Moda primavara 2013 - Reinaldo Lourenço


Unul din cei mai statornici si mai respectati creatori de moda din Sao Paolo, Brazilia, Reinaldo Lourenço a organizat o stralucitoare parada a vestimentatiei feminine pentru primavara 2013 intr-un interior grandios, asemanator cu cel al unei biserici, la FAAP, scoala de fashion din Sao Paolo.

Colectia lui Lourenço este inspirata imbracamintea de pe ambarcatiunile de agrement, spiritul verii si stilul de mediteraneean.

Elementele marine se intrezaresc atat in culori (o multime de alb si albastru), cat si in croiala rochiilor care, dintr-o perspectiva abstracta, aduc putin cu hainele purtate pe ambarcatiunile de viteza, indulcite cu satin ducesa (un material elegant si stralucitor, bogat si luxuriant, fabricat in general din fibre de matase) si matase Jacquard. Toate rochiile, potrivite pentru femei de diferite varste, sunt inconjurate de o aura sic, de lux, cu o tenta mirific nautica.

Vezi mai multe poze cu: Moda primavara 2013 - Reinaldo Lourenço


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Hainele dezvaluie personalitatea femeilor

Trenduri in moda vara 2012

Moda toamna 2012 - Louis Vuitton

Moda primavara 2013 - Reinaldo Lourenço Moda primavara 2013 - Reinaldo Lourenço Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru recomandare, mi-a placut colectia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place foarte mult blog-ul dvs., marea sa informative și, de asemenea, apreciez munca ta ați făcut aici, am vizitat pentru prima dată pe site-ul dvs. și mă simt minunat, ține sperăm
    http://www.jobz.pk/crane-operator-jobs/

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.