Horoscop Berbec 2013

Horoscopul Berbecului din anul 2013 previzioneaza o vreme de lupta intre insingurare si nevoia de a fi in mijlocul oamenilor, intre impulsul catre independenta sau libertate si necesitatea de a te conforma normelor si conventiilor exterioare, precum si oportunitatea de a profita din plin de talentele si resursele tale interioare.

Din 29 ianuarie 2013, Jupiter iese din aspectul retrograd din Gemeni si a treia casa a Berbecului, risipindu-ti indoielile fata de adaptabilitatea si succesul tau in plan social. Prezenta oamenilor te stimuleaza si te mobilizeaza, cu atat mai mult cu cat esti cautat mai des gratie atitudinii tale cordiale si capacitatii de a-i stimula pe ceilalti. Comunicarea, socializarea si invatatura sunt la ordinea zilei. Nativii din Gemeni implicati in studiu, afaceri, activitati creative pot constata ca sansa este intr-o mai mare masura de partea lor. O veste buna pare a-ti da o perspectiva luminoasa unor evenimente viitoare. Norocul ti se alatura in scurte calatorii si in interactiunea cu rudele si prietenii.

O criza personala pare a te pandi odata cu 18 februarie 2013, ziua in care Saturn paseste si el in turnura retrograda in Scorpion si a opta ta casa. In acest context, te poti confrunta cu nemarturisite temeri interioare legate de impartasirea intimitatii in dragoste. Tocmai de aceea, este posibil sa apara o racire in relatia ta de cuplu, mai ales daca partenerul tau nu reuseste sa iti fie mereu alaturi si sa iti demonstreze ca temerile tale sunt nefondate. Adeseori, pe parcursul calatariei retrograde a lui Saturn, se poate isca din senin o melancolie asociata cu implacabila moarte ce ne e mereu prin preajma. Poate ca cineva cunoscut este sau va fi pus in fata unui pericol de moarte. Insingurarea starnita de Jupiter este pe cale sa se accentueze, si poti fi ispitit, fara motiv, sa crezi ca oamenii te ocolesc numai si numai din vina ta. Rabdarea, calmul si adancirea in meditatie te pot spriji in depasirea acestei faze a existentei tale.

Pe 12 aprilie 2013 este randul planetei Pluton sa intre in tranzit retrograd in Capricorn si a zecea casa a Berbecului. Sunt de asteptat dure batalii pentru a-ti impune autoritatea sau a te afirma mai ales in sfera profesionala. Incerca totusi sa te controlezi, intrucat adeseori unele conflicte cu sefii din acest interval de timp pot fi incrancenate nu atat din cauze obiective, cat din dorinta ta de a fi, cu orice pret, mai presus de ceilalti. Nu te lasa orbit de orgoliu si asculta-ti cu atentie glasul intuitiei. Este un interval de relativa stagnare in cariera.

Cuadratul dintre Uranus si Pluton din 20 mai, la fel ca si cel din 1 noiembrie 2013 marturiseste despre impulsul extrem de a fi independent si a neglija aspecte materiale ori sentimentale pretioase pentru tine atat in trecut cat si in viitor. Nu calca in picioare oameni dragi sau folositori de care vei avea nevoie si mai tarziu. Canalizeaza-ti nevoia de libertate in asa fel incat sa te poti dezbara de obisnuinte ori relatii umane ce iti stanjenesc dezvoltarea personala.

Odata cu 7 iunie, Neptun ajunge retrograd in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului, coplesindu-te cu o neingradita imaginatie si predispozitia de a ocoli asprele realitati ale lumii. Creativitatea iti este un bun aliat daca stii sa o tii in frau, mai ales in domenii asociate cu arte precum poezia sau pictura. Atentie la o boala ce poate afecta pe cineva la care tii!

Beneficii tinand de casa, proprietati, familie se intrevad din 26 iunie 2013, drept urmare a intrarii lui Jupiter in Rac. Rudele apropiate si/sau tovarasul de viata te ajuta sa fii puternic in fata provocarilor vietii si iti asigura stabilitatea traiului cotidian. Poti fi strabatut de o autentica fericire interiora si de dorinta de a te bucura de lucrurile simple si curate ale existentei. Se poate ivi o oportunitate de a vinde sau cumpara o proprietate cu un important profit. Exista, de asemeni, predispozitia de a-ti imbunatati, intr-un fel sau altul, conditiile de locuit. Poate avea loc o importanta reuniune de familie, iar parintii par a fi gata sa iti acorde un deloc neglijabil ajutor financiar.

