Horoscop Capricorn septembrie 2012

Horoscopul Capricornului din luna septembrie 2012 anticipeaza finalizarea fericita a unei drame personale sau sociale, precum si o profunda si ambitioasa implicare in zona profesionala.

Trigonul lui Mercur cu Pluton din 4 septembrie iti confera momente magice de clarviziune, ajutandu-te sa intelegi ce se ascunde sub inselatoarele aparente ale oamenilor si situatiilor de viata. Tocmai de aceea, deciziile pe care le iei acum sunt inspirate si auspicioase. O veste venita pe neasteptate sau un dialog cu o persoana importanta iti deschide noi perspective ale dezvoltarii personale.

Pe 16 septembrie, Luna noua din Fecioara si a noua casa a Capricornului favorizeaza intrarea in contact cu resursele tale interioare si initierea unor demersuri de aducere a aspiratiilor tale spirituale in viata de zi cu zi. Viitorul ti se infatiseaza cu o mare claritate, mai ales daca iti privesti cu obiectivitate telurile si incerci sa nu te indepartezi de ele. Meditatia iti poate furniza revelatii majore, cu conditia de a reusi sa te desprinzi de automatismele si tabieturile zilnice. Este o vreme prielnica inceperii unui curs sau invatarii unui lucru care iti place cu adevarat.

Iesirea lui Pluton din aspect retrograd in Capricorn si intaia ta casa semnifica, de obicei, finalizarea unei crize personale, depasirea unor grave indoieli asociate cu imaginea si rolul tau in lume. O transformare, uneori dureroasa, este pe cale de a se incheia, prin mijlocirea unor oameni apropiati sau a persoanei iubite.

Graba in a-ti schimba esential destinul si nervozitatea ce te marcheaza, pe 19 septembrie, sub impactul cuadratului  dintre Pluton si Uranus, te aduc in preajma unor hotarari riscante, indiferent daca este vorba despre viata personala, cea sociala ori profesionala. Este bine sa ai la indemana cateva solutii de rezerva inainte de a-ti manifesta revolta sau nemultumirea legata de faptul ca nu ti se acorda ceea ce meriti.

Cuadratul lui Mercur cu Pluton din 20 septembrie iti trezeste neincrederea in ceilalti si chiar in propria-ti persoana. Acest aspect astral este asociat adesea cu stresul si pesimismul. Nu incerca sa ghicesti ce se intampla in spatele cortinei realitatii, pentru ca gafele par a-ti mereu aproape. Treci peste orice situatie cu calm si liniste, asteptand rabdator sa vezi cum evolueaza lucrurile.

Odata cu 22 septembrie, tranzitul Soarelui in Balanta pune paie pe focul ambitiilor tale cele mai dragi. Trebuie sa ajungi cumva sub luminile reflectoarelor, sa demostrezi lumii de ce esti in stare! De-a lungul acestui interval de timp, te poti focaliza pe realizarea unui proiect important, demn de a atrage consideratia celorlalti.

Luna plina aparuta pe 30 septembrie in Berbec si a patra casa a Capricornului iti semnaleaza necesitatea de a acorda o mai mare atentie casei si familiei. Straduieste-te sa ii strangi pe oamenii apropiati tie, inclusiv pe parinti, in jurul unor teluri comune.


Horoscopul dragostei Capricornului in septembrie 2012


Sub influenta tranzitului lui Venus in regatul Leului, din 6 septembrie pari a fi inclinat sa lasi de la tine cat mai mult pentru a aduce armonia in relatia ta de cuplu. O conexiune profunda si sincera in iubire te poate revitaliza si echilibra. Dragostea isi gaseste exprimarea mai cu seama prin senzualitate.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in septembrie 2012


Odata cu 6 septembrie, gratie calatoriei planetei Venus in a opta casa a Capricornului, sunt create toate conditiile pentru obtinerea unui consistent castig sau avantaj financiar. Uneori, acest lucru se poate infaptui prin mijlocirea partenerului ori tovarasului de viata.

Zona profesionala necesita o intensificare a comunicarii odata cu 16 septembrie, ca efect al vizitei lui Mercur in Balanta si a zecea casa a Capricornului. Mult mai calculat fata de ceea ce faci si spui, autoritatea tinde sa ti se impuna definitiv la serviciu. Este o perioada excelenta pentru punerea la punct a unor proiecte si strategii legate de cariera. Centrat aproape exclusiv pe reusita profesionala, esti gata sa faci orice pentru a te afirma, asa ca nu vei avea nici un fel de probleme cu ducerea pana la capat a unor numeroase sarcini de detaliu sau foarte laborioase.

Simtul practic isi spune cuvantul in orice aspect al carierei incepand cu 22 august, ziua in care Soarele isi face aparitia in cea de-a zecea casa a Capricornului. Iti doresti sa iesi in evidenta si sa vezi cat mai curand rezultatele eforturilor tale. Nu va mai trece mult timp pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Atentie! O promovare sau o majorare a salariului este insotita, de cele mai multe ori, de sporite responsabilitati!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Horoscop Capricorn august 2012
Horoscop Capricorn septembrie 2012 Horoscop Capricorn septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 31, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.