Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit?

Dragostea poate fi data de gol prin cateva semne sau indicii clare, ce pot fi recunoscute usor, atunci cand cunosti cate ceva despre limbajul nonverbal.

Un prim simptom al iubirii este privirea concentrata, fixata asupra obiectului adoratiei.
La urma urmei, ochii sunt cu adevarat oglinda sufletului si pot dezvalui secrete, ganduri intime si sentimente tainuite. Indragostitul isi fixeaza fiinta iubita aproape fara a clipi, ochii lui ii urmaresc fiecare miscare, coborandu-se atunci cand ea se coboara, inaltandu-se cand ea se ridica, asemeni cameleonului ce isi schimba culoarea in functie de transformarea luminii soarelui.

Indragostitul isi indreapta conversatia catre fiinta iubita, chiar daca se adreseaza altcuiva; iubirea care il stapaneste este evidenta pentru oricine are ochi de vazut.
Atunci cand cea iubita vorbeste, indragostitul ii soarbe fiecare cuvant, se minuneaza la aproape tot ce aude, oricat de absurde sau extraordinare ar fi vorbele rostite; el crede tot ceea ce spune aceasta, chiar si atunci cand greseste in mod evident; indragostitul intareste din partea lui tot ce pare nejustificat si ii urmareste vorbele indiferent de directia in care duc acestea sau de felul argumentarii.

Cum stii ca cineva este indragostit ?

Indragostitul fuge in graba catre locul unde se afla fiinta lui iubita, se straduieste sa se aseze cat mai aproape de ea, se strecoara cu sfiiciune in apropierea ei, isi lasa deoparte toate preocuparile pentru a fi in compania ei, rezolva orice problema, oricat de grea, care l-ar putea indeparta de ea si nu ii vine sa se indeparteze atunci cand se desparte de ea.

Alte semne ale dragostei sunt tulburarea subita si agitatia care cuprind indragostitul atunci cand se intalneste pe neasteptate cu fiinta iubita, o agitatie la fel de mare ca si atunci cand zareste in departare pe cineva care seamana cu aceasta sau aude pe nesteptate numele ei.

Un barbat indragostit se daruieste, fara a tine socoteala, dincolo de limitele puterilor lui, intr-un fel pe care mai inainte nu l-ar fi acceptat, ca si cum el ar fi cel care primeste daruirea sau el ar fi cel ar trebui sa i se asigure fericirea; toate acestea pentru a si arata partile bune si a se face dorit.

De cate ori cel zgarcit si-a deschis punga, cel incruntat si-a descretit fruntea, cel las s-a avantat eroic in lupta, cel mizerabil a devenit un model de eleganta, cel batran si-a regasit tineretea, cel bisericos a devenit salbatic si cel plin de respect fata de el insusi a trecut dincolo de limitele lui stricte?
Totul din cauza dragostei!!!

Toate aceste semne pot fi observate, chiar inainte ca focul dragostei sa arda pe de-a intregul, fie ca este vorba despre o flacara care explodeaza pe neasteptate, despre o flama ce creste navalnic sau despre o valvataie inegala.
Dar atunci cand focul pune cu adevarat stapanire peste inima indragostitului  si devine stabil, vei putea vedea soptirea secreta, dezvaluirea, nemaitinand cont de nimic in afara de fiinta iubita.


Alte semne si dovezi de dragoste sunt cele ce urmeaza, toate marturisind despre lucruri evidente:
bucuria excesiva, nemasurata de a intalni pe cea iubita intr-un loc discret ori ingust si intristarea corespunzatoare de a o gasi intr-un spatiu deschis;
angajarea celui indragostit si al iubitei lui in jocul tragerii de catre sine a oricarui lucru;
multe semne secrete din ochi;
aplecarea catre obiectul iubirii si sprijinirea de el;
straduinta de a atinge mana fintei iubite sau alta parte a corpului la care poate ajunge, in timp ce discuta cu ea;
sorbirea restului de bautura lasata intr-o cupa de fiinta iubita, incercand sa gaseasca locul in care au fost buzele ei.


