Nascut pe 28 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 28 februarie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Soare.

Numarul 28 si astrele care vegheaza asupra ta vestesc o viata plina de contradictii.Poate ca va trebui sa muncesti din greu fara a te bucura de prea mari succese.Odata cu vremea poate apare o mare pierdere de bani datorata unei probleme legale , dar si o pierdere a increderii tale in oameni.Incearca sa nu lasi aceste necazuri sa iti intunece viziunea asupra vietii.O stare de melancolie are tendinta de a pune stapanire pe tine si a te face sa vezi numai partea negativa a lucrurilor.Straduieste-te sa vezi intotdeuna jumatatea plina a paharului.

Culorile tale norocoase sunt galben si auriu.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 and 82.

Personalitati nascute pe 28 februarie : Gheorghe Marinescu , Gheorghe Sincai , John Turturro, Montaigne, Radu Campeanu , Vincente Minnelli , Vida Gheza.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 28 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 28 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. zici tu george,ca sunt minciuni!chiar e corecta descrierea dar depinde cum o privesti!eu cunosc persoana nascuta in aceasta zi,fem.careia i se potriveste atat de bine cele scrise!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.