Horoscop Gemeni 2013

Horoscopul Gemenilor din anul 2013 prefigureaza o norocoasa deschidere a fiintei tale catre lume, importante avantaje financiare, dar si cerinta de a-ti supraveghea starea de sanatate, a-ti alege cu grija prietenii si a discerne cu atentie cum poti evolua pe plan profesional.

Din 29 ianuarie 2012, Jupiter revine in turnura directa in Gemeni si intaia ta casa, aducandu-te in preajma unor circumstante de viata mult  mai favorabile si furnizandu-ti o sporita incredere in propriile forte. Tranzitul retrograd al lui Jupiter te-a intarit, a pus capat unor indoieli si ti-a indicat ce trebuie sa faci pentru a-ti perfectiona sinele si a te arata lumii in adevarata ta lumina. Expansivitatea, exuberanta si optimismul tau atrag de partea ta oamenii, dandu-ti prilejul de a-ti afirma abilitatile de lider. Planurile tale devin dintr-o data mai usor de materializat, ca si cum universul sau o putere divina ar conspira pentru ca totul sa iti mearga ca pe roate. Toate aceste aspecte norocoase ascund insa riscul de a-ti da frau liber orgoliului si a fi neglijent in relatiile cu persoanele apropiate. Este o perioada prilenica dragostei, calatoriilor si studiilor superioare.

Existenta cotidiana este marcata vizibil, odata cu 18 februarie 2013, de trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si a sasea casa a Gemenilor. Acest trazit iti atrage atentia asupra necesitatii de a-ti face curatenie in viata, a-ti ingriji sanatatea si a insista intr-o mai mare masura asupra ordinii si organizarii. Nu ar fi rau sa iti programezi un control de ansamblu al starii de sanatate. La serviciu este posibil sa simti ca toata lumea este cu ochii pe tine, asezand asupra ta o presiune impovaratoare. Este de recomandat sa iti pastrezi calmul indiferent ce se intampla in imediata ta apropiere, sa dai dovada de rabdare atat in viata profesionala, cat si in cea sociala. Nu te lasa cotropit de impresia ca nu esti indeajuns de bun pentru jobul tau sau responsabilitatile sociale ce te solicita in acest interval de timp.

Incepand cu 12 aprilie 2013, Pluton retrograd in Capricorn si a opta casa a Gemenilor iti poate da impresia ca niste nevazute forte supraumane incerca sa iti dezvaluie fisurile din fundatia existentei tale, insistand mai ales asupra unor parteneri indoielnici sau a unor relatii instabile. Este posibil sa fii patruns de adanci temeri referitoare la bani si la siguranta ta financiara. Tocmai de aceea, pari a fi inclinat sa fii cat mai prudent, si sa analizezi cu grija in cine poti avea sau nu incredere. Nu este exclus ca o initiativa profesionala ori de afaceri sa se finalizeze cu un esec, acest lucru determinandu-te sa te indoiesti de propria judecata sau de abilitatile tale.
Pentru a depasi cu bine acesta perioada, trebuie sa te feresti sa ii manipulezi pe oameni din preajma, lucrurile sau banii lor, si sa incerci sa nu te ridici, cu orice pret, mai presus de ceilalti. Influenta retrograda plutoniana ar trebui sa fie mai putina canalizata spre relatii amoroase pur erotice, lipsite de o autentica impartasire afectiva, cat spre o benefica eliberare a creativitatii.

Tot ce este artificial sau fals in sfera profesionala, de la interdependenta cu colegii si pana la modul de abordare a unor responsabilitati sau sarcini, tinde sa se destrame din 7 iunie 2013, sub impactul tranzitului retrograd al planetei Neptun in Pesti si a zecea casa a Gemenilor. Pe de alta parte, este necesar sa inveti sa fii impartial in cariera si sa nu te identifici intru totul cu statutul tau profesional. La urma urmei, nu numai jobul te reprezinta si nu numai el este capabil sa iti ofere satisfactii in viata. Se impune sa iti reevaluezi locul in societate si sa iti revezi atitudinea fata de succes si implinirea destinului tau personal. Pe parcursul aceste conjuncturi astrologice este bine sa iti privesti traiul zilnic dintr-o perspectiva cat mai optimista.

