Nascut pe 11 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseza ziua de nastere pe data 11 ianuarie fac parte din zodia Capricornului si sunt guvernati de catre Saturn si Luna.

Energia conferita de conjunctura astrala specifica zilei tale de nastere te predispune multor schimbari in viata si trebuie folosita cu o mare grija , astfel incat sa echilibrezi toate puterile care ti-au fost daruite. Posezi o mare incarcatura nervoasa , ce este pe cale de a-ti provoca adeseori stari emotionale cutremuratoare. Tocmai din acest motiv , ai putea avea tendinta de a lua numeroase decizii, unele chiar foarte importante , sub impulsul unor sentimente de moment. Daca poti sa te examinezi cu atentie si sa sa iti controlezi reactiile impulsive , ai posibilitatea de a profita din plin de oportunitatile oferite de viata si de a-ti construi o puternica si marcanta personalitate.

In numerologie, 11 este cel dintai numar stapanitor , iar cifra 1 ( cifra Soarelui) dublata are tendinta de a-ti majora importantul potential furnizat de catre Soare. Multe persoane nascute in ziua de 11 par a fi inzestrate in a sprijini lumea de-a lungul unor importante tranzitii si a constientiza orientarile spirituale specifice timpurilor lor.

Probabil ca este necesar sa depasesti cu perseverenta senzatia ca esti singur si neinteles de nimeni . Destinul te poate obliga adeseori sa pasesti solitar catre implinire, fara nici un tovaras de nadejede alaturi de tine. Daca te impaci cu aceasta menire , ai sansa de a deveni mai puternic si de a castiga o nepretuita cunoastere interioara.

Culorile tale norocoase sunt albul , verdele si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 11 ianuarie : Carol Popp Szathmary , Florin Manolescu , Ion Balea , Leonid Dimov , Rod Taylor, Stanley Tucci , Zaharia Barsan.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 9 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 10 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 11 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 11 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 11, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. am vrut sa stiu daca este horoscop specific pentru ziua luna si anul de nastere care sa reflecteze mai exact cu mai multe explicatii, sau toate sunt la fel pe o perioada de 20 zile ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.