Exista de asemeni semne contrare, care apar odata cu provocari intamplatoare sau incitari accidentale, avand o varietate de cauze motivante si ganduri stimulatoare.
Opozitiile se intampla la fel ca si in realitate; atunci cand lucrurile ajung la extrem si se intind la cele mai indepartate limite, ele ajung sa se asemene unele cu celelalte.
Acest fapt este hotarat de omnipotenta a lui Dumnezeu, intr-un fel care depaseste intreaga imaginatie a oamenilor. Astfel, atunci cand gheata este presata in palma o vreme mai indelungata, ea produce acelasi efect ca si focul.
La fel, descoperim ca bucuria si durerea extrema ne fac sa ne purtam in acelasi mod;
rasul violent si excesiv ne face sa avem lacrimi in ochi.
Este un fenomen foarte raspandit in lumea noastra. Ceva asemanator se intampla si cu indragostitii:
atunci cand se iubesc unul pe celalalt cu o egala ardoare si afectiunea lor reciproca este foarte puternica, ei se intorc unul impotriva celuilalt fara vreun motiv rezonabil, contrazicandu-se unul pe celalalt indiferent despre ce este vorba;
ei se cearta cu violenta in legatura cu cele mai mici lucruri, fiecare din ei agatandu-se de fiecare cuvant al celuilalt, pe care il interpreteaza voit in mod gresit.
Toate aceste strategii au scopul de a testa si dovedi ceea ce fiecare dintre ei cauta in celalalt.

Diferenta dintre aceste certuri false si aversiunea reala ori contradictia izvorata din ura, consta in faptul ca cele dintai se termina cu o impacare.
Poti vedea o pereche de indragostiti parand sa fi ajuns la cea mai inalta limita a neintelegerii, pana la punctul in care nu se mai poate remedia nimic, chiar si in cazul unei persoane inzestrate cu cel mai impaciuitor spirit, decat dupa mult timp, ajumgandu-se la o despartire iremediabiala in cazul unui barbat foarte certaret; cu toate acestea, dupa putina vreme, vei putea observa ca cei doi au redevenit cei mai buni prieteni, incepand imediat sa rada si sa se poarte jucaus unul cu celalalt.
Aceeasi scena a certii poate avea loc de mai multe ori in decursul unei singure intalniri. Atunci cand vezi o pereche de indragostiti purtandu-se in acest fel, nu lasa nici o frantura de indoiala sa iti incerce mintea, nici o urma de dubiu sa iti invadeze gandurile; poti fi sigur, fara nici o ezitare  si convins de o certitudine indestructibila, ca intre ei s-a infiripat un profund si ascuns secret – secretul adevaratei iubiri.

Un alt semn este atunci cand observi indragostitul, desfatandu-se cu auzul numelui fiintei iubite, avand un extrem deliciu de a vorbi despre ea, un subiect ajuns o obsesie pozitiva pentru el;
nimic nu il bucura mai mult si nu se simte deloc infranat de teama ca cineva care il aude ar putea sa isi dea seama ca iubeste sau ca va intelege adevaratul motiv al vorbelor lui.
Dragostea pentru cineva te face orb si surd. Daca indragostitul ar putea sa aranjeze ca in locul in care se afla sa se vorbeasca numai si numai despre iubita lui, el nu ar mai parasi acel loc pentru nici un altul din intreaga lume.

Se poate intampla ca un barbat sincer afectat de dragoste sa inceapa sa manance manat de un apetit strasnic, dar, cu toate acestea, in momentul in care isi reaminteste de iubirea lui sa ii ramana mancare in gat si sa fie cate pe ce sa se sufoce.
Acelasi lucru poate interveni si atunci cand bea sau vorbeste – incepe sa discute cu voiciune si, deodata , este invadat de gandul la iubirea lui. Vei observa o schimbare in maniera lui de a vorbi, un esec al capacitatii lui de a conversa; semne sigure sunt tacerile lui prelungite, felul in care priveste in pamant, extrema lui atitudine taciturna.
Acum il vezi tot numai ras si gesticulatie vesel , acum il observi devenind complet inchis in el, insensibil, distrat, prea ingandurat pentru a mai articula un singur cuvant, iritat pana si de cea mai inocenta intrebare.

