Nascut pe 1 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 1 mai , soarta iti este guvernata de zodia Taurului si esti sub stapanirea lui Venus si a Soarelui.

Esti daruit cu atractivitate si un farmec aparte , si ai un stil remarcabil in felul de a te imbraca.Posezi calitati incontestabile de lider , iar oamenii te inconjoara cu stima si dedicare , dar nu trebuie sa abuzezi de autoritatea pe care le-o inspiri celor din jur.
Este foarte important pentru tine sa imbini munca cu relaxarea si , de aceea , iti este potrivita o profesie liberala.In dragoste poti ajunge sa fii dominat de catre partener intrucat tinzi sa atragi oameni puternici.Este esential sa examinezi mai atent caracterul persoanelor din relatiile tale de cuplu.
Orienteaza-te catre spiritualitate , disciplina si incredere in ceilalti.
Evita lipsa de comunicare , competitia si solitudinea.


Culorile tale norocoase sunt aramiul si auriul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 1 mai : Alexandru Philippide , Bailey Chase ,Danielle Darrieux , Glenn Ford, Ion Ianosi , Jack Paar, Jose de Alencar , Joseph Addison , Joseph Heller, Judy Collins, Kate Smith, Maia Morgenstern , Mihai Ralea , Phillipus Paracelsus , Scott Carpenter, Terry Southern, Tim McGraw , Vladimir Colin , William Lilly.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 29 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 1 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 1 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.