Horoscop Balanta mai 2012

Horoscopul Balantei din luna mai 2012 marturiseste despre necesitatea descifrarii alfabetului sentimentelor in limba aparent seaca a ratiunii si relevarii unei constante dimensiuni a sinelui in apele mereu noi ale fluviului trairii.

Cuadratul lui Mercur cu Marte din ziua de 5 mai reprezinta o provocare hotaratoare, ce iti pune in fata cateva notabile obstacole. Comunicarea cu cei din jur poate fi blocata sau intarziata, iar gandirea negativa tinde sa isi puna cu pregnanta amprenta asupra ta. Unele proiecte ce pareau foarte promitatoare sunt pe cale sa fie revizuite ori regandite.
Oamenii din imediata ta apropiere par a te surprinde printr-un comportament rautacios si lipsit de bunavointa.

Incepand cu 9 mai, parcursul lui Mercur in Taur si a opta casa a Balantei (casa transformarii si sexualitatii) te incarca cu o exacerbata sensibilitate in relatiile cu ceilalti. Ratiunea si logica par a nu iti mai fi buni aliati, in  timp ce sentimentele sunt mereu cat pe ce sa explodeze, indiferent de ceea ce discuti cu ceilalti. Iti vine greu sa actionezi din proprie initiativa, fiind mai curand inclinat sa le faci pe plac oamenilor din preajma. Trebuie sa incerci sa te desprinzi cat mai repede de aceasta paguboasa atitudine, redescoperind impulsurile autenticului tau sine.

O adanca deruta izvorand din propria-ti fiinta isi face loc in viata ta din 15 mai, ca urmare a tranzitului retrograd al planetei Venus in Gemeni si a noua ca sa a Balantei (casa filozofiei si explorarii). Maretele idealuri si visuri nu te mai satisfac, capatand intaietate numai aspiratiile realiste si elementare ale eului tau. Poti fi socat de faptul ca ceea ce iti doresti se indeparteaza de tine datorita unor obisnuinte sau dependente pe care ti le-ai creat in existenta de zi cu zi. Renunta fara nici o ezitare la conventii si tabieturi care nu te reprezinta.

Din fericire, odata cu 20 mai, ai sansa de a-ti recupera veritabila ta identitate, gratie calatoriei Soarelui in sectorul Gemenilor si a noua ta casa. Nu mai esti guvernat de emotii si simtaminte indoielnice, si esti gata sa te avanti in viata, insufletit de o reimprospatat simt al aventurii. Esti deschis fata de nou, indiferent de unde ar proveni acesta, si de nazuinta de a te redescoperi in nemaiincercate ipostaze. Calatoriile si intalnirea unor noi oameni par a fi caile principale de revitalizare a sinelui tau. Pari a fi nerabdator sa te scuturi de praful inertiei, monotoniei si ipocriziei. Nu mai esti dispus sa te joci de-a baba orba cu destinul tau.

Tot din 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni si a IX-a ta casa intensifica influentele anterioare, punand pe primul plan calatoriiile, explorarea lumii si a propriei persoane. Sunt de asteptat noi experiente culturale, o reala efervescenta intelectuala si inclinatia de a iti extinde educatia si viziunea despre lume.

Studiul, invatatura, aventurarea in incitante zone ale universului continua sa te fascineze de pe 24 mai, ca efect al tranzitului planetei Mercur in a Gemeni. Sunt favorizati nativii din Balanta avand aspiratia de a le fi recunoscuta creativitatea, cu precadare in sfera literaturii sau a publicisticii.


Horoscopul dragostei Balantei in mai 2012


In cea dintai parte a acestei luni ai predispozitia de a fi robul propriilor tale sentimente sau a iti anula intru totul personalitatea pentru a fi pe placul persoanei iubite. Este necesar sa constientizezi ca numai afirmarea individualitatii tale ( buna sau rea, cum o fi) poate atrage dragostea (ori ura) celor pe care ii placi! In ultima parte a lui mai ai ocazia de a-ti pune in evidenta atractivitatea si a te lansa intr-o poveste de dragoste condimentata de spontaneitate si o imbatabila sinceritate.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in mai 2012


Pe 6 mai, Luna plina din Scorpion reprezinta o echilibrare intre cele doua case ale finantelor (casa a doua si a opta a Balantei), punand accentul pe balanta intre ceea ce detii si ceea ce daruiesti, intre ceea ce pretuiesti in viata si ceea ce semnifica valoarea personalitatii tale. Se intrevad orientari legate de majorarea veniturilor si investirea in locuinta. Se  configureaza o schimbare majora in ceea ce priveste banii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta aprilie 2012
Horoscop Balanta mai 2012 Horoscop Balanta mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Felicitari Diana pt ceea ce ai creat...iti trebuie apreciat acest blog,finnd faqt pt noi..cat despre implinirea a ceea ce spune zodiacul,ramane de vazut,dar cel putin fiecare dintre noi isi face o idee despre ceea ce-l asteapta..Multumim pentru ca iti faci timp pt ne a informa in legatura cu viitorul nostru,desi nu sunt atat de credula la toate astea,dar totusi imi place sa stiu cate ceva despre zodia mea pe viitor!!Mult succes in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo frumos articolul, imi place asta:
    Luna plina din Scorpion reprezinta o echilibrare intre cele doua case ale finantelor (casa a doua si a opta a Balantei), punand accentul pe balanta intre ceea ce detii si ceea ce daruiesti, intre ceea ce pretuiesti in viata si ceea ce semnifica valoarea personalitatii tale. Se intrevad orientari legate de majorarea veniturilor si investirea in locuinta. Se configureaza o schimbare majora in ceea ce priveste banii.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.