Medicamentul pentru menopauza | Elixirul tineretii femeilor


Femeile mai putin tinere pot rasufla usurate! Menopauza, aceasta inevitabila confruntare cu varsta, ale caror semne sunt bufeurile, cresterea in greutate, tulburarile sexuale, osteoporoza, astenia, si multe alte probleme, este pe cale sa isi gaseasca leacul sau medicamentul minune!



Oamenii de stiinta din Marea Britanie sunt pe punctul de a fertiliza un ovul produs cu celule stem, o metoda avand perspectiva, intr-o buna zi, de a stopa instalarea menopauzei.Cercetatorii din domeniul fertilitatii de la Universitatea Edinburgh vor sa ceara o licenta pentru a face niste teste ce pot permite producerea unui numar (sa zicem) nelimitat de ovule. Aceasta reprezinta o aplicare a a rezultatelor obtinute de Scoala Medicala de la Harvard, prin care s-a reusit cu succes dezvoltarea unor ovule din celule stem avandu-si originea in ovarele umane.
In prezent, cercetatorii de la Harvard colaboreaza cu cei de la Edinburgh, avand posibilitatea de a fi primii din lume in punerea la punct a fertilizarii in acest fel a ovulelor, o tehnica ce este considerata ilegala in prezent.

Daca experimentele sunt aprobate si prevestesc o reusita, femeile ar putea fi tratate cu un "medicament" creat din celulele stem, un adevarat elixir al tineretii, avand potentialul de a da peste cap regulile neiertatoare ale menopauzei impuse de natura.


Copyright © diane.ro.2012


Cum slabesti fara mari eforturi

Zambetul , arma secreta a seductiei

Menstruatia / ciclul in superstitii, legende si vraji
Medicamentul pentru menopauza | Elixirul tineretii femeilor Medicamentul pentru menopauza | Elixirul tineretii femeilor Reviewed by Diana Popescu on aprilie 08, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.