Horoscop Varsator aprilie 2011

In luna aprilie , Varsatorul isi cauta cu frenezie identitatea , oglindindu-se pe rand in propria-i fiinta si in oamenii care il inconjoara. De fapt , nu trebuie decat sa discearna intre ceea ce isi doreste sa fie si ceea ce trebuie sa faca in viata.

Nenumarate planuri si idei isi gasesc calea spre tine si isi asteapta cu nerabdare materializarea , astfel incat poti risca sa iti risipesti energia fara o mare eficienta.In acest fel se manifesta , de obicei , tranzitul planetei Marte in Berbec , initiat pe 2 aprilie.Mult mai locvace decat altadata , poti deveni foarte indraznet , sigur pe convingerile tale si chiar provocator in comunicare , fiind in masura sa isti adesea controverse si confruntari.Asa se intampla cand iei lucrurile la un nivel foarte personal sau te indentifici intru totul cu credintele si opiniile tale.

Luna plina , rasarita pe 3 aprilie in Berbec , iti daruieste degajare si fler in viata sociala , iti permite conectarea pe aceeasi lungime de unda cu cei din preajma si iti inlesneste invatarea de noi lucruri .Mult mai constient de ce se desfasoara in jurul tau , esti mereu gata de a raspunde solicitarilor cele mai variate sau neasteptate.Este o vreme favorabila unor proaspete inceputuri , prezentarii la teste si examene , si comunicarii in general.

O transformare a sistemului tau de valori este pe cale sa aiba loc din 4 aprilie , sub efectul tranzitului lui Neptun in Pesti.Lucruri pe care le-ai pretuit pana acum par a-si pierde din importanta , ele fiind inlocuite de noi criterii de evaluare a personalitatii si realizarii tale.

Din 9 aprilie , Pluton intra in aspect retrograd in Capricorn , deschizandu-ti drumul spre tenebroasele taramuri ale interioritatii tale si oferindu-ti oportunitatea de a supune unor schimbari pe termen lung zona subconstienta a fiintei tale.Ajungi, astfel , in fata unui ciclu favorabil meditatiei si autoexaminarii.

Influenta plutoniana poate fi cu atat mai benefica cu cat , incepand cu 17 aprilie , Luna plina din Balanta te poate afunda intr-o criza de indentitate si iti pune la incercare credintele interioare.Ceea ce conteaza acum este legat de lucrurile in care crezi si de impulsurile tale autentice.Preocuparea pentru activitatile cotidiene scade in intensitate pe masura ce iti doresti sa lasi loc in viata aventurii si distractiilor.

Soarele ,paseste de pe 20 aprilie in Taur si a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) , domolindu-ti neastamparul si nazuinta de a evada din existenta de zi cu zi .Doresti sa ridici o fortareata in jurul a tot ce iti este drag , sa construiesti o fundatie solida atat pentru fiinta ta , cat si pentru familie si camin , astfel incat sa nu te mai temi de nimic ce ar putea veni din lumea de afara. Radacinile eului , casa, proprietatile , familia devin preocupari centrale si surse de mandrie.In acest context , poti ajunge sa preiei conducerea acasa cu o prea mare autoritate , fapt in masura de a crea tensiuni si a provoca confruntari.Mai curand, iti poti canaliza aceasta energia conferita de Soare catre strangerea relatiilor si ameliorarea comunicarii cu membrii familiei.

O bucurie aparte in apropierea de semeni pare a te cuprinde odata cu 21 aprilie , ca urmare a debutului tranzitului lui Venus in Berbec.Insufletit de o mare sociabilitate , te simti bine mai ales atunci cand vorbesti despre ceea ce te intereseaza si ajungi sa pretuiesti schimburile de opinii cu cei din jur.Uneori, acest aspect astrologic are darul de a aduce beneficii prin intermediul comunicarii , rudelor si a unor scurte calatorii.

De pe 23 aprilie , evadarea lui Mercur din aspectul retrograd in Berbec iti subliniaza pornirile anterioare.Impulsul de a comunica pare de nepotolit , materializandu-se prin nesfarsite convorbiri telefonice , scrierea de emailuri , contacte cu rudele si amicii.Domeniul de interese tinde a se largi peste masura , prilejuind o risipire a vitalitatii in multiple directii.


Horoscopul dragostei Varsatorului in aprilie 2011


Desi influentele din primele zile ale lunii martie ale lui Marte si ale Lunii noi in cea de-a treia ta casa inclina sa te detaseze emotional ori sentimental de partenerul de cuplu , ele iti pot darui o abordare logica si sincera a relatiei tale de cuplu.

Din 12 aprilie , efluviile introspective ale lui Pluton in turnura retrograda in a douasprezecea ta casa te indruma catre insingurare sau izolare.Greu de crezut ca Varsatorii solitari vor avea vreo intiativa in dragoste in aceasta imprejurare astrala.

Daca Luna plina din 17 aprilie te impinge de la spate spre joc, distractie si aventura , inclusiv in iubire , tranzitul inceput de Soare , pe 20 aprilie , in a patra ta casa ( casa camunului si radacinilor) te calauzeste spre mentinerea si stabilizarea unei casnicii ori a unei relatii de cuplu pe termen lung.Din aceasta perspectiva , comunicarea cu partenerul tau capata noi valente odata cu 21 aprilie , ziua debutului calatoriei planetei Venus in a treia ta casa .Diplomatia si intelegerea te ajuta sa aplanezi posibilele conflicte care isi fac loc in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in aprilie 2011


Parcursul lui Marte in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii ) iti ofera din 4 aprilie un prilej potrivit muncii intelectuale dar si comunicarii ideilor tale legate de sfera profesionala.De altfel , tot ce tine de transmiterea si receptionarea unor mesaje pare a-ti ocupa mai mult timp decat altadata.

O lipsa de prevedere fata de modul cum iti cheltuiesti banii este in masura sa iti marcheze existenta din 4 aprilie , ca urmare a vizitei lui Neptun in a doua ta casa ( casa resurselor si finantelor) .Fereste-te de investitii ori speculatii financiare foarte atragatoare la prima vedere .Oricum , o oarecare nesiguranta financiara tinde sa isi faca simtita prezenta.

Incepand cu 23 aprilie , revenirea lui Mercur in aspect direct in a treia ta casa te face mult mai atent la informatiile utile ce abunda in jurul tau .Mintea iti este invaluita de neastamparul curiozitatii , dar nu se poate concentra cu statornicie intr-o singura directie.In aceasta conjunctura este indicat sa nu te dedici unor proiecte majore, ci a unora de mica anvergura si scurta durata , cu atat mai mult cu cat de bucuri de o proaspata abilitate de a face mai multe lucruri deodata.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in aprilie 2011


Pluton in aspect retrograd in a douasprezecea ta casa te absorbe de pe 9 aprilie din mijlocul vietii agitate si iti da prilejul de a te bucura de o liniste interioara echivaland uneori cu o purificare sau terapie mentala.

Odata cu 23 aprilie , asezarea lui Mercur in aspect direct in a treia ta casa este in masura sa te incarce cu o mare tensiune nervoasa , datorata intensei activitati careia trebuie sa ii faci fata.Intalnirile cu prietenii, dar si lectura ori studiul in singuratate pot fi cai eficiente de alungare a stresului.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011


Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Varsator martie 2011 | Horoscop lunar

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Varsator aprilie 2011 Horoscop Varsator aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.