Horoscop Sagetator iunie 2012

Horoscopul Sagetatorului din luna iunie 2012 pune accentul pe asocieri si relatiile cu oamenii, pe felul cum te raportezi la un partener de cuplu, de afaceri sau din sfera profesionala.

Din 4 iunie, Neptun trece in tranzit retrograd in Pesti si a patra casa a Sagetatorului, atragandu-ti atentia asupra idealismului planurilor tale de viitor si a perspectivei pe care o ai despre trecut. Este de asteptat sa fii putin derutat de unele probleme ivite in familie sau in legatura cu casa.

O izbucnire de nemultumire, iscata de impresia ca nu esti apreciat sau luat in seama de catre ceilalti, tinde sa se iveasca ca efect al Lunii pline si eclipsei de Luna de pe 4 iunie din Sagetator si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). Nu are rost sa ii acuzi pe ceilalti pentru un lucru de care esti chiar tu, poate, raspunzator. Gaseste noi cai de a te afirma, fara a-i calca insa pe altii pe bataturi. Este necesar sa gasesti un echilibru intre independenta si dependenta fata de cei din imediata ta apropiere.

Incepand cu 7 iunie, tranzitul planetei Mercur in Rac si a opta casa a Sagetatorului (casa transformarii si sexualitatii) iti ascute intuitia si te ajuta astfel sa intrezaresti ce se ascunde in mintea oamenilor. Ai capacitatea de a aborda cu tact si logica probleme spinoase amanate sau trecute cu vederea pana acum. Este o perioada potrivita pentru a initia discutii legate de un subiect sensibil asociat cu viata de cuplu, o relatie de parteneriat sau chestiuni financiare.

Un interval de timp oportun parteneriatelor si afirmarii pe plan social se intrevede din 11 iunie, ca urmare a calatoriei lui Jupiter pe taramurile Gemenilor. Pot apare avantaje prin intermediul unor parteneri de cuplu, casatorii, afaceri, sau prin negocieri si incheierea unor contracte.

Odata cu 20 iunie, tranzitul Soarelui in Rac favorizeaza schimbarile din viata, evolutia personala, sexualitatea, si tranzactiile asociate cu banii sau resursele altora. Felul cum te descurci in lume pare a deveni o preocupare serioasa. Ai de a face cu o perioada a anului cand poti fi strabatut de o intensa dorinta de a te transforma profund. Tocmai de aceea, poti fi traversat de nevoia de a renunta la niste tabieturi sau obiceiuri proaste. Ai ocazia de a distinge ce se intampla dincolo de aparente, de a-ti scoate la iveala talente ori abilitati neglijate pana acum.

Desi un anume pesimism si sentiment de izolare sunt pe cale sa dispara, te vezi nevoit sa iti reevaluezi telurile personale si modul cum te integrezi in cercurile de prieteni. In acest fel se manifesta, de obicei, iesirea lui Saturn din aspect retrograd in Balanta si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor), un eveniment astral ce are loc pe 25 iunie.  Poti discerne, dintr-o data, lipsa de valoare sau valoarea unor amicitii, fiind gata sa renunti la conexiuni umane superficiale ori chiar paguboase. Se prefigureaza intalnirea unui veritabil prieten sau afilierea la grupuri de oameni avand aceleasi aspiratii si idealuri.

Daca ai fost framantat de niste probleme in ultimul timp, din aceeasi zi de 25 iunie, tranzitul lui Mercur in Leu si a noua casa a Sagetatorului (casa filozofiei si explorarii) te ajuta sa vezi luminita de la capatul tunelului. Indiferent daca este vorba despre dificultati materiale ori sentimentale, incepi sa gasesti cai de a te descotorosi de ele, si a pasi usurat si plin de speranta pe drumul destinului tau.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in iunie 2012


Din 11 iunie, prezenta lui Jupiter in a saptea ta casa (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) aduce bucurie acelor nativi din Sagetator care au impreuna cu cine sa isi imparta viata. Ai sansa de a invata mai multe despre tine prin intermediul unui partener, de a incepe sau invigora o reusita relatie de dragoste. Uneori, acest aspect astral duce la o despartire, dar acest lucru are drept scop intalnirea unei persoane cu adevarat potrivite ca partener de cuplu.

Pe 19 iunie, Luna noua din Rac si a opta casa a Sagetatorului vesteste un interval de timp prielnic focalizarii asupra intimitatii si impartasirii senzuale dintr-o legatura de iubire.

Soarele, aflat odata cu 20 iunie in aceeasi a opta casa a Sagetatorului, insista asupra unei relatii de dragoste  transfigurate de o autentica redescoperire a erotismului. Intr-un astfel de context, poti fi ispitit sa te retragi o vreme din lume, numai si numai pentru a petrece mai mult timp impreuna cu fiinta iubita.

Din 27 iunie, reintoarcerea planetei Venus in tranzit direct in Gemeni si a saptea ta casa iti daruieste ocazia de a descifra cum anume sa imprastii tensiunea dintr-o complicata relatie de cuplu. Este necesar sa constientizezi ce anume iti doresti de la partenerul tau si sa ii spui adevarul verde in fata. Trebuie sa dai deoparte voalul imaginatiei si iluziilor si sa te focalizezi pe o atitudine realista. Poate ca suna crud, insa in acest fel vei avea mai putin de suferit!


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in iunie 2012


Secretul succesului in afaceri sau in sfera profesionala consta, odata cu 11 iunie, din stabilirea unor asocieri cu oameni asemanatori tie, sau din oportunitatea de a te afirma in public. Pe de alta parte, vechi dispute sau neintelegeri de la serviciu ori zona ta ocupationala tind sa se evapore, facand loc bunei intelegeri.

Luna noua rasarita pe 19 iunie in a VIII-a ta casa este oportuna pentru inceperea unui plan financiar, a unuia de economisire, pentru primirea sau renegocierea unui imprumut avantajos, si lucrul in sectorul economic ori contabil. Aceste tendinte sunt invigorate de tranzitul initiat de Soare pe 20 iunie in aceeasi casa.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Sagetator mai 2012
Horoscop Sagetator iunie 2012 Horoscop Sagetator iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2012 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Wow...cate lucruri si bune si rele..sa vedem cate se si adeveresc..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce inseamna ''Uneori, acest aspect astral duce la o despartire, dar acest lucru are drept scop intalnirea unei persoane cu adevarat potrivite ca partener de cuplu.''? Poti sa te desparti de persoana iubita sau sa ramai in continuare cu ea, asta inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Te desparti de cineva pentru a intalni iubirea cu altcineva

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.