Semnele dragostei includ preferinta pentru solitudine si placerea de a fi singur, la fel ca si o moliciune trupeasca neinsotita de nici un fel de febra sau durere care sa impiedice activitatea neingradita sau libertatea de miscare.

Felul de a merge este de asemeni o indiciu infailibil, un semn neindoielnic al lancezelii interioare a spiritului. Lipsa de somn este o alta afectiune specifica indragostitilo ; poetii descriu aceasta stare adesea, asociind-o cu privitul stelelor si noptile lungi, parand sa nu aiba sfarsit.

Agitatia cuprinde indragostitii in doua situatii.
Prima apare cand indragostitul spera sa gaseasca cu fiinta iubita , dar intervin obstacole in calea acestei intalniri. Cunosc un om caruia iubita lui ii promisese la un moment dat ca il va vizita; dupa aceea nu l-am mai vazut, dar el a mers incolo si incoace tot timpul, cu totul incapabil sa stea loculu ; intr-o clipa mergea inainte, ca imediat sa bata in retragere; bucuria il facea sprintar si agil, desi cu un minut inainte era extrem de grav si visator.

A doua cauza a agitatiei apare cand o cearta ii desparte pe indragostiti, o cearta in cursul careia reprosurile grave zboara cu usurinta de la unul la celalalt, motiv pentru care numai o explicatie detaliata mai poate clarifica lucrurile.
In acest caz, agitatia indragostitului devine cu adevarat violenta, si continua pana cand lucrurile se lamuresc deplin, ocazie in care fie ii este ridicata povara de pe suflet, fie are sperante ca va fi iertat; in eventualitatea contrara, agitatia lui se transforma in necaz si disperare, caci este stapanit de frica ca iubita il va alunga pentru totdeuna.
Indragostitul se poate expune de la inceput voluntar cruzimii fiintei iubite  sau acest lucru lucru poate avea loc mai tarziu, dupa cum vrea Dumnezeu.

Printre accidentele dragostei poate fi mentionata o nerabdare extrema in vremea chinului, un paroxism al emotiilor care il copleseste intru totul pe indragostit si il lasa fara darul vorbirii, precum in cazul in care vede ca iubita ii intoarce spatele, stapanita de o aversiune nedeghizata.

Un alt semn al dragostei il poti vedea atunci cand indragostitul adora toate rudele fiintei iubite si pe cei din casa ei, intr-o asemenea masura incat acestia ii devin mai dragi si mai apropiati decat propriile sale neamuri sau prietenii sai.

Plansul este un alt binecunoscut semn al dragostei; atat doar ca oamenii se deosebesc foarte mult in aceasta privinta. Unii izbucnesc repede in lacrimi; canalele lor lacrimale sunt intotdeuna inundat , iar ochii le reactioneaza imediat la emotii, lacrimile lor rostogolindu-se pe obraji intr-o clipa.

Altii au ochii uscati si saraci in lacrim ; in aceasta categorie ma inscriu si eu. Acesta este un rezultat al obiceiului meu de a manca tamaie pentru a alina palpitatiile de care sufar din copilarie. Atunci cand sunt afectat de orice emotie puternica, imi simt de indata inima sfarmandu- se si risipindu-se bucati ;
am o senzatie de blocare a inimii, mult mai amara decat colochinta, care ma impiedica sa imi aleg cum trebuie cuvintele si uneori ma aduce in pragul sufocarii. Din aceasta cauza , ochii mei raspund arareori la provocarile emotiilor , iar lacrimile mele sunt foarte rare.

Se intampla in dragoste ca indragostitii sa aiba ganduri rele unul despre celalalt; ei suspecteaza fiecare cuvant al partenerului si il interpreteaza gresit in mod voit.
Aceasta este originea reprosurilor pe care indragostitii si le arunca adesea unul celuilalt. Am o cunostiinta care este cel mai lipsit de suspiciune om din lume, foarte deschis la minte, posedand o mare rabdare si tolerant , indulgent fata de orice greseala. Cu toate acestea, atunci cand este indragostit, nu poate indura ca nici cel mai mic lucru sa se strecoare intre el si obiectul afectiunii lui; indiferent cat de mica este vreo contradictie intre el si iubita lui, el rosteste la nesfarsit tot felul de reprosuri si da voce neincrederii pe orice cale …

Il putem vedea pe indragostit, atunci cand este nesigur de constanta dragostei fiintei iubite, stand perpetuu in garda, intr-un mod care nu l-a tulburat vreodata pana atunci. El isi finiseaza limbajul, isi rafineaza gesturile si privirea, mai ales daca are ghinionul de a fi indragostit de cineva care ii aduce acuzatii nedrepte sau este mereu gata de cearta.

