Ce iei cu tine daca iti ia foc casa?

Daca reusesti sa iti imaginezi cat mai realist ce ai lua cu tine daca ti-ar lua foc, pe neasteptate, casa,  ai sansa de a descoperi nebanuite aspecte despre tine insuti. Am incercat sa ma pun in aceasta situatie si iata ce lucruri as incerca sa salvez in acest caz de urgenta, in ordinea prioritatilor: bunica, pisica, laptopul, portofelul, camera foto si telefonul!

Aceasta inspirata idee de a pune oamenii intr-o ipotetica situatie extrema a dat nastere unui blogger plin de succes in numai cateva luni. Este vorba despre Foster Huntington, un om perseverent care, atunci cand a descoperit impactul intrebarii "Ce iei cu tine daca iti ia foc casa?" in lumea internetului, si-a dat seama de impactul psihologic al acesteia, si a colindat mii de mile pe coasta de vest a Americii, chestionand mii de oameni, de toate profesiile si varstele, multi dintre ei departe de a fi cititori de bloguri sau fani ai netului. Rezultatul acestei investigatii s-a materializat zilele acestea intr-o fabuloasa carte. In blogul lui  Foster Huntington, numit "The Burning House" (Casa in flacari),  poti gasi mii de fotografii imortalizand ce anume ar insfaca diverse persoane in cazul cand trebui sa se salveze din locuinta lor cuprinsa de un incendiu. Este, cu adevarat, fenomenal!

Tu ce ai lua cu tine daca ti-ar lua foc, pe nepusa masa, casa?


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Care este profilul tau psihologic ? | Test de personalitate

Vrei sa zbori sau sa fii invizibil ? | Un mic test psihologic

De ce ne simtim liberi pe internet ? | Efectul de dezinhibare online
Ce iei cu tine daca iti ia foc casa? Ce iei cu tine daca iti ia foc casa? Reviewed by Diana Popescu on iulie 19, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Cred ca mi as lua catelul si papagalul si pe mama...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) mi-as salva familia incluzand catelu` si restul e BONUS , parerea mea , atata timp cat locuinta e asigurata ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ipotetic , toata familia ar fi afara . Mi-as lua actele .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.