Horoscop Capricorn martie 2012


In luna martie 2012, horoscopul Capricornului anticipeaza o preocupare constanta pentru camin si familie, dar si o tentativa de a-ti regasi autenticitatea fiintei tale atat in lumea interioara , cat si in cea exterioara.

Din 2 martie, tranzitul planetei Mercur in Berbec si a patra casa a Capricornului (casa radacinilor si caminului) te predispune, uneori, la o usoara indepartare de lume, determinata de necesitatea de a-ti intelege substraturile adanci ale personalitatii, a felului cum te-ai format din punct de vedere psihic si emotional. Poti deveni constient de aspecte negative asociate cu casa sau viata domestica, iar mama pare a deveni, dintr-o data, o sursa majora de ingrijorare sau dispute.

Din 5 martie, Venus isi face triumfator intrarea in regatul Taurului, dornica sa te rasfete in valurile creativitatii si iubirii. Inspiratia isi spune cuvantul mai ales in acele domenii ale existentei asociate cu pasiunile si placerile tale.

Pe 8 martie, Luna plina din Fecioara si a noua casa a Capricornului (casa filozofiei si explorarii) te aduce in preajma unei crize personale, in cadrul careia iti sunt puse la incercare credintele tale cele mai intime. Strabatut de impulsul de a a te bucura mai intens de viata, pari a lasa deoparte, pentru o vreme, telurile tale extrem de ambitioase. Partea ta aventuroasa iese la iveala, cerandu-si, imperativ, drepturile.

Tendinta de a te retrage din tumultul existentei, astfel incat sa analizezi ce ai facut pana acum si in ce mod trebuie sa te focalizezi pe obiectivele tale prioritare pare a se ivi din 12 martie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur in Berbec si a patra ta casa. Nu sovai sa iti pui intrebari fundamentale, avand potentialul de a-ti lamuri conflictele interioare si exterioare. Este mai bine sa te descotoresti tu insuti de niste inclinatii mai mult decat paguboase, inainte de a fi obligat de catre cei din preajma sau din cauza unor circumstante dureroase.

Soarele aparut pe 20 martie, in Berbec si a IV-a casa a Capricornului, iti poate intoarce gandurile spre prezent sau chestiuni arzatoare referitoare la familie, cum ar fi cumpararea, vanzarea, redecorarea locuintei, sau mutarea intr-o alta casa. Simti nevoia sa iti acorzi mai mult timp pentru viata personala.

Preocuparea fata de camin se intensifica pe 22 martie, gratie Lunii noi din Berbec. Energia selenara poate fi directionata benefic pentru infrumutesarea, interioara sau exterioara, a mediului tau familial. Acest aspect astral are capacitatea de a te sprijini sa pui in practica lucruri de mult stiute, insa care nu si-au gasit materializarea pana acum. Unul dintre parinti pare a necesita o atentie deosebita.




Calatoria lui Venus in cea de-a cincea casa a Capricornului (casa dragostei si creativitatii) iti deschide larg portile catre o noua poveste de dragoste sau revitalizarea uneia deja existente. Intuitia te ajuta sa descoperi ce anume isi doreste cu adevarat persona iubita, si iti sugereaza inedite si fermecatoare cai de a-ti demonstra ori declara dragostea. Intr-un astfel de context astral, iubirea ramane arareori neimpartasita.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in martie 2012


In aceasta luna sfera profesionala si financiara a existentei tale pare sa fie adumbrita de implicarea profunda in viata familiala si nazuinta de a-ti reconfirma valorile si optiunile esentiale ale destinului. Cu toate acestea, influenta lui Mercur este pe cale sa te sprijine in dezghetarea relatiilor colegiale si o sporita comunicare cu oamenii avand de a face cu cariera ta. 

Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Capricorn februarie 2012
Horoscop Capricorn martie 2012 Horoscop Capricorn martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 29, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.