Un alt semn al dragostei este felul in care indragostitul ii da atentie fiintei iubite, amintindu-si tot ce rosteste, cautand mereu vesti despre ea, astfel incat, nimic din ce se intampla acesteia sa nu scape cunoasterii lui, pe scurt urmarind indeaproape fiecare miscare a acesteia.Jur pe viata mea ca, uneori vei putea vedea un adevarat prostanac care, in astfel de circumstante, devine extrem de istet si cu un spirit foarte agil.

Intr-o zi, eram la Almeria, cu o mana de oameni in preajma mea, in magazinul lui Isma’eel ibn Yunus, doctorul evreu care este, de asemenea, un istet si fin fizionomist.
Mijahid ibn al-Haseen al-Qaisee i-a spus, aratand catre un barbat pe nume Hati , care se separase de grupul nostru:  “Ce poti sa spui despre acest om ?”
Doctorul s-a uitat o clipa la el si a zis: ” Este prins cu totul in pasiunea dragostei”.
Muhajid a exclama :  “ Ai dreptate ! Cum ti-ai dat seama ?”
 Isma’eel i-a raspuns: ”Datorita ratacirii extreme de pe fata lui. Numai din cauza asta! In rest, toate miscarile lui sunt normale. Imi dau seama dupa fata lui,  ca este indragostit si nu sufera de vreo boala mintala”.


Textul de mai sus nu imi apartine, el fiind creatia lui Abū Muhammad 'Ali ibn Ahmad ibn Sa'īd ibn Hazm, filozof, literat, psiholog si istoric arab, traitor in Andaluzia, in secolul  al XI-lea.

Opera sa capitala, din care am extras si tradus acest fragment, se numeste "Tawq al-Hamamah", adica “Inelul / colierul porumbelului”.

In traditia literara clasica araba, porumbelul reprezinta dragoste , iar cartea lui ibn Hazm a fost izvodita pentru a impodobi dragostea, tratand in mod egal dorinta si iubirea femeilor si barbatilo , cu precautia, insa, de a nu incalca interdictiile religioase si a lauda castitatea trupeasca. 

Finetea observatiei si subtilitatea psihologica din aceste randuri va va face cu greu sa credeti ca au putut fi scrise in urma cu aproape 1000 de ani…


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cum poti stii daca te place un baiat?

Ritualurile dragostei | Superstitiile indragostitilor din Anglia (I)

Dragostea neimpartasita | Iubirea intre agonie si extaz
Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit? Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit? Reviewed by Diana Popescu on mai 13, 2015 Rating: 5

33 de comentarii:

  1. mi'ai dat un raspuns pe care il asteptam de mult.. e ca o cheie :X " Aceeasi scena a certii poate avea loc de mai multe ori in decursul unei singure intalniri. Atunci cand vezi o pereche de indragostiti purtandu-se in acest fel , nu lasa nici o frantura de indoiala sa iti incerce mintea , nici o urma de dubiu sa iti invadeze gandurile ; poti fi sigur , fara nici o ezitare , si convins de o certitudine indestructibila , ca intre ei s-a infiripat un profund si ascuns secret – secretul adevaratei iubiri. "

    iti multumesc..

    si ce ai scris mai sus este cat se poate de adevarat!In unele situatii ma regasesc si eu..de fapt in majoritatea!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ai scris sus este adevarat.mai ajutat sa iau o decizie in ceea ce priveste viata mea in viitor

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca sunt indrogastita dupa ce am citit articolul am inteles ca sunt foaaaaaaaaaaaaaarte indragostita!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  4. e clar ! iubeeeeeeeeeeeeeeeeesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur pentru voi .
    sa iubesti e un lucru foarte mare
    atentie insa la reciprocitate..!

