Horoscop Balanta septembrie 2012

Horoscopul Balantei din luna septembrie 2012 anunta o oscilare dramatica intre o atitudine increzatoare, sociabila si grijulie fata de imaginea personala oferita lumii, pe de o parte, si predispozitia de a te insingura si a gafa in comunicarea cu oamenii, pe de alta parte.

Cuadratul dintre Venus si Saturn din 3 septembrie este caracterizat, adeseori, de dificultati in interactiunea cu oamenii din jur. Este posibil sa ti se para ca toata lumea este foarte rece fata de tine sau conspira impotriva ta. Tocmai de aceea, sau din cauza temerii ca vei fi respins, tinzi sa fii foarte rezervat sau chiar timid. Incearca sa nu tragi concluzii grabite din ceea ce ti se intampla, ci sa iti dedici cat mai mult timp meditatiei asupra cailor ascunse ale vietii.

Reinvigorarea vechilor prietenii, inchegarea de noi si promitatoare amicitii, integrarea intr-un grup sau o colectivitate ingloband persoane asmeni tie sunt principalele orientari ce se prefigureaza din 6 septembrie, gratie tranzitului lui Venus in Leu. Prioritatea numarul unu intr-un astfel de ciclu al existentei pare a fi impartasirea gandurilor si viselor tale intime cu oameni capabili sa te inteleaga si sa te aprecieze.

Odata cu 16 septembrie, Mercur patrunde in sectorul Balantei si intaia ta casa, incarcandu-te cu neastampar, cu incapacitatea de a te fixa intr-un singur loc sau intr-o unica preocupare. Simti nevoia sa te afli mereu in mijlocul oamenilor, sa initiezi discutii, sa iti sustii punctele de vedere si sa dai glas unor idei pe care le-ai framantat multa vreme in minte. Relatiile cu rudele, colegii, cunostiintele tind a capata intaietate.
Cuvintele te ajuta mai mult ca niciodata sa iti sustii interesele si sa obtii ceea ce iti doresti.

Tot pe 16 septembrie, Luna noua din Fecioara si a douasprezecea casa a Balantei marcheaza incheierea unui ciclu lunar al vietii tale, de-a lungul careia ai sansa de a a-ti pune la punct proiectele pentru urmatorul ciclu selenar. In acest context, ar fi bine sa te focalizezi asupra depasirii obstacolelor interioare si exterioare ce iti stanjenesc evolutia personala. In acelasi timp, aceasta faza a Lunii este in masura sa sprijine reconectarea cu nivelul subconstient al fiintei tale, prilejuind o reunificare de bun augur a personalitatii tale.

Iesirea lui Pluton din aspect retrograd in Capricorn si a patra casa a Balantei semnifica, incepand cu 18 septembrie, eliberarea de o stare conflictuala intre varsta copilariei si cea a maturitatii. Lucruri uitate sau confuze din prima etapa a vietii sunt pe cale sa isi arate adevaratul inteles si sa iti dea o noua perspectiva asupra destinului tau de adult. In decursul acestui tranzit, este de asteptat sa aiba loc o reimpacare cu parintii sau o armonizare a relatiei cu ei.

In ziua de 20 septembrie ai face bine sa nu iesi din casa. Opozitia lui Mercur cu Uranus si cuadratul dintre Mercur si Pluton te determina sa umbli cu capul in nori si sa calci in strachini, ori sa privesti pe toata lumea cu o bolnavicioasa suspiciune. Impedimente deloc neglijabile apar atat in comunicarea cu tine insuti, cat si cu ceilalti. Nu este timpul potrivit sa te lasi in voia impresiilor de moment si nici sa iei vreo decizie de o mare importanta.

Soarele rasarit pe 22 septembrie in Balanta si prima ta casa accentueaza tendintele mercuriene legate de identitatea personala, imaginea exterioara, comportamentul in societate si exprimarea individualitatii tale. Ajuns la varful ciclului tau solar, esti plin de incredere in tine insuti, capabil sa ii impresionezi pe ceilalti si sa profiti de orice oportunitate ivita in preajma ta. Spontaneitatea te guverneaza si te noroceste in aproape tot ce faci. Nu este conjunctura cea mai prielnica cooperarii cu altii, putand avea mai curand avantaje prin impunerea pozitiei de lider ori prin initiativele individuale.

Luna plina aparuta pe 30 septembrie in cerurile Berbecului insista asupra armoniei si intereselor impartasite cu un partener din viata amoroasa, cea profesionala sau sociala. Actiunile in doi au potentialul de a darui mari impliniri.


Horoscopul dragostei Balantei in septembrie 2012


Pe 3 septembrie, sub influenta cuadratului lui Venus cu Saturn, dragostea nu sta sub cele mai bune auspicii. Este posibila aparitia unei dureroase distantari emotionale. Imprejurarile vietii sau persoane (aparent) rauvoitoare pot incerca sa te separe de fiinta iubita sau sa iti innegureze impresia despre ea. De multe ori, acest cuadrat este asociat cu despartiri, certuri sau sentimentul ca esti respins in iubire.

Dragostea se identifica cu prietenia odata cu 6 septembrie, ca urmare a calatoriei planetei Venus in cea de-a unsprezecea casa a Balantei. Daca o relatie de cuplu debuteaza in aceasta perioada, ea este caracterizata mai curand de camaraderie decat de pasiune ori o fierbinte afectiune.

O vreme a compromisului si negocierii in relatiile de cuplu este instaurata pe 30 septembrie, de Luna plina din a saptea casa a Balantei. Daca nativii avand deja un partener pot fi supusi unor teste in dragoste, cei singuri au sansa de a descopei alfabetul iubirii alaturi de o persoana foarte speciala.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in septembrie 2012


In aceasta luna, succesele din sfera profesionala sunt conditionate de initierea unei atmosfere de prietenie si colaborare la serviciu. Este posibil sa te lovesti de dificultati datorita egocentrismului si inclinatiei de a-ti dovedi calitatile de lider, orientari pricinuite de influentele astrale ale planetei Mercur si ale Soarelui.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Balanta | Dragoste si cucerire

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta august 2012
Horoscop Balanta septembrie 2012 Horoscop Balanta septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.