Pe 8 iulie 2013, revenirea planetei Saturn in aspect direct in Scorpion si a opta casa a Berbecului prilejuieste o detensionare a relatiei cu fiinta indragita, legatura ta de dragoste putand evolua cu un mai mare succes spre o impartasire nu numai afectiva, ci si senzuala. Legaturile cu lumea exterioara cunosc o usoara intensificare, dar asta nu inseamna ca poti incerca sa ii controlezi pe cei din preajma ta. Situatia ta financiara se imbunatateste vizibil, insa trebuie sa iti supraveghezi cu grija balanta de venituri si cheltuieli. Daca nu ai grija de bani, Saturn va gasi o cale de a te forta sa o faci.

Idealul unei libertati fara de margini pare a te bantui iarasi din 17 iulie 2013, sub impactul trecerii in aspect retrograd a lui Uranus in Berbec si intaia ta casa. Straduieste-te sa iti controlezi acest impuls pentru ca, in caz contrar, risti sa ramai fara multi prieteni si oameni care tin la tine. Tinzi sa calci in picioare toate conventiile sociale si sa iti schimbi radical infatisarea exterioara, afisand un look ajuns la o extrema greu de acceptat chiar si de catre cei mai buni amici. Tii sa iti exprimi cu stridenta individualitatea, iar consecintele acestui lucru nu vor fi tocmai usor de indurat!

Cuadratul lui Jupiter cu Uranus de pe 21 august 2013 iti stimuleaza pofta de a te bucura intens de viata, a te lansa in aventuri si a de distra la maximum. In aceste conditii, ar fi nemaipomenit sa iti iei o vacanta, in care setea ta de traire sa poata fi astamparata asa cum trebuie. Vacanta este o idee buna tinand cont ca acest eveniment astrologic iti trezeste o stare de revolta avand capacitatea de a-ti crea necazuri la serviciu.

Reintoarcerea planetei Pluton in aspect direct in Capricorn si a zecea casa a Berbecului iti daruieste ocazia de a aplana eventualele conflicte din zona profesionala si a pune capat unei dispute cu o persoana autoritara, poate cu tatal. Poate ca te paste o avansare sau o marire de salariu!

Turnura retrograda asumata de Jupiter din 7 noiembrie 2013 te indeamna sa reevaluezi relatia ta cu parintii si oamenii dragi, sa intelegi mai profund  ceea ce te leaga de ei si felul cum poti optimiza conexiunea cu ei. Trebuie sa iei seama la indiciile intuitiei si sa te implici intr-o sporita masura in viata familiala.

Pe 13 noiembrie, Neptun se intoarce in tranzit direct in Pesti si a douasprezecea ta casa readucand un stabil echilibru intre ratiune si imaginatie. Chiar daca continui, uneori, sa visezi cu ochii deschisi, nu te mai retragi din fata luptelor dure cu realitatea, fiind dispus, pentru a-ti conserva unicitatea fiintei, sa dai lumii ce este al lumii. Ai ocazia de a descoperi niste dusmani ascunsi!

Odata cu 17 decembrie, Uranus in aspectul direct in Berbec marcheaza regasirea unei libertati individuale ce nu afecteaza libertatea celorlalti. Spontaneitatea te ajuta sa din nou castigi simpatia oamenilor, iar explorarea existentei pare a-ti releva noi si fertile cai de a-ti pune in valoare personalitatea. Atunci cand incetezi sa fortezi portile destinului, adeseori ti se ofera pe tava pretioasele lucruri pentru care ai fi fost in stare sa faci o gaura in cer. Dintr-o data, usi inchise cu o mie de lacate sunt cat pe ce sa ti se deschida!


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Berbecului pentru anul 2013.


In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Berbecului in 2013
Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:
Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Berbec 2013 Horoscop Berbec 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 05, 2012 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Cam intr-o saptamana sper sa am pregatit si horoscopul pestilor pentru 2013

    RăspundețiȘtergere
  2. AM ADUNAT CUVINTELE, LE-AM PUS INTR-O CALIMARA,APOI AM ADAUGAT APA DE PLOAIE,ASA MI-AU IESIT VERSURI IN PRAG DE NOAPTE.....
    AM ADUS MAREA LA PICIOARELE EI,I-AM SOPTIT CLIPE DE PLOAIE,AM DESPARTIT APELE DE APE,AM ADUS PLEDUL MOV AL SOARELUI POLAR SA-I INVELESC TRUPUL ...
    I-AM DESENAT CHIPUL MEU PE APA,IN MIJLOC AM ARUNCAT IUBIREA,FLORI DE TEAMA AM ARUNCAT SPRE CER....,AU CAZUT FULGI DE INCREDERE....PESTE EA....
    I-AM SARUTAT GLEZNA,INCET,TANDRU,USOR UMED,CAND I-AM PRIVIT OCHII MI-AM PIERDUT SUFLETUL.............
    L. Daniel