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante cele crise de tine draga Diana , si ma bucur ca exista cineva care scrie asa ceva.Mai ales ca si eu la randul meu stiu ce inseamna sa fii indragostit nu odata ,si conteaza mult si de cealalta persoana de care esti indragostit/a si ai multe de invatat mai ales despre sentimentele tale personale cat si despre interiorul tau,gusturile si mai ales ce te determina sa iti placa cealalata persoana de sex opus.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum poti sa incepi o conversatie cu o fata(adolescenta) pe care nu o cunosti face to face sau pe o retea de socializare?
    IONUT

    RăspundețiȘtergere
  8. adevaratele relatii ies,cand ai intentii serioase,vrei sa impresionezi cu adevarat, o faci face to face!asa ii arati consideratia ta pt.ea!pe retele de socializare te ascunzi de realitate,de fapt!vrei ceva real,adevarat,fa o cu curaj si determinare in viata reala si palpabila!ba chiar va fi impresionata daca ti vei dori sa o cunosti,asa sa interactionezi ,,pe viu,,cu d soara care (adolescenta fiind)e usor de impresionat!succes si bafta!e varsta cea mai frumoasa din viata cand crezi ca le stii pe toate,exista un teribilism si naivitate pe care odata pierdute,s au dus!doar ca atentie,se fac greseli atunci,uneori ireparabile!

    RăspundețiȘtergere
  9. frate dak vreti sa vb q o fata tr sa folositi cuv ca : draga si sa ii faceti complimente si sa va interesati de viata ei ...,..<3

    RăspundețiȘtergere
  10. Acum am realizat ca Teo este indragostit de mine!
    Multumesc!
    Teo, stiu ca nu ma auzi, dar te iubesc din toata inima!! :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea + Teo = LOVE
    Andreea...

    RăspundețiȘtergere
  12. acum stiu ca mihnea ma place!!!!! nu mai eram asa sigura dupa cearta dar se pare ca da!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma bucur mult ca am citit, akm sunt sigura ca ma iubeste si nu stiu de ce se ascunde.Este un tip foarte ascuns si nu-si recunoaste nici lui ca sunt o pers pozitiva in viata lui si l-am ajutat foarte mult. P.S. este zodia pesti si eu taur si ne intelegem foarte bine pe toate planurile, dar akm, din cauza unei contraziceri mai aprinse nu mai vorbim, dar o sa-l las in pauza pt ca daca ma iubeste ma va cauta , iar daca ma insel, va uita de mine . :) :* Pwpici Diana si ms pt tot.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca sunt o persoana timida,cum sa atrag atentia unui baiat?E fffff dragut toate fetele din scoala il plac!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cum stiu daca nu ma mai place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa umble mort copt dupa prietena ta cea mai buna. Mai vrei si restul ?

      Ștergere
  16. DIANA ESTE MINUNAT CE AI SCRIS BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  17. E UN baiat ffff dragut dar problema e ca are prietena....���� Nu e correct de loc in viata asta!! EU lam placut prima....❤❤❤❤❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  18. hey. sunt maria. e un baiat blond cu ochii verzi, mediu de statura si super dragut. e destept , amuzant,grijuliu si putin timid. Problema e ca l-am placut si cred ca inca il mai plac din descrierea de mai sus.. dar nu stiu daca chiar ma place.
    el sta in banca de langa banca mea si in ora ma uit pe furis la el si il vad stand nemiscat uitanduse la mine si apoi intorcanduse sa scrie. la toate nebuniile ce le face ma striga sa-mi arate si vb ff mult cu mine mereu. cateodata stau pe geam la scoala si vine el si imi pune mana pe umar si zice :-ce faci/ si in alte pauze ma imbratiseaza fara motiv.. cand eram suparata azi pe prietenul lui cel mai bun "nimic important:" (stau cu el in banca) am vazut ca l-a intrebat:- de ce ai suparat-o? vorbeau in spatele meu.
    si eu vreau sa nu il mai plac pt ca cred ca o place pe cea mai populara fata din clasa.. dar e asa dragut'' se tine dupa mine si unde sunt eu e si el' nu stiu ce sa fac .. Ajuta-ma te rog. sa imi scri cat mai curand
    Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria. Dupa tot ce ai descris, cred ca te place, iar faptul ca lui i-a cazut cu tronc cea mai populara fata poate fi doar un capriciu de-al sau.

