Horoscop Leu iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Leului lasa sa se intrezareasca o perioada de incandescenta intelectuala, focalizarea asupra telurilor dragi si armonizarea relatiilor cu ceilalti. Toate sunt bune si frumoase numai daca adaptabilitatea si atitudinea pozitiva te sprijina sa depasesti barierele inaltate in calea ta de tranziturile retrograde ale planetelor Uranus si Mercur.
Ideile ce it strabat mintea par a fi nemaipomenit de inspirate si ai inclinatia sa ti le impui cu orice pret odata cu 3 iulie, sub influenta calatoriei lui Marte in Balanta si a treia casa a Leului (casa comunicarii si a influentelor de mediu).
Intr-un astfel de context, esti predispus sa te angajezi mult mai usor in dispute sau chiar certuri cu cei din jur. Pe de alta parte, prea multele planuri care te preocupa te pot face sa iti risipesti fara mare folos energia. Daca reusesti sa iti canalizezi neastamparul intelectual in numai cateva directii, ai sansa de a obtine, in scurt timp, rezultate notabile.

Luna plina rasarita pe in aceeasi de zi de 3 iulie in cerurile Capricornului te poate determina sa iti eclipsezi impulsurile emotionale sau sentimentale, astfel incat sa te ocupi cu o sporita eficienta de necesitatile traiului cotidian. Grija pentru sanatate poate reprezenta si ea o prioritate.

Sextilul lui Mercur cu Venus din 4 iulie daruieste expresivitate si putere de convingere. Se anunta o perioada prielnica afacerilor, comertului, studiului, examenelor, negocierilor si parteneriatelor.

Din 13 iulie, patrunderea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a noua casa a Leului (casa filozofiei si explorarii) are potentialul de a-ti infirma adanci convingeri si opinii, transformandu-ti credinta despre tine insuti si lumea din jur. Evenimente neanuntate de nimic sunt pe punctul de a-ti zdruncina increderea in tine insuti, facandu-te sa te indoiesti de libertatea ta interioara si exterioara.
Pentru a trece cu bine prin aceste incercari ar fi necesar sa descoperi ce se petrece in spatele unor usi inchise si sa intrezaresti intelesurile ascunse dincolo de aparente.

Debutul tranzitului retrograd al planetei Mercur in Leu si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) vesteste un interval de timp in care poti fi nevoit sa iti reanalizezi si sa iti schimbi infatisarea exterioara. Unele incidente ori evenimente din traiul zilnic te provoaca sa iti pui la indoiala impactul pe care il ai asupra oamenilor. Catre finalul acestui aspect retrograd, ai oportunitatea de a te relansa pe calea destinului, invigorat de o solida incredere in tine insuti.

Pe 19 iulie, Luna noua din Rac si a douasprezecea casa a Leului marcheaza incheierea unui ciclu lunar al vietii tale. Ai la dispozitie inca o luna pentru a pune capat unor chestiuni problematice, indelung amanate sau trecute cu vederea. Este timpul sa iti inlaturi din drum orice obstacol, obiectiv ori subiectiv, astfel incat, odata cu Luna noua din prima ta casa, sa te poti concentra asupra unor noi obiective si modalitati de a aborda lumea.

Spiritul de aventura, eliberarea de balastul trecutului, de sentimente ori resentimente ingrate sau negative, sunt toate semne ale tranzitului Soarelui, inceput pe 22 iulie, in regatul Leului. Complexele, atatea cate sunt, tind sa dispara, facand loc nazuintei de a-ti regasi autenticele teluri ale vietii. Dorinta de a te improspata te indreapta spre noi activitati sau dimensiuni ale existentei, catre preocupari spirituale ori planuri de a calatori cat mai departe de cenusiul cotidianului. Pari a fi atras de teritorii straine, de noi oameni si traditii culturale.

Tot pe 22 iulie, sextilul dintre Mercur si Marte iti confera agilitate a mintii, febrilitatea de a comunica cat mai mult, si oportunitatea de a-ti transforma cu usurinta ideile in fapte. Spontaneitatea si deciziile rapide si inspirate iti sunt buni aliati.

Sextilul lui Mercur cu Jupiter din 24 iulie te umple de optimism si creaza conditii optime colaborarii cu cei din preajma ta. Sunt favorizate studiile, comunicarea, afirmarea personala ori scurte calatorii.

Intalnirea cu diversi oameni si integrarea fericita intr-o colectivitate sunt vestile bune aduse pe 25 iulie de trigonul dintre Mercur si Uranus. Intuitia te sprijina mai mult decat de obicei, iar creativitatea si dialogul cu ceilalti iti deschid noi sanse de a te realiza.


Horoscopul dragostei Leului in iulie 2012


Pe 4 iulie, Venus si Mercur in sextil mijlocesc o reala impartasire cu partenerul de cuplu. Daca relatia cu fiinta iubita este tensionata de catava vreme, acum ai mari sorti de izbanda sa lamuresti lucrurile si sa iti recunosti ori justifici eventualele greseli.

Odata cu 22 iulie, Soarele prezent in prima ta casa ofera nativilor singuri din Leu posibilitatea de a incepe o poveste de dragoste oarecum exotica, cu o persoana de sex opus de pe alte meleaguri, cel putin din alta localitate. O indrazneala de zile mari te ajuta sa treci peste timiditate sau conventionalism, scotand la iveala farmecul si bogatia emotionala fiintei tale.


Horoscopul carierei si banilor Leului in iulie 2012


Mare atentie la ceea ce spui ori dezvalui pe 3 iulie colegilor ori colaboratorilor! Luna plina din a sasea casa a Leului (casa muncii si sanatatii) inlesneste iesirea la suprafata a unor secrete stanjenitoare si tradarea unor oameni in care ai incredere. Nu te lasa antrenat in barfele de la serviciu, focalizandu-te, mai curand, asupra organizarii si detaliilor sarcinilor tale.

Pe 25 iulie, trigonul lui Mercur cu Uranus promite castiguri financiare prin intermediul comunicarii si contactului cu persoane influente. Munca de echipa pare a-ti darui reale satisfactii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Leu iunie 2012
Horoscop Leu iulie 2012 Horoscop Leu iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. In ultima vreme, leii din preajma mea nu au avut tocmai clipe placute..

    RăspundețiȘtergere
  2. EU sunt leoaica si subscriu la ce spunea Laurentiu, nimic placut din pacate in viata mea.:(

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt leoaica si tot pot sa zic ca de jumate de an incoace nimic bun nu mi s-a intimplat, necaz dupa necaz :(

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.