Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele

Vrei sa nu mai atragi atentia celui din jur atunci cand esti sunat si sa nu mai fii nevoit sa pastrezi telefonul  lipit de corp pentru a-i simti vibratiile? Nimic mai simplu! Tatuajul magnetic Nokia iti da de veste ca esti apelat printr-o usoara senzatie de gadilat sau de mancarime. 

Nokia a achizionat recent patentul unei noi tehnologii, ce foloseste un tatuaj magnetic aplicat pe brat, care vibreaza ca raspuns la semnalele trimise de un telefon mobil, furnizand o alerta discreta, dar imposibil de ignorat. Acest tatuaj poate, de asemeni, transmite o alarma, aducandu-ti aminte de o viitoare intalnire sau un iminent eveniment.
Potrivit oficialilor Nokia, “ inainte de atasarea cernelii magnetice pe pielea umana, materialul va fi expus unor inalte temperaturi pentru a fi demagnetizat. O astfel de cerneala demagnetizata este folosita pentru crearea unei imagini prin dispersarea materialului colorant pe sau sub piele , dand nastere unei imagini sau unui desen asemeni unui tatuaj. Dupa ce telefonul este setat si pielea se vindeca, utilizatorul poate folosi magneti permanenti pentru a magnetiza din nou imaginea tatuata de pe piele.”
Aceasta tehnologie va fi dependenta de telefoane mobile capabile sa transmita impulsurile magnetice catre tatuajul utilizatorului.


 Copyright © diane.ro . 2012



Cupidon la telefon | Primii pasi in dragoste 

Tonul de apel al telefonului si personalitatea 

Dictionarul tatuajelor (simboluri si semnificatii) de la A la Z
Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.