      Ștergere
  19. Buna diana sper ca ma poti ajuta .Am un coleg blond si imi place de el dar nu stiu daca el ma place:Acum un an am vb cu el prin mesaje si m.a sunat intr.o zi dar nu i.am putut raspunde....Am observat ca se apropie de o colega cu care sta cu ea in banca ......O colega mi.a spus ca l.a vazut cum o imbratisa pe acea colega si statea si prin preajma ei...Mam intristat auzind asta ....Si el stie ca il plac la fel si colegii si colegele mele stiu asta....Mai demult cand a aflat asta nu prea vorbea ,dar acum a inceput sa vb cu mine...De faorte multe ori ne.am izbit .....Si alti coleggii mi.au zis ca el o place pe acea fata de care se apropie ....Eu ma uit la el .el se uita la mine ...si in pauze la scoala eu ies pe sala si el iese se uita in ochii mei si dupa pleaca unde vrea ...imi place la el:parul ,ochii ,zambetul si de asta il plac TE ROG SA MA AJUTI ce tb sa fac?? Raspunde.mi cat mai repede :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic NU atunci cand am timp sa dau o mana de ajutor, dar v-am rugat sa va inregistrati pe site-ul meu pentru a va raspunde...

      Ștergere
  20. Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: th3_last_vampire@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne cum ne sorbeam din priviri....

    RăspundețiȘtergere
  23. mersii moolt .. miam dat seama ca baiatul de care ami place are sentimente catre mine ..

    RăspundețiȘtergere
  24. Am o relatie de 3 ani locuim impreuna il iubesc de mor dar de ceva timp ne certam si nu stiu daca ell ma iubeste nici acum si nu stiu cum sa descriu ce vad la noi doi.... help please!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Am nevoie de ajutor intr-o problema:
    E fata la liceu de care imi place si nu sunt sigur daca ma place. Suntem cei mai buni prieteni , ne jignim( ea incepe) ne impingem, stropim, batem( mai mult ea pe mine) si cu toate acestea nu sunt sigur daca ea si a dat seama ca o plac. Cum pot sa i spun sau sa i arat acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta mi se întâmpla și mie(bine doar ca eu sunt fată). Dacă te tachinează, sau te "bate" sigur te place.Scriei un sms în care să o pui să.ți răspundă sincer la o întrebare "De cine.ți place?" iar dupaia o să fie mai simplu.Mie una mi.a mers,iar după ce i.am pus întrebarea asta,imediat a doua zi eram împreună:))) (sper să.ți fi fost de ajutor)Succes!!

      Ștergere
  26. Buna.Am nevoie de ajutorul tau eu sunt in clasa a 8 iar in scoala mea este un baiat din clasa a 11 mereu cind trec pe linga el ma priveste cu o privire si incepe a ride iar uneori cind sta cu cel mai bun prieten al sau vorbesc ambii ceva si se uita cu privirea la mine iar eu nustiu ce sa fac..oare ma place sau nu?sa astept el sa vorbeasca cu mine sau sa incep eu a vorbi cu el pentru ca din cite am observat el e cam timid.

    RăspundețiȘtergere
  27. sunt foarte derutata. sunt unele semne evidente ca ma place, dar unele sunt neclare. ce ma fac? simt ca am gasit o persoana care sa ma inteleag sau pe sa o iubesc? eu incep sa simt niste lucruri ciudate si nu in stomac, ci in inima. e ciudat!!! da-mi un sfat te rog. sunt in clasa a 7-a si el la fel. ne-am cunoscut in scoala altfel cand am mers cu prieteni in parc. statea numai cu mine. i-am spus ca imi place un liliac, iar el mi l-a dat. la scoala cand ma duc pe la clasa lui la prietena mea mereu este zambitor si glumet. nu ii place sa o faca pe interesantul si spune lucrurilor pe nume. acum mai e o problema. prietenei mele ii cam place de el. nu as vrea sa o pierd nici pe ea, dar nici pe el. ce ma fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu raspund anonimilor. pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (in partea de jos a paginii).

      Ștergere

Un produs Blogger.