Katy Perry are o dubla personalitate?


Din cauza stilului ei capricios, a excentricului sau fel de a se imbraca, Katy Perry a ajuns sa creada ca poate avea o dubla personalitate. Intr-o recenta declaratie ea marturiseste:"Simtul meu stilistic pare a fi unul din acele lucruri ce imi impune sa schimb culorile in functie de felul cum ma simt, fiind mereu in transformare".

Ea continua:"Atunci cand ma trezesc, imi aleg hainele potrivit starii mele de spirit. Daca imbracamintea mea consta dintr-un amestec de multe piese diferite, aceasta se intampla pentru ca sunt strabatuta de diferite emotii in acelasi timp, pana la punctul in care aproape ca ajung sa cred ca am o personalitate dubla... In principiu, in trecut, preferintele mele erau intotdeuna orientate spre stilurile indraznete; cu cat niste haine sunt mai stralucitoare, mai sclipitoare si mai impunatoare cu atat mai bine. Acesta este motivul pentru care continuu sa ador lucrarile lui Jean Charles de Castelbajac si Jeremy Scott".

In varsta de 27 ani, Katy Perry este un mare fan al cantaretei Madonna, ea admirand-o pe "regina pop-ului" din pricina faptului ca se reinventeaza fara incetare. Intr-un interviu acordat magazinului L'Uomo Vogue, Katy a precizat:"Cred ca Madonna, mai ales la inceputul carierei ei, atunci cand punea bazele personajului sau, a evoluat continuu, avand grija sa ofere spectatorilor, cu prilejul fiecarei aparitii, o noua interpretare vizuala si un nou concept despre ea insasi... Ea a fost capabila sa mentina interesul oamenilor, astfel incat nu ai de unde sa stii niciodata cum va aparea data viitoare. In acelasi timp, ea a daruit un produs muzical solid si consistent... Sper ca voi reusi sa fac acelasi lucru, pentru a ma asigura ca oamenii vor fi interesati de mine, si ca ,in urmatorii 10 ani, voi realiza niste cantece ce nu vor fi niciodata uitate".


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Care este cantecul destinului tau?

Whitney Houston - Cele mai frumoase cantece

Muzica preferata , un indiciu al personalitatii
Katy Perry are o dubla personalitate? Katy Perry are o dubla personalitate? Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Din cate am tot citit, tipa are ceva lipsa la cap..cu toate astea, mi-e imi place ca artista!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.