Horoscop Rac iunie 2012

Horoscopul Racului din luna iunie 2012 anticipeaza o reconfigurare a aspiratiilor, preocuparea fata de imaginea personala oferita lumii si o contraditorie relatie cu oamenii.

Din 4 iunie, Neptun intra in aspect retrograd in Pesti si a noua casa a Racului ( casa filozofiei si explorarii), zguduind din temelii conceptiile si atitudinile conformiste ori artificiale legate de religia ori credinta personala. In astfel de conditii, poti simti impulsul de a-ti analiza filozofia de viata si a-ti pune intrebari esentiale despre calea destinului tau. Nu trebuie sa te astepti sa primesti raspunsuri imediate. Incearca sa te descotoresesti de tot ce ai invatat pana acum , si sa iti recapeti inocenta copilariei, iar solutiile dilemelor vor veni de la sine.



Tot pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator te indeamna sa renunti la obiceiuri proaste sau daunatoare sanatatii, si sa declari sus si tare ca nu te vei mai lasa prins in capcana lor. Nu este exclus sa initiezi o noua dieta sau un program regulat de exercitii fizice, destinate a-ti imbunatati tonusul fizic si psihic.

Neastamparul de a comunica cu cei din preajma ta, de a-ti reevalua infatisarea exterioara si felul cum esti privit de ceilalti sunt orientari prioritare odata cu 7 iunie, ca efect al tranzitului planetei Mercur in Rac si intaia ta casa. Mintea alerta si ascutitul spirit de observatie te ajuta sa intelegi ce se ascunde in spatele cuvintelor semenilor tai. Seninatatea s iatitudinea ta onesta tind sa iti deschida multe porti si saiti  reinvigoreze relatiile cu prietenii, rudele sau chiar unele simple cunostiinte. Ai predispozitia de a-ti expune, fara nici o ezitare, opiniile, a da glas unor sentimente sau idei care te preocupa de multa vreme.

Trigonul dintre Mercur si Marte din 8 iunie te smulg din inertia faptelor si gandurilor de zi cu zi. Intuitia si imaginatia iti dezvaluie noi fatete ale lumii si te imboldesc sa te lasi in voia unei spontaneitati surprinzatoare pentru unii. Se poate intampla adesea sa te afli la timpul potrivit la momentul potrivit si sa profiti de o serie de fericite coincidente.

Pe 11 iunie, opozitia lui Mercur cu Pluton te determina sa nu iti mai arati adevarata fata celor din jur. Poti tine cu dintii de unele informatii avand darul de a-ti crea unele avantaje asupra celorlalti. Intr-un fel sau in altul, pari a te impauna cu secretele pe care le detii, cautand sa ii convingi pe altii sa se alinieze opiniilor tale. Tocmai de aceea, vorbele tale pot trezi sentimente de ostilitate sau invidie. In aceasta conjunctura astrala, ti se recomanda sa nu iei hotarari pripite si sa iti stapanesti pofta ori impulsul de a iesi in evidenta cu orice pret.

Luna noua, rasarita pe 19 iunie in Rac si intaia ta casa, alunga in mare parte influentele negative anterioare, focalizandu-te spre necesitatea de a-ti transforma maniera in care te prezinti celorlalti. Nu este vorba despre o schimbare exterioara, ci de o metamorfoza pornind dinspre interior spre exterior, menita a-i impresiona pe altii, dar si a sublinia increderea in tine insuti.

Odata cu 20 iunie, esti strabatut de o nestavilita energie si de o indrazneala iesita din comun, care nu mai lasa loc nici unei ezitari. Soarele isi face aparitia in Rac si prima ta casa , inaugurand un nou ciclu solar al existentei tale. Spontaneitatea, atitudinea  ta exteriorizata, te sprijina in exprimarea deplina a fiintei tale si te sustine in incercarea de a te apuca de ceva cu totul nou. Iti este foarte clar ceea ce ai de facut, si nu mai esti dispus sa lasi sa treaca oportunitatile pe langa tine. Dificultatile altadata coplesitoare sunt acum invinse fara nici o greutate. Continui sa fii preocupat de imaginea ta personala, dar asta nu inseamna ca nu esti sigur pe tine si pe actiunile tale.