Pe 26 iunie 2013, Jupiter patrunde in Rac si a doua casa a Gemenilor, oferindu-ti beneficii asociate cu capacitatea ta de a castiga bani si sistemul tau de valori. Cea de-a doua jumatate a anului pare a-ti aduce mari profituri materiale si succese financiare, cu atat mai mult cu cat te simti imboldit sa iti pui la treaba in acest scop toate talentele si competentele. Un deloc neglijabil castig, poate  la loterie, ori o mostenire neasteptata pot sa te scape, dintr-o data, de problemele financiare. Este o perioada oportuna unei mariri de salariu, obtinerii unui imprumut in conditii foarte avantajoase, sau renegocierii unui credit mai vechi. Ai tendinta de a-ti largi posesiunile, fiind posibila si achizitia unui lucru de o foarte mare valoare. Nu te lasa, totusi, acaparat de predispozitia de a face cumparaturi inutile!

O detensionare a relatiilor cu colaboratorii si sefii de la serviciu este de asteptat din 8 iulie 2013, gratie revenirii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a sasea ta casa. Asta nu inseamna ca nu vei mai avea de intampinat dificultati in zona carierei, insa, daca ai invatat asa cum trebuie lectia data de Saturn in timpul calatoriei sale retrograde, ai acum abilitatea de a depasi cu o mai mare usurinta piedicile ivite in cale. Nu ar fi rau sa iti supraveghezi in continuare, cu grija tonusul fizic si mental, si sa te straduiesti a-ti schimba in bine stilul de viata.

Odata cu 17 iulie 2013, Uranus devine retrograd in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor, indemnandu-te sa iti examinezi cu atentie sperantele si asteptarile de la viata. Unii prieteni sau grupuri din care faci parte iti pot rezerva surprize neplacute, si te poti intreba daca unii dintre amici se mai potrivesc sau nu ambitiilor si aspiratiilor tale. Este posibil sa fii atras catre noi tipuri de oameni, ce iti impartasesc idealurile sau care iti sunt de folos in actuala etapa a existentei tale.

Tranzitul direct regasit de Pluton din 20 septembrie 2013, in Capricorn si a opta casa a Gemenilor, te gaseste inarmat cu un mai mare realism, eliberat de balastul unor temeri nefondate si a unor relatii paguboase. Sprijinit si de Jupiter, nu mai ai de ce sa te ingrijorezi fata de situatia ta financiara, ori balanta ta de venituri si cheltuieli. In acelasi timp, ai sansa de a-ti reinvigora o relatie de dragoste si de a ajunge impreuna cu persoana iubita la un mai inalt nivel al simtamintelor si intimitatii.

Refacerea unor relatii cu oameni importanti pentru tine, indiferent daca fac parte din viata personala, sociala ori profesionala, este favorizata din 7 noiembrie 2013, ca urmare a tranzitului retrograd al planetei Jupiter in Rac si a doua ta casa. Atentie la bani, la ispita de a profita de iluzorii chilipiruri! Unii nativi din Gemeni pot avea de a face cu o schimbare a domiciliului, contacte cu oameni din strainatate, sau oportunitatea unor lungi calatorii.

Din 13 noiembrie 2013, Neptun se reintoarce in aspectul direct din Pesti si a zecea casa a Gemenilor. Desi multe din aspectele legate de cariera s-au clarificat, este necesar, pe mai departe, sa iti pui la contributie capacitatea de adaptare si sa fii pregatit pentru situatii imprevizibile sau chiar stresante. Nu ii incuraja pe cei din imediata ta apropiere sa te vada altfel decat esti!

