Nascut pe 2 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai fost adus pe lume intr-o zi de 2 aprilie , ai drept semn zodiacal Berbecul si esti sub guvernarea planetei Marte si a Lunii.

Iti place sa iti exprimi dragostea fata de oamenii din apropierea ta si , desi uneori pari a fi capricios, esti si tu indragit de ei.De fapt , ai nazuinta de a fi placut de toate persoanele cu care intri in contact , asa ca ar trebui sa ai grija sa nu iti diluezi personalitatea in cautarea aprobarii celorlalti.Multi artisti au vazut lumina zilei in aceasta conjunctura astrala , fapt ce face foarte posibil sa fii si tu inzestrat cu reale talente in arta.Dai dovada o mare imaginatie si un constant idealism si , aproape sigur , ai tendinta de a te lasa adesea in voia visarii.
Ai nevoie de un puternic sentiment al spatiului tau personal.Gratie empatiei si grijii care te insufleste in relatiile cu cei din preajma , ai capacitatea de a lucra armonios si eficient in echipa.Este foarte important sa incerci sa iti controlezi efervescenta emotionala si sa iti canalizezi aceasta energie intr-un scop constructiv.

Culorile tale norocoase sunt verdele si albul.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 2 aprilie : Alec Guinness, Barbu Stefanescu Delavrancea , Carol cel Mare , Casanova, Gabriela Adamesteanu, Gica Petrescu , Hans Christian Anderson, Emile Zola, Jack Webb , Joie Lenz , Leon Gambetta , Manuela Harabor , Maria de Jesus, Max Ernst , Serge Gainsbourg , Tiberiu Brediceanu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 31 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 1 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 2 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on aprilie 02, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Eu sunt berbecuta, dar ziua de joi pentru mine este un chin. Cand e joi, imi vine sa inchid telefonul si sa nu ies din casa.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.