Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Berbecului

In luna decembrie, Berbecul pare a fi strabatut de fiorii transformarii inspirati de sosirea noului an , asa ca nu pregeta a-si analiza de-a fir a par viata si personalitatea, nazuind catre mai noi sau mai vechi idealuri.

Uranus revine in aspect direct in Pesti si a douasprezecea ta casa (casa acumularii experientei si initierii) incepand cu ziua de 5 decembrie , anuntand un cumpat al vremii in care te poti elibera de obiceiurile rele instalate in subconstient , aducand un val de prospetime in viata ta personala si prilejuind niste coincidente neobisnuite ale destinului. Este posibil sa simti impulsul de a-i ajuta pe cei din jur , sau sa iti exprimi dorinte si aspecte secrete ale personalitatii la adapostul anonimatului (poate , prin intermediul internetului). Oricum , par a apare in viata ta niste evenimente de natura a te indeparta de vechi tabieturi sau obisnuinte. Unii Berbeci se vor confrunta cu dezvaluirea , mai mult sau mai putin publica , a unor lucruri tainice din viata lor . In acest fel, Uranus te va indeparta incet dar sigur de tot ceea ce iti este de prisos in trecut , pregatindu-si terenul pentru intrarea in prima ta casa.

Ambitia da buzna in viata ta , iar dorinta de a-ti fi recunoscute meritele ori abilitatile iti umple paharul nemultumirii datorita tranzitului inceput de Marte in Capricorn odata cu data de 7 decembrie. Aceste chipuri si mijloace ale conjuncturii astrale au precaderea de a se manifesta in special in plan personal si profesional.

Pe 10 decembrie , chiar atunci cand ai ajuns in lumina reflectoarelor, trebuie sa te retragi in culise pentru o vreme (circa trei saptamani) si sa iti reanalizezi felul in care esti perceput de ceilalti. Sub influenta tranzitului retrograd al lui Mercur in Capricorn si a zecea ta casa , opiniile contrare ale oamenilor despre tine si rolul tau in societate te indeamna sa te duci in sihastrie si sa iti reevaluezi conduita. De fapt, acest nod in papura iti ofera posibilitatea de a te elibera de balast si a naviga nestavilit, cu toate panzele sus , catre idealurile tale. Daca pana acum te-ai aplecat prea mult asupra amanuntelor, ai, in sfarsit, sansa de a vedea lucrurile in perspectiva.

Dupa ce ai capatat o imagine de ansamblu asupra obiectivelor si a drumului ta catre ele , intrarea lui Mercur retrograd in Sagetator si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) iti prilejuieste , din 18 decembrie , o revenire benefica spre detalii si mijloacele practice de a te realiza. Nu trebuie sa grabesti destinul sa iti cante in struna . Printr-o aplecare minutioasa asupra scopurilor tale, ai ocazia de a descoperi resurse pe care le-ai ignorat pana acum.

Pamantul se strecoara intre Soare si Luna pe 21 decembrie , netezindu-ti drumul catre una sau mai multe calatorii. Poate ca planuieste sa te bucuri de sarbatorile de iarna intr-un loc mai indepartat de casa , sau serviciul ori afacerile iti solicita o deplasare ori un voiaj. Oricum , eclipsa de Luna din 21 decembrie pare a te focaliza catre nevoile de comunicare si resursele tale intelectuale. Exista posibilitatea sa te orientezi spre perfectionarea unor abilitati , catre studiu sau cercetare.Un eveniment neasteptat pluteste in aer , poate sosirea unei vesti sau a unei scrisori la care nu ai sperat sau care nu te-a preocupat pana acum. Nu este exclus sa treci in revista felul in care comunici cu tine insuti sau cu cei din jur.

Din 30 decembrie , Mercur revine in aspectul direct in Sagetator , si te redirectioneaza catre mari idealuri si aspiratii. Este ceva normal, avand in vedere ca Anul nou este pe cale sa isi deschida portile, dar poate ca , de data asta, vei reusi sa te tii aproape de obiectivele pe care ti le trasezi. Ai tendinta de pluti cu capul in nori, iar atitudinea distrata te poate face sa ratezi cateva intalniri sau uiti sa iti indeplinesti unele obligatii cotidiene. Este probabil sa primesti o stire de la o persoana apropiata, aflata la mare distanta.


Horoscopul dragostei Berbecului in decembrie 2010


Influentele planetelor Neptun si Jupiter continua sa te faca sa visezi cu ochii deschisi la marea dragoste sau te incalzesti la focul mocnit al unei iubiri idealiste .

Nemultumiri indelung rumegate in adancul sufletului tau isi pot croi drum catre suprafata sub influenta mercuriana din a zecea ta casa ( casa dezvoltarii sau evolutiei exterioare) dupa ziua de 7 decembrie. Poate simti ca nu esti apreciat indeajuns pentru eforturile de a-ti sprijini partenerul de cuplu, sau crezi ca iubirea nu iti este daruita in masura in care o oferi ...


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in decembrie 2010


Din 7 decembrie, Marte calatoreste in a zecea ta casa , insufletindu-te cu dorinta de a fi remarcat de cei din jurul tau. Este o conjunctura favorabila initierii unui proiect personal , angajarii intr-o munca independenta sau debutului unei afaceri. Razvratirea care iti da ghes acum te poate aduce cu usurinta la conflicte cu superiorii sau persoanele aflate in pozitii de autoritate. Oricum, cea mai mare parte a energie tale are pornirea de a se revarsa in directia promovarii personale si a activitatilor profesionale.


Horoscopul sanatatii Berbecului in decembrie 2010


Nici un aspect astral major nu pare a-ti influenta starea de sanatate in aceasta luna. Cu toate acestea, daca te-ai inversunat intr-o anumita dieta sau un regim mai strict de viata , Craciunul si Anul nou iti pot aduce ispite la care vei rezista cu greu.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Berbec 2011 - Previziuni generale

Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Berbecului

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Berbecului Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.