Personalitatea si scobitul in nas

Nu, nu este deloc o gluma! Un nou studiu stiintific a dovedit ca obiceiul universal de a ne scobi in nas poate reprezenta un factor cheie de determinare a personalitatilor oamenilor!

Potrivit articolului sau din Journal of Psychiatric Development (Jurnalul de explorare psihiatrica), Doctorul Victor Laszlo recunoaste ca, desi scobitul in nas, sau rinotillexomania, este un narav prost, inacceptabil din punct de vedere al manierelor elegante, aceasta tehnica de explorare a uneia din cavitatile noastre poate furniza elemente pretioase despre personalitatea oamenilor. Iata cateva exemple puse la dispozitie de catre cercetator:

Cei care obisnuiesc sa isi bage degetul in nas numai atunci cand singuri si sunt astfel la adapost de privirile altor persoane, nu sunt deschisi catre semenii lor, sunt conventionali, lipsiti de simt artistic, nu le plac lucrurile iesite din comun si le lipseste imaginatia.


In contrast, oamenii care prefera sa se scobeasca in nas in public sunt lipsiti de complexe, foarte deschisi, imaginativi, curiosi, creativi, aventurosi, originali si poseda simt artistic.

In plus, persoanele care atunci cand isi exploreaza cavitatea nazala, o fac in adancime, ca si cum ar excava o mina, sunt nevrotici, anxiosi, nervosi, tematori, nesiguri pe ei, imbolditi de dorinte excesive si strabaturi de idei nerealiste.

Vreti sa mai continuu? Stiu ca este gretos, insa cei care isi extrag pretiosul mucus si il transforma intr-o biluta pe care apoi (chhhh!) il inghit sunt extrovertiti , foarte vorbareti, optimisti, sociabili, prietenosi si care au mereu nevoie de fie stimulati in exces.

Descrierea diverselor tipuri de personalitati ii enumera pe cei ce recurg la scobitul in nas acoperindu-si fata cu o batista, cei ce folosesc in aceasta activitate degetul mare, cei care isi lasa extractiile nazale pe mobile, podea sau  pe hainele altcuiva, si chiar cei se simt stimulati sexual prin acest narav scarbos! (Brrrrrr!)


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

De ce barbatii cu barba sunt placuti de femei?

Hainele dezvaluie personalitatea femeilor

Stranutul iti tradeaza personalitatea ?
Personalitatea si scobitul in nas Personalitatea si scobitul in nas Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Oh my God...la asta nu m-am gandit pana acum...indiferent cum mie mi se pare scarbos...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca mi-ai zis ca eu mai am obiceiul sa ma scobesc in nas! acum chiar ca nu o sa o mai fac:D

    RăspundețiȘtergere
  3. In public, e chiar hidos sa te scarpini in nas...acasa, mai treaca cu vederea :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.