Horoscop Fecioara aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Fecioarei anticipeaza regasirea benefica a motivatiilor si resurselor interioare, dorinta de a trai in viabrante si incitante dimensiuni ale existentei, dar si o agitata sau imprevizibila viata amoroasa.

Sub efectul revenirii lui Mercur in aspect direct in Gemeni, din 4 aprilie intuitia ti se ascute si esti capabil de a intrezari multe lucruri pe care oamenii incearca sa ti le ascunda. De asemeni, ai capacitatea de a aborda cu o sporita luciditate relatiile cu persoanele dragi ori apropiate. Tocmai de aceea, par a fi binevenite discutiile despre subiecte indelung amanate sau ocolite.

Luna plina, aparuta pe 6 aprilie in cerurile Balantei, iti indreapta fiinta spre zona ta de confort. Este timpul sa acorzi prioritate propriilor tale nevoi si dorinte, fara insa a le neglija pe cele ale oamenilor din preajma ta.

Cuadratul lui Venus cu Marte din 7 aprilie stimuleaza, de obicei, competitivitatea, nazuinta de a-i depasi pe noi sau mai vechi competitori din planul social, profesional sau chiar personal. Acest aspect astral este productiv si inspirat, insa pot apare probleme din cauza unor gafe sau a impulsivitatii.

Un interval frustrant, caracterizat de o lipsa de actiune impusa sau amanari si intarzieri, este pe cale sa se incheie odata cu 13 aprilie, gratie reintoarcerii lui Marte in aspect direct in Fecioara. Esti capabil acum sa avansezi din nou spre obiectivele tale, sa preiei initiativa si sa nu mai depinzi de ceilalti in ceea ce iti propui sau intreprinzi. Este de ajuns sa iti faci simtita prezenta si lucrurile vor evolua asa cum iti doresti.

Din 19 aprilie, patrunderea Soarelui in Taur si a noua casa a Fecioarei (casa filozofiei si explorarii) iti indeparteaza grijile si preocuparile excesive legate de propria-ti persoana, imboldindu-te sa te concentrezi spre lume, si sa iti asumi riscuri ce nu-ti stau de obicei in fire. Este un ciclu solar marcat de nevoia de a gasi un inteles mai inalt al vietii tale, noi experiente situate dincolo de cenusiul rutinei de zi cu zi. Singurul aspect negativ al acestui tranzit consta in faptul ca ai putea sa treci cu vederea importante detalii din activitatea cotidiana.

Pe 21 aprilie, Luna noua din Taur si a noua ta casa accentueza influentele anterioare, starnindu-ti o stare de satietate si insatisfactie fata de existenta zilnica. Intr-un astfel de context, este de dorit sa faci un efort pentru a initia noi proiecte, apte sa iti extinda orizonturile, imaginatia si setea de aventura.


Horoscopul dragostei Fecioarei in aprilie 2012


Pe 6 aprilie, Luna plina din a doua casa a Fecioarei te provoaca sa pui in balanta cat primesti si cat daruiesti in dragoste. Poate esti strabatut de senzatia ca partenerul a inceput sa te neglijeze…

Desi poate fi incitanta si excitanta intr-o relatie de iubire, influenta cuadratului dintre Venus si Marte, de pe 7 aprilie, are potentialul de a da nastere unor neconcordante in viata intima. Persoana iubita poate fi insetata de o eliberare a senzualitatii, in timp ce tu ti-ai putea dori o legatura oarecum platonica. Sau invers…

Din 10 aprilie, intrarea lui Pluton in turnura retrograda in Capricorn si a cincea casa a Fecioarei (casa dragostei si creativitatii) este de natura a declansa transformari majore in relatiile de iubire. Este vremea distrugerii si reconstruirii, avand capacitatea de a rupe vechi legaturi amoroase si de a initia altele noi, sau a inaugura o alta etapa, fundamental diferita, a conexiunii afective dintre doi parteneri.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in aprilie 2012


Odata cu 3 aprilie, calatoria lui Venus in Gemeni si a zecea casa a Fecioarei (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te sprijina sa fii mult mai agreat la serviciu. Autoritatea si simtul tau responsabil sunt calitati ce ies cu pregnanta la iveala, favorizandu-ti relatii apropiate cu superiorii si o fertila perioada de negocieri si activitati sociale asociate cu afacerile. Aura de farmec si intimitate a planetei Venus iti deschide calea spre noi oportunitati in cariera. Ambitiile profesionale se pot implini mai ales prin demonstrarea abilitatilor tale manageriale ori a unui talent artistic.

Iesirea lui Mercur din aspect retrograd in cea de-a opta casa a Fecioarei (casa transfomarii) vesteste un ciclu prielnic punerii la punct a unor noi planuri si strategii financiare.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Fecioara martie 2012
Horoscop Fecioara aprilie 2012 Horoscop Fecioara aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.