Horoscop Scorpion iunie 2012

Horoscopul Scorpionului din luna iunie 2012 lasa sa se intrezareasca o aspiratie profunda de a evada din constrangerile vietii cotidiene si de a te elibera de balastul unor impulsuri interioare avand potentialul de a-ti ingradi dezvoltarea.

Odata cu 4 iunie, Neptun intra in tranzit retrograd in Pesti, atentionandu-te asupra lucrurilor conventionale sau artificiale ce iti marcheaza viata sentimentala ori felul cum iti manifesti creativitatea. Pornirea de a vedea lumea in roz te poate implica nefericit in jocuri de noroc sau in niste investitii inselatoare.


Pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa lunara din Sagetator te imboldeste sa constientizezi ce anume iti face cu adevarat placere in viata. Intr-un fel sau altul, trebuie sa iti armonizezi relatia cu un partener, indiferent daca este vorba despre afaceri, profesie sau dragoste.

Nesatisfacut de existenta de zi cu zi, odata cu 7 iunie, ca efect al intrarii lui Mercur in Rac si a noua casa a Scorpionului,  pari a fi insufletit de marete viziuni si idealuri. Ai inclinatia de a privi totul dintr-o larga perspectiva si de a discuta aproape despre orice printr-o prisma a generalitatilor, fara a mai tine cont de detalii aparent nesemnificative. Se intrevede posibilitatea intrarii in contact cu o persoana aflata pe taramuri indepartate. Totodata, pari a fi desprins aproape cu totul de lumea cotidiana, avand predispozitia de a uita de intalniri ori indatoriri curente.

Din 11 iunie, gratie intrarii lui Jupiter in Gemeni, pari a nu te mai incrancena asupra luptei pentru putere din plan social, profesional ori personal. Sunt de asteptat evenimente fericite legate de sanatate, o transformare a sinelui sau o explorare a personalitatii tale. Ai oportunitatea de a-i intelege mai bine pe cei din jur si pari a fi mereu gata sa le dai o mana de ajutor. Orice fel de initiative asociate cu cercetarea ori studiul par a fi sortite succesului.

Luna noua rasarita pe 19 iunie in cerurile Racului tinde a intensifica inflluentele mercuriene, furnizandu-ti o stare de neastampar si nemultumire fata de rutina zilnica. In astfel de conditii, ar trebui sa faci un efort pentru a incepe ceva nou, avand darul de a-ti largi orizonturile si a-ti alimenta setea de aventura. Te poti simti reinnoit printr-un nou lucru citit sau invatat...

Desigur, vizita Soarelui in acelasi sector al Racului nu face, din 20 iunie, decat sa puna paie pe focul dorintei de a te desprinde temporar de cenusiul cotidianului. Esti strabatut de nazuinta de a descoperi un sens mai inalt al destinului tau, sau de a te avanta intr-o aventura trepidanta. Ar fi de recomandat sa iti iei o vacanta sau sa pleci in concediu, astfel incat sa iti satisfaci nevoia crescanda de a intalni ceva nou sau neobisnuit. Singura problema ce poate apare intr-un astfel de context ar putea fi riscul de a pierde contactul cu detalii importante ale activitatii cotidiene.

Revenirea planetei Saturn in tranzit direct in Balanta te scapa partial, odata cu 25 iunie, de o deruta legata de telurile esentiale ale vietii si realizarile tale trecute si viitoare. Esti cumva fortat sa explorezi ceea ce este fals in universul tau interior si sa te debarasezi de unele paguboase impulsuri ale subconstientului. Daca reusesti sa desparti cu atentie graul de neghina, ai ocazia de a relua, improspatat si mai motivat, drumul spre obiectivele dragi sufletului tau.

Pe 27 iunie, Venus isi paraseste aspectul retrograd din Gemeni si a opta casa a Scorpionului, asa ca ai inainte o cale lipsita de obstacole catre transformari benefice, inclusiv unele sugerate anterior de catre Saturn. Incearca sa te lamuresti ce vrei cu adevarat si concentreaza-te, pe rand, asupra nazuintelor tale. Daca nu te ocupi de mai multe lucruri in acelasi timp, poti fi aproape sigur ca perseverenta te va ajuta sa izbandesti.


Horoscopul dragostei Scorpionului in iunie 2012


Aspectul retrograd asumat de Neptun incepand cu 4 iunie in a cincea casa a Scorpionului (casa dragostei si creativitatii) te poate indemna sa iti privesti relatia de cuplu sau partenerul intr-o lumina prea idealista. O fateta pozitiva a acestei influente ar fi o incercare de a descoperi sau a releva aspecte spirituale ale legaturii tale de iubire.

Tot pe 4 iunie, eclipsa de Luna iti poate sugera sa gasesti un echilibru benefic intre daruirea si primirea placerii intr-o relatie de iubire. Ai dreptul sa te bucuri de deliciile amorului atata vreme cat nu eclipsezi nevoile ori dorintele persoanei indragite.

Ca efect al calatoriei planetei Jupiter in a opta casa a Scorpionului, te poti implica odata cu 11 iunie intr-o mai stransa conxiune intima cu persoana iubita. Senzualitatea isi cere drepturile, iar relatia de iubire are toate sansele de a deveni foarte calda, chiar infierbantata!


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in iunie 2012


Luna plina si eclipsa de Luna de pe 4 iunie anunta de multe ori o intelegere financiara, initierea sau finalizarea unei datorii banesti.

Prezenta lui Jupiter in a VIII-a ta casa aduce de obicei beneficii tinand de asocieri financiare, taxe sau datorii. Ai ocazia de a pune la punct un inspirat plan financiar, dar nu este exclus sa intri in posesia unei mosteniri, a unei noi case sau masini. Oportunitatile banesti sunt in masura sa apara cu precadere prin intermediul unui partener.

Din 25 iunie, tranzitul lui Mercur in Leu si a X-a casa a Scorpionului tinde sa te focalizeze spre cariera si stilul de viata. Cu toate acestea, se pot ivi probleme la serviciu sau discutii in contradictoriu cu persoane aflate in functii de conducere. Poti fi dezamagit de faptul ca nu esti apreciat indeajuns sau din cauza unor mici esecuri ale proiectelor tale profesionale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Scorpion mai 2012
Horoscop Scorpion iunie 2012 Horoscop Scorpion iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2012 Rating: 5

9 comentarii:

Un produs Blogger.