    RăspundețiȘtergere
  3. Afara ploua………….un fapt divers pentru altii, pentru mine o deschidere catre abisul apelor………
    ape ce despart ape ……………, ape ce hranesc nestatornicia mea si salbaticiunea din mine, ……….am ales calea apelor………….., acolo totul curge, totul se misca, totul e viu, totul este umed prin natura iubirii .….., acolo am sa te duc si pe tine, goala de orice speranta, plina doar de dorinta de scurgere din dragoste in iubire, din tine in mine, din timp in absolut, din absolut in etern, din etern in stropul ce cade pe pamant sub forma de inima…………si naste iubirea din cenusa pamantului sec si aspru………
    Afara sunt nori, nori de intrebari desarte, nori de incertitudini aprinse, nori de fuga si ceata, in care ne jucam precum inorogii, ne alergam in cercul vietii… ……un cerc de nori nestatornici si umezi precum ploaia de lacrimi din sufletele celor neimpacati cu soarta………..cu ei, cu iubirea…………
    Cine nu cauta iubirea, nu primeste iubire, cine nu spera la clipa dorita, nu are sa fie dus in altarul clipei, la ceas de rasarit, in inima apelor………, cine nu-i iubire ………nu exista aici………., nu exista nici in cartea celor iubiti, nici in cartea celor fara de iubire, nu exista……….
    Apa si trinitatea ei (inodora,insipida,incolora), fata de care doar noi2 capatam forme cu adevarat stranii…dar dulci, ….uneori limpezi, alteori pline de confuz, uneori repezi, alteori nemiscatoare si oglindita in propriile noastre suflete……………, complexitatea noastra o creeaza cunoastrea, cu cat mai mult, cu atat mai putin, in fiecare zi nemasurat si pieritor la apusul atingerii de buze………..
    Imi lipseste oglinda picaturii tale, chiar daca te am si nu te pot cuprinde, chiar daca te vreau si nu te pot chema……….chiar daca………….suntem una ………..si tot te vreau……….
    Iti plac apele ?……….. te vreau in apele mele, goala de tot ceea ce esti in lumea asta, dar trebuie sa fii……………., o obligativitate fara de scop, dar cu rost ascuns……..
    Am sa-ti soptesc in ploaie ………gesturi………..
    Intinde mana afara, in ploaie, .......poate am sa-ti cad la picioarele tale.........sau poate ai sa vrei sa ma prinzi si ai sa ma duci la piept, sa-mi traiesc vita de-o clipa, fericit .........de "caderea" mea......catre tine.........
    ldanielleinadl@yahoo.com
    L. DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt obosit......dar treaz.........
    O ………. oboseala ce ma trimite-n mormant, o lipsa de culori teribila, o insuficienta mentala cronica, o deformare a realitatii strasnica dusa la hotarele nebuniei, pe corzile unei strune ce te duce in lumile apuse si stinse de incercari pierite......pierite de dor......
    Ma trezesc pe pamantul umed si gol, dezgolit de zapada abea cazuta in clipa de ieri si traita abea azi......., nu-i o incertitudine frigul ci un necesar uman, abstract uneori si rigid, o forma de depresie obscena......., un drum catre infern........
    Iubirea ce-mi scurge si ultima suflare de fericire, acum se pierde prin frig si lipsa de culoare, lipsa de primavara , lipsa de caldul uman, grotesc uneori, insipid de cele mai multe ori si pieritor in vreme, in memoria oarba a lumii........
    Frica de singuratate ......o deznadejde precara, un absolut infiorator pentru oameni si disperant...., o agonie mandra ce paseste aleator prin sufletul omului ucis de sexualitatea gestului ......., o traire lasa si nelinistitoare, o traire limitata uman, desi fara de limite........., un imprevizibil nocturn si bezmetic in mintea umana.........
    Joaca de-a iubirea, alaturi de care-mi decifrez inima, o inima nedorita, neavuta inca de nimeni, ………. o realitate prinsa in dualitatea unui pumnal infipt parca in suflet........, iubirea atat de multa in sufletul meu si atat de putin avuta de mine in bratele-mi lungi si pline de dor........., iubirea fara de care eu mor in fiecare clipa, nestiind nimeni cum reusesc eu sa ma sting ........, nestiind nimeni cum mor........, nestiind nimeni cum plec in lumi atat de departe de mentalul ruginit uman, plin de umbre si ipocrizie........, iubirea mea din care ma nasc, mereu mai sus, mereu mai inabordabil, mereu mai de neatins......
    Sunt atat de complicat si de greu de inteles........incat si timpului ii ia toata tineretea, ajungand la mine batran si plin de fapte, plin de incarcatura si imens......., un timp ce-mi arde fiecare lumanare in bezna egoismului uman........,un egoism feroce si aspru, un egoism excentric si demodat, azi imbracat in toale de strada.....,o trasatura meschina a omului sarac, sarac de inima, sarac de timp, sarac de iubire, sarac de dorinta, dar bogat de prostie........
