Cum atragi un barbat, in functie de zodie

Fiinte aparent asemanatoare cu noi, fetele, barbatii si baietii traiesc de fapt intr-o lume paralela, unde se straduiesc din rasputeri sa demonstreze ca sunt mai presus decat confratii lor, din alte zodii si straturi sociale ori culturale. Nu stiu cum sa faca pentru a fi mereu remarcati de fetele din jurul, chiar daca nici macar nu viseaza la un sarut din partea lor. Este un lucru bine infipt in genele lor, asa ca o trecere in revista a felului cum reactioneaza in functie de semnul astrologic in care sunt nascuti le poate oferi femeilor niste pretioase indicii despre modul cum pot fi prinsi, pe nesimtite, in mreaja iubirii. Este la fel ca si la pescuit, trebuie doar sa stii ce nada sa ii arunci fiecaruia, astfel incat sa il flatezi,  sa il lauzi, sa il ademenesti, si sa il aduci, in cele din urma,  la picioarele tale.

Ce trebuie sa ii spui unui barbat Berbec


“Esti cel mai tare / bun / adevarat barbat / baiat / iubit din lume!”, “Esti cavalerul meu invincibil, imbracat intr-o armura de aur”, “Esti cel mai curajos barbat/ baiat pe care l-am intalnit vreodata”, “Mi-ai deschis o noua cale in viata”.

Cum il lauzi pe un  barbat  din Taur

“Ah, ai niste bicepsi de adevarat barbat!”, “Nu ma pot abtine sa nu admir sinceritatea ta fata de mine”, “Hei, chiar arati ca un imparat roman!”, “Ai niste maini de autentic meserias!”

Cum il ridici in al noualea cer pe un  barbat din Gemeni

“Ai puterea de a schimba ca prin magie orice loc unde te afli!”, “Ah, cat de multe stii!”, “Ai un suflet de artist”, “Ai talentul de a face sa rada pe oricine”.

Cum il magulesti pe un barbat Rac

“Te iubesc, dragule”, “Nici nu stii cat de mult insemni pentru mine”, Stai acolo, iti aduc eu ce vrei”, “Unii baieti doar se lauda, dar tu stii cu adevarat ce esti in stare sa faci”.

Ce trebuie sa faci ca sa il vrajesti pe un barbat Leu

“Esti cel mai frumos baiat / barbat pe care l-am intalnit vreodata”, “Ah, ai putea oricand sa te angajezi ca model al unei firme de moda”, “Vezi cum se uita femiele la tine! Pur si simplu, nu se pot abtine sa nu te admire!”

Cum sa il scoti din minti pe un barbat din Fecioara

“Arati ca un milion de euro!”, “Esti o gazda nemaipomenita / un bucatar de exceptie”, “Orice faci, iti iese excelent. Esti un veritabil artist”, “Wow, mirosi ca un trandafir abia imbobocit”.

Ce sa faci ca sa il aiuresti pe un barbat din Balanta

“Ma incred in judecata ta”, “Este uimitor cum reusesti sa ii intelegi pe ceilalti oameni din jurul tau”, “Copiii tai sunt foarte norocosi sa aiba un astfel de tata”.

Cum ademenesti un barbat Scorpion

“Ah, fiinta ta atrage fara nici o sansa de scapare pe cei din jurul tau”, “Gandesti atat de profund”, “Esti un lider innascut”, “Stii atat de mult cum sa te focalizezi pe ceea ce iti doresti”.

In ce fel atragi un barbat Sagetator

“Un barbat ca tine ar trebui sa joace in filme”, “Esti cel mai tare”, “Admir felul cum stii mereu sa te daruiesti, din toata fiinta ta “, “Esti un castigator innascut”.

Cum seduci un barbat din Capricorn

“Ah, esti atat de inteligent”, “Nu stiu cum faci, dar reusesti mereu sa faci lucrurile asa cum trebuie”, “Esti intruchiparea unui barbat responsabil si puternic”.

In ce fel cuceresti un barbat Varsator

“Esti mai mult decat deosebit si fermecator”, “Te admir pentru felul cum stii sa dai viata idealurilor tale”, “ Esti o adevarata enciclopedie”.

Ce faci ca sa flatezi un barbat din Pesti

“Esti atat de dulce si spiritual”, “Esti un adevarat izvor de spontaneitate si iubire”, “Ah, esti atat de calm si bun”, “Esti atat de romantic”.

Poate ca am exagerat putin, asa ca sa ne simtim bine intre noi fetele, cu aceste replici, dar daca stai putin si te gandesti, iti vei da seama ca aceste replici sunt imbatabile in cucerirea si complementarea barbatilor din fiecare zodie. Nu esti de acord? Astept parerea ta in comentarii…




Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:




Cum atragi un barbat, in functie de zodie Cum atragi un barbat, in functie de zodie Reviewed by Diana Popescu on mai 12, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Da..nu mi se par deloc adevarate chestiile astea:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. "complementarea bărbaților" de parca ar fi vorba de complement :))
    corect ar fi fost "complimentarea bărbaților" scris cu "i" nu cu "e" apropo, nu sunt fata, sunt băiat (capricorn 14 ianuarie 1996) :D
    Fain articolul! :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.