Horoscop Pesti aprilie 2012

Horoscopul Pestilor din luna aprilie 2012 pune accentul pe comunicare si regasirea sinelui in mijlocul oamenilor, cu atat mai mult cu cat fantezia excesiva si loviturile date sub centura de catre Pluton tind sa dea nastere unor adanci nedumeriri si unor evaluari deformate a realitatii.

Din 3 aprilie, tranzitul lui Venus in Gemeni coboara peste tine o influenta calmanta, relaxanta, propice delectarii cu simplele placeri ale vietii. Daca lucrurile nu sunt asa cum trebuie acasa, esti gata sa faci orice pentru a crea o atmosfera de pace si armonie.



Revenirea lui Mercur in turnura directa in Berbec te predispune, odata cu 4 aprilie, unei abordari practice si extrem de rationale a lumii din jur. Superficialitatea nu pare sa iti mai spuna nimic si esti tentat sa masori aproape orice pe patul procustian al banului.

Luna plina ivita pe 6 aprilie in cerurile Balantei marturiseste despre tot ce inseamna daruire si primire in viata ta. Ceea ce te face sa te simti bine si in siguranta trebuie sa se echilibreze cu atentia acordata necesitatilor si dorintelor celorlalti.

O vreme a unor adanci transformari in relatia ta cu lumea se prefigureaza din 10 aprilie, odata cu intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor (casa prieteniei si sperantelor). Timp de aproape cinci luni este de asteptat sa primesti niste semnificative lectii karmice, asociate cu autocontrolul si lupta pentru dominare. Oamenii din preajma, dar cu precadere prietenii, par a se purta intr-un mod contradictoriu, surprinzandu-te mereu cu o fapta buna sau una rea.

Daca ai fost incurcat, de curand, de un simtamant amar de insatisfactie fata de persoanele apropiate, din 13 aprilie, revenirea lui Marte in aspect direct in Fecioara si a saptea casa a Pestilor (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) este in masura sa iti descreteasca fruntea. Rabdarea ta fata de ceilalti incepe sa iti fie recompensata, asa ca poti constata cu claritate cum cei din jur se aliniaza nazuintelor tale si dau dovada de reciprocitate in relatia cu tine. Acest lucru se poate intampla indeosebi daca iei niste decizii ferme si nu iti mai risipesti energia in prea multe directii.

Soarele isi trimite razele,din 19 aprilie, asupra Taurului si a celei de-a treia tale case (casa comunicarii si a influentelor de mediu), stimuland schimbul de mesaje cu ceilalti si sugerand o perioada aglomerata din punct de vedere social. Ai tendinta de a explora realitatea din imediata ta apropiere, a crea noi contacte umane, a fi mai atent si mai cooperant cu oamenii. Totodata, capacitatea de a-ti exprima elocvent ideile si a le comunica cat mai sugestiv devine o prioritate.

Pe 21 aprilie, Luna noua din Taur si a treia ta casa este oportuna invatarii de lucruri noi, integrarii nemijlocite in sfera sociala, aplecarii asupra detaliilor cotidiene si dezvoltarii unui raport mental cu cei din preajma. Aceasta perioada este norocoasa in tot ceea ce reprezinta comunicare, noi inceputuri, examene si teste.


Horoscopul dragostei Pestilor in aprilie 2012


Receptivitatea afectiva si emotionala ti se ascute odata cu 3 aprilie, gratie calatoriei lui Venus in a patra casa a Pestilor (casa radacinilor si caminului). Tinzi sa fii sentimental, iar fidelitatea devine a componenta esentiala a relatiei de cuplu.

Efervescenta imaginatiei, prilejuita de cuadratul lui Venus cu Neptun din 5 aprilie, te indeamna sa zaresti mai curand ceea ce vrei sa vezi si nu ceea ce este real la persoana iubita. Incearca sa iti pastrezi o minima obiectivitate daca iti doresti sa nu cazi prada dezamagirii sau unei deceptii in dragoste. Cu toate acestea, o parte din nativii in Pesti au sansa de a trai niste experiente erotice de neuitat.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in aprilie 2012


Incepand cu 4 aprilie, parasirea aspectului retrograd al lui Mercur din cea de-a doua casa a Pestilor (casa banilor si resurselor) vesteste o perioada oportuna analizarii balantei personale de  venituri si cheltuieli. Mintea ti se focalizeaza pe bani si posesiuni, stapanita de noi idei de a-ti mari contul din banca. Unii nativii din Pesti au inclinatia  sa devina foarte stransi la punga.

Iluziile sunt pe cale sa ia locul realitatii in plan material odata cu 5 aprilie, sub impactul cuadratului dintre Venus si Neptun. Mari oportunitati financiare se pot dovedi imense inselatorii ori modalitati de a arunca banii in vant. Evita sa te implici in cheltuieli nesabuite si in contracte de o mare importanta.

Un scurt interval prielnic achitarii unor datorii nu numai financiare este prefigurat de Luna plina aparuta pe 6 aprilie in cea de-a opta casa a Pestilor (casa transformarii). Poti fi pus in situatia de a ajunge la o intelegere legata de bani, sau de a ti se acorda, pe neasteptate, un important sprijin material.




Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012



Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Pesti martie 2012
Horoscop Pesti aprilie 2012 Horoscop Pesti aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.