De cate ori pe zi te uiti in oglinda?


"Oglinda, oglinjoara, mai sunt eu cea mai frumoasa din / de la tara?" Urmatoarea data cand vezi o femeie uitandu-se staruitor in oglinda ochelarilor tai de soare, nu te mai intreba fara rost daca incearca sa iti desluseasca ochii, sau sa isi dea seama ce marca sunt ochelarii tai... La fel, daca priveste staruitor in telefonul ei "destept", nu te gandi ca isi trece in revista ultimele mesaje de pe Facebook... De fapt, ea isi verifica ( a cata oara in acea zi?)  imaginea ei in oglinda!



Se pare ca femeile obisnuiesc sa se uite intr-o oglinda mai mult sau mai putin improvizata de cel putin 8 ori pe zi.Potrivit unui nou studiu, ele apeleaza, mai mult sau mai putin constient, la tot felul de improvizatii, pentru a-si reconfirma frumusetea. Nu conteaza daca este vorba despre vitrinele unor magazine, oglinzile retrovizoare ale unor masini aflate in calea lor, sau niste oglinzi din camerele de proba ale unor magazine (de unde, oricum, nu au de gand sa cumpere nimic!).

Oricum, am observat ca si "tinerelele" noastre romance  au reluat moda bunicutelor de a purta in gentuta o oglinjoara magica. Pe langa, anticonceptionale, desigur,  si, sper, o modesta dar curatica batistuta!


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Pantofii tradeaza nesiguranta femeilor?

FENG SHUI si dormitorul indragostitilor

Oglinda in legende , credinte , superstitii si magie
De cate ori pe zi te uiti in oglinda? De cate ori pe zi te uiti in oglinda? Reviewed by Diana Popescu on mai 12, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

  1. "Da-ti valul la o parte,
    Nu sunt un simplu trecator
    Sunt de tine-ndragostit!"
    Citat din filmul "O floare si doi gradinari"

    RăspundețiȘtergere
  2. fetele din ziua de azi au gentutele pline cu tot felul de lucruri folositoare sau mai putin folositare.uneori te si inchini ce se gaseste intr-o asemenea gentuta

    RăspundețiȘtergere
  3. Da daaa!!De multe ori mai ales daca ii fa ceva nou la fata sau par:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. doar atunci cand ma pregatesc sa plec undeva:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu, ca baiat, de cate ori am ocazia sau mai bine zis, de cate ori intru in baie...In schimb, prietena se uita de acelasi nr de ori ca si mine(probabil ca vizitele la baie sunt mai dese) dar si la oglinda din geanta(mai putin cand sunt eu cu ea :-")

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.