Horoscop lunar august 2010 – Zodia Racului

In luna august , Racul se apropie de oameni mai mult ca oricand , indiferent daca ii sunt apropiati sau nu , este gata de a se lansa in calatorii mai apropiate sau mai indepartate , in lumea dinafara si-n cea dinlauntru , iar dragostea ii gliseaza pe nesimtite de la romantism catre senzualitate.

Afectiunea fata de familie este firul calauzitor al unei noi etape din viata ta , guvernate de tranzitul planetei Venus , inceput pe 6 august , prin teritoriile contradictorii ale Balantei. Probabil ca vei da o importanta mai mare aspectului estetic a tot ce te inconjoara , mai ales in ceea ce priveste locuinta si mediul familial. Daca norii negri ai disputelor se aduna deasupra caminului tau , esti in stare de orice pentru a readuce atmosfera de calm si armonie.

Sensibilitatea ascutita a tuturor celor 5 simturi , perceperea extrem de clara a tot ce se intampla in preajma ta si securitatea materiala par sa fie cheile de bolta ale vietii tale incepand cu 10 august , gratie Lunii noi rasarite in regatul Leului. Armonizarea ritmurilor tale interne cu cele ale naturii si atatarea starnita de lumea simturilor iti prilejuiesc satisfactii rare.Pe de alta parte, poti fi stapanit de dorinta de a-ti schimba viata , pentru a a-i da o adevarata valoare si te simti implinit in aspiratiile intime.

Tranzitul retrograd al lui Uranus in Pesti si a noua ta casa (casa credintei , calatoriilor indepartate si a inaltei educatii) debuteaza in 13 august si iti anunta o etapa in care explorarea a noi locuri si culturi are darul de a-ti largi orizontul spiritual , prilejuindu-ti intalnirea unor persoane si situatii inedite. Invatarea a ceva nou poate deveni o prioritate , la fel ca si o analiza a interioritatii tale , capabile sa iti schimbe convingerile sau sa le dea o perspectiva mai larga. Chestiunile legale pot lua o turnura neasteptata.Pregateste pentru cateva surprize.

Neastamparul si aglomerarea sarcinilor ori evenimentelor sunt cateva din tendintele anuntate de tranzitul Soarelui in Fecioara , initiat in ziua de 23 august. Este o vreme a explorarii si cautarilor , a conectarii cu ceilalti si a interferentei cu mediul exterior. Te poti avanta cu inima usoara in interactiunea sociala , acordandu-le oamenilor o mai mare atentie , spijinindu-i si imbunatatindu-ti relatiile cu ei. O mare parte din energie ti se va canaliza in intelegerea si adaptarea la realitatea imediata. Rudele , cei apropiati , prietenii si colegii pot juca un rol mai mare decat pana acum in viata ta. Capacitatea de a iti exprima si comunica ideile este extrem de importanta. Esti dornic sa descoperi noi lucruri , aflate chiar sub nasul tau , si nu la sute ori mii de kilometri departare.

Pe 24 august , Luna plina straluceste deasupra Varsatorului , avertizandu-te asupra necesitatii de a-ti echilibra balanta vietii , mai ales din punct de vedere financiar.


Horoscopul dragostei Racului in august 2010


Strecurata tiptil in a patra ta casa ( casa caminului , radacinilor si emotiei) din ziua de 6 august, planeta Venus iti copleseste inima cu aspiratii romantice , lasandu-te prada sentimentalismului si nostalgiei.Daca nu vei lacrima in sine la amintirea unei iubiri perfecte , ai putea sa iti sufoci partenerul de cuplu cu o afectivitate grijulie , plina de dulceata , dar lipsita , poate, de sare si piper. Ai pornirea de a da o importanta mai mare decat oricand loialitatii in dragoste , iar sensibilitatea ti se ascute , facandu-te sa vibrezi la orice atingere, cat de mica , a persoanei iubite.

Luna noua aparuta in Leu si a doua ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) in ziua de 10 august iti starneste senzualitatea si are darul de a iti imbogati sexualitatea si viata intima cu trairi noi si foarte intense.

Luna plina din 24 august , rasarita deasupra Varsatorului si a celei de-a VIII-a tale case , insista asupra sexualitatii , promitandu-ti delicii ravnite de multa vreme.


Horoscopul carierei si banilor Racului in august 2010


Vizita dragastoasei Venus in casa familiei si caminului tau nu poate sa ramana fara urmari in plan financiar.Cel mai probabil , vei gasi o posibilitate de a scoate niste bani cu ajutorul casei tale sau de a-ti rotunji veniturile printr-o munca facuta acasa.

Dupa data de 10 august , marcata de Luna noua in a II-a ta casa , obiectivele financiare capata un nou impuls. Ti se anunta un interval de timp fertil in stabilirea unor teluri realiste , in echilibrarea bugetului personal si ducerea la capat a unor planuri financiare ambitioase.

Luna plina din a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti inlesneste dupa 24 august o scurta perioada de timp potrivita platirii sau renegocierii unor datorii banesti si rezolvarii altor chestiuni financiare. Este posibil sa gasesti ajutoare nesteptate in rezolvarea unor delicate probleme banesti.


Horoscopul sanatatii Racului in august 2010

Viata intensa din luna august ii poate atrage cu usurinta pe Raci spre panta epuizarii si stresului. Incearca sa iti stapanesti pornirile efervescente catre lume , acordandu-ti ragazuri de meditatie si odihna , si sa eviti pe cat posibil excesele.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac 2011 - Previziuni generale

Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar august 2010 – Zodia Racului Horoscop lunar august 2010 – Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.