    Iubirea mea,.....tu.....cu tine vorbesc......cu tine dansez in noapte, cu tine vorbesc in somn, pe tine te caut cu mainile si cu tine fac dragoste in infernul fierbinte si plin de iubire, o nestatornica clipa, un arcus ce-si traieste viata pe-o vioara, nestapanit de dorinta......., tu care-mi nasti dorul si ma trimiti in lumile mele ......aducand speranta oamenilor, tu care-mi trezesti spiritul si imi dai aripi si forta sa mai urc o data la cer si sa iau iubirea din mainile infernului si s-o aduc iar aici pe pamant.........
    Numele tau.......iti strig numele si te chem prin soapta, fac pasi catre tine.......... incet sa nu te trezesc din somn, sa nu trezesc somnul din vis, sa nu trezesc visul din iubire....... iti aduc flori, flori de iubire si gest, iti sarut gura cu miere, miere de dulce si amar, iti mangai inima cu vant, vant de dor si tristete, iti ating sufletul cu inima mea, inima de foc si de gheata.......... iti cant cuvantul, cuvantul de dragoste in asteptari.......... si-n viitor........
    AZI AM FOLOSIT CUVINTELE PRECUM APA, SE SCURG PRIN MENTAL SI NU-TI RAMANE NIMIC.......RAMAI DOAR UMENDA UN TIMP......SI TE-AI BUCURAT DOAR DE CURGEREA EI.........
    L. DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubirea,ultima dimensiune si prima licarire din univers, o lumina in intunericul gol si rece, o entitate multidimensionala si nemuritoare, o particula la scara unui univers, un univers strans intr-un suflet, o clipa eterna picurata din ceruri, din cerurile lui Dumnezeu, o dumnezeire aruncata intr-un zambet de-al tau, o floare albastra intr-un noian de suflete, o inima fermecata cu ochi luminosi de vii…………, un nume rostit la hotarul dintre soapta si gest, o traire sublima fara de margini, marginita uneori …. doar de neputinta oamenilor, ……cum spuneam eu candva: „eu nu pot lua forme, pentru simplu fapt ca nu-mi ajung formele, iubirea nu are forme, cand insa intra un fiintele umane, le preia forma si devine muritoare si umeda ……….”
    Iubirea ………..este viata mea, este prima clipa din care ma trezesc la portile tale, tu esti ploaia ce duce catre fericire……….., esti faptura ce-mi da puterea sa redevin acel „INOROG”, uitat pe meleaguri din lumi indepartate…….indepartate de cunoasterea umana, o lume plina de taine si gesturi, o lume fara cuvinte, plina de culori, o lume plina de forme ……..lumea mea …..este iubirea…………..,de acolo-mi trag speranta, desi sti ca nu mai traiesc din asta, ci din dorinta…….poate ca nu am coborat pe scara intelepciunii, poate ca am urcat judecand asa……..asa se numeste ca as trai din …. si prin credinta …..si nu din „daruri”, sau din asteptari………..
    As putea spune ca-mi croiesc singur fericirea, asa………., fericirea este starea mea de spirit…….., iar tu esti pamantul prin care incolteste ……..dupa prima roua a clipei……………..
    L. DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  6. Fericirea nu-i un “lucru usor”,ea este mereu in echilibru constant cu timpul, cu moralitatea si cu iubirea din noi,fericirea este atributul celor care pot fi aproape de “ceruri”,continuu si intr-o perpetua vibratie mentala,sentimentala si spirituala,intr-o trinitate, alaturi de adevarul absolut,Dumnezeu.........,fericirea este “sarutul” LUI DUMNEZEU...................pentru oamenii ce-si doresc inaltarea la EL..............,fericirea-i sfintirea iubirii................asa cred eu,am dreptate?
    L. DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubirea mea ………..din “flori”…….
    Unii oameni spun ca ploaia vine din cer,eu spun ca vine din suflet………..
    Unii oameni spun ca marea este frumoasa vara,eu spun ca marea este frumoasa doar cu tine……..
    Unii oameni spun ca fulgii de nea sunt reci,eu spun ca sunt vii de gerul din sufletul oamenilor…….
    Unii oameni spun ca cerul este albastru,eu spun ca este culoare “ochilor” tai……..
    Unii oameni spun ca timpul vine si trece,eu spun ca timpul meu esti tu, cu zi si cu noapte-n asfintit…….
    Unii oameni spun ca totul are sa treaca,eu spun ca nu exista inceput fara de tine si sfarsit fara noi2……..
    Unii oameni spun ca exista singuratate,eu spun ca exista speranta………….
    Unii oameni spun ca exista moarte,eu spun ca as trece dincolo de ea pentru tine,iubirea mea……..
    Unii oameni spun ca exista nebunie,eu spun ca nu suntem destui de nebuni sa iubim nebuneste………..
    Unii povestesc clipe trecute,eu vorbesc clipelor sa ramana cu noi2…………
    Unii oameni vorbesc fara sa spuna nimic,eu spun doar cat de mult inseamna tacerea ta,fiidca te simt……
    Unii oameni iti spun ………LA MULTI ANI,
    Eu iti spun …………………
    L.DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  8. SUNT "CIOBURI DE GHEATA" DIN INIMA MEA ......... PENTRU TINE ...........
    UNDEVA, CANDVA ............
    L. DANIEL

