Horoscop Berbec octombrie 2012

Horoscopul Berbecului din luna octombrie 2012 prefigureaza nazuinta de explorare a noi dimensiuni, taine si sensuri inalte ale existentei, necesitatea impunerii in lume a unor esentiale teluri personale, o viata amoroasa relativ fericita si o contradictorie evolutie pe plan financiar.

Odata cu 3 octombrie, calatoria lui Venus in Fecioara isi pune amprenta asupra felului cum te implici in viata sociala, artistica si amoroasa. Relationarea cu oamenii si persoana iubita are loc mai ales prin prisma zonei profesionale.

O problema legata de studii ori educatie tinde sa se acutizeze din 4 octombrie, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Jupiter in Gemeni si a treia casa a Berbecului. In acelasi timp, poti resimti, cu frustrare, lipsa unei ferme credinte personale, sau chiar intensificarea unor dispute interioare referitoare la religie. Relatiile cu rudele apropiate, cu un frate sau o sora, lasa mult de dorit, din pricina unor neintelegeri materiale ori financiare. Atata timp cat te adancesti numai in propriul univers interior si lasi lumea sa iti dicteze ce sa faci nu este deasteptat sa te bucuri de multe succese.
Este necesar sa iti extinzi sfera de influenta, incepand cu oamenii din imediata ta apropiere, sa iti fixezi niste teluri clare in viata si sa dai dovada de cat mai mult tact in comunicarea cu ceilalti.

Din 5 octombrie, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a opta casa a Berbecului are de a face cu chestiunile practice ce iti acapareaza mintea, indicandu-ti zone ale realitatii ce pot fi schimbate in avantajul tau, conform aspiratiilor tale si a capacitatii de a comunica eficient cu oamenii. Cea de-a VIII-a casa este conectata cu o regiune profund spirituala a existentei, asa ca ai putea fi atras de intrigi si mistere, sau motivat de a demonta secretele din mediul tau inconjurator si a descoperi ce se ascunde in spatele atitudinii exterioare a semenilor. In acest interval de timp, ai nazuinta de a a ajunge la miezul lucrurilor. Nu este exclus sa iti pui la punct niste planuri si strategii secrete. Fereste-te de o posibila fascinatie fata de moarte si de inclinatia de a te razbuna pe persoane fata de care ai acumulat, pe nesimtite, o mare aversiune.

Nevoia coplesitoare de a trece prin noi experiente de viata, capabile sa iti largeasca orizonturile, iti da ghes incepand cu 7 octombrie, ziua de debut a tranzitului planetei Marte in Sagetator si a noua casa a Berbecului. Pari a te indrepta cu precadere catre educatie, studiu, perfectionare profesionala, si calatorii . Provocarile pe care ti le aseaza in fata existenta in aceasta perioada sunt vazute ca tot atatea oportunitati de a te dezvolta. Orice dificultate reprezinta un potential prilej de a te inalta pe o noua treapta a destinului. Este de recomandat sa fii cat mai prudent in relatiile cu strainii sau in decursul unor calatorii peste hotare.

Trigonul dintre Marte si Uranus din 15 octombrie te inzestreaza cu incredere in tine insuti si curaj in afirmarea personalitatii tale. Esti strabatut de o efervescenta vitalitate, evidentiata atat in forma fizica, cat si in orice actiune careia te dedici. Daca ai fost impiedicat de timiditate, comoditate sau lipsa de incredere sa faci niste lucruri pe care ti le doresti, acum este timpul sa iesi din carapace si sa te avanti in orice initiativa. Aceasta atitudine pozitiva inlesneste aparitia norocului chiar in momentele cand ai nevoie cel mai mult de el.

Luna noua, rasarita pe 15 octombrie, in Balanta si a saptea ta casa, vesteste un ciclu propice reimprospatarii si reinvigorarii relatiilor cu cei din jur. Vechile ranchiune sunt depasite fara dificultate, iar onestitatea cu care ii tratezi pe ceilalti iti este rasplatita cu aceeasi moneda.

Pe 23 octombrie, vine randul Soarelui sa paseasca pe taramurile Scorpionului, un tranzit avand potentialul de a-ti accentua apetitul pentru mistere ale vietii precum moartea si eternitatea spiritului. Tocmai de aceea, pari a fi strabatut de nazuinta de a scoate la iveala un tel cat mai inalt al existentei tale, capabil a depasi rutina cotidiana.

