Horoscop Fecioara iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Fecioarei anticipeaza initial o fericita descatusare a fiintei, urmata de o perioada de punere la incercare a intuitiei, capacitatii de adaptare si vigorii emotionale.

Luna plina, rasarita pe 3 iulie, in cerurile Balantei, iti trezeste dorinta nestavilita de a te distra si a te bucura de deliciile existentei. In astfel de conditii, ar trebui sa fii atent sa nu iti neglijezi importante responsabilitati zilnice.
Unii nativi din Fecioara par a fi strabatuti de nazuinta profunda de a-i ajuta sau proteja pe cei dragi. Desi nu prea mai ai cum sa iti ordonezi pornirile impulsive, creativitatea este gata sa iti ofere satisfactii in domenii care iti plac sau te pasioneaza.

Daca ai de gand sa aduci o schimbare esentiala in viata ta, acest lucru pare a se lovi de numeroase dificultati incepand cu 13 iulie, ziua in care Uranus intra in aspect retrograd in Berbec. In acest context astral, transformarile, unele chiar mai putin insemnate, sunt stopate sau tind sa aiba alte consecinte decat cele planificate. Mai mult decat atat, te poti simti prins intr-o capcana a obligatiilor si indatoririlor cotidiene, incapabil sa razbati spre inalte idealuri ale destinului. Pune-ti la treaba intuitia si vei reusi sa iti constientizezi piedicile interioare si exterioare care iti pun stavila dezvoltarii.

Din 14 iulie, tranzitul retrograd al lui Mercur in Leu si douasprezecea casa a Fecioarei te aduce in pragul derutei. Este ca si cum te-ai afla intr-un tren in miscare si ai fi lovit de o subita amnezie despre destinatia ta. Lucrurile din jurul tau se metamorfozeaza pe nesimtite si s-ar putea sa ai niste mari surprize atunci cand aceasta transformare se va incheia. Straduieste-te sa nu anticipezi nimic, lasa-te purtat de curentii vietii si fii pregatit sa te agati de cea dintai oportunitate care apare in preajma ta. Norocul poate fi mai aproape decat te crezi, venind chiar de acolo de unde te astepti mai putin.

Luna noua ivita pe 19 iulie in Rac si a unsprezecea ta casa (casa prieteniilor si sperantelor) semnifica nevoia de a-ti depasi granitele individualitatii si a te integra intr-o colectivitate sau orientare de mare amploare (in plan social sau politic). Este un timp favorabil initierii de noi contacte, intalnirii prietenilor, cooperarii cu oameni animati de aceleasi vise si idealuri.

Odata cu 22 iulie, calatoria Soarelui pe taramurile Leului marcheaza o suprasensibilizare emotionala nu tocmai benefica. Ai inclinatia sa iti dai deoparte armura cinismului si instinctului de autoaparare, si sa iti privesti in oglinda sentimentele si emotiile. Ai astfel ocazia de a afla mai multe despre tine insuti, dar, in acelasi timp, poti fi expus, intr-o sporita masura, atacurilor si ipocriziei celorlalti.


Horoscopul dragostei Fecioarei in iulie 2012


Pe 3 iulie, Luna plina din a cincea casa a Fecioarei (casa dragostei si creativitatii) transforma iubirea intr-o sarbatoare, o celebrare a bucuriei de a iubi si a fi iubit. Fecioarele singure pot preschimba nazuinta de a cuceri o persoana de sex opus intr-o fermecatoare joaca copilareasca.

Dezarmat din punct de vedere sentimental, nu mai ai cum sa ii ascunzi fiintei iubite calcaiul lui Ahile propriu si personal. In acest fel se manifesta, incepand cu 22 iulie, vizita Soarelui in a douasprezecea ta casa. Unii nativi din Fecioara, mai naivi ori prea increzatori in dragoste, pot ajunge sa fie manipulati de un partener egoist. Altii, care se dedica intru totul, cu trup si suflet, fiintei indragite, sunt pe cale sa devina frustrati si sa isi puna intrebari despre existenta unei adevarate reciprocitati in relatia lor de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in iulie 2012


Din 3 iulie, motivatiile interioare si imprejurarile vietii te pot ajuta sa gasesti noi modalitati de a face bani si a-ti conserva realizarile materiale de pana acum. Tranzitul lui Marte in Balanta si a doua casa a Fecioarei (casa banilor si resurselor) da nastere impulsului de a te identifica cu ceea ce posezi si de a incerca sa te impui altora prin posesiunile tale. Atentie la predispozitia de a cheltui nesocotit sau peste masura!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Horoscop Fecioara iunie 2012
Horoscop Fecioara iulie 2012 Horoscop Fecioara iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2012 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Eu nu ma inteleg asa bine cu fecioarele :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi ce să-ți placă, dragă Cosmina! Naivitatea... Idealismul...
    Cînd lumea ta se bazează pe interese meschine. Sunt intru totul de acord cu tine!!!
    joker_13

    RăspundețiȘtergere
  3. imi placec arcaterul aceste zodii!

    RăspundețiȘtergere
  4. ,,imi place aproape totul la o fecioa,pentru ca sunt fecioara si ma iubesc asa cum sunt''

    RăspundețiȘtergere
  5. fecioarele sant adevarate caracter maxim .

    RăspundețiȘtergere
  6. fecioarele sant iubitoare sensibile gospodine luptatoare loiale . dar si stresante.

    RăspundețiȘtergere
  7. cosmina esti cumva taur

    RăspundețiȘtergere
  8. e ok ..dar cand o sa se termine cu predictia asta prezenta de la inceputul lui noiembrie 2012 cum ca un partener egoist o sa manipuleze o fecioara? credeam ca s-a terminat ..

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt fecioara şi sunt total confuza am mai multe uşi deschise şi nush care e cea bună pt mn!oare e specific zodiei sau am eu o problemă??

    RăspundețiȘtergere
  10. Se poate intampla asa ceva la Fecioare atunci cand despica prea mult firul in patru si pun totul in balanta

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.