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.youtube.com/watch?v=JKFri8AOxd0

    Havasi Balázs : The Storm
    L. DANIEL .......... PENTRU TINE ........., SA MA POTI INTELEGE ....... SUNT BERBEC, CA ZODIE, EVIDENT ........
    31.03.

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru ca sunt"OBERBEACA",DANIELsi pentru ca dintr-o pura intimplare ma aflu pe aceasta pagina permite-mi sa ma recomand,numele meu este Daniela,citind toate cele scrise de tine anterior pot sa ma regasesc desi ca virsta sunt probabil mult mai mare decit tine si spun asta tinind cont de profunzimea trairilor tale specifice unui berbec dar si de forma de exprimare a sentimentelor ,o forma izbitor de dezinteresata ....PURA... Nu stiu daca meajul inteles de mine este propriati atitudine in fata unei iubiri neimplinite ,dar cunosc BARIERELE peste care poate trece un berbec atunci cind iubeste.Din pacate odata cu scurgerea timpului incet,incet si dorintele noastre incep sa mai palesca si odata cu ele instinctul de CAUTATOR DE ABSOLUT al berbecului incepe sa apuna.Poate ca asta aduce oarecum cu o forma de RESEMNARE,dar in cazul unui berbec nu inseamna neaparat abandon de pe SCENA VIETII pentru ca oricit de BATRIN ar fi un berbec ,in sufletul lui ramine vesnic tinar si dornic sa daruiasca dragostea intr-o forma de exceptie. Din pacate cred ca BERBECII sunt cele mai nefericite semne ale ZODIACULUI, putini dintre cei ce au cunoscut un BERBEC au putut sa-l inteleaga,sa-i inteleaga trairile si sa-l iubesca cu adevarat.PERSONAL ma aflu in fata a doua casnicii ratatesi pot sa-ti spun cu demnitatea unui BERBEC ca nu am facut decit sa iubesc ,numai ca oamenii sunt diferiti ca si perceptia lor despre dragoste.Am inteles cu greu ca a-ti gestiona gresit propriile trairi si sentimente poate sa te aduca in fata unui FALIMENT EXISTENTIAL, si cu cit esti mai implicat posibibilitatea de a te redresa este aproape nula.NIMIC nu poate fi mai dureros pentru un berbec decit ESECUL INREGISTRAT in dorinta sa de a-si gasi corespondetul in aceasta lume, o lume rece a materialismului in care IUBIREA nu poate exista in forma sa pura.Asta simt eu astazi si recunosc cu multa suferinta faptul ca BERBECII sunt in parte fiinte speciale cu rol de catalizator pe scara umanitatii,sunt fiinte determinate o determinare ce vine din interior asemeni unui vulcan pregatit sa erupa,dotate cu forta necesara de a face fata oricarei provocari,intotdeauna un aparator al altora(de cele mai multe ori uitind de sine ),parca venit in aceasta lume sa indeplineasca un ordin si mai putin pentru a se bucura de conditia sa ca fiinta trecatoare prin viata.Oricit ar fi de DURA TRAIECTORIA VIETII UNUI BERBEC,in opinia mea el ramine un recunoscator in fata sortii ,prin aceea de avea sansa de a simti si trai viata intr-o dimensiune numai de el inteleasa.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.