Nascut pe 10 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 10 mai , faci parte din zodia Taurului si esti sub ocrotirea planetei Venus si a Soarelui.

Esti inzestrat cu o impresionanta energie si cu o sanatate excelenta , cu o mare capacitate creativa si abilitate de comunicare.Numarul 10 este numit "roata norocului". astfel incat atingerea succesului nu este poate fi decat o chestiune de timp pentru tine.
Esti o persoana atat de complexa incat poti ajuge sa iti intelegi cu greu trairile profunde.Ai o fire calda si sensibila.Daca reusesti sa iti deslusesti fiinta interioara , ai posibilitatea de a recunoaste din timp multe transformari care iti sunt destinate in viata.Inarmeaza-te cu o perspectiva pozitiva fata de existenta si incearca sa iti dovedesti taria personalitatii in confruntarile cu piedicile ce ti se ivesc in cale.
Orienteaza-te catre o gandire critica , spre construirea sinelui si forta mentala.
Nu te lasa sa cazi prada aventurilor nesabuite , naivitatii si timiditatii.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82.

Personalitati nascute pe 10 mai : Bono, Cecilia Barbora , Elvira Popescu , Fred Astaire, Ilie Verdet , Jackie Lomax , Linda Evangelista , Patricia Brok , Robert Gray , Sid Vicious.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 8 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 9 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 10 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 10 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 10, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.