile la serviciu sau manifestari usor contradictorii in evolutia personala.

Pe 6 iunie , inteleptul Jupiter intra in nestapanitul Berbec , inzestrandu-te cu incredere in tine insuti si in actiunile pe care le intreprinzi.Vei fi stapanit de o mai mare energie si iti vei pretui mai mult ca oricand libertatea si independenta.

A doua , in 7 iunie , patrunderea individualistului Marte in teritoriile minutioasei Fecioare iti sporeste energia conferita de Jupiter , care nu numai ca iti va fi suficienta pentru activitatea profesionala de zi cu zi , dar va putea fi atat de mult in exces , incat ar trebui sa o folosesti dedicandu-te in timpul liber unor pasiuni mult timp neglijate sau unui program riguros de invigorare fizica.

Ziua de 7 iunie prilejuieste , de asemeni, doua conjunctii importante : intre Marte si Jupiter si intre Marte si Uranus.Ambele aspecte iti infuzeaza o atitudine pozitiva , vointa , incredere in sine , dar si nerabdarea de a obtine cat mai curand beneficiile unor straduinte in plan profesional.Vei fi animat atat de entuziasm , cat si de impulsul de a da peste cap rutina cotidiana.

Pe data de 10 iunie , comunicativul Mercur isi face aparitia pe taramul schimbatorilor Gemeni , inzestrandu-te cu o curiozitate fertila , cu talentul de a manui cuvintele si capacitatea de a indeplini mai multe sarcini concomitent.In urmatoarea perioada este posibil sa pierzi mai mult timp cu telefonul , email-urile , calatoriile si iesirile in oras sau comunicarea cu rudele sau prietenii .

In ziua de 12 iunie , Luna noua din Gemeni iti favorizeaza invatarea de lucruri noi , contactele sociale si o aplecare benefica asupra detaliilor din viata de zi cu zi.Este o zi de bun augur pentru sustinerea unor examene sau teste , scrierea de scrisori / mesaje sau inceperii unui nou proiect.

Incepand cu 14 iunie , Venus paseste triumfatoare in Leu , anuntand pentru Berbeci o perioada dedicata dragostei.Vei radia o atractivitate subtila , fara a fi nevoie sa te straduiesti pentru asta.De asemeni, este posibil sa degusti cu o sporita placere in contemplarea frumusetii purificate a artei.

Soarele va incepe sa straluceasca in Rac odata cu ziua de 21 iunie , raspandindu-si lumina asupra caminului si familiei tale .Casa , cei apropiati , proprietatile tale spirituale sau materiale devin acum preocupari de baza si surse de mandrie.Este posibil sa fii preocupat mai mult de securitatea familiei si de experientele tale interioare.Pot apare , totusi, dispute intre ego-ul tau si membri ai familiei , dar cea mai buna cale de a-ti focaliza energia interioara este de a o indrepta catre armonizarea relatiilor familiale.

Tendintele de mai sus sunt sprijinite de patrunderea spiritualului Mercur in regatul familistului Rac , incepand cu data de 25 iunie , care iti indreapta si el gandurile catre viata personala si familie.Este posibil , in aceasta perioada , sa ai mai mult de munca acasa , fie ca te vei dedica treburilor domestice , fie ca , inghesuit de lipsa de timp la serviciu, iti vei lua ceva de lucru la domiciliu.

Pe 26 iunie , cuadratul dintre Mercur si Jupiter iti starneste imaginatia , furnizandu-ti o avalansa de idei si planuri de viitor , dar risipindu-ti puterea de concentrare.Optimismul si impulsul de a privi lucrurile la o scara cat mai mare iti pot aduce necazuri , intrucat vei fi tentat sa faci promisiuni pe care nu le vei putea respecta.Totodata , se poate ca in aceasta zi sa faci o calatorie de afaceri sau in interes de serviciu.


Horoscopul dragostei Berbecului in iunie 2010


Calatoria lui Mercur in a treia ta casa , iti poate conferi o oarecare detasare intelectuala , in pofida laturii emotionale.Cu atat mai mult , ar trebui sa acorzi o mai mare atentie partenerului tau de cuplu, incercand astfel sa suplinesti raceala inerenta a acestei conjuncturi astrale.

Tranzitul frumoasei Venus in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) iti infuzeaza o stare jucausa , care nu impiedica aparitia unei note de dramatism in relatia ta de dragoste.Asta nu este insa o problema pentru tine , intrucat poti fi inclinat sa te bucuri de o astfel de turnura.Magnetismul personal iradiaza asemeni soarelui in jurul tau si esti departe de forta nota in apropierea de o fiinta dorita , lasand ca lucrurile sa se intample de la sine.Orice relatie de iubire care incepe acum va fi caracterizata de fericire , spirit , dar si dramatism.

Casa a IV-a (casa caminului , familiei si emotiilor) va fi aglomerata in luna iunie , ea gazduind atat Soarele (odata cu 21 iunie) , cat si pe Mercur (incepand cu 25 iunie) , fapt care aduce Berbecului dintr-un cuplu stabil sau casatorit un plus de afectivitate si grija pentru cel iubit.



Horoscopul carierei si banilor Berbecului in iunie 2010


Tranzitul inceput de Marte pe 7 iunie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) te inarmeaza cu o energie nestavilita , cu atat mai utila cu cat va trebui poate sa faci fata unor sarcini suplimentare la serviciu sau la scoala.Tonusul tau exceptional iti poate da o lipsa de rabdare in a lucra sau coopera alaturi de ceilalti , iar acest fapt poate provoca neintelegeri cu colaboratorii ori colegii.Daca te simti nervos , frustrat sau nu iti gasesti locul , ar fi indicat sa lasi deoparte pentru un timp proiectele de o mai mica importanta , astfel incat sa iti canalizezi energia catre obiective cat mai ample.

In ziua de 10 iunie , Mercur revine in imparatia lui , in cea de-a III-a ta casa , furnizandu-ti avantajul comunicarii febrile si eficiente in sfera profesionala.Este o perioada ideala pentru a culege informatii din jur , de alte persoane .Preocuparea pentru mai multe subiecte in acelasi timp , te poate determina sa privesti cu oroare rutina .

Tranzitul planetei Venus in a V-a ta casa , inceput pe 14 iunie , iti va stimula creativitatea si exprimarea personala.In aceasta perioada , vei sti instinctiv ce sa faci astfel incat sa dai o buna impresie celorlalti.

Influenta intrarii lui Mercur in a patra ta casa se va face simtita printr-o crestere a capacitatii de concentrare si memorizare , anuntandu-ti un interval de timp propice aplecarii asupra unei lucrari complicate sau de amploare.



Horoscopul sanatatii Berbecului in iunie 2010


Starea energetica de exceptie transmisa de tranzitul lui Marte in a VI-a ta casa poate fi fructificat printr-un program riguros de ingrijire a sanatatii , in special a unuia dedicat exercitiilor fizice .Daca , in aceasta perioada , iti va fi afectata sanatatea , este posibil sa te confrunti cu stari febrile sau infectii.

Atentie ! Ritmul alert al comunicatiilor impus de Marte in a III-a casa , iti creaza o stare de nervozitate care te poate conduce cu usurinta catre stres.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Berbecului Horoscopul lunii iunie 2010 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.