Chanel - Moda toamna / iarna 2012/2013 la Paris


Desfasurata la Paris, pe 3 iulie, parada modelelor colectiei Chanel pentru toamna 2012 - iarna 2013 a fost organizata de celebrul creator Karl Lagerfeld.

Cele trei zile pariziene dedicate casei de moda Chanel fac parte din Saptamana Modei Paris 2012. Toata imbracamintea prezentata aici a fost creata manual si livrata deja unora din celor mai bogati oameni ai lumii.

Enormele pete de culoare fumurii, de cuart si ametist, inaltate din nisipul unor cristale precum stalagmitele dintr-o uriasa pestera, au dat nastere unui cadru impresionant pentru prezentarea Chanel, intr-o impetuoasa viziune minerala a lui Karl Lagerfeld, intrezarita de la sprancenele manechinelor pana la tocurile extravangantilor pantofi purtati de acestea.

Legerfeld s-a intrecut pe sine in punerea la punct a unei miriade de tinute neconventionale, tip Hipster, ca alternative ale conceptului clasic Chanel, constand dintr-un costum alcatuit dintr-o sobra jacheta si o fusta asemenea. Multe piese de imbracaminte s-au remarcat printr-un pantalon larg, pana deasupra gleznelor, dar si prin niste pantaloni extrem de lejeri, ca un fel de tribut adus vestimentatiei sportive. Nu trebuiesc uitate jachetele "bomber"!

Nu pot fi neglijate nici fustele gen tweed, avand o desfasurare gratioasa in jurul abdomenului, si nici jachetele sau hainele pline la umeri, cu o curbura foarte eleganta.

Efectul mineral a fost sugerat de aranjamentele geometrice triunghiulare ale unor piese vestimentare variat colorate si stralucitoare, aparute mai ales in zona bustului, deasupra unor extrem de serioase rochii negre. Blanurile negre au adus noi dimensiuni sub forma unor sectiuni gen origami. Mineralele s-au evidentiat totodata in manusile stilizate cuprinzand incheieturile mainilor si colierele lucitoare, sau in broderiile scanteietoare de pe marginea manecilor sau de pe umeri.

Vrei sa vezi acesta parada a modei pe viu? Urmareste cu atentie acest film video...



Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu  :


Trenduri in moda vara 2012

Colectia Christian Dior moda toamna/iarna 2012/2013

Moda primavara 2013 - Reinaldo Lourenço


Chanel - Moda toamna / iarna 2012/2013 la Paris Chanel - Moda toamna / iarna 2012/2013 la Paris Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.