Trenduri in moda vara 2012

Iunie si-a facut intrarea in viata noastra dintr-o data, pe furis, facandu-ne sa ne gandim la culorile sumbre ale toamnei si sa ne lasam in voia voioaselor trenduri ale modei de vara 2012! In fiecare vara obisnuiesc sa rasfoiesc nenumarate magazine de moda, sa trec in revista site-urile si blogurile de fashion, incercand sa ma pun la punct cu tot ce este mai nou. Dupa o astfel de inspectie, am ajuns la concluzia ca in vara anului 2012 aproape totul inseamna culoare si imprimeuri. Iata cateva din tendintele cele mai populare...

Blugii colorati

Blugii trec printr-o mica revolutia in aceasta vara. Vremea monotonilor jeansi albastri pare sa fie pe duca.
Cel mai nou trend ne aduce in atentie blugii colorati. Indiferent daca sunt rosii, violeti, verzi sau galbeni, ei par sa ne scoata din inertia cotidiana si sa ne faca sa ne bucuram intr-o mai mare masura de anotimpul cald. Blugii colorati pot fi purtati impreuna cu felurite modele de topuri si accesorii, mai ales in serile mai racoroase ale verii sau, de ce nu (?), chiar la serviciu ori la scoala (cat mai este din ea!).

Imprimeurile

Rochii lungi sau maxi si-au facut aparitia din vara trecuta, insa in acest an si-au imbogatit frumusetea gratie imprimeurilor. In 2012, rochiile simplu colorate par a nu mai fi la moda. Cu cat mai multe imprimeuri, cu atat mai bine! Ele aduc veselie in garderoba ta si iti daruiesc un stil foarte sic si feminin. Cireasa de pe tort este ca pe langa rochii, sunt la putere si blugii cu imprimeuri! Au inceput deja sa faca impresie prin targ blugi cu diverse imprimeuri florale sau chiar animale. Aceste imprimeuri sunt in stare sa redefineasca felul cum ne gandim la jeansi!

Blocurile de culori

Un concept relativ nou in moda, blocurile de culoare (in engleza, "color blocking") inseamna combinarea a diferite culori care se se sustin si sunt complementare una alteia. Pentru acele femei care obisnuiesc sa poarte culoarea neagra, gri sau chiar alba, blocarea culorilor le ofera sansa de a evada din monotonie si a se lansa in ceva cu totul nou. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi culorii tale preferate inca un asa-zis bloc de culoare. Spre exemplu, la o pereche de blugi negri poti purta un blazer colorat, o camasa intr-o culoare vie sau chiar numai o simpla curea colorata. Aceasta alaturare de culori este cool si are darul de a atrage atentia.

 Hainele transparente

Hainele transparente sunt cu dus si intors insa, daca stii cum sa le porti, pot reprezenta un mijloc perfect de a condimenta felul cum arati. In vara anului 2012 sunt la moda in special topurile transparente. Aceste topuri nu se poarta fara nimic pe dedesupt, asa ca poti opta pentru asta la un top tank (maieul ala mulat ce ajunge pana deasupra buricului) sau chiar la un bandeau (nu este, totusi, chiar un sutien). Poti apela la creativitatea ta pentru a folosi aceste haine ca niste blocuri de culoare, asa cum ti-am aratat mai sus.

Neon

Imbratiseaza fara ezitarea culorile neon in aceasta vara! De la unghii, pana la haine si pantofi, aproape totul este neon. Tenta electrica de neon ne face sa iesim in evidenta si sa ne inveselim nu numai tinuta, ci si starea de spirit. Daca vrei sa dai totusi dovada de stil, nu iti recomand sa porti mai multe piese de imbracaminte neon in acelasi timp!

Daca esti asemeni mie si unele din aceste  trenduri din 2012 te sperie putin, zgaltaindu-te din conventionalism, sparge gheata si incerca ceva cu totul nou! Moda din aceasta vara ne imbie sa ne exprimam cat mai mult personalitatea si sa ne simtim cat mai stralucitoare si frumoase!


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

De ce fetele poarta fuste scurte?

Culoarea parului in 2012

Blugi fete cu imprimeuri florale - Moda vara 2012
Trenduri in moda vara 2012 Trenduri in moda vara 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 06, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Eu raman la blugi + tricou + tenesi, eventual pantalon/blugi + camasa + tenes...fara tenesi, nu e poate :D

    RăspundețiȘtergere
  2. acum stiu ce sa imi cumpar sa fiu in ton cu moda:D

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar daca astea sunt la moda acum eu sigur raman cu ceea ce-mi place mie

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult moda de anul asta cu culorile neon..:

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.