Sextilul dintre Mercur si Marte iti confera o perspectiva extrem de practica despre lumea din jur. Mintea ta fara astampar si vitalitatea iti sunt buni aliati in materializarea ideilor tale si implicarea in discutii spontane si creative, avand potentialul de a-ti ridica "cota de piata".

Constientizarea limitelor personale dintr-o anumita etapa a vietii tale nu inseamna neaparat o constrangere, ci o sansa de a avea de ales intre mai putine, dar realiste, optiuni. Aceasta este lectia pe care o poti invata din 25 ianuarie, sub impactul tranzitului lui Saturn in Balanta. Pozitia ta in societate sau in sfera profesionala tinde sa capete o mai mare importanta, si poti fi motivat sa iti cladesti un fundament solid al viitoarei tale evolutii.

Pe 27 iunie, Venus isi paraseste aspectul retrograd din Gemeni si a douasprezecea a Racului, dand startul unei perioade de usoara confuzie fata de ceea ce iti doresti.Ai nevoie sa stii cu adevarat ce ai de facut pentru a te relansa in viata. Decat sa te aventurezi pe teritorii virgine, fara a sti ce riscuri ai de infruntat, este mai bine sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si sa nu iei deocamdata nici o decizie importanta.


Horoscopul dragostei Racului in iunie 2012


In aceasta luna pari a te detasa putin de sentimentalism si tandrete. Mult prea adancit in nazuinta de a te afirma in lume si a-ti valorifica resursele interioare, iti poti neglija partenerul de cuplu sau, daca esti singur, poti fi lipsit de dorinta de a trai o noua poveste de dragoste. Iubirea continua sa isi ceara drepturile numai in cuplurile stabile, unite de o autentica inpartasire a afectiunii si intereselor.


Horoscopul muncii si banilor Racului in iunie 2012


De pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa lunara din a sasea casa a Racului iti induce o stare de insatisfactie fata de sfera profesionala. In loc sa-i acuzi pe altii pentru neimplinirile tale, incearca sa iti consolidezi energia catre amicitii si reinnodarea legaturii cu prietenii, colegii, ori colaboratorii. In pofida nemultumirilor tale, se prefigureaza finalizarea sau fructificarea unui proiect care ti-a dat multe batai de cap.

Din 25 iunie, gratiei prezentei lui Saturn in a zecea casa a Racului, se intrezareste pentru multi nativi din aceasta zodie sansa de a fi recunoscuti pe plan profesional si a fi raspalatiti pentru eforturile de pana acum. Pentru a-ti putea configura cu realism urmatoarele etape pe cae le ai de parcurs in cariera este necesar sa iti consolidezi reusitele obtinute in ultima vreme.

Situatia ta financiara si ceea ce trebuie sa faci pentru a ti-o imbunatati sunt orienatarile precumpanitoare ale tranzitului inceput de Mercur, pe 25 ianuarie, in Leu si a doua casa a Racului. Este indicat sa ai o viziune cat mai materialista asupra lumii, intrucat sunt de asteptat unele dificultati legate de bani.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Barbatul Rac – Dragoste si cucerire

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac mai 2012
Horoscop Rac iunie 2012 Horoscop Rac iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 26, 2012 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Buna Diana. In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca existi si pentru ca imi pot citi cu placere horoscopul pe care il postezi. Marturisesc ca mi se potriveste perfect,la inceput m-am si speriat putin. Nu stiu cum faci,dar vreau sa te felicit pentru munca ta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am multi prieteni in zodia Rac si cu totii s-au declarat fascinati de ce au citit aici...Bravo, Diana!

    RăspundețiȘtergere
  3. WOw..cum arata horoscopul meu...:| nu prea citesc asa ceva...nu prea cred dar unele lucruri chiar se potrivesc prea bine..

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pentru celelalte zodii :d per general asa :P

    RăspundețiȘtergere
  5. sint rac,mi-a placut enorm horoscopul pentru iunie,dar as dori sa aflu mai mult despre viata de cuplu al racului in cele ce urmeaza,vreau sa rup o relatie veche,dar mie frica de viitor,nu sint sigura ca fac corect...Sint nascuta pe 23 iunie 1987,se poate de alcatuit un horoscop personalizat?Mersi anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.