Efectele revenirii planetei Uranus in tranzit direct in Berbec si a unsprezecea ta casa se fac simtite printr-o relativa stabilizare a legaturilor sociale si a contactelor cu prietenii. Stii mai bine ce iti doresti de la viata si esti pregatit sa faci tot ce se poate pentru a-ti vedea visele cu ochii. Esti insufletit de o atitudine increzatoare, tocmai potrivita pasirii in noul an 2014.


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Gemenilor pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Gemenilor in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile Copyright © diane.ro . 2012Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:Horoscop Taur 2013

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Gemeni 2013 Horoscop Gemeni 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 07, 2012 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. Pare a fi o calatorie interesanta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am nevoie sa se intample pe viitor , toate lucrurile bune amintite mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. SPER DUPA CITE AM CITIT CA O SA MI SE SCHIMBE VIATA IN MAI BINE DIN 2013 SI SENTIMENTAL SI PROFESIONAL

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc , am nevoie de asta , si poate ca dragi gemeni , devenim mai realisti , cu incredere de sine ....vom avea mai multe real;izari in noul an! Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  5. un an destul de complicat, ca sa nu spun dificil, pt. Gemeni...cam prea multe planete retrograde...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cred totul ce citesc pentru ca mi sa adeverit mereu.,

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai de bine să auzim dar ce zice aiki asai aşa mi să întâmplat şi mie

    RăspundețiȘtergere
  8. sper sa gasesc aceea persoana...care m_io doresc cu adevarat.si sper tuturor care sunt in zodia gemenilor sa fie iubiti asa cum si ei iubesc

    RăspundețiȘtergere
  9. DECI VA FELICIT !!!!! SE POTRIVESTE PERFECT LA MINE !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. nici o planeta nu a fost de partea gemenilor, anul acesta nici un fel de sustinere si se mai spune ca a fost anul gemenilor. Da... la necazuri! Nu a functionat bine nici un domeniu din viata mea. Cum e posibil?

    RăspundețiȘtergere
  11. La mine functioneaza mai mult decat prevad astrele, daca nu uit sa ma rog si daca ma zbat sa renun
    t la relatiile cronofage, pentru a-mi dedica timpul obiectivelor propuse grele si multe, dar si roadele stau sa-mi rupa crengile; bani prea multi nu sunt in aceasta zodie, dar nativii sunt destul de inteligenti sa compenseze aceasta deficienta!

    RăspundețiȘtergere
  12. jupiter in casa muncii nu mi-a adus nimic,a da,necazuri si toate oportunitatile de munca s-au aminat blocat si apoi inchis.nu mai stiu che sa spun....sentimental sa nu mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  13. revin sa adaug ca luna marte a fost ce-a mai grea si plina de necazuri din intreaga mea viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este si pt mine martie a fost neagra ca si tot anul asa an negru nu am mai avut in viata mea si se mai zice anul gemenilor bani si cariera poate faliment

      Ștergere
  14. luna iunie mi-a adus o promovare asteptata de mai mult de 1 an, insa o luna extrem de incarcata, cu un volum mare de munca. stres si presiuni. la sfarsitul lunii iunie am aflat ca sunt insarcinata, insa bucuria mea a fost de scurta durata pentru ca doua saptamani mai tarziu in luna iulie am pierdut sarcina si acum ma simt ingrozitor, trista si cu un gol imens in suflet. Chiar daca sotul incearca sa ma faca sa trec peste necazul acesta pregatindu-mi un concediu frumos nu pot sa-mi scot din minte suferinta pentru cele intamplate imi simt sufletul greu.

    RăspundețiȘtergere
  15. stie cine sa raspunda la intrebarea de ce gemenii sint fara de noroc pe aceasta lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarata intrebare nu stiu daca exista alta zodie mai batuta de soarta decat gemeni negru an 2013 ghinion in toate

      Ștergere

  16. Buna Diana,

    Intotdeauna citesc previziunile tale.
    Pentru mine se intampla.
    Multumim pentru acest horoscop!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imidai incredere in ceea ce fac oricum su sinceritate si onestitate. Daca poti sa-mi dai vreo sugestie, m-ar ajuta

      Ștergere

Un produs Blogger.