Nascut pe 5 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca te bucuri de aniversarea zilei tale de nastere pe data de 5 decembrie , inseamna ca esti sub obladuirea zodiei Sagetatorului si ca ai drept planete guvernatoare pe Jupiter si Mercur.

Probabil ca ai o minte ascutita , o limba si mai ascutita , si adori sa te implici in discutii si dezbateri. Iti exprimi gandurile intr-un fel foarte precis, hotarat si convingator.Iti displac confuziile si lucrurile vagi si esti mereu gata sa dezvalui discordantele din gandirea altcuiva. Nu este exclus sa fii foarte agresiv in limbaj si sa dai dovada de opinii transante sau chiar piperate , tinzand sa iti impui punctele de vedere sau chiar sa ii ofensezi pe alti oameni prin opiniile tale foarte france.

Poate ca ai avea succes ca avocat , reprezentant financiar sau purtator de cuvant al unei firme sau organizatii. Este foarte probabil sa te exprimi foarte sugestiv sau incisiv si in scris , mai ales cand este vorba despre o satira , o critica ori un pamflet .Esti gata oricand sa raspunzi unei provocari sau sa iti dai cu parerea despre o noua idee sau sau sugestie.

Culoarea ta norocoasa este verde.

Pietrele tale norocoase sunt smaraldul , acvamarinul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute in ziua de 5 decembrie : Cristhina Rosseti , Fritz Lang , Gheorge Bejan , Gheorghe Petrascu, Grace Moore , Grigore Constantinescu , Jose Carreras , Martin Van Buren, Morgan J. Freeman , Patricia Kaas, , Traian Demetrescu , Walt Disney, Werner Heisenberg.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Numerologia datei de nastere
Nascut pe 5 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 5 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 04, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.