Preocuparea pentru studiu poate deveni o preocupare majora odata cu 29 octombrie, sub impactul parcursului lui Mercur in Sagetator si a noua casa ta casa. Unii nativi din zodia Berbecului sunt dornici sa privesca lumea dintr-o perspectiva inedita, chiar filozofica. Calauzit de un neobisnuit simt al dreptatii, nu mai esti dispus sa apelezi la orice mijloace pentru a-ti atinge scopurile.
Fii prevazator fata de inclinatia usor egocentrica de a-ti sustine opiniile si idealurile pana in panzele albe, fara a tine cont de ideile si simtamintele celorlalti.

Luna plina din Taur si a doua ta casa, itita in ceruri pe 29 octombrie, sugereaza, de obicei, nevoia de a te intoarce la adevaratele lucruri pe care le pretuiesti. Pari a te indeparta de persoanele si conjuncturile superficiale ori conventionale, incearcand sa traiesti cu autenticitate si sinceritate clipele irepetabile ale existentei.


Horoscopul dragostei Berbecului in octombrie 2012


O poveste de dragoste, un flirt sau o aventura amoroasa te pot acapara din 3 octombrie la serviciu sau intr-un anturaj legat de profesie, ca efect al tranzitului planetei Venus in a sasea casa a Berbecului. Daca nu te straduiesti sa separi cat mai drastic dragostea de munca, te poti lovi de dificultati in ambele domenii.

Emotivitatea si sensibilitatea daruite pe 15 octombrie, de Luna noua din a saptea ta casa, te imboldesc sa iti  aduci la un nivel superior relatia de dragoste. Persoana iubita iti inspira incredere in propriile-ti forte, iar acest simtamant te provoaca sa o coplesesti cu daruri si sa o aperi fata de orice potential atac din lumea de afara. In aceasta conjunctura astrala, iubirea poate reprezenta un adevarat ritual de purificare si impartasire reciproca.

Tranzitul pornit de Venus, pe 28 octombrie, in Balanta si a saptea casa a Berbecului favorizeaza inchegarea unor autentice si promitatoare legaturi de prietenie si dragoste. Este un interval de timp extrem de oportun pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau a-ti rasfata partenerul de cuplu sub efluviile iubirii si ale intelegerii. Dorinta cotropitoare de a-ti satisface fiinta indragita te poate face sa renunti la multe placeri si interese personale.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in octombrie 2012


Prezenta lui Venus in a sasea ta casa indica, din 3 octombrie, o satisfacatoare impletire intre zona profesionala si telentele ori ambitiile tale artistice. Poti fi remarcat pentru o inzestrare nebagata in seama pana acum, avand astfel sansa de a lucra acolo sau asa cum iti place. Unii nativi din Berbec par a fi atrasi de un job asociat cu muzica, pictura sau decoratiunile locuintelor. De asemeni, profesiunea tinde a-ti prilejui o mai mare socializare, atat la serviciu, cat si in timpul liber.

Din 6 octombrie, tranzitul lui Saturn in Scorpion si a opta casa a Berbecului lasa sa se intrevada intensificarea unor responsabilitati si griji privind afacerile, banii si toate activitatile in care esti implicat alaturi de un partener. Pari a fi impovarat de sarcinile pe care ti le-ai asumat. Poti fi luat prin surprindere de disparitia unei surse de venit deloc neglijabile, pe care te bazai pana acum. Nu este o vreme prielnica initiativelor financiare sau angajarii in noi datorii.

Energia debordanta ce te insufleteste odata cu 15 octombrie, gratie trigonului lui Marte cu Uranus, te sprijina in ducerea pana la capat a unor importante proiecte profesionale, indiferent cat de laborioase ar fi acestea. Creativitatea iti este un aliat de nadejde, asa ca pari a sti instinctiv solutiile unor probleme aparute la serviciu.

Soarele, ivit pe 23 octombrie in a opta casa a Berbecului, este asociat cu mosteniri sau asocieri financiare. In acelasi timp, nu este exclusa aparitia unor conflicte legate de bani. Evita sa risipesti resursele financiare ale altora.

Fii cat se poate de atent cum iti utilizezi banii in preajma Lunii pline din a doua casa a Berbecului, de pe data de 9 octombrie. In loc de a te lasa orbit de extravagante idealuri, incearca sa pastrezi un echilibru cat mai stabil intre venituri si cheltuieli. Totodata, supravegheaza-ti constant impulsul de a te identifica cu banii si posesiunile materiale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Horoscop Berbec 2013

Horoscop Berbec septembrie 2012
Horoscop Berbec octombrie 2012 Horoscop Berbec octombrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.