Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Taurului

In luna decembrie , Taurul isi poate reaseza perspectivele despre lume prin contactul cu un nou mediu social, se arunca patimas in valtoarea vietii , avantajat de o mare sensibilitate a simturilor , dar nu uita sa isi filtreze dorintele si aspiratiile , cu atat mai mult cu cat anul nou ii bate insistent la usa.

Uranus intra in aspect direct in Pesti si a unsprezecea ta casa pe 5 decembrie , afectand relatiile tale de prietenie si insufletind atmosfera sociala din jurul tau. Sub aceasta influenta , ai predispozitia de a frecventa noi cercuri de oameni si a intalni persoane neobsinuite, iesite din monotonia cotidianului. Este posibil sa te alaturi unui grup dedicat metafizicii sau unui alt subiect inedit.Oricum , pari sa fii atras de oameni liberi in spirit si fapta , iar amicitiile avand capacitatea de a te ingradi sau limita par a fi lasate deocamdata deoparte. Probabil ca vei avea abilitatea de a descoperi aspectele unice ascunse in fiecare persoana , iar lucrul acesta va atrage lumea catre tine.

Aceeasi data de 5 decembrie iti vesteste un interval de potentare a fiintei , gratie Lunii noi din Sagetator. Este o perioada propice focalizarii asupra vietii personale, dar si una in care poti constientiza mai profund persoanele care te inconjoara , descifrandu-le nestingherit motivatiile lor cele mai ascunse.

Sangele iti clocoteste de entuziasm si indrazneala , iar neastamparul si setea de aventura nu iti dau pace incepand din 7 decembrie, ca efect al debutului tranzitului lui Marte in Capricorn. Iti doresti sa iti extinzi sfera de preocupari , iar energia pare a ti se indrepta catre calatorii, studii sau tot ce te impresioneaza prin noutate. Ca aspect negativ, poti fi extrem de pasional in sustinerea punctelor tale de vedere , gata sa dai in clocot si sa te infurii ori de cate ori esti contrazis.

Intrarea lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn , odata cu data de 10 decembrie , iti abate privirea de la perspectivele largi carora te-ai dedicat pana acum si o calauzeste spre micile dar esentialele detalii. Marile tale proiecte se pot impiedica de amanunte neglijabile ! La urma urmei , orice plan maret este alcatuit din mici parti ,la fel de importante ca si intregul.In acest fel , ai prilejul de a-ti analiza mai riguros perspectivele si a-ti dezvalui resurse neasteptate.

Din 18 decembrie, Mercur isi incepe tranzitul retrograd in Sagetator , atragandu-ti atentia asupra lucrurilor neterminate si a reverificarii celor abia terminate. Aceasta influenta mercuriana te face sa iti revizuiesti viata si sa reevaluezi ceea ce iti parea a fi neglijabil.

Tendinte legate de putere si control, de intimitate si si impartasire a resurselor financiare isi fac aparitia datorita Lunii pline aflate in eclipsa pe 21 decembrie. Cu acest prilej ai putea deveni mult mai constient de de lucrurile fata de care te simti atasat , de acele aspecte ale vietii tale fara de care ai impresia ca nu poti supravietui.

Incepand cu 30 decembrie , Mercur revine in aspect direct in Sagetator , daruindu-ti cateva influente ce vor continua sa te guverneze si in luna ianuarie 2011.Intuitia te face sa descifrezi cu usurinta intentiile secrete ale celor din jur , iar oamenii par a fi deschisi acum fata de abordarile tale legate de subiecte sensibile , capabile altadata sa creeze scandal si consternare.


Horoscopul dragostei Taurului in decembrie 2010


O perioada mai mult decat favorabila intimitatii iti este anuntata de Luna noua rasarita pe 5 decembrie in a opta ta casa (casa sexualitatii si transformarii) . Poti experimenta o daruire reciproca apta de a te inalta in cele mai inalte ceruri ale dragostei si / sau senzualitatii.

Din 7 decembrie , patrunderea lui Marte pe teritoriile celei de-a noua tale case te poate face sa iti calci in picioare timiditatea si sa te avanti intr-o viata amoroasa la care n-ai facut decat sa visezi pana acum.

Eclipsa de Luna din 21 decembrie are loc in sectorul celei de-a doua tale case (casa resurselor si banilor) , fapt ce iti aseza in fata un interval de intimitate cu fiinta iubita , in decursul caruia va capata importanta echilibrarea dintre afectiunea pe care o primesti si cea pe care o daruiesti.

Odata cu 30 noiembrie, Mercur in aspect direct in a opta ta casa te ajuta sa apreciezi cu luciditate si ratiune ce se intampla in relatia ta intima si in viata de cuplu. Unii Tauri pot sa nu fie prea incantati de lucrurile care le vor descoperi !


Horoscopul carierei si banilor Taurului in decembrie 2010


Din 5 decembrie , Luna noua din a opta ta casa iti netezeste calea catre noi planuri financiare , de economisire sau iti inlesneste un imprumut in conditii favorabile. Este un interval benefic carierei nativilor din Taur care lucreaza in domeniul financiar sau contabil.

Nevoia de a primi ceva din partea cuiva poate deveni predominanta din 21 decembrie, drept ricoseu al eclipsei lunare din a doua ta casa. Poate fi vorba, nu-i asa , despre un mult dorit dar de Craciun ? Dorinta de a fi in siguranta , mai ales din punct de vedere financiar, isi va spune raspicat cuvantul. De asemeni, te poti concentra asupra acelor valori care iti aduc pretuirea celor din jur , inclusiv a superiorilor de la serviciu.

Prezenta lui Mercur in tranzit direct in casa a VIII-a iti deschide mintea catre noi perspective financiare sau din sfera profesionala. Este timpul potrivit pentru a-ti trasa noi obiective si stratageme economice, cu atat mai mult cu cat te mai desparte o singura zi de noul an 2011 .


Horoscopul sanatatii Taurului in decembrie 2010


Starea de sanatate nu iti este afectata in vreun fel de conjuncturile planetare din aceasta luna. Te poti bucura din plin de deliciile culinare ale sarbatorilor de iarna , dar nu ti-ar strica mai multa miscare.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur 2011 – Previziuni generale

Horoscopul dragostei 2011 – Zodia Taurului

Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Taurului Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.